Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 303109 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ovde definitivno imamo problem kod softvera koji obračunava PO.
Odigrao sam partiju i u jednom trenutku mi je pukla veza, kao i obično u trenutku kada treba da napadnem protivnika. Ne računajući to pitanje na koje je umesto mene odgovorio kompjuter (nisam ga čak ni video) imao sam 8 od 9 na pitanjima sa 4 ponuđena odgovora, i to nije samo moja evidencija nego je to na kraju pokazao i kompjuter, odnosno da sam imao 9 pitanja i 88,89 procenata tačnih odgovora. Međutim, kod novog PO na pitanjima sa 4 odgovora sada imam 78 poena manje, što znači da mi je obračunao dva netačna odgovora. Kakav je to program kad jedna strana mozga kaže da sam imao 9 pitanja i 1 netačan odgovor, a druga 10 pitanja i 2 netačna, a pritom ova druga obračunava rejting.
Još bih razumeo da poene izgubim što nisam znao ali da poene gubim zbog faktora na koje ne mogu da utičem, to zaista ubija volju za igrom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Los kvalitet konekcije je nesto na sta ni mi ne mozemo da uticemo vise nego sto smo vec pokusali time sto smo server stavili fizicki najblize moguce...

Sto se konkretnog problema tice, mozda ova partija menja partiju (odigranu pre 100 partija) u kojoj je bilo vise pitanja i u kojima je veci broj njih bio tacno odgovoren... recimo 10/10 ili nesto slicno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
koliko se dobija zlata za svako postavljeno pitanje
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
100, ukoliko ne gresim.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Sto se konkretnog problema tice, mozda ova partija menja partiju (odigranu pre 100 partija) u kojoj je bilo vise pitanja i u kojima je veci broj njih bio tacno odgovoren... recimo 10/10 ili nesto slicno...
Nisi me razumeo. Partija očigledno menja partiju u kojoj je bilo 10 od 10 tačnih, ali jedan deo vašeg softvera (onaj koji na kraju pokaže rezultat u partiji) mi računa samo odgovore koje sam zaista dao, tj 8 od 9, a drugi deo softvera (onaj koji računa PO) računa i odgovore koje je davao bot, a po njemu je 8 od 10.
Ne vidim šta je problem da i ovaj drugi deo softvera barata istim podacima kao i onaj prvi. Ako je već neko imao maler da mu pukne veza i zbog toga možda izgubio poene za pobedu, ne treba ga još dodatno ''oporezovati'' gubitkom poena za odgovore koje nije ni davao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Nazalost korisniku se racuna sve sto je odigrano pod njegovim imenom, bez obzira da li je to igrao bot, jer tehnicki gledano, nije moguce utvrditi da li je igrac izasao namerno ili je slucajno pukla veza...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
U principu se slažem, ljudi koji se najviše bune nisu oni koji najviše znaju, jer 2-3 pitanja ti neće narušit skor.

Imam nekoliko predloga u vezi s igrom, kojom sam se totalno zarazio Smiley.

Ne znam da li se razmišljallo o recimo da se u pitanjima od 4 uvede da kada igrač obeleži odgovor na pitanje, ovome drugom se smanji vreme za razmišljanje, recimo na 8, ili 10 sekundi maksimalno. Time se stimuliše ovaj bolji igrač da što pre da odgovor i da za brži odgovor ima veće šanse za pobedu. Takođe se stvara veća tenzija u samoj igri, i povećava interaktivnost. Ovako, jedan igrač da odgovor u 2 sekunde, ovaj drugi smara i razmišlja svih 15 sekundi, i vrlo često pogreši, što je i logično, jer nije ni znao odgovor. Realno je da ako znate odgovor, dovoljno je 2-3 sekunde da se mišem pronađe tačan odgovor, sve ostalo je nagađanje.

Takođe, skraćivanjem vremena za odgovor po datom odgovoru prvog igrača sprečava se googlanje, kao i korišćenje drugih izvora informacija, što je, proverio sam, vrlo moguće za neka od pitanja, za ljude koji brzo kucaju, kao što sam na primer ja Smiley

Pretpostavljam da je to problem sa programerske strane, ali ništa što ne može da se reši, pa eto apelujem da se o tome razmisli.

Takođe, vidim da nisi promenio odgovor na pitanje u vezi s ratnim dejstvima u SFRJ, i ponavljam da je Slovenija pogrešan odgovor. Tačan odgovor je Hrvatska kao mesto početka sukoba, a datum 1. april 1991. godine.

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9A%D1%80%D0%B2%D0%B0%D0%B2%D0%B8_%D0%A3%D1%81%D0%BA%D1%80%D1%81_%D0%BD%D0%B0_%D0%9F%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B0%D0%BC%D0%B0 (ime članka je na ćirilici, pa je link zato ovako ispisan, ali se otvara pravilno)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Takođe, evo primera za mortalitet. Kaže Zimbabve je na kom mestu po mortalitetu? Odgovor: 7. Evo linka na kom je po UN-u na 12, a po CIA Factbooku na 14. Zato ne bi treballo stavljati pitanja čiji se odgovori često menjaju. I nisam napravio grešku u smislu da sam pomešao Zambiju i Zimbabve, nego je taj koji je uneo pitanja koristio neku tablicu iz neke godine, a situacija je sada drugačija. I to je ono što smara, em pamtiš neke nepotrebne informacije, em su one čak netačne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.