Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Civilno sluzenje vojnog roka!  (Pročitano 25356 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Joj evo ga jos jedan koji je utripovao da je psiholog...  Smile
Od kojih smo se to svetskih sila odbranili? Reci mi molim te... Da nismo od NATO-a, onda kada su nam razorili pola drzave, ono bombardovanje od kojeg se i dan danas oporavljamo?
Ako bi ponovo da ratujemo sa susedima onda nisi normalan... Svi su iz tog rata izasli sa velikim dobitcima sem nas, dobili su samostalne drzave koje nikada nisu imali, a mi smo dobili sankcije i deset godina jada i bede.
Svajcarci imaju obaveznu vojnu obuku ali ona ne traje 6 meseci kao kod nas nego mnogo krace, a ja kada bih ziveo u drzavi kao sto je njiihova sigurno ne bih gledao da izbegnem vojsku.

Jel mozes ti onda smisleno i precizno, bez LDP parola i nekih skretanja sa teme, da mi kazes: Sta ce nama vojska? Cemu da nam sluzi? Kad i kako da je upotrebljavamo?
« Poslednja izmena: 15. Sep 2008, 15:00:48 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S4
@bf_109_g_6
Gastarbajteri(ne svi ali dobar deo njih) dolaze ovamo da sluze vojsku jer , kao i vi, smatraju sebe Srbendama samo ako su sluzili vojsku. Sole nam pamet iz pizda materina, a svi su otisli iz iste te Srbije u koju se toliko kunu.

@I posle Mene JAA

Kakav bre LDP covece, oni uopste nisu moja opcija...
Upravo si odgovorio umesto, ja i kazem da nam ne treba regularna vojska. Treba nam profesionalna vojska koja ce tu biti za svaki slucaj, a dao Bog da je nikada ne upotrebljavamo...
« Poslednja izmena: 15. Sep 2008, 20:44:58 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004

Citat
Treba nam profesionalna vojska koja ce tu biti za svaki slucaj

Koji slucaj?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
neće biti sledeći put, ne nadaj se. Ti bi opet 93', teško.

nisam ja kriv sto si ti jadan,bedan i smotan...ja cu se uvek snaci a ti misu uvek zivi u strahu Smile
Tebi nije bilo frka da muljaš.Nismo svi isti jbg  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
neće biti sledeći put, ne nadaj se. Ti bi opet 93', teško.

nisam ja kriv sto si ti jadan,bedan i smotan...ja cu se uvek snaci a ti misu uvek zivi u strahu Smile
Tebi nije bilo frka da muljaš.Nismo svi isti jbg  Smile
ja nisam nista muljao...nemam cak ni kaznu za pogresno parkiranje Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Joj evo ga jos jedan koji je utripovao da je psiholog...  Smile
Od kojih smo se to svetskih sila odbranili? Reci mi molim te... Da nismo od NATO-a, onda kada su nam razorili pola drzave, ono bombardovanje od kojeg se i dan danas oporavljamo?
Ako bi ponovo da ratujemo sa susedima onda nisi normalan... Svi su iz tog rata izasli sa velikim dobitcima sem nas, dobili su samostalne drzave koje nikada nisu imali, a mi smo dobili sankcije i deset godina jada i bede.
Svajcarci imaju obaveznu vojnu obuku ali ona ne traje 6 meseci kao kod nas nego mnogo krace, a ja kada bih ziveo u drzavi kao sto je njiihova sigurno ne bih gledao da izbegnem vojsku.
Јуначе, нити сам психолог, нити умишљам да сам. Само ти трезвено говорим какав утисак остављају твоје речи, барем на мене.
Од Турске/Бугарске/Аустроугарске, Бугарске, Немачке/Немачке, Бугарске, Мађарске смо се одбранили. А са НАТО-ом се наша војска храбро и често врло успешно носила.
Неке од поменутих земаља су биле светске силе, неке регионалне. А одакле ти уопште идеја да бих опет у неки рат? Али, јемчиш ли да неко од суседа није спреман на такво што? Не сада или за можда двадесет година, него икада? Е, зато треба служити војску. Ја немам ништа против искреног приговора савести или другачијег служења војног рока за оне који нису у стању да га служе под оружјем - има људи који за војску заиста нису способни - али не разумем плачипичке и забушанте који су за војску способни, али се фолирају. Не разумем ни државу која своје грађане учи да иду линијом мањег отпора и ствара малограђанско кукавичко друштво. Ти имаш законско право да војску служиш у цивилу и искористићеш га. Али, и ја имам право на свој став. И јавно га износим. И верујем да се са мном слаже добар број људи. Не знам да ли ти писао о људима којима је непријатно што су служили под оружјем (ако ниси, моја грешка, али неко јесте), тек, моје искуство говори управо супротно. Већина цивилних војника који су се нашли у друштву људи који су војску служили под оружјем, осећали су се помало или (повише) непријатно када би се потегла тема ко је где служио војску.
« Poslednja izmena: 15. Sep 2008, 22:56:35 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
Већина цивилних војника који су се нашли у друштву људи који су војску служили под оружјем, осећали су се помало или (повише) непријатно када би се потегла тема ко је где служио војску.

