Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:23:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador rekordi  (Pročitano 82403 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Meni nije bitno. Ovo je za sve ljude da ostane zabelezeno, nebitno je ko pise rekorde, neka i upise neko drugi ako hoce, samo neka su tacni (a ne ko Ostrog sto je izbunario neke rekorde od pre Hrista). Zezamo se sa komisijom i to, malo raspravljamo. Smiley
A ti ako si uradio to na taj normalan, najtezi nacin, ok... moguce je da gresim, ipak imam pravo na svoje misljenje.. Cudno je da se pre 2 nedelje zalis kako svi imaju dobar PSP (tad si i imao losiji PO i OP, zasto?), a onda od jednom sve dizes. Nisi ti jedini koji tako dize i nisi ti nikakav problem. Samo malo vise sumnjam u tvoj skor, vise postujem Legijin i to je to. Jasno je da si bolji od mene po odgovorima, ne patim od toga ne brini... Sa brojem igara normalno je to. Inace vredjao si me, pogledaj gore, ali nije ni bitno, to je tvoja kultura.
Super je skor kakav god da je. Znam samo da je tesko pobediti maltene svih 100 partija na 6657 PSP.
Bilo ko na bilo kom CQ-u ce ti to reci (pogledaj koliko ovaj Rumun ima PSP ovde, najveci ikada. Ima i dobar PO, ali OP nije toliko blizu 10k. Normalno je nekad izgubiti), osim ako nisi Legija, mada je i on covek, nekad izgubi ali to sto je uradio je na posten nacin. Mislim da nisi na njegovom nivou. Ako jesi onda sam se ja ispalio, bice prilike i da se uverim (mada mislim da vec jesam par puta). I odluci se jel hoces da se raspravljas ili ne Smiley Ne budi smesan i povodom toga jos.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Nema tu nikakve rasprave, ti mislis da je legija ubedljivo najbolji, i sada kada sam presao ovaj rekord, ti prosto ne mozes da prihvatis da sam igrao na posten nacin, jer smatras da nisam na legijinom nivou. I ja smatram da nisam na njegovom nivou, i ja kazem da je on najbolji igrac, ali kakve to veze ima sa ovim rekordom? I sam znas da u igri ima i previse lakih i previse teskih pitanja, znas da se PO formira na osnovu 30-ak partija, obicno mi je oko 9400, i da li je sada toliko neshvatljivo i nemoguce da sam imao seriju laksih pitanja. Naravno da ne moze da se odrzi PO preko 9600, kada budem igrao sutra ili prekosutra ili bilo kada, docice trenutak kada ce krenuti neka besmislena pitanja, i naravno da ce tada pasti, tu nema nikakve dileme, stalno se vrti u krug. Sto se tice psp-a i pobeda, ne znam da li nemas bolju predstavu zato sto ne igras cesto takmicarske, ali u igri nikada nije bilo vise zelenih i plavih, a veliki broj tih ljudi ne zna mnogo, da ne kazem nista. Da li im je neko igrao, ili nesto namestaju, uopste nije bitno u ovom slucaju, ali kada ljudi koji imaju 7000-8000 pi grese neverovatan broj trivijalnih pitanja na 4 odgovora, stvarno se ne dovodi u pitanje da li cu pobediti takve. I mi smo sad poceli da pricamo samo o plavim, pa za 6650 psp ne mora npr nijedan plavi da mi upadne, iako ponekad jesu. A u pravu si naravno da je normalno da se gubi, u ovih 100 sam imao samo jedno drugo mesto, ali u jos 10-ak partija sam bukvalno u poslednjem napadu dobio partiju, tako se sada desilo, npr u prethodnih 100 sam imao 9700, a opet pre toga 10000. U svakom slucaju, poenta price je bila iako smatram da je legija bolji, on moze mene da pobedi u 8/10 partija, ali to opet ne znaci da je nemoguce da u jednom trenutku predjem taj pi, kao sto se sada desilo, jer veliki udeo u ovoj igri je sreca, covek moze da udje u partiju i da ga zadese pitanja s kojima nece moci da se snadje, dok moze da mu upadne i ime kosarkasa tepica, i tenisera tipsarevica, i sve zavisi kada ti dodje kombinacija lakih pitanja, a ona svima dodje u jednom trenutku. Nadam se da zavrsavamo ovu ne raspravu, vec normalnu diskusiju.Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
U redu, drago mi je da kazes da je bolji. Ne zavisi mi zivot od toga da li ce njega neko preci, nego realno, covek ne gugla i ne koristi puskice, sto se za druge u vrhu ne moze bas reci...
Mogao si i odmah normalno da pricas, ako ne mozes sa mnom da diskutujes onda ne mozes ni sa kim. Smiley Zapravo uvredio si se na moje zezanje... rekao sam samo super sto su ti ulazili jaki, nista vise. Kanti sam rekao da ne lupa da nema kod nas varalica i da smo jako pametni. Pogotovo smo pametni kad 2-3 glave razmisljaju. Zna se i kako Kanta igra, a prica o necemu suprotnom. Smiley Tvoj PI i PO sam pre hvalio ako se secas. Zatim sam bio uveren da ponekad udjes sa nekim. Da li si ponekad i u poslednjih 100 ne znam, a da bi mi se misljenje promenilo moram licno da se uverim. Ne budi tako siguran da ne igram takmicarske. Smiley
Savet svima - recite istinu kakva god da je, em sto ce vam biti lakse, em sto laz prolazi samo kod neznalica, a ne kod onih koji se malo vise razumeju. Doduse u ovoj igri mozemo da budemo mafije, legije, djubrad, ma bilo ko mozemo biti, mozemo i da prilicno cutimo i igramo svoju igru kao 014, ali ipak glasam za iskrenost.
Tri coveka koje sam provalio uvredili su se i vredjali me. Totalis, Sandzan, pa ti. Doduse ti nisi psovao kao oni, ti nisi ni malo, ali jesi spominjao nebitne stvari za ovu diskusiju, moj skor, moju brzinu, itd. Mogu da razumem ako si mislio da nisam nesto aktivan u poslednje vreme. Mogu i da razumem ako si se toliko mnogo trudio sam samcijat pa ti je glupo kad te neko optuzi. Mada bih te bolje razumeo da si naveo par ljudi koje si pobedjivao. Da potvrde da treci nije bio uvek isti.

