Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 311487 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Na šta liči rečenica "ne vidim kako je korisna" kao odgovor? To što ste administratori (čast normalnim izuzecima), ne znači da ste Bogom dani, ponašajte se profesionalno i normalno, jer štedite živce i vama i korisnicima, pošto ih provocirate naduvenim ponašanjem.  A ovakav odgovor, pod navodnicima, je samo banalan primer.  Najozbiljnije pravite ovakvu atmosferu kakvu sam pomenuo tamo na javnom četu, a vidim pojedini i na forumu, bilo bi lepo da se koriguje i to, a pošto je to naizgled samo moje mišeljenje - postoji test javnog mnjenja, koji ću pomenuti ispod.
Takav odgovor je realno stanje, i nema veze ni sa kakvim naduvenim ponasanjem, niti treba da se koriguje. Cinjenica da ti koji si proveo nesto vise od pola sata online na ovom forumu (Ukupno online: 36 min.), komentarises kako je ovde jeste nesto sto je u najmanju ruku brzopleto, ako ne i nepristojno.

Citat
Pre nego što kreneš da prosipaš pamet, na osnovu tvoje apsolutno nemerodavne procene, raspišite anketu za to dugme, raspišite anketu za igru sa prijateljem, da ne nabadamo sa drugarom/drugaricom partije i otežavamo igru.
Pa ćemo da vidimo da li je korisno ili nije.
Dugme za reset bodova nema nikakvu korisnu svrhu. Ono samo omogucava onima koji su lose plasirani da se vrate na startnih 5000 bodova, a to nikako nije pravedno niti korisno prema onima koji igraju.
Sto se tice, igre sa prijateljem, lepo je receno, to ce biti moguce kada bude dovoljno igraca online. Ne zavisi samo od nas, zavisi od pravila u okviru licence koja ne mozemo da rastezemo.

Citat
Valjda je svrha Conquiztadora da se zabavimo, naučimo nešto, a ne da budemo svedoci vaše ogromne moći da nas banujete na četu za sve za šta stignete.
Objektivno govoreci, kako se pojedini ponasaju i igri i van nje, malo je ljudi banovano i kazne su preblage. To sto neki ljudi budu i kolateralna steta u celoj prici, je nesto sto prosto mora da se desi. Mi to ne zelimo, ali to tako biva.

Citat
Anketa stvarno nije problem, a ni izmena koda igre za to dugme ako se anketa ispostavi usaglašenom za isto, pa možemo da nastavimo ili prekinemo diskusiju posle raspisivanja pomenute.
Anketa daje misljenja onih koji nesto koriste, a njihova misljenja, iako bitna, ne mogu biti presudna.
Postavi pitanje ljudima da li zele Mercedes E klase za 100e sa dozivotnom garancijom pa ces videti kakvo je njihovo misljenje... Ili da li zele da Windows bude free i da dolazi uz njega free Office...

Mi radimo u skladu sa pravilima i normama koje imamo zacrtane..
Dodatne sobe za igru, dodatne mape, turniri i slicno su nesto sto ce doci vremenom, ali za sta je previse rano, i to je prosto tako. Tu se gleda iskljucivo misljenje autora igre i nas koji je odrzavamo.

Citat
Ja se smijem kladiti u zivot da u ovih oko 2 sedmice nisam dobio 5 banova od kako igram. . . ne racunajuci ovaj danas od 1 dan. . . . i da mi covjek da 1dan bann zbog flooda. . . . koji nije bio namjeran. . .
Ajde da sam ja tih ''5 banova'' dobio danas. . . vec ja nisam ni tih 5 banova dobio u te 2 sedmice od kako igram ovo. . .
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Cinjenica da ti koji si proveo nesto vise od pola sata online na ovom forumu (Ukupno online: 36 min. ), komentarises kako je ovde jeste nesto sto je u najmanju ruku brzopleto, ako ne i nepristojno.  

