Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 325515 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Pitanje sam obrisao... posto ni nakon citanja vise diskografija i biografija grupe nisam uspeo da dodjem do smislenog odgovora...

Pretpostavljam da, kada se kaze: "Koliko je studijskih albuma u svojoj karijeri snimila Korni grupa?" da se ne misli na kompilacije koje su kasnije izdavane, jer se grupa nije ponovo okupljala...

Umesto toga, postavio sam pitanje koliko je grupa izdala Long Play ploča... jer je tu odgovor nedvosmislen, a i to je period aktivnosti, sve ovo posle je samo remasteriyacija i kompilacije...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Sony xperia
@Freak_On_The_Leash

Eto samo jedan primer kako ljudi ne obracaju paznju na nesto, bilo da je napisano, izgovoreno, ...

Nigde se ne kaze da je dozvoljeno 2-3 reda. Koliko puta sam na chatu o tome rekao. Rec/dve u jednom redu, za redom u nekoliko reda nije dozvoljeno. Medjutim, ako neka recenica ili misao, ne moze stati u jednom redu, nema problema.

Ujedno zaboravljas da nije samo jedan korisnik u pitanju. Sta bi bilo da njih 5 tako pisu ?? To nisu 2-3 reda, vec 10-15 reda. A onda ti mene nesto pitas, pa od mog odgovora procitas jedan red, preskocis 7,8, ...10-ak, pa opet moja jedna recenica, .....
Sta onda ??

Kazes da si otkrio da se moze nocu chatovati u vise reda. To samo opovrgava konstataciju o robotima, ili smo programirani mozda tako. Naravno da chatuju u vise redova, ali opet ne po rec/dve u svakom redu. Tada su na chatu 3-4 osobe, ponekad i po 15-ak min niko nista ne otkuca.

Zar nisi primetio da i pored razgovora na chatu, o raznim stvarima, ... za koje u pravilima se kaze da ne bi trebalo, ... opet ne diramo ljude ?? Da se po 10-ak minuta ne javljamo. Da se samo vredjanja, uvrede, psovke, .... sankcionisu.
Pa samo sto se dozvoljavaju ti razgovori o svemu i svacemu, meni se moze uputiti kritika, jer ne postujem slovo pravilnika. Pa ja ga tim svojim postupkom krsim, samo zarad toga da se ljudi ugodnije osecaju.

Naravno da ce se stvari odmeravati i prema trenutnoj situaciji. Nekoliko puta sam neke banovao samo da sprecim daljnji losiji razvoj na chatu, ... da ne preraste u nesto veoma ruzno. Ne mislis valjda da sam trebao dopustiti da preraste u nesto drugo ?

Zar mislis da nama nije stalo do toga sto ti trazis ?? Pa ko od nas voli nepravdu ??

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Veruj u ljubav u dobru i zlu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 472
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Nokia E 71
Samo da obavestim da cemo sestra i ja ponekad igrati sa istog kompa

moj nick je ana0512
a sestrin je I am the boss.

Pozz

Mala ispravka :
sekin je the boss

nije mi rekla tacno malopre . Izvinjavam se  Smile I hvala  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Sony xperia
Ok.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

google translator ce da dovede do 3 svetskog rata

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1360
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 2700 classic
@Freak_On_The_Leash

Eto samo jedan primer kako ljudi ne obracaju paznju na nesto, bilo da je napisano, izgovoreno, ...

Nigde se ne kaze da je dozvoljeno 2-3 reda. Koliko puta sam na chatu o tome rekao. Rec/dve u jednom redu, za redom u nekoliko reda nije dozvoljeno. Medjutim, ako neka recenica ili misao, ne moze stati u jednom redu, nema problema.

Ujedno zaboravljas da nije samo jedan korisnik u pitanju. Sta bi bilo da njih 5 tako pisu ?? To nisu 2-3 reda, vec 10-15 reda. A onda ti mene nesto pitas, pa od mog odgovora procitas jedan red, preskocis 7,8, ...10-ak, pa opet moja jedna recenica, .....
Sta onda ??

Kazes da si otkrio da se moze nocu chatovati u vise reda. To samo opovrgava konstataciju o robotima, ili smo programirani mozda tako. Naravno da chatuju u vise redova, ali opet ne po rec/dve u svakom redu. Tada su na chatu 3-4 osobe, ponekad i po 15-ak min niko nista ne otkuca.

