Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 177 178 180 181 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 299469 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Sto se googlanja tice, sanse da neko googla takve odgovore su jako male... A mislim da bi bilo prilicno problematicno smanjiti vreme, jer ima pitanja i odgovora koji su dosta duzi od drugih...

Sto se tice statistickih lista... podaci se menjaju.. u nekim slucajevima smo se potrudili da navedemo iz koje godine smo dali podatke, a negde to i nije slucaj... To nisu podaci koji su egzaktni i koji su lako izmerljivi... Inace, izvor Spisak zemalja po stopi mortaliteta...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Upravo zato što nisu egzaktni i lako merljivi i smatram da ne bi trebalo da budu tu. Podaci iz tvoje liste su iz 2005, a sad je 2009. godina. Otuda i (značajne) razlike u podacima.

Dakle, okej je znati prvih pet država po natalitetu i mortalitetu, takođe je okej znati i gde se Srbija tu nalazi, a inače pitanja za Srbiju nema (?!), nema čak ni za velike i značajne zemlje (SAD, Kina, Rusija, EU), ali pitanja tipa na kom je mestu Burkina Faso, Svazilend i Sao Tome i Principe,  i slična, 24. mesto, 18. mesto, 32. mesto, naročito kada se ponavljaju, su čist "exercise in futility", što bi rekle 'kolege s Bibisija', i nema tog "educated guessa" koji bi s nekom iole razumnom preciznošću mogao na njih da odgovori. Sve se dakle svodi na puko memorisanje prethodno viđenog pitanja.

Tu takođe spadaju i pitanja o 25. i 48. metrou po dužini u svetu, 123. jezeru, 1158. reci i tako dalje. To su dakle suvi i ničim izazvani statistički podaci bez ikakve edukativne i bilo koje druge vrednosti. Slažem se da kviz nije prvenstveno edukativno, nego zabavno sredstvo, ali ničeg zabavnog nema u pogađanju na kom je mestu po veličini ovo ili ono ostrvo, da li je 16. ili 28, veruj mi. Opet kažem, prvih 5, čak i 10, ali sve preko toga je nesuvislo. (Raz)mislite o tome.

P.S. Pitanja o ordenima su okej, jer su stalna i vezana za našu istoriju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Nazalost korisniku se racuna sve sto je odigrano pod njegovim imenom, bez obzira da li je to igrao bot, jer tehnicki gledano, nije moguce utvrditi da li je igrac izasao namerno ili je slucajno pukla veza...
Pa dobro, a zašto onda na kraju partije kada se pojavi prozorče na kome piše KONAČNI REZULTATI, pa kad klikneš polje ODGOVORI, vidiš samo procenat pitanja na koje si odgovarao samo ti a ne bot? U čemu je problem da se samo ti rezultati računaju za PO? Njih je i ionako obračunao vaš kompjuter. Zašto razlika između dve službene statistike?
To da li neko izlazi namerno je lako provaliti, jer se pucanje veze dešava samo tu i tamo a ne kao plod planske akcije. Znači svako ko u kratkom vremenu ponovi ''pucanje'' očito spada u one koji namerno izlaze i nije teško isprogramirati da se botovi odgovori računaju samo kod takvih igrača.
Mislim, razumi me. Ja moram da naređam gomilu tačnih odgovora za redom da bih održavao rejting, a onda ti se desi maler i pljus - 40 poena odlete tek tako. Svaki kiks na ovom rejtingu mnogo košta. Sasvim su mi dovoljni kiksevi koje sam tu i tamo pravim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Mislim, razumi me. Ja moram da naređam gomilu tačnih odgovora za redom da bih održavao rejting, a onda ti se desi maler i pljus - 40 poena odlete tek tako. Svaki kiks na ovom rejtingu mnogo košta. Sasvim su mi dovoljni kiksevi koje sam tu i tamo pravim.

канда ти ово преозбиљно схваташ Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
канда ти ово преозбиљно схваташ Smile
Ajd' sad - nema neozbiljnog takmičenja. Ili imaš killer instinct ili ga nemaš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Killeri i ubijaju svaku zabavu
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
@cimbache
potrudio sam se kada sam pisao da kroz ta pitanja pomenem ono  bitno... u zavisnosti od vaznosti 5 - 10 ili 15 prvih i one najbitnije / najupecatljivije van toga..
u inicijalnoj bazi je bilo preterivanja, ali je to vrlo brzo korigovano.

@omer
ja mogu da odgovaram za pitanja i lokalizaciju, ali engine igre nisam pravio niti mu imam pristup... mogu da komentarisem na osnovu licnog iskustva, dokumentacije ili onoga sto mi je receno...
garantujem ti da je nemoguce utvrditi da li nekome puca veza zbog tehnickih problema ili to radi namerno... nazalost, to je tako kako je.. u nekim opstinama radi bolje u nekima losije...
ne ynam yasto je igra napisala to tako... meni je uvek pisalo racunajuci i bota i tako pise i u docs...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Koliko sam ja shvatio, Omerov "problem" nije samo u pucanju veze, vec sto mu je za 1 netacan odgovor oduzeto 78 poena. Posto se kod pitanja sa 4 odgovora, po racuna kao procenat tacnih od poslednjih 256 odgovora, pa sve to pomnozeno sa 100, za jedan netacan odgovor moguce je izgubiti maksimalno 39 poena (1/256 * 100 = 39). To u slucaju odgovori dati u toku te igre, menjaju samo tacne odgovore (sto je kod njega verovatno slucaj Smiley ).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Želeo bih da znam nešto u vezi aukcije...Imam preko 100.000 i učestvovao sam na aukciji,koju sam licitirao i vodio celo vreme,zadnja sekunda,sve ok,završava se aukcija,ja srećan,a ono dobio drugi-ja bio na 38500,a on na 55800???Kako?Nije učestvovao na aukciji,nije ga bilo,njegova licitacija nije za 500 veća od moje....?
Ja znam da postoje programi,koji automatski prate aukcije i licitiraju u mikrosekundi(Discovery-Wheeler/dealer=E-bay),pa pretpostavljam da je to,ali nisam siguran da li je to dozvoljeno i korektno.
Molim administratore za objašnjenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I tako...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38248
Zastava Šta te se samo tiče!?
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Motorola DynaTAC 8000X
To je dokaz da se mulja na aukcijama  Smile
Kako je moguće u zadnjoj sekundi nabudžiti 17 000,pa makar bio ulog i 1000 ???  Smile

Baš me interesuje predstojeće "objašnjenje".  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 177 178 180 181 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.