pa da....

druze...gde si sluzio vojsku?
javno komunalno preduzece

Smile Smile Smile...dno.. Smile

zezam ja malo....svako ima pravo da odluci gde ce sluziti vojsku u skladu sa zakonom....nije ponizavajuce cistiti smece ali cu se ja uvek odluciti za m-70 AB 2(za one na civilnom odsluzenju-automatska puska) Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
najjaci opstaju nikad se ne predaju, ostali zao mi je.  Smile
Smile  nego, vi nesposobni, sto ne pitate da povedete i mamu sa sobom?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
@bf_109_g_6
Gastarbajteri(ne svi ali dobar deo njih) dolaze ovamo da sluze vojsku jer , kao i vi, smatraju sebe Srbendama samo ako su sluzili vojsku. Sole nam pamet iz pizda materina, a svi su otisli iz iste te Srbije u koju se toliko kunu.

jok batice  Smile.,ja kad sam bio u vojsci bio je tamo samnom bash jedan iz shvice . kaze u svajcarskoj bi sluzio par meseci ,ali posle ishao stalno na neke vezbe - 100 puta gore nego shto je kod nas . zato mu je kaze bolje da ovde odsluzi 9 meseci (tad je toliko bilo) nego da ga tamo driluju ko konja (njegove rechi   Smile ) ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S4
najjaci opstaju nikad se ne predaju, ostali zao mi je.  Smile
 Smile  nego, vi nesposobni, sto ne pitate da povedete i mamu sa sobom?
Vazno da si ti sposoban...  Smile

Јуначе, нити сам психолог, нити умишљам да сам. Само ти трезвено говорим какав утисак остављају твоје речи, барем на мене.
Од Турске/Бугарске/Аустроугарске, Бугарске, Немачке/Немачке, Бугарске, Мађарске смо се одбранили. А са НАТО-ом се наша војска храбро и често врло успешно носила.
Неке од поменутих земаља су биле светске силе, неке регионалне. А одакле ти уопште идеја да бих опет у неки рат? Али, јемчиш ли да неко од суседа није спреман на такво што? Не сада или за можда двадесет година, него икада? Е, зато треба служити војску. Ја немам ништа против искреног приговора савести или другачијег служења војног рока за оне који нису у стању да га служе под оружјем - има људи који за војску заиста нису способни - али не разумем плачипичке и забушанте који су за војску способни, али се фолирају. Не разумем ни државу која своје грађане учи да иду линијом мањег отпора и ствара малограђанско кукавичко друштво. Ти имаш законско право да војску служиш у цивилу и искористићеш га. Али, и ја имам право на свој став. И јавно га износим. И верујем да се са мном слаже добар број људи. Не знам да ли ти писао о људима којима је непријатно што су служили под оружјем (ако ниси, моја грешка, али неко јесте), тек, моје искуство говори управо супротно. Већина цивилних војника који су се нашли у друштву људи који су војску служили под оружјем, осећали су се помало или (повише) непријатно када би се потегла тема ко је где служио војску.

Kako li smo se od Natoa odbranili bas me interesuje...
Verovtno smo se odbranili onim mostovima sto skupljaju alge na dnu reka... Ili onim unistenim zgradam koje po Kneza Milosa sluze za uzgoj korova... Je
Hrabro se jesu nosili ali je to sve sto smo od toga bombordovanja i imali.
Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da nam ne treba vojska, samo kazem da nam treba profesionalna i to je to. Bolje 30K profesionalaca nego 150K obicnih ljudi koji su u jednom trenutku svoga zivota na mesec dana iskusili nesto sto lici na profesionalnu vojsku.
Od svih ratova koje smo vodili u poslednjih 100 godina odbranili smo se samo od Austrougara na pocetku rata i to je to, kasnije smo se jebavali po Albaniji i ko zna kakvim vukojebinama gde je stradalo sacuvaj Boze ljudi...
Linija manjeg otpora... tja...

Citat
Treba nam profesionalna vojska koja ce tu biti za svaki slucaj

[b]Koji slucaj?[/b

Recimo, ako bude sranja u okolini Medvedje...
« Poslednja izmena: 16. Sep 2008, 01:58:33 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.341 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.