Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Conquiztador nekad-sad(dupli nalozi)  (Pročitano 28245 puta)
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
daxe nemoj da da seres, nikad nece biti ekipe ko sto je bila ona od januara a to sto si ti biio van nje treba sam da se razmislis, verovatno nisi zasluzio da budes tu a posto je tebi krivo zbog toga mozes samo da se nadas da ces nekad imati ekipu koja ce moci da pridje nasoj , mada realno sumnjam jer nikad necete da nam donesete vodu ma ko bio u toj vasoj ekipi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Ја сам квиз жешће забаталио ево већ дуже време, сећам се некад сам могао и преко 50 партија дневно да одиграм а данас ме мрзи једноставно да уђем на сам CQ, једноставно ти досади, ништа не може да траје вечно.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
daxe nemoj da da seres, nikad nece biti ekipe ko sto je bila ona od januara a to sto si ti biio van nje treba sam da se razmislis, verovatno nisi zasluzio da budes tu a posto je tebi krivo zbog toga mozes samo da se nadas da ces nekad imati ekipu koja ce moci da pridje nasoj , mada realno sumnjam jer nikad necete da nam donesete vodu ma ko bio u toj vasoj ekipi
Bože Gospode. Smile  Meni je krivo, ok. Smiley Smile
Piči ti na krstaricu, smokvu, fejsdžuk, pa se sa ekipom muvaj i zezaj do mile volje. Ovo je pre svega kviz, a ne muvaonica, zezaonica...
Inače nemam nikakvu ekipu, imam mnogo poznanika koji me poštuju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia krntija
Sad gledam stare teme na ovom pdfu... se seća neko ovog?  Smile

Hvala ti na svemu

Smile

I sad gledam i pitam se, ko je bre ovaj željko9443 i kako se on tu ubacio?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
aj ne tupi ga pitao si me za devojku cim si je smuvao, koja je inace sa cq a to sto imas problem sa tim je tvoja stvar iz tvojih prethodnih komentara se vidi da ti je krivo sto nisi ubacen u grupu od tih 50 ljudi e da znas to je bilo 50 odabranih u koje ti nisi spadao, ubacen si onda kad si svi pacijenti a ti ili se pomiri sa tim ili se vajkaj sto si deo njih tvoja stvar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Daj mani me bilo kakvih grupa i devojaka. Ne znam ni što vam se raspala ekipa, koja je pravila atmosferu na chatu, zbog duplih... Srećan sam što nisam deo nikakve ekipe, nego se družim sa mnogima.

Držimo se teme. Mislim da je sve rečeno. Ako još neko ima nešto (pametno) da kaže, neka izvoli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
m bitno je poso da se zavrsi,inace bilo je dobre ekipe gde su predmet skusija bile ozbiljne teme,ja i lajtsoft smo bili moderatori razgovora,ne znam gde su ti ljudi nestali,mozda sam i ja nestao ali da je bilo kvalitetnih sadrzaja bilo je
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
ma ok sve to stoji ali nemoj da mi kazes da je bilo nekad bolje nego tad jer nisi bio tu i ne znas situaciju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
samo da napomenem, ne znam kako vama izgleda, ali ja iskreno ne brinem o tome da li ce klinci postati kvalitetni igraci, niti sam to napisao, mislim da mi ne turate reci u usta ko velji ilicu psovke Smiley inace, ocekujem lock ove teme zbog moguceg pickaranja koji sledi Wink
e da, sadcu brate, mene vise zanima koja je ova natally, neke glasine kruze kako je ta devojka zapravo S K R B A V A i ko zna kakva, kao sto smo ja i djubre uvek mislili Smile
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia krntija
Nisu to glasine, to je ubeđen sam istina. Valjda je svima bilo jasno da je lažnjak kad je jedno veče pričala da je živela u Strahinjića Bana, pa se preselila na Terazije  Smile Koja je to koma bila... Al ipak najjače je bilo kad sam slučajno nabasao na neki lažni profil na fejsu koji je koristio iste slike kao ona, pa joj pokažem a ona u fazonu "jao ukrali mi slike"  Smile

Posle sam na još nekim mestima video slike te ribe, ko zna ko je... verovatno neka strankinja  Smile

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.