Ne, nisam proveo ni tih 36 minuta na ovom forumu, niti mi je potrebno, jer sam mnogostruko više vremena proveo na drugim forumima i uopšte sredstvima informisanja online, tako da, s obzirom na globalno iskustvo, nema ništa nepristojno u mom komentaru.  Jer, kao što vidiš, tek kada sam te upozorio na ponašanje, dao si temeljan odgovor kao što administrator jednog foruma treba da uradi.  U buduće ćeš to raditi bez napomena korisnika ako hoćeš kvalitetno da obavljaš svoj zadatak i tu nema šta da se priča.

Citat
Dugme za reset bodova nema nikakvu korisnu svrhu.  Ono samo omogucava onima koji su lose plasirani da se vrate na startnih 5000 bodova, a to nikako nije pravedno niti korisno prema onima koji igraju.

Porediš ovde "dugme za reset" i "mercedes E za 100e" klase na anketi?
Dugme za reset bodova, mene i bilo koga drugog, vraća na početni plasman rodjače, a ne na prvo mesto, nema tu ništa nepravedno, jer ko je igrao 700 puta - znaće neke stvari i biće među prvima, a ko stalno koristi reset dugme - biće među poslednjima.  Reset dugme može samo da pomogne u prikazivanju trenutnog znanja određene osobe, nakon nekog broja partija.  Pogledaj standarde trivia-type igara sa score tabelama i reci mi gde piše da je reset dugme toliki bauk i nepravedno zlo.

Ako niste u mogućnosti da menjate kod - to je druga stvar, nema potrebe da ubacuješ skup softver i automobile i porediš ih sa nečim što je besplatno, kao da ćete izgubiti milione dolara kao vlasnici licence zbog ponude potencijalnog poboljšanja.  Ali onda' ne vidim svrhu da ovde dajemo *predloge* u vezi igre, ako ste nemoćni da izađete u susret bilo kom od njih.

Još jednom vam predlažem anketu za svaku predloženu opciju koja ***ima smisla***, jer su dokazano dobra praksa na forumima.  Niko ti ne traži da ubaciš dugme koje dodaje korisniku milion bodova nakon svakog klika (e tu bi nekako i mogao da pominjes mercedese i free MS Office).

Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ne, nisam proveo ni tih 36 minuta na ovom forumu, niti mi je potrebno, jer sam mnogostruko više vremena proveo na drugim forumima i uopšte sredstvima informisanja online, tako da, s obzirom na globalno iskustvo, nema ništa nepristojno u mom komentaru.
Ok, ja tvrdim da je tvoj komentar u najmanju ruku brzoplet, a takodje smatram i da je nedobronameran. Naravno, ostajem pri tome da je potpuno iluzorno slusati komentare o nasem radu ovde od nekoga ko je na ovom forumu proveo 36. minuta, od toga verovatno 30. logujuci se na igru.
Iskustvo iz drugih zajednica me ne zanima, jer ne mislim da je relevantno za ovu diskusiju. Iskren da budem, ne zanima me previse kako rade drugi. Mi radimo dobro. O tome svedoce 7 godina postojanja i konstantan i stabilan rast. Da li bi moglo bolje? Naravno, ali to nije ni malo jednostavno postici.

Citat
Porediš ovde "dugme za reset" i "mercedes E za 100e" klase na anketi?
Poredim jer su rezultati obe ankete podjednako nebitni... Misljenje naroda je upravo to, nista vise od toga i nista manje od toga. Postoje teme na koje prosto ne zelim da slusam misljenje jer ne mislim da je relevantno.

