Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 301788 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony xperia
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
@klico:

Koliko mi je poznato nikad nije receno da ce biti moguca promena nicka, receno je da ce ljudi moci da imaju razlicit nick u igri i na bureku (neki i moraju iz tehnickih razloga). Nece biti moguce, iz istih razloga kao i ovde.

Bajata hrana, pokvareni proizvodi, nemaju nikakve veze sa onime o cemu se ovde prica.

Postoje restorani sa bahatim osobljem, to je cinjenica, i to kakvo im je osoblje i usluga lako se i vrlo brzo odrazi na njihov poslovni uspeh. Ipak, ne postoji ni jedan restoran gde se tolerise maltretiranje, uznemiravanje i vredjanje osoblja i vlasnika.
Ukoliko se ljudima restoran ili odnos onih koji u njemu rade, hrana, usluga u svakom smislu - ne dopada, oni imaju slobodu da odu u bilo kom trenutku, imaju slobodu da potraze drugi restoran gde ce im biti bolje.
Ja nikad nisam rekao da smo mi, ljudi koji uredjuju i oblikuju sve ovo, idealni.
Ja samo tvrdim da smo mi daleko bolji nego sto vecina zasluzuje, i da greske pravimo neuporedivo manje nego sto nam se spocitava.
To ne znaci da ne gresimo, da u nekim situacijama odreagujemo na nacin da je to moglo i bolje da se uradi, ali jako retko stradaju neduzni i upravo zbog toga smatram da je o tome bespredmetno pricati - i upravo zbog toga o tome i ne zelim da pricam. I kada na tome insistira neko kao ti, ko konstantno provocira i skace po ivici zileta (ne zanima me tvoje intimno tumacenje i misljenje jer znam misljenje veceg broja ljudi, od kojih se sa mnogima u vecini pogleda na zivot ne slazem), smatram to uznemiravanjem. To je moje pravo, bar za to sam se radom i ulaganjem sebe u ovo, izborio. I to ne mora nikom da se svidi, ali to mora svako da postuje, ako zeli da bude ovde. I tamo i ovde, kada kazem dosta, to je kraj price na neku temu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson p990i
Poslao sam slku ranije vređanja Papiliona danas se opet ponovilo,ali nisam snimio jer sam ga isključio sa chat-a,dečko je iskompleksiran brojem mojih igara,mislim da takvima nije mesto ovde,jer ovde smo da se družimo i igramo,pa niko ne dobija pravo zlato da bi se klali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Poslao sam slku ranije vređanja Papiliona danas se opet ponovilo,ali nisam snimio jer sam ga isključio sa chat-a,dečko je iskompleksiran brojem mojih igara,mislim da takvima nije mesto ovde,jer ovde smo da se družimo i igramo,pa niko ne dobija pravo zlato da bi se klali.
Poslata mu je poruka sa poslednjim upozorenjem da ce biti udaljen. Ukoliko se to nakon veceras pojavi, provericu log, i korisnik ce biti udaljen.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson p990i
Želeo bih ne da vas pohvalim,nego da vam ukažem na nešto što će dokazati vreme.Pokrenuli ste iz učmalosti generacije mladih od kojih većina,pretpostavljam,nije pročitala ni tri knjige ukupno,a lektire prepisivali sa neta,oaj kviz mnogo znači opštoj kulturi i proširivanju vidika.Sve to kažem jer imam 47 god. i dvoje dece.Zato svaka čast idejnim tvorcima za ovaj kviz i da traje dugo,dugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Trudimo se, i zato nam se i svidela ideja ovog kviza kada smo pricali sa autorima software-a... prosto vecina browser igara zahtevaju da klinci budu ceo dan tu, ali ne mogu da donesu nikakav boljitak... jedino gubitak kroz kupovine raznih sitnica sms-om i slicno, sto je sad sve popularnije...
Nisam verovao da ce kviz doziveti veci uspeh jer je sam koncept elitisticki... ja ne smatram da poznavanje elementarnih odnosa spada u nesto vrhunsko i elitno, ali vidim oko sebe da to jeste tako... da se ne zna ni sta je bilo pre 10 godina, ni ko su neki ljudi kojima smo bombardovani sa svih strana, a kamoli nesto malo egzoticnije...
Nadam se da ce prica uspeti, za sada sve to deluje jako dobro, a verujem da ce opcije koje ce uskoro (ako igra nastavi da se razvija ovim tempom) biti dostupne biti jos zanimljivije i da ce ljudima biti jos draze da igru igraju...
Videcemo, za sad, meni licno, najveci fenomen predstavljaju pitanja korisnika... ima stvarno izuzetnih, i broj poslatih se meri stotinama pitanja dnevno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
@serbfigh

pobogu ni meni nikad vecina nije bila argument  Smile ja ne zelim da nastavljam raspravu, ali ne zelim da je zavrsim tako sto ces ti u poslednjoj poruci konstatovati da sam ja provokator, da vredjam, da ne zasluzujem odgovore i da moram da cutim na naredjenje: "dosta!". prosto to nije u redu i ja sa ovom porukom, ovim tonom i pisanjem podizem svoj prag tolerancije na najvisi moguci nivo, bez ulazenja opet u raspravu sta se desilo i bez reagovanja na kvalifikacije. to je moja dobra volja i ako se ne uvazava to je onda veci problem od ove male diskusije. postujem tvoj rad, ali ni moj staz na ovom forumu nije beznacajan

