Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Civilno sluzenje vojnog roka!  (Pročitano 25461 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
auh staga maminih sinova  Smile hoce li majka da vam nadje neku finu devojku za zenu  Smile da li ce vam brak trajati duze od 6 meseci  Smile hoce te li i onda ici kod mame na rucak  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Skeptik,cinik & slobodni mislilac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w200
Lako je nama kad imamo vas da nas stitite  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
Bio sam u velikoj dilemi da odlucim da li cu Redovnu ili Civilnu.Reci cu ti samo da sam odabrao Civilnu,i nisam se pokajao nijednog momenta...A nisam imao vezu...  Smile   Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Bio sam u velikoj dilemi da odlucim da li cu Redovnu ili Civilnu.Reci cu ti samo da sam odabrao Civilnu,i nisam se pokajao nijednog momenta...A nisam imao vezu...  Smile   Smile
znaci...svidelo ti se u gerontoloskom centru? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
nije ni cudo zasto se danasnji brakovi tako brzo raspadaju i zasto devojke misle da su svi muskarci edipovci.    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Tesko da mozes da dobijes nesto sto je toliko zajebano da je vojska bolja... Recimo, primer za koji sam siguran.. Ukoliko dobijes zdravstveni centar - ne mozes da menjas pelene i slicno sto ce ti napricati jer ni medicinsko osoblje ne sme da dozvoli da to radi bilo ko osim njih ...

ali to ipak radish  Smile ... jedan lik koga poznajem ,sa zavrshenim fakultetom (FON) je prvo dobio da menja pelene blago retardiranim starcima , pa onda je napredovao do isto takve dece u socijalnom centru ...  Smile Smile

na kraju mu se smucilo ,oterao ih u pizdu materinu - oni ga poshalju u vojsku . tamo je (po sopstvenim rechima) bolje proshao - manje su ga maltretirali podoficiri nego razne medicinske sestre ,chistachice ....
------------------

opet ,ko ima vezu ,moze dobro da prodje - jedan pajser je tako uspeo da se ubaci u preduzece (gradjevinsko) svog kuma na civilno odsluzenje .... mozete misliti koliko je radio  Smile . dodushe to je bilo 2004 - kad je kontrola bila slabija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Umesto da drzava radi korisnije stavri i da usmeri momke na prave stvari koje tiste ovu zemlju, oni ih jos loze i teraju da idu u vojsku. Ja sam isao u regularnu (6 meseci), mada sam mogao i civilno, ali kada pomislim da treba da radim za neke majmune 9 meseci ... neka hvala. Sve je to vrlo neozbiljno i vojsku treba sto hitnije profesionalizovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
znaci...svidelo ti se u gerontoloskom centru? Smile

Ma kakav gerontoloski centar...  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo opusteno!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 11290
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja bih samo da dodam da "Civilci" misle da su dobro prošli zato što su služili civilnu vojsku. Po meni je to apsurd. Ko nije bio u vojsci ne zna šta je život i nije ni svestan šta je propustio. Ali to je samo moje mišljenje...

Ps. ovo moram da vam ispričam. Jedan moj komšija je služio civilnu vojsku na gradskom smetlištu, bio je cuvar smetlišta , imao je čak i svoju kancelariju, metalnu baraku bez struje i vode na obodu djubrišta - ovo ne izmišljam, živa je istina. A njegovi šefofi (viši djubretari) su pretili njemu i njegovim kolegama, da ako nešto zabrljaju (ali zamislite zabrljaju na smetlištu) da će ih poslati u standardnu vojsku roda pešadije u Požarevac ili možda čak u Rašku. I onda su oni morali da budu pametni i da savesno čuvaju djubre kako nebi završili u pešadiji. I da bude još veći apsurd, on tj. oni misle da su tamo dobro prošli i uvek će ponovo od ove dve da izaberu civilnu vojsku jer je tamo "superiška" a + čak dobijaju i putne troškove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
a bih samo da dodam da "Civilci" misle da su dobro prošli zato što su služili civilnu vojsku. Po meni je to apsurd. Ko nije bio u vojsci ne zna šta je život i nije ni svestan šta je propustio.

Ma vidiš da ovde ima ljudi koji su ubedjeni da tamo negde u nekoj kasarni postoji neki zli čika, i čeka samo njega celog svog radnog veka. Provede 30 godina u čizmama, čekajući samo NJEGA,sirotog maminog sina da ga masakrira 6 meseci. Da mu dušu vadi. Da cedi iz njega životne sokove. Samo ON će najebati u vojsci, i niko više. Samo ON ima da prodje loše.

Ja sam u vojsci stekao 3 prijatelja, sa kojima i dan danas, posle 12 godina od upoznavanja, održavam kontakte, čujemo se redovno, nadjemo se bar jednom godišnje, (jedan je malo dalje, sa ovom dvojicom dosta češće) i zamislite, živi smo i zdravi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.