Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 299448 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Ja ne vidim ni jednu aukciju sa tim brojevima, pa te molim da mi konkretno kazes o cemu se radi...
Inace, to za muljanje na aukcija,.. jel stvarno mislite da sam spreman da prljam obraz za nesto sto i onako sam dajem... stvarno je degutantno... a i ovo pecanje na svaku izjavu, bez da makar pogledate o cemu se radi je dno...
Svaka zavrsena aukcija ima history, poslednjih 100 betova... samo treba pogledati...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ево баш сам одиграо партију и срећом није мени пало ''питање'', које се састојало од НИКАКВОГ текста питања и 4 понуђена одговора где су били рукометни тренери. Један је био Цветковић а осталих се не сећам, брзо је ишло.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Ispravio sam. Postoji novi red na pocetku pitanja i to se ne vidi, a ne vidimo ni mi kad odobravamo.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Jesi li ispravio i ona za oskara za animirani film što sam prijavio na poruku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Jasta Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.222.12
Citat: megadeki link=topic=443553. msg7692991#msg7692991 date=1256721670
Želeo bih da znam nešto u vezi aukcije. . . Imam preko 100. 000 i učestvovao sam na aukciji,koju sam licitirao i vodio celo vreme,zadnja sekunda,sve ok,završava se aukcija,ja srećan,a ono dobio drugi-ja bio na 38500,a on na 55800???Kako?Nije učestvovao na aukciji,nije ga bilo,njegova licitacija nije za 500 veća od moje. . . . ?
Ja znam da postoje programi,koji automatski prate aukcije i licitiraju u mikrosekundi(Discovery-Wheeler/dealer=E-bay),pa pretpostavljam da je to,ali nisam siguran da li je to dozvoljeno i korektno.
Molim administratore za objašnjenje.

Evo resenja tvog problema,ti si na aukciji kliknuo ponudi i cekao ali nisi kliknuo osvezi pa nisi video ko je sve posle tebe ponudio. . . prosto. . .  :chuckel:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Zaista nisam... Smile
Ali sam se logovao više puta,da vidim kako stojim,i uvek sam vodio....
Ali, Ok,ako je to u pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zelim da se pozalim na moda Belgrade jel mi je dao ban samo zato sto sam napisao yes of skroz ili nzm zbog cega nije mi reko a nisam prekrsio nista a nemam screen pa se nadam da ce te wideti sa njim . . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
dakle, ima pitanje "koje je bog bio vrhovni kod starih slovena?" u ponudjenim odgovorima bili su perun, svetovid i svarog.  svako ko je makar imao jedan predmet iz te oblasti na fakultetu uchio je su sva tri bila vrhovna u zavisnosti od toga koje ih je pleme i sa koje geografske shirine slavilo.  kod vas je tachan odgovor "svarog", shto je ok, ali i ostala dva su tachna.  svetovid, chiji je pandan germanski swantewitz ili skandinavski odin, takodje je glavni i slavili su ga sloveni sa severnih meridijana.  kao i perun, koji je bio vrhovni bog kod istochnih slovena (danashnja rusija).  tako da ovo pitanje mora biti sklonjeno jer izaziva nedoumicu i umesto znanja odgovor svodi na lutriju a ne na egzaktno znanje.

veliki minus za moderatore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Ljudi, ovaj Evolution ubija u pojam... Neko ovde reče da će se njegova pitanja pojavljivati mnogo ređe. Ako je 8 njegovih pitanja za 8 partija retko...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.