Zar nisi primetio da i pored razgovora na chatu, o raznim stvarima, ... za koje u pravilima se kaze da ne bi trebalo, ... opet ne diramo ljude ?? Da se po 10-ak minuta ne javljamo. Da se samo vredjanja, uvrede, psovke, .... sankcionisu.
Pa samo sto se dozvoljavaju ti razgovori o svemu i svacemu, meni se moze uputiti kritika, jer ne postujem slovo pravilnika. Pa ja ga tim svojim postupkom krsim, samo zarad toga da se ljudi ugodnije osecaju.

Naravno da ce se stvari odmeravati i prema trenutnoj situaciji. Nekoliko puta sam neke banovao samo da sprecim daljnji losiji razvoj na chatu, ... da ne preraste u nesto veoma ruzno. Ne mislis valjda da sam trebao dopustiti da preraste u nesto drugo ?

Zar mislis da nama nije stalo do toga sto ti trazis ?? Pa ko od nas voli nepravdu ??

Ocigledno sam ja krivo shvatio celu tu pricu oko chata. Ja tvrdim da ne mozete ljude naterati da koriste chat pod takvim uslovima. Voleo bih da gresim. Nije ovo prvi chat u Srbiji , pa da sad ucite ljude kako se  koristi isti . Nametanje broja redova , pa to je apsurd.Pritom prozor za chatovanje je suvise mali da bi svako iole normalan mogao da kaze bilo sta, a da ne prekrsi neko pravilo. Ubedjen sam da 80 %  ljudi koji igraju kviz i chatuju , nisu ni procitali pravilnik o njemu (to sam zakljucio po pitanjima koja postavljaju korisnici). Vasa igra - vasa pravila.  Respect. Danas sam doziveo da me je moderator ucutkao zbog price o inspektoru iz filma "Crni Bombarder" , pod izgovorom da nema komentarisanja pitanja iz kviza  Smile. Ja takvo pitanje nisam video u kvizu. Mozda ima. Zar nisi rekao ,koliko juce, da chat sluzi i da se komentarise kviz sam po sebi. Izvini ako ti oduzimam vreme sa ovim pitanjima i konstatacijama, ali to je jace od mene. Pretpostavljam da zelite da kviz ima sto vise korisnika. Ovakvim potezima ih samo odvracate. Mozda je to samo moje mishljenje. Time will tell   Smile

PS. Primetio sam da kad moderator ima afinitete prema nekoj temi i kad je on ukljucen u celu pricu na chatu , onda se stvari odvijaju skroz drugacije. Onda moze i brzo kucanje i vise redova. Pogotovo ako mu se obrati neka osoba sa "slatkim"  nickom.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Sep 2009, 19:56:19 od Freak_On_The_Leash »
IP sačuvana
social share
"Znam da ce te uskoro imati te predivne predsednicke izbore koje mnogo volite, bice veoma zabavni i siguran sam da cim se završe izbori da ce zemlja odma biti primetno bolja. Što se mene tice, ja cu biti kuci i raditi esencijalno isto što i vi, ali kada ja završim sa drkanjem barem cu imati nešto da pokažem" - George Carlin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo polako...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12015
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung galaxy s4
Kako da izmenim pitanje koje sam postavio a ubaceno je u igru? Uvideo sam da ima gramaticku gresku.
IP sačuvana
social share
U cik zore zviždi voz, njime odlazim u OZ
Neću da se vratim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Posaljes na pp RASMC kako ono ide, pa ce ispraviti Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Mozda sam ga vec ispravio, a mozda i ne! Posalji mi pp pa ce vidimo! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Sony xperia
@Freak_On_The_Leash

Ocigledno ne vredi, i pored napisanog. Nema veze.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

google translator ce da dovede do 3 svetskog rata

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1360
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 2700 classic
@Freak_On_The_Leash

Ocigledno ne vredi, i pored napisanog. Nema veze.  Smile

Nek smo mi zivi i zdravi    Smile
IP sačuvana
social share
"Znam da ce te uskoro imati te predivne predsednicke izbore koje mnogo volite, bice veoma zabavni i siguran sam da cim se završe izbori da ce zemlja odma biti primetno bolja. Što se mene tice, ja cu biti kuci i raditi esencijalno isto što i vi, ali kada ja završim sa drkanjem barem cu imati nešto da pokažem" - George Carlin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.