Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 22:44:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 419 420 422 423 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora kakvu poznajemo  (Pročitano 487566 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Citiracu ti mog oca u regrutnom centru ili kako se to zvalo..
''ako ja poginem, hocete li vi da mi othranite decu?''
On se upravo za zivot svoje dece borio, a obraz nisu imali oni koji su slali ljude u taj besmisleni rat da ubijaju tudju decu.
Sigurno bi crko od gladi...hajde dosta patetike i foliranja.  Smile

Oni koji su huskali Srbe u Hrvatskoj da se bune protiv svoje drzave jos tamo od osamdesetih, a onda ih ostavili Hrvatskoj na milost i nemilost neprijateljima.
Ahahahaha...kakav istoričar.
Dezerteri i slični popuju drugima što su izgubili rat.
Neću da idem, a ovamo ostavili ste ih na cedilu.
Kakvo maloumno foliranje. Smile

Mislim da se secas protesta veterana. Najgore je sto se tice onih koji nisu mogli da protestuju.
Jednog dana mozda ces shvatiti da samo ako si majmun mozes da dozivis da te NATO bombarduje a Srbe je dva puta.
Brka Dabiša 1941:
Samo ako si majmun mozes da dozivis da te Nemci opet napadnu, onakva sila. Smile
Ništa ti nisi naučio iz istorije.

Ali sa druge strane kome ja pricam... ti bi deca dezertera da se ubijaju.
Ne moraju nužno da se ubijaju...ako su mala i nisu bila dovoljno svesna da brane stavove svojih očeva izdajnika može i sterilizacija. Smile
Eto, može i zbog dece onih koji nisu dezertirali, kad već voliš da potežeš taj "argument".
« Poslednja izmena: 09. Avg 2021, 10:54:38 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Sigurno bi crko od gladi...hajde dosta patetike i foliranja.  Smile
Neki od nas su ziveli od plate svojih roditelja i to relativno oskudno. Jedna (veca) plata manje i svasta bi se desilo

Oni koji su huskali Srbe u Hrvatskoj da se bune protiv svoje drzave jos tamo od osamdesetih, a onda ih ostavili Hrvatskoj na milost i nemilost neprijateljima.
Ahahahaha...kakav istoričar.
Dezerteri i slični popuju drugima što su izgubili rat.
Neću da idem, a ovamo ostavili ste ih na cedilu.
Kakvo maloumno foliranje. Smile
Mi ih nismo ni pozivali na pobunu ni ostavili na cedilu. TO je uradila vlast u Srbiji. Niti je postavila ratne ciljeve jer nije smela pred svetom, tako da normalan covek nije znao zasto ide u rat u susednu zemlju, niti je zastitila ljude koje je ostavila izlozene. Ocekujes od mog strica da spasava Krajinu 1995? Onako sam da ode i zavrsi taj posao? Mnogo gledas Ramba

Mislim da se secas protesta veterana. Najgore je sto se tice onih koji nisu mogli da protestuju.
Jednog dana mozda ces shvatiti da samo ako si majmun mozes da dozivis da te NATO bombarduje a Srbe je dva puta.
Brka Dabiša 1941:
Samo ako si majmun mozes da dozivis da te Nemci opet napadnu, onakva sila. Smile
Ništa ti nisi naučio iz istorije.
NATO nije Hitlerova nemacka, ahem Bajo
Sam ti poredi babe i zabe. Daleko ces stici.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Neki od nas su ziveli od plate svojih roditelja i to relativno oskudno. Jedna (veca) plata manje i svasta bi se desilo
https://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/WorldsSmallestViolin

... Ocekujes od mog strica da spasava Krajinu 1995? Onako sam da ode i zavrsi taj posao? Mnogo gledas Ramba
Od izroda poput tebe i tebi sličnih to i ne očekujem, jasno je da tu nema čoveka...ali bilo bi lepo smanjiti njihov broj.
I odgovorno prema budućim generacijama.

NATO nije Hitlerova nemacka, ahem Bajo
Sam ti poredi babe i zabe. Daleko ces stici.
Protiv Hitlerove Nemačke bi Dabišonje sigurno išle..100%.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Avg 2021, 11:34:08 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
https://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/WorldsSmallestViolin
Pa time samo potvrdjujes ovo sto govorim
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Pa time samo potvrdjujes ovo sto govorim
Potvrdjujem da i sam znaš da govoriš gluposti.
Zato što te to ništa ne košta...trenutno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Potvrdjuješ da ne saosećaš sa patnjama i problemima drugih ljudi kao što to rade njihovi roditelji. Njihovi očevi.

Što je i jedino logično ako bi hteo da se ubijaju deca.

Ne znam da li razumeš ali ti si sebe davno diskvalifikovao iz svake razumne diskusije. Ovo je samo zajebancija da prođe vreme. Ništa što kaže takav lik kao ti ne može da utiče na mene sem da me umereno zabavi
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Potvrdjuješ da ne saosećaš sa patnjama i problemima drugih ljudi kao što to rade njihovi roditelji. Njihovi očevi.
Potvrdjujem da znam kako slabići i foliranti poput tebe doživljavaju svet.

Ne znam da li razumeš ali ti si sebe davno diskvalifikovao iz svake razumne diskusije. Ovo je samo zajebancija da prođe vreme. Ništa što kaže takav lik kao ti ne može da utiče na mene sem da me umereno zabavi
I meni je zabavno da zajedno sa ostalima pokažem koliki si kreten.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Citat
i tekako ima. Kad je zakon nemoguce sprovesti zbog aktivnog ili pasivnog otpora velikog broja ljudi, obicno promene zakon ili ga jednostavno ne sprovode.

Odlicno. Znaci braca u RS da proglase nezavisnost.

Citat
Citiracu ti mog oca u regrutnom centru ili kako se to zvalo..
''ako ja poginem, hocete li vi da mi othranite decu?''

Kako pametan covek.
Degenerik.
Pa ko je hranio decu, ovima od prvog sv rata, drugog i sl ?
Tvoj debilni otac je IMAO priliku da zivi i radi..samo zato, sto je brdo ljudi pre njega moralo da brani Srbiju od raznog belosvetskog olosa i Evrope.

Citat

To nikad niije bila njihova drzava.
Njihova drzava je bila Jugoslavija.
Sam sebe potires dembilnom izjavom da ih Srbija odstavila na milost i nemilost "Njihovoj" drzavi ?  Smile

Na Srbe u HR je EU izvrsila genodi. U pravom smislu te reci.
Proterala ih, ubijala i za ratne zlocine koje je vrsila nad Srbima okrivila Slobodana Milosevica.

Citat
Jednog dana mozda ces shvatiti da samo ako si majmun mozes da dozivis da te NATO bombarduje a Srbe je dva puta. Ali sa druge strane kome ja pricam... ti bi deca dezertera da se ubijaju.

Ja nisam nista kriv sto je NATO pakt pokusao da me ubije. Smiley
NIkad se nisam osetio krivim zbog toga sto gradjani EU zele da me ubiju njihovim bombama.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Pa ko je hranio decu, ovima od prvog sv rata, drugog i sl ?

Odlicno pitanje.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Pa niko ih nije hranio.
Neki od njih su milom..neki slom dali zivote za zemlju.

I hvala im na tome.
Ja bih danas verovatno ziveo kao pas u nekoj zemlji gde Srbi nemaju svoju zemlju.

Obrati paznju kako zive Srbi na Kosovu, u CG, HR i sl.
Tamo gde Srba nema na gomili..tretiraju ih kao pse Smiley
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 419 420 422 423 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 22:44:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.