Citat
Dugme za reset bodova, mene i bilo koga drugog, vraća na početni plasman rodjače, a ne na prvo mesto, nema tu ništa nepravedno, jer ko je igrao 700 puta - znaće neke stvari i biće među prvima, a ko stalno koristi reset dugme - biće među poslednjima.
Startna pozicija je 5000 bodova. Oni koji su bolji idu na gore, oni koji su losiji idu na dole. Ako je neko los, vremenom ce pasti na 4500, 4000, 3000 bodova. Ne vidim kako je fer, da se neko takav vrati na 5000. Svako ima onoliko bodova koliko zasluzuje, to tako treba i mora da bude. Ko to ne zeli, ne mora da igra, stvar vrlo jednostavna.
Dugme za reset znaci da nakon 30 losih partija ti resetujes svoje bodove i ajmo ponovo, puj pike ne vazi.
Stvar je kompleksna i to ne bi bilo u redu ni prema ostalim igracima, a narocito ne prema onima koji su protiv tog korisnika igrali i zbog njegovog plasmana dobijali ili gubili neke bodove.
A to koliko je neko puta igrao, nema nekog narocitog uticaja na njegov plasman, sem iskustva koje je stekao... Gledaju se bodovi na osnovu poslednjih 100 igara..  mnogi visoko plasirani igraci i nemaju drasticno vise od toga, kao sto ima igraca sa preko 500 partija koji nisu bog zna kako plasirani.

Citat
Reset dugme može samo da pomogne u prikazivanju trenutnog znanja određene osobe, nakon nekog broja partija.
Igra vec ima ugradjen mehanizam bodovanja koji pokazuje realno trenutno stanje znanja neke osobe.

Citat
Ako niste u mogućnosti da menjate kod - to je druga stvar, nema potrebe da ubacuješ skup softver i automobile i porediš ih sa nečim što je besplatno, kao da ćete izgubiti milione dolara kao vlasnici licence zbog ponude potencijalnog poboljšanja.  Ali onda' ne vidim svrhu da ovde dajemo *predloge* u vezi igre, ako ste nemoćni da izađete u susret bilo kom od njih.
Prvo. Nesto gde ljudi ulazu svoj rad i vreme nije besplatno.
Drugo. Postoje zelje kojima mozemo da izadjemo u susret, one kojima ne mozemo da izadjemo u susret, one za koje smatramo da bi trebale biti realizovane i one za koje to ne smatramo.

Citat
Još jednom vam predlažem anketu za svaku predloženu opciju koja ***ima smisla***, jer su dokazano dobra praksa na forumima.  Niko ti ne traži da ubaciš dugme koje dodaje korisniku milion bodova nakon svakog klika (e tu bi nekako i mogao da pominjes mercedese i free MS Office).
Sve je lepo objasnjeno iznad, ne mislim da ima potrebe da o tome dalje pricam.
Sistem bodovanja u igri je pravedan. Lepo je i jasno dokumentovan.
Kome ne odgovara, moze naci neku drugu igru koja ce odgovarati.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Vidim ja da ti namerno distancirano pristupaš celoj ovoj priči, no dobro. Ljudi koji nemaju pristup reset dugmetu (jer ne postoji) svejedno masovno registruju nove naloge i opet se vraćaju na tih strašnih 5000 bodova, time opterećuju vašu bazu podataka a ja sam predložio reset dugme da se tome korektnije izađe u susret.

Nije mi jasno zašto toliko osporavaš korist jednog standardizovanog dugmeta samo da bi pokušao da osporiš moje mišljenje. Nije to virus i nisam "nedobronameran".

Hvala što mišljenje javnosti i korisnika smatras apsolutno nerelevantnim, zašto je otvoren ovaj topic ako ne treba da vas zanima mišljenje korisnika na tu temu?

Kao što rekoh, ostavljaš utisak nekoga ko je više zainteresovan da me ospori po svaku cenu, nego da pokuša da izađe u susret predlogu, što je tema ovog topica svidjao se on tebi ili ne.

Možda je sistem bodovanja tako napravljen da nema potrebe za tim dugmetom, može to i tako da se kaže, ali svejedno, *isti korisnici registruju nove naloge da bi nadomestili nedostatak tog dugmeta i to nije dobro*, razumeš? Tako da već imate tu pojavu strašnog vraćanja na 5000, al' bar database možete da rasteretite.

Inače, ja nisam ceo burek forum nazvao nesposobnom zajednicom niti nešto slično, ne parafraziraj, nego sam oslovio sve administratore koji svoj zadatak obavljaju na pogrešan način, pre svega u trenutku vodjen tvojim odgovorom. To što nisam bio zadovoljan time, ne znači da nisam celim forumom, slažem se da nije bez dobrog rada napredovao, ali se ne slažem da je to samo tvojom zaslugom, pa da ne smem da ti napišem primedbu.

