Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 324787 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
pa ja saljem skrenove kad se setim,i sta ima veze dali je screen star dan 2,3 ili 10 vredjanje je vredjanje,a sto se tice ovog da ne postize,postize to da se puva kakosve zna a odigrao mali broj partija i postize to da mu moj rejting podize njegov a dok obrnuto ne stoji,mislim ajd sad svi da otvorimo vise naloga pa nek ide igra

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Citat
Koliko je znanje bitno, lepo se vidi ovde.

Kada se ovde klikne, prvo se ulazi na svoj nalog, tek kada si u nalog klik na link vodi na listu. Kako sam se u prvom trenutku zbunio, pomislih - sta sad sa mnom?  Smile Smile Smile

Inace, videh i da sam imao neki visegodisnji ban... nisam igrao, pa se srecom nisam bespotrebno nervirao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

google translator ce da dovede do 3 svetskog rata

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1360
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 2700 classic
@ Lightsoft

Ako ste mislili da cete tako lako kontrolisati chat i sve na njemu , mislim da ste se zaleteli malo. Ako je dozvoljeno da se napise najvise 2-3 reda texta, ok. Slazem se , verovatno ima razlog. Ako napisem tri reda iz razloga da je sve u kontextu i da ne pisem brzo , ne vidim razlog zashto bi se moderator ponashao kao robot i automatski me ucutkao. Sve u svemu nisam zlonameran i zelim da potraje ovaj kviz i sve na njemu. Otkrio sam da kasno nocu moze da se chatuje i po vise redova ^^ . Znam da nije ni vama lako sa svim tim ljudima, samo mi je malo krivo i ne volim nepravdu. Pozdrav.  Smile
IP sačuvana
social share
"Znam da ce te uskoro imati te predivne predsednicke izbore koje mnogo volite, bice veoma zabavni i siguran sam da cim se završe izbori da ce zemlja odma biti primetno bolja. Što se mene tice, ja cu biti kuci i raditi esencijalno isto što i vi, ali kada ja završim sa drkanjem barem cu imati nešto da pokažem" - George Carlin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Citat
pa ja saljem skrenove kad se setim,i sta ima veze dali je screen star dan 2,3 ili 10 vredjanje je vredjanje
Ima velike veze, jer ako je korisnik vec upozoren ili kaznjen, taj screenshot iz tog vremena je apsolutno beskoristan.

Citat
a sto se tice ovog da ne postize,postize to da se puva kakosve zna a odigrao mali broj partija
Sto je potpuno nebitno, jer kada dodje do toga da bude rangiran, imace iste rezultate kao sto je i pre imao.

Citat
i postize to da mu moj rejting podize njegov a dok obrnuto ne stoji
Ako se oslanjas na to da ti rejting dize PSP, neces daleko da doguras... Stvar je jasna PSP ima uticaja, ali je kod svih korisnika manje vise isti, i to nije ono sto ih izdvaja na listi, vec su to odgovori i pobede.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Veruj u ljubav u dobru i zlu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 472
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Nokia E 71
Samo da obavestim da cemo sestra i ja ponekad igrati sa istog kompa

moj nick je ana0512
a sestrin je I am the boss.

Pozz
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Oki Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

google translator ce da dovede do 3 svetskog rata

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1360
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 2700 classic
Chat je uzasan. Od sad komuniciram samo na forumu  Smiley . Ostajem pri svome da su moderatori bezmalo chudni.  Smiley

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Znam da ce te uskoro imati te predivne predsednicke izbore koje mnogo volite, bice veoma zabavni i siguran sam da cim se završe izbori da ce zemlja odma biti primetno bolja. Što se mene tice, ja cu biti kuci i raditi esencijalno isto što i vi, ali kada ja završim sa drkanjem barem cu imati nešto da pokažem" - George Carlin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson p990i
Ponavljam da nisam genije,kao što sam reko jednom prilikom,ali po svemu sudeći kako se igra odvija i kako se ponašate u stilu poboljšanja samog kviza,teško da ćete  privući nove korisnike,čak štaviše teško da ćete zadržati stare,shvatam da vam pravila možda diktiraju idejni tvorci ovog kviza,ali valjda imate neku mogućnost prilagođavanja kviza našem podneblju i našoj istoriji i kulturi,zaista mnogo iritiraju pitanja koja nisu vezana za nas i to nije samo moje mišljenje,ali vi ista ne uvažavate.Nadam se da neću biti banovan zbog javne kritike,koristio sam pažljivo birane reči(nisam pominjao ustaše,balije,baliste itd.).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Kviz je jako dobro lokalizovan i oko 40-50% pitanja odnosi se na Srbiju. Ostatak pitanja odnosi se na druge zemlje. Naravno da ima pitanja i o Hrvatskim, Bosanskim, Crnogorskim, Makedonskim, Slovenackim temama. One su deo nase svakodnevice i sasvim je prirodno da postoje, kao sto postoje i pitanja o gotovo svim drugim zemljama i narodima, ali su svakako oni sa kojima imamo intenzivnije odnose (bilo kroz sukobe, bilo kroz istorijsku saradnju i prijateljstvo, bilo kroz geografsku bliskost, bilo kroz neke druge stvari) zastupljeniji od onih sa kojima nemamo gotovo nikakavih dodirnih tacaka sem sto delimo istu planetu.
Ako to sto ima pitanja o takvim temama, predstavlja problem, meni je zaista zao, ali ja smatram da je to ispravan nacin, a pritom sam ubedjen da sta god da ubacim, i kako god da organizujem, postojace odredjeni broj ljudi koji nece biti zadovoljan i koji ce se zaliti.

Sto se tice unapredjivanja igre, ne vidim zaista u cemu je problem. Letnji period je bio period kada je trebalo otkloniti bagove, srediti bazu pitanja i stvoriti neku inicijalnu bazu korisnika. Svakako je poptuno suludo ulaziti u neku pricu sa agresivnom kampanjom leti, kada nigde nikog nema. Kada bude vreme za to, i kada bude mogucnosti, to ce biti uradjeno, i nadam se da ce tada igra preci na jedan visi nivo. Ko to ne moze da saceka, koliko god to mozda ruzno zvucalo - ne mora. Ja bih voleo da sve uradim za 3 dana, ali u realnom svetu je to nemoguce.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson p990i
Pitanje za Korni grupu je netačno,ali nisam stigao da ga obeležim kao do sada,pa zato ovim putem skrećem pažnju. Koliko je albuma objavila Korni grupa odgovor je 2, a ja mislim sledeće:
Албуми:
Корни група (1972. ПГП РТБ)
NOT AN ORDINARY LIFE (1974. Ricordi,Italy)
Мртво море (дупли албум 1975. ПГП РТБ)
1941 (1979. ПГП РТБ)
Прво светло необичног живота (1996. Комуна, компилација)
Компилација:
Рандеву са музиком (Југотон, 1977)
Легенде YU rocka, дупли концертни албум (Југотон, 1987)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.