Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čitava Srbija pred plenidbom  (Pročitano 8543 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Nisu u pitanju krediti. Ljudi nemaju novca da placaju osnovno.  Smile
Znate li koliko naroda nije platilo svoje racune ili jedan deo u poslednjih 6 meseci- mnogo  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Prvo mi niste jasni kako nasedate onom nacisti klići na još jednu provokaciju u kojoj je plasirao antisrpsku nacističku propagandu đerđa seroša a vi se svi kolektivno naprimali.

Drugo mi nije jasno kako upadate u generalizacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3134
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Ok, onda da preformulisem, bas da vidim tu plenidbu televizora, majica, frizidera i slicno. Smiley

To bi stvarno bilo epic.

zašto bi bilo epic kada se to već dešava u drugim slučajevima? to nije ništa novo, zaplena pokretnih stvari je uobičajena

Citat
Neka i drzava nesto dotira.
зашто би држава дотирала некога ко неће да плаћа рачуне? Smile
ја сам од ћалета наследио једну безвезе особину а то је кад добијем било какав рачун одмах трчим да га платим Smile ..стварно сам глупав...треба не плаћати и сачекати да држава плати уместо мене Smile

Smile
Plenidba? Misli li neko da vlast sme da se usudi da uradi tako nesto?
Ovo je samo pretnja  Smile
Zamislite...upadnu kod gospodina koji ima cetvoro dece.....utepao bi ih na vratima.
Ova sadasnja vlast bolje da nadje neko drugo resenje jer zatvora dovoljno nemamo, a stanove ce nam uzeti preko nas\njih mrtvih.
Bolje da se organizuju i svi oni nazovi strucnjaci neka sednu i pronadju resenje kako da narod plati sto duguje, u jedno 100 rata, da se cifra duga prilagodi plati (kao sto banke uzimaju trecinu plate za kredit)....Ili na neki drugi nacin. Neka i drzava nesto dotira.
Najveca prevara u skorije vreme sto se grejanja tice, je ta da Toplana izjavljuje kako nemaju dovoljno novca za sirovinu za grejanje,cak i da placa svako domacinstvo.
To je problem drzave koja mora da uradi nesto po tom pitanju. Inace ce imati mrtve sudske izvrsitelje. Zapaljen parlament. Ubijane poslanike. I gorece gradovi Srbije.
Kad jednom popizdi ovaj nas narod...jednom, kazem...Libija, Egipat i Grcka ce biti qrac za nas Smile

sve što si napisala pokazuje da si potpuno neupućena, dakle da te edukujem:

1. plenidba nije ništa novo, ona se već stotinama godina praktikuje i deo je prakse odavno
2. ako je gospodin rodio četvoro dece, da li je razmišljao o tome kako će da ih izdržava?
3. ne koristi eufemizme tipa: "neka država nešto dotira". to znači: neka građani koji redovno izmiruju svoje obaveze dotiraju one koji ne izmiruju svoje obaveze. što dalje znači: kazna za savesne i redovne, nagrada za prevarante
4. niko ne može da ide u zatvor zbog duga

ali se slažem sa tobom u pogledu nekih stvari, a pre svega da država treba nešto da uradi.

prvo. slažem se da oni koji nemaju dovoljno novca plate u ratama, a čak nemam ni ništa protiv da oni koji su zaista najugroženiji dobiju grejanje na poklon kao izraz elementarne solidarnosti.
drugo. da se uvede sistem naplate po potrošnji a ne po kvadraturi stana. na taj način oni koji nemaju novca mogli bi da uštede zagrevanjem manjeg broja prostorija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Prvo mi niste jasni kako nasedate onom nacisti klići na još jednu provokaciju u kojoj je plasirao antisrpsku nacističku propagandu đerđa seroša a vi se svi kolektivno naprimali.

Kakve veze ima Klica i Soros sa tim da ljudi imaju dugove preko glave il sada se izmislja  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Javise sada na vestima. Kao nije to nista novo, to se tako resava u poslednjih 100 godina ...Evo da se utesimo.

Iskreno,ja sam dobila 1000 dinara vise vode, ne znam odakle, osim da je toliko poskupela da se sada drasticno vidi na racunima. Nisam toliko placala vodu ni kada sam na selu zalivala bastu pre par godina. Smile
Struja nece poskupeti za one koji ne prelaze 350 kilovata. Ne znam kako da onih 40 kojih imam preko "utajim" majku mu poljubim  Smile
Grejanje.....sve namenski rade...stalno neki kvar, bar 3 dana mesecno nemas grejanje a sve redovno placas. I to ide "gore".
Svaki dan sve visei vise cujem :"Ne mogu da placam", "Ako platim stacu da jedem", "Nemam ovaj mesec za informatiku". "Platicu kad budem imao"....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3134
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Citat
Iskreno,ja sam dobila 1000 dinara vise vode, ne znam odakle, osim da je toliko poskupela da se sada drasticno vidi na racunima. Nisam toliko placala vodu ni kada sam na selu zalivala bastu pre par godina.

zanimljivo, nisi jedina koja je dobila tako uvećan račun za vodu, dosta njih znam koji su dobili takve račune

Citat
Struja nece poskupeti za one koji ne prelaze 350 kilovata. Ne znam kako da onih 40 kojih imam preko "utajim" majku mu poljubim

štedljive sijalice, kuvaj kafu na već zagrejanoj ringli, ali nes kafu jer teško da će voda prokuvati za tursku. gašenje svetla preko noći, ranije na spavanje, zdrav život i priključenje nato-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Don't fuck with me!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24298
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia E71
Postoji jedan procenat ljudi koji nece da placaju, a zbog njih ce da ispastaju i oni koji zaista nemaju pare. Uostalom, zasto bi mi koji placamo redovno bili budale?  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
štedljive sijalice, kuvaj kafu na već zagrejanoj ringli, ali nes kafu jer teško da će voda prokuvati za tursku. gašenje svetla preko noći, ranije na spavanje, zdrav život i priključenje nato-u

Smile Smile Smile

www.lazalazarevic.rs

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16

E moja Maslina, na NATO-u neces skuvati kafu, svi ste u fazonu pusaka i bajoneta, raketa i aviona, Rusa, Amera, Kineza i Libijaca. Proslo je vreme vojne sile i jake spoljasnje politike Tita, bilo jednom i proslo. Danas vladaju "Cyber ratnici"  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Citat

Smile Smile Smile

www.lazalazarevic.rs/prijave

Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.