Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Civilno sluzenje vojnog roka!  (Pročitano 25467 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004
Mala i profesionalna vojska ne moze ni u kakvom scenariju da odbrani zemlju od nekog eventualnog agresora  (i tu ne mislim na NATO), pa tako u svakom slucaju mora da se izvrsi mobilizacija stanovnistva (jer 30K ljudi je premalo za bilo kakvu vojnu akciju), sto dovodi do toga da obrni-okreni, vojnu obuku moraju da prodju svi za to sposobni muskarci!
Dakle za ta sranja po jugu Srbije je sasvim dovoljna zandarmerija...pa opet dolazimo do toga da ti zapravo ne znas za sta bi se koristila ta mala i profesionalna vojska, jer je suvise mala i beznacajna za ozbiljne vojne akcije, a sa druge strane za te sitne konflikte postoji zandarmerija (u krjanjoj linji ne moze vojska da obavlja policijske poslove)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S4
Alo covece lupio sam...
gde ja mogu da znam za sta ce nam trebati vojska u buducnosti... Trebace nam ako odje do odamzde vanzemaljaca, eto za sta... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004
I dolazimo do zakljucka - ne znas za sta ce se koristiti vojska i cemu ce sluziti, ali znas da treba da bude mala i profesionalna i da treba da se ukine sluzenje vojnog roka?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S4
Ne kapiras ti ocigledno, samo tandrljas svoje...
Ajde ti pametnjakovicu reci za sta ce nam trebati vojska, bila ona mala, velika ili ko zna kakva!
Ja kazem da je bolje imati malu profesionalnu nego gomilu likova koji su bili na nekakvoj obuci i izgubili dragoceno vreme.
Recimo,ljudi koji su sluzili vojsku pre 15-20 godina, zar stvarno mislis da su oni vojno sposobni da naprave nesto veoma znacajno kada bi doslo do nekog rata?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
Ne kapiras ti ocigledno, samo tandrljas svoje...
Ajde ti pametnjakovicu reci za sta ce nam trebati vojska, bila ona mala, velika ili ko zna kakva!
Ja kazem da je bolje imati malu profesionalnu nego gomilu likova koji su bili na nekakvoj obuci i izgubili dragoceno vreme.
Recimo,ljudi koji su sluzili vojsku pre 15-20 godina, zar stvarno mislis da su oni vojno sposobni da naprave nesto veoma znacajno kada bi doslo do nekog rata?

Sto se trudis? U Srbiji je jos aktuelan Turcizam... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Bitno je da znaju da rukuju oruzijem, te stvari se nezaboravljaju, da umes da rasklopis pistolj, kalas, ocistis i sastavis, osnove stava pri gadjanju, rukovanje rucnim granatama.......takve stvari bi svaki muskarac morao da nauci i pored profesionalne vojske jer nismo na Haitiju vec na Balkanu gde na svakih 30-50 godina imas rat, i pretenzije na svoju teritoriju......e sad da li ta obuka treba da traje 12, 6, ili 3 meseca je vec podlozno razgovoru. Licno mislim da je mesec dana sasvim dovoljno da se savladaju osnove rukovodjenja oruzijem, zlu netrebalo, treba to malo bolje definisati jer nije isto ako si klinac od 18 i mladi srednjak sa 28 koji treba da juri posao i porodicu a ne da se mlati po kasarnama 6 meseci.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
dovoljno je da znaju da upotrebe oruzje.  Smile
ako ti jednog dana upadne manijak u kucu, hoce da ti siluje i ubije trudnu zenu, sta ces ti da radis? da li ces zenu (ako je budes imao) da ubedjujes da manijak ima pravo na samoopredeljenje?
Citat
Sto se trudis? U Srbiji je jos aktuelan Turcizam...
sacjire turcine napusi se hashisha.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S4
Citat
dovoljno je da znaju da upotrebe oruzje.  Smile
ako ti jednog dana upadne manijak u kucu, hoce da ti siluje i ubije trudnu zenu, sta ces ti da radis? da li ces zenu (ako je budes imao) da ubedjujes da manijak ima pravo na samoopredeljenje?
Pa zar mi je potrebno da idem u vojsku na 6 jebenih meseci da bih znao da razvalim manijaka koji ce mi uci u kucu...
A zenu veroatno necu imati jer nisam sluzio vojsku... ahahaha... kakvih likova ovde ima ne znam ni sto se trudim da objasnim...  Smile
U je, zna da upotrebi oruzje... odmah moze da ide da resava krizu u Iraku... Naucite me da pucam i mogu odmah u MOSAD da idem.
Kakvo samoopredeljenje za manijaka? O cemu pricas ti? Sta treba manijake slati u vojsku da jos bolji budu u tome sto rade?  Smile

Bitno je da znaju da rukuju oruzijem, te stvari se nezaboravljaju, da umes da rasklopis pistolj, kalas, ocistis i sastavis, osnove stava pri gadjanju, rukovanje rucnim granatama.......takve stvari bi svaki muskarac morao da nauci i pored profesionalne vojske jer nismo na Haitiju vec na Balkanu gde na svakih 30-50 godina imas rat, i pretenzije na svoju teritoriju......e sad da li ta obuka treba da traje 12, 6, ili 3 meseca je vec podlozno razgovoru. Licno mislim da je mesec dana sasvim dovoljno da se savladaju osnove rukovodjenja oruzijem, zlu netrebalo, treba to malo bolje definisati jer nije isto ako si klinac od 18 i mladi srednjak sa 28 koji treba da juri posao i porodicu a ne da se mlati po kasarnama 6 meseci.......
Upravo to!
Mesec dana najvise, ako se vec mora!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja imam milion dolara

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1011
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Mislim da je cela prica oko civilnog sluzenja i pozivanja na prigovor savesti koska koja je uhvatila Srbiju na spavanju u ovom tranzicionom preiodu opstenarodne pljacke...tj. nismo spremni za tako nesto, nemamo strategiju..

PS Gde je bilo civ. sluzenje 1994, 95, 96 kada sam ja sluzio...tj. trebao da sluzim, ali nisam jer to je bila moja odluka i celo drustvo me je gledalo kao izdajnika, a sada me svi tapsu po remenu i govore kako sam najpametniji covek koga poznaju, po tom pitanju...mada ruku na srce, svako vreme nosi svoje breme,...nije mi bilo ni malo lako... nisam se plasio vojske, nego politike i nisam trazio da sluzim civilno nego da ne sluzim jer ne zelim..itd, itd.bilo je svega..

...sada je vreme demokratije valjda, zar ne?

MADA kako je moj profesor filozofije jednom rekao:

" Od stare Helade (Grcke) pa na ovamo, demokratije niti jegde bilo, niti ce je gde biti, bar u svom pravom obliku"
« Poslednja izmena: 16. Sep 2008, 14:10:25 od wasisdas »
IP sačuvana
social share

Zelim vam svima sto i sebi, samo dobro.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Pa zar mi je potrebno da idem u vojsku na 6 jebenih meseci da bih znao da razvalim manijaka koji ce mi uci u kucu...
A zenu veroatno necu imati jer nisam sluzio vojsku... ahahaha... kakvih likova ovde ima ne znam ni sto se trudim da objasnim...  Smile
U je, zna da upotrebi oruzje... odmah moze da ide da resava krizu u Iraku... Naucite me da pucam i mogu odmah u MOSAD da idem.
Kakvo samoopredeljenje za manijaka? O cemu pricas ti? Sta treba manijake slati u vojsku da jos bolji budu u tome sto rade?
burno reagujes. vidi se da si "emotivan". u pravu si. nije svako za vojsku.    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.