Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:37:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador rekordi  (Pročitano 82370 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Rece mafia nema sanse, a? Smile Eto ima. Stvarno svaka cast za PSP, samo za to skidam kapu, treba imati srece da ti 100 partija isti jaki dolaze. Smile

primetio sam da smo medju najpametnijima na cq,kod nas nema hackera a imamo dosta nih sa 93% odgovora

Kad se udruze 2-3 pametne glave moze se izgleda i do 9000 PI Smiley Pametni smo nema sta. Slovenci mogu da nam pljunu pod prozor. Smile

Kasnije ima da upisem rekord, da ne duzim post... A mozda i jos koju odigra, ne znam kad ide razmera, vidim jos prostora za napredak ima Smiley a ne sumnjam da ce pobediti, makar mu plavi upali. Smile

Steta sto ce onakav Legijin rekord zameniti ovakav, ali takva je igra.
Mafiji se izvinjavam ako gresim, ako je sve sam igrao. Smiley Za sada u to verujem svega 5%. Svejedno, svaka cast i za ovo, nije lako. Smile

Da li je moguce da si toliko jadan? Izgleda da jeste. Savetujem ti da obrises moje ime sa te liste, jer na njoj ne zelim da se nadjem. Konstantno pametujes o necemu o cemu izgleda ne znas mnogo, kada bi nekada usao u igru, znao bi da bez problema moze i u svakoj partiji da upadne plavi ili zeleni, a ne vidim nijedan razlog zasto ne bih pobedio svakog plavog, pa i crvenog. U svakom slucaju, ne spominji me vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Ma jok, potpuno je moguce Smiley Redovno se to desava da ti udju jaki, a i da ih pobedis nije nista tesko.
Nego pre par nedelja si kukao za PSP sto ti je mali, samo kazem super sto su ti sad dosli jaki. Kao i OP sto si svojevremeno dizao sa 9500 na 10k. Smiley Sve za 1 dan. Carobnim stapicem decko udaren i od tad sve zna. Samo sto nekad ne ide kako zelis. Mozes ti da pobedis svakog plavog pa i po nekog crvenog, ali svaki put ne. Kad 2 glave razmisljaju tad i deca 98 godiste pobede Legiju, ziva istina.

Malo je nelogicno da takav igrac, igracina, sa takvim PO, kako sam kazes nepobediv, ima na mini turnirima 47 prvih, 3 drugih i 2 trecih mesta. A i poznato je u finalu ko dolazi, igraci od 5000 PI, Nosorog95, Borčica98, zaljubiska...

Nema nikakve frke, ti si rekorder ovako ili onako... Nemoj da se vredjas i da me vredjas. Smiley Uzivaj samo.
Nismo se nikad vredjali pa ne moramo ni sad. Bitno je postovati igrace, a ako jos neko prizna kako je igrao to bolje za njega. Smiley Vise ce ljudi ceniti takvog nego prevaranta.

« Poslednja izmena: 31. Jul 2011, 02:19:12 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Ma jok, potpuno je moguce Smiley Redovno se to desava da ti udju jaki, a i da ih pobedis nije nista tesko.
Nego pre par nedelja si kukao za PSP sto ti je mali, samo kazem super sto su ti sad dosli jaki. Kao i OP sto si svojevremeno dizao sa 9500 na 10k. Smiley Sve za 1 dan. Carobnim stapicem decko udaren i od tad sve zna. Samo sto nekad ne ide kako zelis. Mozes ti da pobedis svakog plavog pa i po nekog crvenog, ali svaki put ne. Kad 2 glave razmisljaju tad i deca 98 godiste pobede Legiju, ziva istina.
Nema nikakve frke, ti si rekorder ovako ili onako... Nemoj da se vredjas i da me vredjas. Smiley Uzivaj samo.

Naravno da cu da se vredjam, kada se neko trudi svakog dana, a onda dodjes ti i krenes na tvoj smesni nacin da prozivas nekoga, tj nikada ne smes da kazes tacno ono sto mislis, nego stavljas neke namigujuce smajlije i ostale stvari. Niko te ne vredja, i sam moras da priznas da je jadno da svaki put kada ja nesto uradim, prvi i jedini se ti javis kako je to sigurnooo nemoguce, i da ja ocigledno sedim sa 10 ljudi i medjusobno igramo, i to u sred dana kada ima najvise ljudi. Ako tako mislis, svaka ti cast, imas sjajnu mastu, a mozda ti je i tesko da prosto priznas da je neko bolji od tebe. A i ne znam sto se ti vredjas, zar nisu jadne tvoje price kako na svakom turniru zavrsis 28. a imas tako dobar PO, naravno da imas kada na svako pitanje trazis odgovor, a ovako u stvari nista ne znas. Uzivaj i ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Ti procitaj bez smajlija, to sto mislim to sam i rekao. Smiley
Ako gresim u vezi toga izvini, ja sam lepo rekao koliko procenata verujem u tvoj rezultat.
Ti nemas zasto da spominjes mene, turnire. Nemas pojma koliko zapravo igram i koliko brzo odgovaram. Imam slike kako sam bio brzoplet, kako nisam imao srece, ali ne moram to da postavljam i da se pravdam nekome. Realno ne prodjem ne samo ja, nego cesto koliko sam video i Legija i mnogi drugi jaki zbog onakvog sistema kakav je. Pola losih prodje jer imaju iskljucivo slabe protivnike.
Na tvoj rezultat nisam ljubomoran, samo ga postujem. Isto mogu i ja da napravim. Do 9000 mogu da idem, ali nema potrebe. Sasvim sam zadovoljan i ovim. Tu sam i da naucim nesto, ne moram da budem najbolji na neki neposten nacin. Ima dosta boljih. Usput dovoljno znam ko je ko i kako igra, kad dize PSP i ostalo.. Nemoj raspravom da se uplices u nesto dublje, zavrsimo, drzimo se teme. Postigao si rekord i bice objavljen kad predsednik komisije odobri. Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2011, 02:35:23 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
A i poznato je u finalu ko dolazi, igraci od 5000 PI, Nosorog95, Borčica98, zaljubiska...

sve ti znas  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Ne bas sve ali dovoljno sam informisan Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
pa pazi mozda mu nisu bas zapadali slabi, znas i sam koliko ima duplikata koji ne igraju takmicarske, vec samo prijateljske al zato upadaju na turnire.. vran vepar, air 23, sapere aude, ko zna, mozda mu neko od tih zapadao..

e nisam cestitao mafiji  Smiley bravo Smile Smile
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Nemamo ni oko cega da se raspravljamo, rekao sam ti da mene obrises odavde, i zavrsili smo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Ne ispunjavaju se takve zelje. Mojne da kvaris koncept. Kada si postavio postavio si, na koji god nacin. Smiley Snosi posledice takvih igrarija.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Da snosim posledice toga sto sam igrao posteno i oborio rekord? U svakom slucaju, ja znam da sam sve sam odigrao, i igrao sam samo zbog sebe naravno, i super sam zadovoljan time. Ti posto ne verujes u to, nema nikakve potrebe da me stavljas na ovu listu u bilo kojoj kategoriji, s obzirom da je tebi ovo izgleda veoma bitno, a meni ne znaci nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:37:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.