Spomenuo si i ove rekorde. Njih pisemo da ne bi morali da ih pamtimo, nema ih bas malo. Da ne dodje neki klinac sa 1.30 i misli da je oborio rekord, a nije. Sigurno je zgodnije kad znamo rekorde gde mozemo da pogledamo nego da ih nema nigde. Ovu temu je otvorio CkoDe u Usponu i zbog obaveza me je zamolio da vodim brigu dok on ima ispite itd. O rekordima inace moze da raspravlja ko god hoce, a ne smeta ni da upise ko hoce, samo neka je tacno.

Isto vazi i za provale, nema veze ko napravi klip, podrzavam sve u tome. Volim da pravim klipove, da budem kreativan. Ispunjava me to kad naucim nesto novo u nekom programu ili bilo sta u zivotu. Na kraju krajeva volim i da budu provale skupljene i u tom obliku, preglednije je videti ih tako nego ovde na 95 strana (plus ne znam koliko sa prethodne teme).

Tvoj rekord ce uskoro biti upisan, zasluzeno. Izvini na moju malu sumnjicavost. Tvoja teorija je dobra, ima dosta igraca koji strebaju jednu oblast ali ne znaju neke osnovne stvari... Ipak da oni stalno upadaju i da oni nikad ne pobede (sa tom svojom oblascu), malo zvuci nerealno. Ako si dostigao Legijin nivo svaka cast. Opet kazem svaka cast svejedno kako da je... Svako ko me zna valjda zna da svakome zelim maksimum.
Kako deluje tvoja teorija u praksi probacu sam pa ti javljam, kad naucim prvo toliko. Smiley Jedino ako se posvetim vise kvizu, ali i mucno mi je da igram mnogo partija, skidam kapu svakome ko to moze. Mada oni koji igraju sigurno ne mogu ovoliko da blebecu na forumu kao ja. Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2011, 08:01:06 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Benq 6969
Ovako. U ovih 100 zadnjih Mafijinih nalazim se i ja. Teritorije smo na pocetku podelili pola-pola, s tim sto je on bio bolji na prvom pitanju pa mi je bio uz kule, bio sam doduse i ja njemu uz kulu, ali onda je on imao srecu da prvi napadne, uzeo je geos i dok si rekao paf ja sam bio mrtav. Jednostavno imao sam samo teorijsku sansu, jer on zna odgovore na preko 90% pitanja sa brojem iz geosa, to ukuca za u proseku 1 sekundu, i kraj price.
Igrao sam i sa Legijom na jednom turniru mislim vec u drugom kolu, on je bio treci a ja drugi. To je bila glupa partija u kojoj sam ja prvi uzeo teritoriju i ogradio se od Legije, on je potom pokusavao da mi dodje do kula ali posto nije mogao da bira oblast to nije tako lako, i na kraju je u zadnjem potezu onaj treci, koji je uglavnom do tada statirao, na nekom idiotskom pitanju sa obostrano velikom greskom bio malo blizi, uzeo Legiji teritoriju od 400 i izbio na prvo mesto a Legija sa prvog pao na trece mesto.
Ukratko, obojica su nemilosrdni kada im se namestis da izberu geos i gadjaju te u kule, tu slobodno mozes odmah da ides kuci. Kada su u pitanju ostale oblasti, nisu nista posebno, ipak su to klincii od 20-ak godina koji ne mogu da imaju neko posebno siroko opste znanje osim repetitivnog, ali imaju fantasticnu koncentraciju i brzinu reagovanja, bas ono sto treba za ovu igricu. Kada se doda da su ranije videli gro pitanja koja im padaju i igri, to je to.
Sve u svemu, trenutni PI bilo koga je u neuporediv jer se u njemu sastoji 1.000 razlicitih faktora a kako su se oni namestili postoje zilioni mogucih kombinacija.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2011, 10:00:25 od Macellaio »
IP sačuvana
social share
Nisam mnogo pametan ali imam dobro pamćenje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Luđi od najluđeg