Nemoj da mi pričaš o smatranju ili ne smatranju predloga dobrim SAM, nego razmisli prvo i konsultuj se sa kolegama, a prikladniji primer ankete o kakvoj ja pričam bi bio: "Da li da stavimo elektronske ili mahaničke podizače prozora u naš novi mercedes ili ne?" i "Da li da ubacimo reset dugme u Conquiztador ili ne" i to se zove "istraživanje tržišta" u cilju poboljšanja usluga, a ne "nebitno javno mišljenje".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Vidim ja da ti namerno distancirano pristupaš celoj ovoj priči, no dobro. Ljudi koji nemaju pristup reset dugmetu (jer ne postoji) svejedno masovno registruju nove naloge i opet se vraćaju na tih strašnih 5000 bodova, time opterećuju vašu bazu podataka a ja sam predložio reset dugme da se tome korektnije izađe u susret.
Da li ce neko registrovati novi nalog ili ne, zaista nije nesto o cemu ja treba da brinem niti nesto sto mogu da sprecim. I da dugme postoji oni bi to radili jer ih mrzi da procitaju da za 100 partija (sto mnogi igraci odigraju za 2-3) dana, i onako nece biti bitno da li su igrali lose ili ne.

Citat
Nije mi jasno zašto toliko osporavaš korist jednog standardizovanog dugmeta samo da bi pokušao da osporiš moje mišljenje. Nije to virus i nisam "nedobronameran".
Zato sto jos od prve poruke smatram da je nepotrebno i da njegovo uvodjenje za igru ne donosi nista dobro, a donosi masu problema. Korisnik nije u potpunosti izolovan, vec je direktno povezan sa mnogim drugim ucesnicima igre, pa je besmisleno posmatrati njegove bodove kao nesto izlovano.

Citat
Hvala što mišljenje javnosti i korisnika smatras apsolutno nerelevantnim, zašto je otvoren ovaj topic ako ne treba da vas zanima mišljenje korisnika na tu temu?
Da, misljenje pojedinih ljudi, na pojedine teme smatram potpuno nebitnim, i samim tim ne zelim da ga slusam. To ne znaci da tema nema svrhu i da ne zelim da cujem i pozitivan i negativan feedback od korisnika. Pojedine stvari me ne zanimaju. Verujem da je to potpuno normalno i prirodno.

Citat
Kao što rekoh, ostavljaš utisak nekoga ko je više zainteresovan da me ospori po svaku cenu, nego da pokuša da izađe u susret predlogu, što je tema ovog topica svidjao se on tebi ili ne.
Jasno ti je naravno da ti donosis zakljucak na osnovu jednog predloga od ko zna koliko predlozenih i odbacenih ili usvojenih, kao i da dajes misljenje o meni na osnovu tri poruke od nekoliko stotina hiljada, i desetak minuta direktne komunikacije, na prema sedam i po godina mog rada ovde...
Sto se tice tvoje ideje, ne moram da osporavam ni nju ni tebe. Ona je neizvodljiva, a ti si komentare o svom stazu ovde dobio iskljucivo zato sto si dosao sa onakvim stavom kakav pokazujes kroz poruke. Inace, to zasto je tvoja ideja neizvodljiva, mozes i sam da otkrijes i proucis ako se bar malo pozabavis citanjem dokumentacije (koja je inace izuzetno kratka, cak drasticno kraca nego u drugim zemljama, upravo da se ne bi zamarali citanjem gluposti).
Ne vidim nista spektakularno lose u mom stavu koji sam izneo na pocetku ovoga, pa da to zahteva ovakvu analizu... Opcija nije korisna, nudi previse mogucnosti zloupotrebe, a ne donosi nista dobro.

