Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 311724 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
dali se vreme za aukcije gleda na osnovu vremena sa foruma ili je uskladjeno sa atomskim casovnikom?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 2.0.172.33
Ja sam prvi protiv tog dugmeta...

Evo ovako, na primer, igram ja sa dva lika koji imaju 3000 i 4000 Pl. Pobedim ja njih i izgubim recimo 20 poena prema pravilima normalno. E sada kada oni kliknu na to reset dugme, ja hocu da mi se racuna kao da su oni imali 5000 Pl  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson k750i
Kako je moguce da neko ima nik "koljemsrbe"? Molim vas reagujte da ne bih ostao bez kviza jer je to ponizavajuce.  Morao sam igrati dve partije sa tim likom i to me je ubilo.  Upomoc! :help:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
dali se vreme za aukcije gleda na osnovu vremena sa foruma ili je uskladjeno sa atomskim casovnikom?
Gleda se na osnovu vremena na serveru igre.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Sta glumi ovaj KanKan??? Banuje bez razloga!!! Vredja ostale.   .   .    Sta misli on da je neki baja?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson 
Ajoj što volim ovakve rasprave...nikad nikom ništa ne valja. Dajte ljudi budite malo konstruktivniji u kritikama i umjereniji u očekivanjima. Ko da je život ili smrt u pitanju. Mislim, lijepo je da su mnogi strasno prionuli u kviz, ali čini mi se da mnogi sve shvaćaju preosobno.
Što bih ja trebao? Koliko sam ja partija izgubio jer su mi došla pitanja tipa srbijanski big brother, neka aktualna TV serija na programu RTS-a, prvaci srbijanske odbojkaške lige i slično... Nisam pogodio, i šta sad? Jel treba zbog mene jednog da se kaže da kviz ništa ne valja, da je smeće i da bi sve trebalo mijenjati?
Ne, nego ja ne moram igrati. Ali igram, jer mi je zabavno, jer ponešto i naučim, a nadam se da netko iz mojih pitanja također nešto nauči. Kad ne budem imao vremena, neću igrati, a koji sam u poretku, potpuno je irelevantno. Ja znam koliko znam, koliko sam upućen u različita područja ljudkosg znanja i to uzimam kao relevantno mjerilo, a ne nekakav kviz koji uopće nema pretenziju da dočara razinu obrazovanosti u Srbiji i njezinoj okolici.

Dajte, potrudimo se oko pitanja, potrudimo se da se odigraju kakvi turniri, da se uvedu sobe gdje ćemo moći birati protivnike i sve ostale najave, planove ili ideje.

Evo ja predlaežm (predlažem!, a ne uvjetujem ili demonstartivno zahtjevam!) da se, ukoliko bude moguće, jednom u doglednoj budućnosti omogući natjecateljima tematsko odigravanje. Npr. da izaberu da jedan krug igraju npr. šport, jedan povijest, a jedan geografiju. Ili cijelu igru, kako već bude interesa. Ne može? Nema problema, nisam ja tu da odlučujem. Da imam znanja, vremena, živaca pravio bih vlastiti kviz.

Pozdrav svima i manite se sujete i uživajte u druženju i nadigravanju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
.  .  .  .  .  

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

kankan.JPG
(35.4 KB, 385x428)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
Apple iPhone 7
ja ne vidim nigde da je tebe spomenuo. Tvoj nik na conquiztadoru je:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Pa mene je na primer ban. 60 min...Bez razloga!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ban.JPG
(41.03 KB, 371x539)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.