Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 20:56:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Podrzavate li prijedlog Sonje Biserko ?
Da, ti genocidni,velikosrpski,nacionalisti od profesora su medju najvecim krivcima za sve sto nam se desilo.
8.7%  (4)
Ne , i nadam se da ce drzava naci nacina da zabrani rad ovoj polotronskoj marioneti.
91.3%  (42)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Чишћење универзитета  (Pročitano 18446 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 334
Zastava Napoli, Italia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Brate, zbog tebe se iskreno nadam da ides u Hrvatsku.

Znas, niko ne kaze da su ovde stvari sjajne. Politicari su nam najobicnija korumpirana stoka. Jedne placaju Miskovici, Bekoi (tako se kaze?), Hamovici i lazarevici, druge Sorosi i ostali finansijeri "judeo-liberala" Smile. I jedni i drugi ce na ovaj ili onaj nacin po nalogu svojih poslodavaca sjebati i ovo malo Srbije, tj.sto je od nje ostalo. Ja u to nemam nikakve sumnje.
Da li bi nam bilo bolje da budemo clan EU, npr? Verovatno.

E, kad sve saberes i oduzmes, dolazis to toga, da mi u EU necemo uci jos 100 godina i ne zbog toga sto ne ispunjavamo uslove za ulazak, jer niko me ne moze ubediti da su po bilo kom kriterijumu Rumunija i Bugarska ispred nas po tom pitanju.
Znaci, ostaju nam lazi i nada da cemo i mi nekad biti deo tog drustva, s jedne strane i naravno, konstantno sikaniranje sa njihove strane.

Opet, ako bi danas rekli: evo vam Mladic, Karadzic, Kardjordje, Milos,Car Dusan, Sveti Sava, evo vam nasa Crkva, evo Vam i manastiri, evo vam i nasa istorija i ponos, ne treba nam vise Rusija, oprostili smo vam bombardovanje, ubijanje, kasetne bombe i osiromaseni uranijum, dajte nam taj NATO, dajte da odmah odemo svii u Avganistan; ja opet ne verujem da bi nam bilo bolje. Materijalno! I sve i da bi nam bilo, ja na to, kao i jos par miliona kao ja, na to nikad ne bi pristao.

Medjutim, sve to nema veze sa tobom i sa tebi slicnima. Ljudi neobrazovani, lenji i nesposobni da zarade na jednom mestu ostaju takvi svuda.

Zato, putuj igumane.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Zato, putuj igumane.  Smile

I ne brini za manastir  Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N95
Da smo normalna drzava zabranili bi mi ovo...

Ili je Sonja Biserko samo isfrustrirana sto nema muza  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung neki
@morales
a isto vazi i za druge na ovom forumu koji se slicno ponasaju, bilo da se izjasnjavaju kao Bosnjaci ili Hrvati:

Kakve ste budale garantovano ste Srbi!
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Dealio
Tek sam sad procitao onaj teks, i ne znam sta ste raspravljali i ne interesujeme. Cela ta ideje da se profesori udalje je nebulozna (samo da naglasim ja sam politicki soc-liberal, i nisam neki nacionalista), i takovo boljsevicko razmisljanje je uhhhh. E sto se tice onih profesora na pravnom (tamo studiram), tamo je nabrojano pola fakulteta jebote, jeste da od tih profesora postoji pozamasan broj teskih smradova, ali neki od tih profesora su i neverovatni stucnjaci. Mada jeste cinjenica da je pravni leglo konzervatizma i ekstremnog nacionalizma ali nemozes nekog izbaciti samo sto drugacije misli. Jedini prof koji je odavno trebao da dobije zabranu je O.Antic samo zbog onog zakona o Univerzitetu 98', al sada je vec kasno za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S
Ako hoces da unistis jedan narod, unisti prvo njegovu istoriju.

Naravno da je ovo laprdanje jedne babe, ali treba se pobrinuti da na tome i ostane, jer jedna iskra moze zapali veliku vatru.

A za ovo...
Citat
и заменити их уџбеницима из Хрватске или са Косова

...bi trebala odgovarati pred zakonom ili barem pred lekarsom komisijom Laze Lazarevica. Da smo neka normalnija drzava...

Ako smem samo da vas podsetim na ovu temu ovu temu  Smile
« Poslednja izmena: 24. Sep 2008, 08:42:13 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson p910i
Tek sam sad procitao onaj teks, i ne znam sta ste raspravljali i ne interesujeme. Cela ta ideje da se profesori udalje je nebulozna (samo da naglasim ja sam politicki soc-liberal, i nisam neki nacionalista), i takovo boljsevicko razmisljanje je uhhhh. E sto se tice onih profesora na pravnom (tamo studiram), tamo je nabrojano pola fakulteta jebote, jeste da od tih profesora postoji pozamasan broj teskih smradova, ali neki od tih profesora su i neverovatni stucnjaci. Mada jeste cinjenica da je pravni leglo konzervatizma i ekstremnog nacionalizma ali nemozes nekog izbaciti samo sto drugacije misli. Jedini prof koji je odavno trebao da dobije zabranu je O.Antic samo zbog onog zakona o Univerzitetu 98', al sada je vec kasno za to.

Sve mi dirajte samo Bujuklića ne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Eто појави се и четврти истомишљеник Соње Бисерко...
више немам ни идеја а ни бамбија... Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sonja Biserko (i ta njena NVO) je extrem kao i NVO Obraz, Dveri i ostale gluposti, samo sto su sa suprotnih strana iste medalje. Srbiji treba extremizam, ali u pravcu borbe protiv korupcije. Ova vlast jako malo radi po tom pitanju, a ne vidim da iko od politicara nesto moze da uradi. Miskovici i Bekoi podmazu, ne bushe burgijama, vec cashom. Zato, ja sebe ne vidim u ovoj drzavi na duze staze  Smile Smile
Ja sam recimo dosta drugaciji od mog matorog  Smile Ja mu kazem "zasto nisi krao, kad si mogao?". Nikad ne dobijem odgovor Smile
Zato, Srbiju treba staviti pod starteljstvo, jer sama ne moze da uradi nista. Surovo, ali istinito. Ovde su se ljudi navikli na korupciju, tako se zivi i to ce biti visegodisnji posao, makar malo ublaziti korupciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
је ли Разносач, јес ли ти тај четврти човек....  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 20:56:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.