Citat
Možda je sistem bodovanja tako napravljen da nema potrebe za tim dugmetom, može to i tako da se kaže, ali svejedno, *isti korisnici registruju nove naloge da bi nadomestili nedostatak tog dugmeta i to nije dobro*, razumeš? Tako da već imate tu pojavu strašnog vraćanja na 5000, al' bar database možete da rasteretite.
Kao sto rekoh, sistem je dobro koncipiran, nema potrebe za promenom, niti uvodjenjem tog dugmeta. Korisnici koji otvaraju nove naloge ne postizu time nista, a opterecenje baze zbog duplih naloga gotovo da i ne postoji.

Citat
Inače, ja nisam ceo burek forum nazvao nesposobnom zajednicom niti nešto slično, ne parafraziraj, nego sam oslovio sve administratore koji svoj zadatak obavljaju na pogrešan način, pre svega u trenutku vodjen tvojim odgovorom. To što nisam bio zadovoljan time, ne znači da nisam celim forumom, slažem se da nije bez dobrog rada napredovao, ali se ne slažem da je to samo tvojom zaslugom, pa da ne smem da ti napišem primedbu.
Ne parafraziram, citiram.
Inace, burek je svakako napredovao radom svih nas koji smo ga gradili. Mojim najvise, ali on svakako ne bi bio dovoljan bez drugih ljudi koji su bili voljni da uloze vreme i energiju i naprave nesto dobro. Njima kapa dole, i uvek postovanje koje zasluzuju.
Sto se mene tice, stav koji imam je sledeci. 12 godina se bavim ovime, od toga 10 aktivno kroz razne zajednice. Gotovo sve najvece zajednice kod nas sam gradio ili kao moderator, supermoderator, admin ili kao suosnivac. Rezultati koje imam su, uzevsi sve u obzir, zaista izuzetni. Nemam problem da me neko kritikuje, spreman sam da saslusam misljenje, ali da mi neko "drzi predavanje", to mogu da slusam samo i iskljucivo od ljudi koji imaju rezultate slicne mojima ili bolje od njih.

Citat
Nemoj da mi pričaš o smatranju ili ne smatranju predloga dobrim SAM, nego razmisli prvo i konsultuj se sa kolegama, a prikladniji primer ankete o kakvoj ja pričam bi bio: "Da li da stavimo elektronske ili mahaničke podizače prozora u naš novi mercedes ili ne?" i "Da li da ubacimo reset dugme u Conquiztador ili ne" i to se zove "istraživanje tržišta" u cilju poboljšanja usluga, a ne "nebitno javno mišljenje".
Rekao sve sto je trebao i potrosio i previse vremena u prici o tome. To jeste nebitno. Ako gresim, vreme ce mi suditi. Ono je uvek najbolji i najpravedniji sudija.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
Apple iPhone 7
@nenaDbaja
Kakav bre reset... Evo na primer, ja koji sam odigrao više od 550 igara verovatno, sada uradim reset; video sam kako kviz izgleda, dosta odgovora na pitanja sam naučio, i kompjuter me upari sa nekim mog ranga (tačnije krećem od nule) a taj prvi put igra kviz ne poznaje dobro koncept, dok ja prošao sito rešeto dosta pitanja (neka koje se doduše više ponavljaju) znam odgovor i tako brže napreduješ, kvari se statistika. Reset ocena u školi jer nisi dobro krenuo, i sada sa već tim naučenim gradivom hoćeš ponovo da odgovaraš a da ti se ono pre ne računa.

A sa druge strane kviz je licenca stranog kviza, ne znam da li su time ograničene opcije uvođenja funkcija koje postoje u tim stranim verzijama i da li se može "stvoriti" nvoa funkcija mimo tih već postojećih, ne razumem se pa ne bih da zalazim.

Burek bi trebalo da organizuje "rijaliti projekat" za one koji misle da je administratorski posao samo korišćenje crvenog imena, sekirčeta i bejzbol palice ( Smile ). Admin na nedelju dana pa ko želi nek proba   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony xperia
Citat
Burek bi trebalo da organizuje "rijaliti projekat" za one koji misle da je administratorski posao samo korišćenje crvenog imena, sekirčeta i bejzbol palice ( Smile ). Admin na nedelju dana pa ko želi nek proba   Smile
Ih sto bi to bilo za "Burek novine".  Smile

A ko bi hteo da drzi palicu, mora biti spreman na susret sa raznim umovima, koji bi da dzaraju po familiji, prete, ... kada im nesto ne odgovara.