uzgred ne secam se ko ali je neko pomenuo na pocetku mogucnost promene nika, ali kako god mozda bi promene i unele pometnju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
ja ne zelim da nastavljam raspravu, ali ne zelim da je zavrsim tako sto ces ti u poslednjoj poruci konstatovati da sam ja provokator, da vredjam, da ne zasluzujem odgovore i da moram da cutim na naredjenje: "dosta!".
Time je ne zavrsavas ti, zavrsavam je ja, jer sam ja taj koji je pisao tu poruku.
Ja smatram za tebe to sto sam rekao, i stojim u potpunosti iza toga, a koliko vidim stav velikog broja ljudi se od mog ne razlikuje, bar kad si ti u pitanju. To ne mora da bude istinito (nas stav ne mora da predstavlja realno stanje), niti tebi licno mora da bude bitno, ali to ne menja cinjenicu da je moje misljenje takvo, a da sam ja ovde vrhovna vlast. Ti mozes da se raspravljas i zalis na razne stvari, ali kao sto posle odbijene zalbe pred Vrhovnim sudom nema vise instance, tako i ovde, iznad mene nema vise instance.
I ja konstatujem, da kada kazem da je dosta, sto je jako retko i sto koristim samo onda kada zaista smatram da je neophodno - cutanje ce se desiti, na jedan ili drugi nacin. Ne zelim da to bude na nacin da neko bude udaljen sa sajta, ali mi zaista ne predstavlja nikakav problem da i taj metod iskoristim, ako onaj bolji scenario nije urodio plodom. Jednostavno ne planiram da rasipam energiju na prazne price. Upozorim jednom, najvise dva puta, pa ako me ne shvatate ozbiljno, ispunim svoje obecanje. Za nekog je to represija, za mene je to neminovnost. Pre 5 godina mozda bi se raspravljao do iznemoglosti, danas mi ne pada na pamet. Moje je da skrenem paznju, pokazem toliko dobre volje, tada loptica prelazi kod vas. Od volje vam.

Citat
prosto to nije u redu i ja sa ovom porukom, ovim tonom i pisanjem podizem svoj prag tolerancije na najvisi moguci nivo, bez ulazenja opet u raspravu sta se desilo i bez reagovanja na kvalifikacije. to je moja dobra volja i ako se ne uvazava to je onda veci problem od ove male diskusije.
To je PR, kao na temi o engleskim politicarima. Dobru volju ces pokazati tako sto ces ispostovati odluke, i tako sto ces se ponasati korektno, jer ovakve izjave imaju smisla samo i iskljucivo ako iza njih stoji stvarna spremnost da se izvrsi korekcija onih problematicnih stvari u ponasanju. Pre neki dan ne bi bio banovan da se nisi inatio. Lepo sam rekao, nekoliko puta, ti si nastavio i dobio tacno ono sto si trazio, tj tacno ono sto ti je receno da ces dobiti.

Citat
postujem tvoj rad, ali ni moj staz na ovom forumu nije beznacajan
Takodje PR, postovanje se pokazuje kroz konkretna dela, ne kroz ispisivanje 10-20 slova koja nemaju nikakvu tezinu. Tvoj staz na ovom forumu je kratak, a tvoj minuli rad ne zelim da komentarisem dalje nego sto sam do sada vec radio. Meni licno nisi simpatican, ali ti zbog toga nikad nisam branio da budes clan ove zajednice. To ne znaci da imas pravo na bilo kakve povlastice u odnosu na sve ostale, i to znaci da imas da postujes ono sto postuju svi drugi. Ukoliko to ne zelis, slobodan si otici na neki drugi forum gde ti pravila, urednici i gazda vise odgovaraju.

Time smo tu pricu zavrsili. (Da, to je "Dosta.")

Ti si vracen u igru i na forum, i imaces tretman isti kao i svi drugi igraci koji iza sebe imaju prekrsaje kakve ti imas. Ako te prekrsaje ne vidis ili ih ne smatras greskama, pa ih nastavid ponavljati, verovatno ces opet biti iskljucen, kao sto bi i svako drugi bio. Borbu protiv vetrenjaca mozes slobodno da nastavis po raznim temama, ali mene iz nje izuzmi, bar u mojoj kuci. Korisnici koji su dobijali kraca ili duza iskljucenja sa foruma ili iz igre, osim u slucajevima kada je gresku napravio software, zasluzili su to sto su dobili. Kroz postupak u tom trenutku, kroz zbir postupaka iz neprosrednje proslosti ili kroz minuli rad - svejedno. Za neke je prag tolerancije visi, za neke nizi, kao sto je i u realnom zivotu margina za gresku za neke ljude veca, a za neke manja zahvaljujuci onome sto su u proslosti cinili.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Zelim vam veliki uspeh s ovim kvizom.  Ideja je sjajna.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Citat
ovo je stvar principa ne ulazim u pojedinacne slucajeve zasto je ko banovan. u principu oni koji vredjaju imaju pravo da se zale, ali to nije opravdano i besmisleno je. ali oni koji pretrpe nekorektnost opravdano mogu da budu nekorektni osim ako moderator ne prizna svoju gresku ili napravi neki slican gest (na primer da objasnjenje ili nesto slicno)

Osoba koja dodje i na pitanje: "Pa gde si do sad?", odgovori recenicom koja je glasila (sto moze da se proveri u logu) "Morao sam da se obracunam sa olosem na forumu.", svakako ne zasluzuje bilo cije postovanje i\ili izvinjenje.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.