Ne krijem se. Tu sam zasnovao porodicu. Valjevo je problematicno sto se tice mogucnosti zaposlenja. Unistili su ga isti majmuni koji su opljackali i ostatak Srbije i izazvali tupave ratove o kojima jos pricamo umesto o ekonomskom slomu
Sto ti usrani otac ne radi u nekoj privatnoj firmi nego bas u drzavnoj ?
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Ne krijem se. Tu sam zasnovao porodicu. Valjevo je problematicno sto se tice mogucnosti zaposlenja. Unistili su ga isti majmuni koji su opljackali i ostatak Srbije i izazvali tupave ratove o kojima jos pricamo umesto o ekonomskom slomu
Sto ti usrani otac ne radi u nekoj privatnoj firmi nego bas u drzavnoj ?
Ima ih. Izgleda mu se ne radi u evropskim firmama
Moj otac je u penziji konju i da znas sta je radio u državnoj firmi čiji sam naziv spomenuo i za koju b trebao da znaš da pravi oružje ne bi pitao i zato ne seri. pretpostavljam da pokušavaš da kažeš da sve državne frme treba da opljačkaju ovi naši lopovi i da ostave ljude u gradovima kao što je Valjevo u očajnoj situaciji da bi mogle da ih kao jeftinu radnu snagu zaposle privatne firme. Jebo te Dule Mihajlović
Dule je prvo podržavao Slobu devedesetih i to tako sto je zajebao DEPOS pa je otisao u Dos kad je video odakle vetar duva. U medjuvremenu se nafatirao svih tih godina.
A ''dezertiranje'' ... hiljade ljudi su dezertirale devedesetih. Cele jedinice su se vracale kucama. Jedan lik je dosao i parkirao tenk pred skupstinu. Od poziva za vojsku se masovno bežalo. nije to par ljudi, nego opstenarodni pokret. Tako se SLoba zajebao kad je mislio da ce da sprži Hrvate. Ispostavilo se da nema dovoljno vojnika
« Poslednja izmena: 09. Avg 2021, 02:11:36 od dabisha »