A koliko je nepotrebno prisustvo moderatora tamo, sami procenite.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1076044_Graphic1.jpg
(46.04 KB, 1023x270)
Graphic2.jpg
(41.11 KB, 800x234)
ConQUIZtador - igra strategije i znanja - Poruke_124656110073777.png
(25.55 KB, 605x183)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Mrzim rasizam, crnce i kineze!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Nokia No kašlje
I lajt... jesi li ih "kliknuo za prijatelje"?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
@SerbianFighter - poštujem tvoj rad i šta si postigao. Najozbiljnije. Samo ne dozvoljavaj da ti udari u glavu, pa da smatraš odbacivanje mog predloga jednom rečenicom, kao nešto prikladno, jer je ovaj deo foruma *napravljen za predloge u vezi igre*. A ja sve što sam uradio - bilo je predlaganje koje si maksimalno neispoštovao tvojom prvom reakcijom. Bez objašnjenja. I zaista nisam hteo ništa zlonamerno.

Opet kažem, "zloupotrebu" već imate, to je činjenica, jer isti ljudi prave gomilu naloga da bi krenuli ispočetka. Tako da to ne sanirate ni 2 grama izostavljanjem famoznog dugmeta. To kako ti razmišljaš je registrovano kao fenomen, gde eksperti korisnike smatraju glupim i nerelevantnim, pročitaćeš to u raznim uputstvima za, na primer, izradu web stranica. Ako ćemo tako, onda' je ovaj deo foruma napravljen samo da se ismevaju korisnici koji imaju "nerealne ideje".

Ja samo znam da sam danas poželeo da reset dugme postoji ali sam video da ga nema. Mogao sam da napravim drugi nalog i eto mene sa "znanjem pitanja" na 5000 bodova i idemo! I to nije zabranjeno. Sad ti meni reci da nisam u pravu kada kažem da reset dugme već tehnički postoji : )

Ovim sam odgovorio i tebi Mosquito Slayer, to što ti opisujes u prve dve rečenice - ljudi rade i bez dugmeta!

Nije to kao škola, isto kao što anketa za dugme nije kao za mercedes za 100e, nego kao turnir. Takmičenje, što Conquiztador jeste. Imaš pravo da budeš loš kada dodješ prvi put, ali posle možeš da se vratiš bolji, šta je tu problem i neprirodno? Nikome ne pada kruna sa glave, ljudi bi se i dalje takmičili, vi biste samo imali manje neaktivnih "garbage" naloga.

No dobro, ne može dugme. Hvala lepo. Ali je korisnije nego što je beskorisno, to je 100% tačno pošto je situacija sa registracijom naloga ovakva kakva jeste i ne može niko da me ubeđuje u suprotno.

Pozdrav i srećno sa ostalim predlozima.

P.S.

@lightsoft: znači treća slika je pobedila hahahahahah..kakvi čobani.
« Poslednja izmena: 06. Jul 2009, 17:27:05 od NenadDBaja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
U jednom trenutku, korisnik ima, krvavo stecenih 3200 bodova, u sledecoj partiji 5000.
Kako je to fer prema onome ko je igrao?

Formula za računanje PI je: (PO + PSP + OP) / 3

PO 5469 (Poeni za odgovore = 54.69%)
PSP: 4790 (suparnikov prosečan PI nad poslednjih 100 suparnika meri se na početku svake igre)
OP: 5800 (Odnos pobeda u igri = 58.00 %)
PI: (5469 + 4790 + 5800) / 3 = 5353

To je sasvim dovoljan razlog da se predlog odbaci kao apsurdan.
A to sto ljudi ni nakon stotina i stotina igara ne znaju kako se sta racuna, mogu sebi da zahvale jer ih mrzi da potrose 2 minuta i procitaju jednu stranicu koja sve objasnjava vezano za to.