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 259
Zastava Dominikanska Republica-Santo domingo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
SonyEricsson k750i
ma za sve je tole kriv  Smile
salim se Smile
pusti decka dax upadao mi je vise puta tada nije psp namestao,a sada kako je bilo nzm Smile
IP sačuvana
social share
And From North Carolina,shooting guard,Michaeeeeeeeeeeel Jordaaaaaaaaaaaaan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
e da neko od modova hoce, moze da proveri sa kim je igrao luigi poslednjih 10 partija, ali mislim da i njima puca za to Smiley mislim da rekord treba upisati, sta qrac, rekli smo samo od Ostroga i kompanije necemo da priznajemo Smile dakle, smrt fasizmu, sloboda narodu!! upisuj ga
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Mogu i da razumem ako si se toliko mnogo trudio sam samcijat pa ti je glupo kad te neko optuzi.

To je i jedini razlog zbog kojeg sam se malo iznervirao.
A bilo bi lepo ako neko moze da proveri sa kim sam igrao, ja otprilike znam, ali ovako i vi mozete da se uverite. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Naveo mi je covek nekoliko plavih kesa tako da moguce je da ih je pobedio. Smile
A hvala i Macellaio-u na objasnjenju. Smile  Jedino ne shvatam kako kazes klinci nisu nista posebno u drugim oblastima, a imaju ukupan PO do 97%. To je nesto ogromno. Na jedini nacin to mogu da shvatim jeste ako cesto igraju i docekaju neki dobar set pitanja, da vezu dosta partija po 100%, itd.

Najbolji napadac u jednom danu - mafia_90 (526 srusenih kula) 30.04.2011.
Najbolji defanzivac u jednom danu - NK AVANGARDA    (35 400 poena) 17.02.2011.
Broj igara u jednom danu - SetDClay (260 odigranih igara) 28.04.2011.
Najveci PSP na dnevnom rangu* - Kanta011 (7 319 poena) 26.07.2011.
Najveci PI - mafia_90 (8 743 PI) - 30.07.2011.
Najveci PO - cema cema (9 722 PO) - 30.05.2011.
Najbrzi tacan odgovor sa dve cifre - Djubre018 (0.93s)
Najbrzi tacan odgovor sa tri cifre - Majkl J23 (1.09s)
Najbrzi tacan odgovor sa cetiri cifre - Majkl J23 (1.13s)
Najbrzi tacan odgovor sa vise od cetiri cifre - mafia_90 (1.31s)
Najvise poslatih pitanja - perkeperke (4294 poslatih pitanja)
Najvise osvojenih mini turnira - Slavica93 - 201
Najduza odigrana partija - Славковић, vlada zmaj i Majkl J23 (6h i 34min) - 22.04.2011.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2011, 18:32:28 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
imam predlog da racunamo posebno i rekord za 4 odgovora i za broj? aj razmotrite, ali msm da ne fali nista tome
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia N95
Cestitke i od mene  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:23:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.145 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.