Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ConQUIZtador: Pitanja korisnika i prijava gresaka  (Pročitano 301997 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
mozda nemoz se ukine
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
psovanje na chatu se ne tolerise

moderator 'rasmc' veceras 'jebe keve' na chatu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
има и злоупотребе чета, али већином су то клинци које је довољно шаљиво упозорити да ће "скриншот да ради"  Smile  иначе, мени се чет у игри свиђа, пар људи сам баш зготивила на тај начин  Smile
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Chat ima svoju svrhu i nece biti ukinut. Problemi koji se desavaju jesu ocekivani, ali ih je lako resiti i nisu toliko prisutni koliko se misli i koliko se o tome prica.
Prijave resavaju problem. Vrlo efikasno. Korisnici su duzni da sve nepravilnosti te vrste prijave, a glas o tome kako je neko banovan ili upozoren se jako brzo cuje.

Sto se RASMC-a tice... citirao je korisnika prilikom banovanja Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
jebem ti mater na 7 dana

nije bas prijatno za gledati na javnom forumu u bold plavom ... pogotovo jer sam malo probao kviz i glupo da se kvari pozitivna atmosfera sa najnizim vulgarnostima ...

+ jos jedan glas za ukid cheta (barem) dok traju odgovori ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Tri poruke pre toga korisnik to isto u goroj formi govori Lightsoftu. Mislim da RASMC-ovim komentarom nije nista naruseno. Nije trebao biti napisan, ne sporim, ali mogu da razumem da nakon svega, ni modovi i admini ne mogu uvek i u svakoj situaciji da ocute.

Sto se tice chata u igri, glasove ne skupljam, rekao sam da ce ostati. Ako promenim misljenje, o tome ce svi biti obavesteni na vreme.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
@anea
Citat
Osoba koja dodje i na pitanje: "Pa gde si do sad?", odgovori recenicom koja je glasila (sto moze da se proveri u logu) "Morao sam da se obracunam sa olosem na forumu.", svakako ne zasluzuje bilo cije postovanje i\ili izvinjenje.

Da si neupucuna ja bih razumeo ovo sto pises. Ali obzirom da si upucena u recnik pojedinih ucesnika na forumu, onda samo mogu da zakljucim da ti to podrzavas. U cemu je onda razlika izmedju podrzavanja takvog recnika sa pozicije moderatora i onoga sto sam ja napisao!? U tome sto se pisu jos gore stvari kao sto su: da si peder, da jebes zivotinje, da te treba zakucati ekserima, da ce ti jebati majku. A ti onda kao primer mog loseg drzanja napises da sam ja za njih napisao da su olos. Nista ni strasnije ni vise!? Na sve ono sto su napisali? I onda jos gore - napises da ne zasluzujem postovanje. Stavila si se, naravno, u red sa njima i onda hoces mene da obmanjujes. I ides i dalje - da eto to moze da se proveri u log-u, valjda da bi pokazala kako eto ne lazes. Tu potrebu za stalnim dokazivanjem da eto ne lazes, ja kod tebe razumem. Razumem i to da si se svrstala na njihovu stranu. Medjutim ne razumem sto to meni imas potrebu jos jednom da pokazes!? Ja od tebe ne trazim postovanje niti izvinjenje, tako da ono sto si napisala samo jos jednom potvrdjuje da kada to ne trazim da sam - u pravu.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Ne, ti si pokazao da nisi nikakva zrtva nepravde. S druge strane, forum i igra su dve odvojene stvari, masa ljudi iz igrice nisu cak ni aktivni clanovi i niko nije obavezan da trpi tvoje 'masiranje' stvarima koje ih se ne ticu.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Ne, ti si pokazao da nisi nikakva zrtva nepravde. S druge strane, forum i igra su dve odvojene stvari, masa ljudi iz igrice nisu cak ni aktivni clanovi i niko nije obavezan da trpi tvoje 'masiranje' stvarima koje ih se ne ticu.

i sama si napisala da sam odgovorio na pitanje, tako da onaj ko me je pitao gde sam ili sta ima, tog zanima. u svakom slucaju nisam ni ja obavezan da trpim bilo cija masiranja ni ti da mi obrazlazes (i onako si napisala da meni nista ne treba obrazlagati), tako da necu dalje da se raspravljam oko toga da li ima ili nema nepravde da li sam ja ili neko drugi zrtva, sta nekog zanima itd. dakle, da ne masiramo ostale neka se ovde ljudi bave konkvistadorom a ja dalje necu odgovarati povodom ovog slucaja, jer je ovo pocelo da bude besmisleno
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 06:58:14 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Kao sto rekoh, takav jezik se na chatu ne tolerise.
Ako ne zelis ban, nemoj da ga koristis.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 212
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.