Kao sto rekoh, neke stvari jesu ogranicene licencom i njih svakako ne mozemo menjati...
Sistem bodovanja npr, iako se mnogima ne dopada, u svojoj sustini je pravedan i najbolji moguci za sve ucesnike. Namerno kazem za sve, jer je jasno da pojedinim ljudima neki drugi sistem mozda vise odgovara, ali on je takav kakav je.
I zaista ne smatram da je neophodno da svaki predlog analiziram i oko svega se raspravljam. Vi imate mogucnost da kazete, ja imam mogucnost da prihvatim ili odbijem, i ostanimo na tome.
Ako odbijam imam uvek dobre razloge za to, ako prihvatam takodje.
Nemam ni vremena ni volje da u svakom od slucajeva pisem esej i raspravljam se oko toga.
Na meni je, dakle moja odluka je konacna, a to da li sam se konsultovao oko toga i sa kim, takodje samo je moja licna stvar.
Mozda to nije idilicno resenje, mozda ce tu neki biti nezadovljni, ali svakako se ne moze ugoditi svima i svakako je iluzorno ocekivati da se sve svakom dopadne.
Nema nikakve potrebe da se eventualno odbijanje predloga ili sugestije dozivljava fatalno...
Mozda ja nemam sve cinjenice koje su mi potrebne da bih doneo ispravnu odluku, ali su vrlo realne sanse da imam mnogo vise informacija nego prosecan korisnik.

Postoje situacije gde me ne zanima tudje misljenje... ne vidim sto je to tako strasno reci...
Nekad je to vezano za to ko je u pitanju, nekad za to sta je u pitanju, nekad za oba faktora...
Ovde konkretno je u pitanju sta, ali je ton poruka doveo do toga da, za mene, i ko, bude doveden u pitanje.
Inace... ovaj deo foruma je napravljen za pitanja korisnika i prijave gresaka...

Reset dugme je potpuno beskorisno, njegova upotreba ne bi donela apsolutno nista dobro, prema ostalim ucesnicima igre bi bila apsolutno nefer, a mogucnosti zloupotrebe bi bile prevelike.

Za takav zakljucak covek ne treba da bude ni genije ni vudu vrac, dovoljno je da procita dokumentaciju i vidi kakve to probleme stvara, a ne donosi ama bas nista dobro.

Ništa. Nothing. Nada. Niente. Nichts. Ничего.

Neko ko je nezadovoljan time sto je pao ispod pocetnih poena, moze da se igrom vrati. Samo i jedno tako.
Ne postoji ni jedno iole ozbiljno takmicenje gde covek koji postigne los rezultat, pritisne dugme ili zamisli zelju i ima nove sanse neograniceno.

A to sto ce neki otvarati nove naloge...
To je pre svega sto su lenji, a zatim i sto su iskompleksirani.
Lenji, jer ih mrzi da procitaju help i uvide da je to potpuno nepotrebno, samo gube svo zlato, a svakako ni na jednu top listu nece uci sa manje od 100 partija, sto im je i onako potrebno ako zele da poprave svoj plasman.
Iskompleksirani, jer smatram da je svako ko je opterecen bodovima i plasmanom ima ozbiljan problem. Jedna je stvar zeleti uspeh, druga stvar opterecivati se time do te mere.

Otvaranje novih naloga za bazu ne predstavlja nikakav problem, to je par kilobajta vise u bazi na godisnjem nivou, sto ako se sve uzme u obzir predstavlja apsolutno beznacajnu, cak neprimetnu brojku.

Pritom, korisnici ne smeju da koriste vise naloga paralelno, jer je to svakako protiv pravila i za to sledi iskljucenje. Ako otvore novi, a stari ugase tako sto dignu ruke, ne vidim nikakav problem. To je njihova stvar, nesto na sta imaju pravo i nesto sto se ni tim dugmetom ne bi moglo spreciti.

Ukoliko nesto i dalje nije jasno, konsultujte help na sajtu, sve lepo pise.
Ukoliko i nakon toga nije jasno zasto je predlog odbijen, nije problem nek se smatra mojim hirom. Lakse mi je da zivim sa time, nego da gubim jos vremena na ovakve rasprave.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.173 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.