Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 303218 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.27
mob
Nokia 5310
Evo da potvrdim za pitanja iz medicine od Evolutiona. Jutros sam odigrao 4 partije i došlo mi je 5 takvih pitanja. (3 partije po jedno i 1 partija sa dva pitanja) i od toga je 4 puta bilo prilikom mog napada. Malo je reći da sam svih 5 pogrešio. Slažem se da treba da dođe ponekad i neko baš teško pitanje, ali kad se desi ovako učestalo iz jedne oblasti, to je baš preterano. Uz to, desi se da pojave pitanja iz više različitih stručnih oblasti, pa onda ta partija totalno unakazi PI iz koje nema oporavka bez 5-6 jakih partija.

Da ne bude da se žalim da dolaze samo pitanja koja ne znam,  priznajem da se obradujem kad dođu pitanja iz nekih uskostručnih pitanja koja su meni bliska, ali ta pitanja dolaze jednom u 10-ak partija, a ja nemam nameru da postavjlam gomilu takvih pitanja, jer bi to narušilo kvalitet kviza. Zamislite da svi krenu da se utrkuju da postavljaju takva pitanja, na šta bi to ličilo.

Takođe, ne bunim se ni za pitanja iz slikarstva (iako i među njima ima sigurno komplikovanijih), jer smatram da su to pitanja iz opšte kulture (iako ih ja baš slabo poznajem).
Postoje i pitanja iz ekonomije, ali ona nekako dođu logična (iako vrlo malo znam o tome), pa imam visok procenat tačnih odgovora. Jedina zamerka je što su obično jako dugačka, pa jedva ima vremena da se pročitaju i po praviliu se odgovoara u poslednjem trenutku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I tako...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38248
Zastava Šta te se samo tiče!?
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Motorola DynaTAC 8000X
Nemam ništa protiv takvih pitanja,bar ću naučiti nešto novo i što mi može nekada trebati  Smile , ali koga briga šta je bio ili jeste NN u horoskopu?  Smile Mislim da i onaj ko ih je postavio ne zna tačan odgovor .Ima još brdo pitanja koja služe samo da popune bazu podataka,a bezvredna su u edukativnom smislu.A to je (bar bi trebalo da bude) osnovna svrha svih kvizova,zar ne?Edukacija!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ima ljudi raznih interesovanja, pa samim tim ima i pitanja za svakog...
Edukacija jeste na prvom mestu, ali nije realno ocekivati da sve bude iskljucivo okrenuto ka tome... treba se malo i zabaviti...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Bilo je brojčano pitanje na koje se nije otvorila opcija "Greška":

Koliko čovek koji na Zemlji ima 70kg ima kilograma na Jupiteru? (tako nekako)

Kao tačan odgovor ostavljeno je 177.

Masa je konstantna. To što je na Jupiteru jača gravitacija nego na Zemlji, ne utiče na masu, nego na težinu, a težina se meri u njutnima (N). Čovek težine 70kg bi se na Jupiteru možda subjektivno osećao kao da je težak 177 kilograma, ali se njegova težina ne menja, nego je i dalje 70kg. Slično kao što je i njegova težina u bestežinskom prostoru jednaka 0, ali i dalje ima istih 70 kg, svejedno da li je na Zemlji, na Merkuru, u bestežinskom prostoru ili bilo gde drugde.

'Ladno gubim partije zbog ovakvih stvari. Smile

Ponovo slično pitanje, 'Koliko kg na Plutonu ima čovek koji na zemlji ima 70kg' i kao "tačan" odgovor: 21.

Da li mogu ova pitanja da se pretraže, pogleda da li je njihov autor postavljao slična i da se izbace? Masa je konstantna, jedna od prvih stvari koje se iz fizike uče u osnovnoj školi kada se radi pojam mase, jeste da su masa i težina različiti pojmovi, gde je težina određena masom i gravitacijom i zavisi od gravitacione sile, dok je masa konstantna. Čovek koji ima 70kg na Zemlji, 70kg ima i na svim drugim mestima, samo što su tih 70kg različite težine, a težina se meri u njutnima (N), ne u kilogramima.

Маса је основна особина материје. Њена дефиниција је интуитивно везана за меру материје. Иако често мешана са тежином, маса је особина која је независна од положаја. Маса и тежина су узрочно-последично повезане, тежина је сила, последица постојања масе као узрока гравитације.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2009, 14:21:39 od Biberović »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Dobro, prepravljeno je...
Jasno je da je tehnički gledano naziv netacan, ali ako vec znas da postoji nekoliko takvih pitanja, valjda je logicno da pretpostavis na sta se odnosi odgovor?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N70 Music
Kako mogu da izmenim podatke koje sam ostavio prvi put na aukciji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Nikako, sto je lepo i pisalo u samom formularu..
Ukoliko nesto osvojis, bices kontaktiran pa tada mozes naglasiti da si se preselio, ali ukoliko si na pocetku upisao besmislene podatke - neces dobiti nagradu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Citat: akimakaki danas u 00:07:15
Данас сам био затрпан питањима из биологије извесног Evolution 90 . Питања су ускостручна, тако да не постоји могућност ад неко ко није студирао медицину или биологију на њих одговори. Посебно ме је изиритирала учестаност постављња таквих питања.
Čovek pokušava dozvoljenim sredstvima da popravi svoju poziciju. Predlažem da mu uzvratiš gomilom pitanja iz oblasti koju on ne zna.

Omere, hvala na savetu, ali ne želim da  doprinesem srozavanju kvaliteta, inače izuzetnog kviza, postavljajući pitanja na koje 99,99% ljudi ne zna da odgovori, na primer iz oblasti elektrotehnike, matematike, fizike... opšđte, bilo koje oblasti. Čovek ne mora da bude Ajnštajn da bi postavio pitanje na koje niko ne može da odgovori. Inače, kviz je izuzetan i  priznajem, dobro sam se navukao.
Pozdrav Omere 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
To sa pitanjima je regulisano, pojavljivace se mnogo redje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Pozdrav i postovanje.  
Obracam se prvi i poslednji put u vezi kviza, koji je po meni, a od pocetka sam tu, bio extra.
Medjutim sad je to nesta drugo.  Uzasno je to da meni treba vise srece nego znanja za igranje.  
Pitanje koje je prevrsilo meru je koliko godina su Sloba i Mira bili u braku? Pa mislim, puko sam.  Ne znam sta je edukativno u tome.
Molim Vas da mi dozvolite da iskoristim svoje demokratsko pravo i pobrisem svoj nalog.  Unapred se zahvaljujem i srecno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.