Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Conquiztador nekad-sad(dupli nalozi)  (Pročitano 28162 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 209
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Ja sam zavisnik od kviza, ovde sam odavno i verovatno cu jos dugo barem po jednu dnevno odigrati. Od kada su krenule prijateljske igram samo njih i nemam nikakvih problema sa necijim "uspesima", mada mislim da ova omladina koja ima neku zelju za pravdom i koja jos nija skontala da je zivot ku*ka ume da se jako razocara kad se pojave ovi sa tri, pet i osamnaest naloga! Smile Ja volim pomoci, valjda bas zato sto igram opusteno, a mozda ima i necega u tome sto pomenu debeljce, mozda bi bio zanimljiv broj igraca koji igraju prijateljske i broj igraca u takmicarskim .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
Zastava Amuru
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
Smatram da bi kviz dobio na popularnosti ako biste ubacili sa strane barem dve animirane tahićanske lepotice ili neke brazilske ''booty shake'' igračice.To je da se privuku bate igrači.Za seke igrače dovoljno je da se neko igra paparaca pa slika legiju cemu u kompromitujucim pozama i takva slika da se stavi na naslovnu stranu
IP sačuvana
social share
Hey you!Don't tell me there's no hope at all. Together we stand,divided we fall.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

buy buy

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
mob
Tel.Me One Touch
E al svako sad ima po dva,tri nalogaonaj jedan ima po 50 Smile
IP sačuvana
social share
Dobra dela ne čine čoveka dobrim,ali dobar čovek čini dobra dela.         
Martin Luter
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
SonyEricsson C902
Citat
To što se četvoro ljudi iz tvog okruženja smorilo, ne znači ništa. Evo ja znam 44 444 ljudi koji se nisu smorili zbog dupleksa,

Podeli sa 10 000.Racunaj da svako ima minimum 4,neko i više.

Slažem se sa Bukijem oko nekih stvari,profit ucinio svoje.

Iskreno Daxe jedno si mislio dok sad drugo mislis dok si Moderator ali nema veze,razumem te.Necu se vise oglasavati na ovu temu,posto izgubila smisao.
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Brate, mislio sam to što sam i govorio, da broj igrača opada, rečeno je tad da je to normalno jer je letnji period. Sada se upravo uveravam u činjenice, da je zimi ludilo. Eto, videćes i ti veći broj igrača. Slobodno piši i... meri. Smiley

A što se tiče odnosa igara takmičarskih ili prijateljskih, zar je to bitno? I jedno i drugo je deo igre. Svako igra ono što mu odgovara. Ko ne igra često i nije u toku, a ubace se nova pitanja, onda pukne od onog aktivnog igrača, pa pređe na prijateljske - da ne kažem jer ne ume da gubi nego eto, neće da se nervira, opuštenije mu je, itd. Ko (za jake pričam) može da podnese česte duele sa jakima, pa i tim duplima, igraće i trudiće se da napreduje. Jakima dolaze u 40-50 od 100 partija jaki, ako ulaze na vreme. Dok slabima (kojih je daleko više od onih drugih) dođe možda tek u 5-10 partija od 100 neko ultra jak za njih, sa plavim krstom.  Svako uglavnom igra sa sebi sličnima.

Za duple znate da ima i sankcionisanja, a i ne može se svako banovati čim ima 9000 PO iz 100 igara. Kako dokazati... pričalo se već o tome, nemoguće je sedeti nad svakim igračem i kontrolisati ga. Jedino da se pri registraciji skenira lična karta... Smile i da u toku igre ima uključenu web kameru da ih kontrolišu moderatori, kojih bi tada trebalo biti 500 puta više.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2011, 17:24:45 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Ne razumem neke ljude majke mi Smile

I ja sam igrala po ceo dan, nisam mogla da prestanem, pa je ljubav prema Bureku prevagnula.

Clanovi se ne pojavljuju.... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
seze jesi bio tu u pocetku ali nisi bio deo ekipe o kojoj pricam tako da mislim da nemas apsolutno nikakvih prava da o tome  kucas ni reci, ko ni svi drugi koji u tom momentu nisu bili na cq, a tek oni koji nisu bili deo ekipe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Halo drugari , ova curica vara ...a posle i vredja  Smile
Vidi se da koristi trazivac...
A ...evo i vredjanja Smile

« Poslednja izmena: 16. Nov 2011, 18:37:21 od Belgrade »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
Biće još novina uskoro.

nisam odavno Smile vreme mi je da pitam ponovo - jel jedna od njih i razdvajanje muzike, filma i umetnosti na posebne oblasti?

daxe, sto me iskulira?
ozbiljno sam pitao, de odgovori makar sa da ili ne
oce li biti uskoro?

hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
fora je u tome sto ja nisam ni rekao da je bitno, mislim, informativno samo, ako smem Smiley
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.