Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 311493 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Toliko tesko procitati kako se racuna?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
moze li da se sredi da igraci koji odgovaraju trenutno na pitanje NE MOGU DA VIDE ono sto kuca posmatrac dok ne odgovore na pitanje? tako bi se eliminisala mogucnost govorenja odgovora, navodjenja, sufliranja. . .

i da pohvalim kviz, jako je zarazan, krenuh kao samo da vidim i skontam da igram vec 2 sata :mrgreen:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Kada pritisnem "zapocni igru" izadje stranica na kojoj se ucitava kviz.Stranica se ne  ucitava a u donjem levom uglu stoji "Done" , kao da je vec obradjena.Uopste ne mogu da udjem zbog toga u kviz i to se prvi put desava za 14 dana,kao i pre toga  trazenje korisnickog imena i moje sifre.Budite ljubazni recite mi da li to nekako moze da se prevazidje.Pozdrav SaleGuitar - (ime za kviz)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
Dobijem lika sa 7700 PI i drugog sa 6000 PI, na pitanja sa 4 odgovora odgovaram 100% tacno, na pitanja sa pogadanjem 83% tacno, razlika izmedu drugoplasiranog i mene 1000 poena a na kraju izgubim 2 boda!  Smile Smile Smile Smile Smile

meni su srusili zamak slabiji protivnici i dobio sam +2 PI,jeste da sam bio solidan do tad ali veza me zezala i ode zamak

igrao sam malo vise partija juce ali nije mi se pojavilo nijedno moje pitanje,ajd nek se javi neko ako njemu jeste
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Kada pritisnem "zapocni igru" izadje stranica na kojoj se ucitava kviz.Stranica se ne  ucitava a u donjem levom uglu stoji "Done" , kao da je vec obradjena.Uopste ne mogu da udjem zbog toga u kviz i to se prvi put desava za 14 dana,kao i pre toga  trazenje korisnickog imena i moje sifre.Budite ljubazni recite mi da li to nekako moze da se prevazidje.Pozdrav SaleGuitar - (ime za kviz)
Isprazni cache iz svog browsera...

Citat
moze li da se sredi da igraci koji odgovaraju trenutno na pitanje NE MOGU DA VIDE ono sto kuca posmatrac dok ne odgovore na pitanje? tako bi se eliminisala mogucnost govorenja odgovora, navodjenja, sufliranja. . .
Poslednji put je odgovor developera bio ne, ali provericu jos jednom.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Dobih pitanje na mail:

Citat
Dobar dan,

Hteo sam da vas pitam da li postoji mogucnost u kvizu Conquiztador, da se resetuju bodovi? Ako ne moze - predlozio bih vam da ubacite tu mogucnost jer ne vidim kako vam skodi, a korisna je. Takodje - ako vas ne zanima da izadjete korisnicima u susret na taj nacin - zanima me kako da obrisem svoj burek.com profil/nalog?

Pozdrav,

Nenad.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung U700
elio bi da znam zasto je meni Belgrade dao  1 dan bann zbog flood-a  !?!?!?!??!A flood je bio jer sam covjeku nesto objasnjavao u vezi igre.   .   .   
A odma drugom posle mene samo 10 minuta !

Kad svako dobije admina.   .   .   .   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
elio bi da znam zasto je meni Belgrade dao  1 dan bann zbog flood-a
Zato sto je bio pun ekran tvojih poruka... Banovan si vec 5 puta pre toga na krace periode...

Citat
Hteo sam da vas pitam da li postoji mogucnost u kvizu Conquiztador, da se resetuju bodovi? Ako ne moze - predlozio bih vam da ubacite tu mogucnost jer ne vidim kako vam skodi, a korisna je. Takodje - ako vas ne zanima da izadjete korisnicima u susret na taj nacin - zanima me kako da obrisem svoj burek.com profil/nalog?
Ne postoji mogucnost i ne vidim kako je korisna.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Znači nigde u svetu nisam video administratore foruma, online chat room-ova i sl.  neprijatne i naduvane kao u ovoj našoj zemlji.

Na šta liči rečenica "ne vidim kako je korisna" kao odgovor? To što ste administratori (čast normalnim izuzecima), ne znači da ste Bogom dani, ponašajte se profesionalno i normalno, jer štedite živce i vama i korisnicima, pošto ih provocirate naduvenim ponašanjem.  A ovakav odgovor, pod navodnicima, je samo banalan primer.  Najozbiljnije pravite ovakvu atmosferu kakvu sam pomenuo tamo na javnom četu, a vidim pojedini i na forumu, bilo bi lepo da se koriguje i to, a pošto je to naizgled samo moje mišeljenje - postoji test javnog mnjenja, koji ću pomenuti ispod.

Citat
Ne postoji mogucnost i ne vidim kako je korisna

Pre nego što kreneš da prosipaš pamet, na osnovu tvoje apsolutno nemerodavne procene, raspišite anketu za to dugme, raspišite anketu za igru sa prijateljem, da ne nabadamo sa drugarom/drugaricom partije i otežavamo igru.
Pa ćemo da vidimo da li je korisno ili nije.

Valjda je svrha Conquiztadora da se zabavimo, naučimo nešto, a ne da budemo svedoci vaše ogromne moći da nas banujete na četu za sve za šta stignete.

Anketa stvarno nije problem, a ni izmena koda igre za to dugme ako se anketa ispostavi usaglašenom za isto, pa možemo da nastavimo ili prekinemo diskusiju posle raspisivanja pomenute.

Pozdravljam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung U700
Citat: SerbianFighter link=topic=443553. msg7296622#msg7296622 date=1246878884
Citat
elio bi da znam zasto je meni Belgrade dao  1 dan bann zbog flood-a
Zato sto je bio pun ekran tvojih poruka. . .  Banovan si vec 5 puta pre toga na krace periode. . .

Ja se smijem kladiti u zivot da u ovih oko 2 sedmice nisam dobio 5 banova od kako igram. . . ne racunajuci ovaj danas od 1 dan. . . . i da mi covjek da 1dan bann zbog flooda. . . . koji nije bio namjeran. . .
Ajde da sam ja tih ''5 banova'' dobio danas. . . vec ja nisam ni tih 5 banova dobio u te 2 sedmice od kako igram ovo. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.