Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cobel:Odlaganje resenja za Kosovo moze da izazove probleme u Vojvodini i Sandzak  (Pročitano 19404 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
ovo je ebeni zavrsni probni balon dokle Srbija sme i hoce da ide! postavljam svima pitanje, sta bi bilo da srpska vlast kaze jasno da ce svim sredstvima(ukljucujuci vojna) braniti svoj teritorijalni suverenitet i integritet? to je smisao cobelove izjave. u odnosu na reakciju Srbije na ovu nevidjenu drskost, oni ce sa malo ili mnogo brige uci u finis kosovskog problema. kako stvari stoje, briga im je mala..sto ne znaci da ne mozemo da ih zabrinemo! siptari su im stavili do znanja kako stvari stoj(dobro samo u jednoj varijanti). pa sto mi da budemo gori!? zamenimo uloge sa kvazidemokratskim zapadom i vidimo jesu li oni,posle svega, spremni da ponovo prolaze kroz uzas..mi vise nista nemamo da izgubimo, a oni..? mislim da bi Kosmet drugacije vagali..
Sto si bre naivan. Sa kim ces to da uradis?Pa dal vidis Srbe da staju iza metiljavog ili iza Tome ili iza Ivice?
Mozda iza Velje svinjara, ali tek kad zavrsi kliniku.

Samo jedno si u pravu, da je Cobelova izjava imala bas tu namenu.
Ostavite kontekste i sta je u stvari rekao. Zavrsice se sve odbranom Srba od Srba. Nema vise. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Citat
Cobel:Odlaganje resenja za Kosovo moze da izazove probleme u Vojvodini i Sandzak

Ma gluposti, svi moraju da lupetaju. I ja sam rekao svoje misljenje, ali nemam kintu da platim Novostima ili Mondu da ga objave, a ujedno i nisam na nekoj funkciji. Poznato je da su Svabe za nezavisnost i sada nam tu prosipaju politiku kako cemo izgubiti i druge dijelove zemlje, ako ne rijesimo status KIM.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
sta reci..cobel je dostojno reprezentovao 'evropske vrednosti i sustinu demokratije'..i mi tamo da idemo?pa oni su gori od najgore sekte! ovo je zapadni komunizam zavijen u oblandu.sve je isto, samo izmenjena terminologija.kao da je EU sveto pismo! pitam koliki je radni vek EU? hoce li biti kraja sveta bez 'evroatlantskih integracija'? sta kada sve prime u EU? predpostavljam da ce ekonomski najjace zemlje evrope tada izmisliti neku neku novu uniju ciji ce nukleus biti oni sami a svi drugi ce opet morati da priloze i ispune uslove za ulazak u istu! crvenu boju zamenili plavom.petokraka je ostala zuta. licno me zabole za evr-atl.integracije.nedostaje im samo izjava(javna) da Srbe treba u gasne komore za opste svetsko dobro! slobu je trebalo na vesala,to je moj stav.vise ga svakako nema I STA JE SAD problem da kao narod ovako stradamo!? kad vec na ovakav nacin tonemo,povucimo jos nekog sa sobom..mozda dodje do lancane reakcije..nasa je prednost sto nas gadjaju bumerangom..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Slobu na vesala?
Pa ti si vec na pola puta prema Cobelu!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Berlin: Cobel iznosio lične ocene
14. april 2007. | 17:29 | Izvor: Tanjug

Berlin -- Portparol nemačkog MIP-a, povodom izjava nemačkog ambasadora Andreasa Cobela, rekao da je reč o ličnim procenama ambasadora.

''Ambasador Cobel je izneo svoje lične procene o jednom nizu pitanja'', rekao je Tanjugu portparol Ministarstva inistranih poslova u Berlinu.

Cobel je u Beogradu, između ostalog, rekao da bi se pitanje Kosova trebalo rešiti što pre u smislu nadzirane nezavisnosti i da bi, u suprotnom, mogli da budu otvoreni problemi u Vojvodini i Sandžaku.

Portparol Ministarstva je takođe, podsetio da je ambasador Cobel, zatim u četvrtak, u jednom javnom obraćanju pojasnio svoje izjave sa Foruma za evropske odnose u Beogradu.

Vlada Srbije je nemačkoj vladi uputila protesnu notu zbog Cobelovih izjava koje su naišle na tešku osudu srpske javnosti, vladajućih i opozicionih političara, istoričara i pravnih eksperata, dok su u nemačkoj štampi prošle bez većih komentara i analiza.

Jedan portparol Ministarstva inostranih poslova u Berlinu je sinoć potvrdila Tanjugu, da je ambasador Srbije u Berlinu Ognjen Pribićević uručio Ministarstvu protesnu notu vlade iz Beograda.

Portparol Ministarstva nije komentarisala dalje korake vezane za uručenje note.

Izvor:B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
dzabe ti je sto znas da citas..ustalom,Srbiju vode fakultetski obrazovani ljudi i tu je gde je, a zrela je za bravara(srpske nacionalnosti)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@strong
Nije da ides ili ne ides(Evropa). Ako ne ides nece te biti. O tome se radi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Дал ће да сад да се извине маму им.....

NJUJORK ZATRAŽIO IZVINJENJE OD VLADE NEMAČKE

Nemačka vlada, koja još nije odgovorila na zvaničan protest Srbije povodom izjava ambasadora Andreasa Cobela o Kosmetu i Vojvodini, suočila se i sa američkim zahtevom da se izjasni o postupku drugog svog službenika. To je jedan armijski instruktor snimljen dok obučava vojnike da, dok pucaju zamišljaju da se obračunavaju sa Afroamerikancima u Bronksu. Snimak je emitovan na nemačkoj televiziji NTV.

Zbog uvreda koje su se čule, grad Njujork je juče i zvanično zatražio od nemačke savezne vlade javno izvinjenje. Do sada je samo Ministarstvo odbrane saopštilo da za snimak zna od januara ove godine i da je ružna scena zabeležena u Radensburgu pre devet meseci.

Izvor: RTS
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ma znamo da su svabe ljudine bre!  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
To je jedan armijski instruktor snimljen dok obučava vojnike da, dok pucaju zamišljaju da se obračunavaju sa Afroamerikancima u Bronksu. Snimak je emitovan na nemačkoj televiziji NTV.

once natzi - always natzi!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.