Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Чија су наша тела  (Pročitano 4987 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
zen kapitalisticke ideologije je predsmrtna situacija... Smile

to je trenutak maksimalne akumulacije kapitala...

oni su to ukapirali i resili da malo smanje taj kapital... Smile

sve drugo su nijanse... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Citat
Stvar je u tome sto mnogo stvari mora da se poklopi da bi se presadio organ. Osim prirodnih (genetika,imunologija) tu su i prakticna pitanja.
Preminuli mora biti dovoljno blizu.  Ne mozemo dobiti organ iz Engleske ili obrnuto.
Organi kratko mogu stajati u hranljivim podlogama (dan dva)
Takodje mora se vremenski poklapati smrt eventualnog donora i potreba za organom.

Ne kapiraju oni to.

U americkim filmovima svi mogu da daju svima i organi putuju preko citavog sveta...lmao...

Smile Smile Smile

Opet to oni.

Pitam se, pitam, da li je prvo nastala žuta kuća ili onaj ogavni francuski film u kom su Srblji vadili i prodavali organe nedužnih arbanasa. Ili je bilo obrnuto.

Proglašen bi paranoikom koji veruje u teorije zaverte sa sam napisao kako smo svi u bazi podataka i da neko ko je tome vičan može da dođe do njih i da bira šta mu treba od organa...Potpuno je nebitno zahvaljujući toj činjernici vršiti analize ili brinuti o udaljenosti u vremenu gde je brzina vrlina kojojm se prelaze velike razdaljine.

Eto, nisam to napisao a to upravo misli neki teoretičar zavere kada vidi zakonom iznuđenu prečutnu saglasnost.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
Putuju na male staze, kao sto sam rekao.
I da uglavnom aviotransportom, jer je hitno.

Cijelog tijela.... sva tkiva kad umru propadaju na svoj način i zahtjevaju svoju specifičnu hranjivu podlogu.

Nije to dr Frankenstajn pa da mu treba cijelo tijelo.

"Teorija nije praksa" Kakva je to opšta izjava?

Jel to nacin da laik ispadne stručniji od stručnjaka na neku temu, jer poznaje teren i "realnost"  a stručnjaku glava u knjizi.

Al šta god ti opravdava paranoju i urbane mitove.
šta ti je to mala staza ? do koliko kilometara ?
da li organi odumiru kada je telo na aparatima ?
da li se jedno telo koristi samo za jedan organ kod jednog pacijenta ?
da li se organi prenose u ručnim frižiderima sa kockicama leda, kao u filmovima ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2017, 13:59:46 od 8112kristal »
IP sačuvana
social share
"Како је дивно у нашој породици. Како се лепо дружимо. Ко нема велику породицу не зна шта пропушта. Правите децу!" др Андреј Фајгељ, отац четворо деце
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
  Pitam se, pitam, da li je prvo nastala žuta kuća ili onaj ogavni francuski film u kom su Srblji vadili i prodavali organe nedužnih arbanasa. Ili je bilo obrnuto.

Verovatno si zaboravio da je zuta kuca postojala:
a) zato sto je bio rat
b) zato sto su transplatacije obavljane u okolini...

Mislim, znam da je to previse informacija za procesuirati...

Citat
  Proglašen bi paranoikom koji veruje u teorije zaverte sa sam napisao kako smo svi u bazi podataka i da neko ko je tome vičan može da dođe do njih i da bira šta mu treba od organa...Potpuno je nebitno zahvaljujući toj činjernici vršiti analize ili brinuti o udaljenosti u vremenu gde je brzina vrlina kojojm se prelaze velike razdaljine.

Pa jesi paranoik. I kao sto rekoh, s obzirom na tvoje godine koje kapiram da su preko 40 i nacin zivota, ti si sve samo ne dobar donor.
U ostalom, ko te tera da ides kod drzavnog lekara, ako si toliko nepoverljiv prema njima. Leci se u Euromediku.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
zombi
« Poslednja izmena: 10. Maj 2017, 09:29:43 od 8112kristal »
IP sačuvana
social share
"Како је дивно у нашој породици. Како се лепо дружимо. Ко нема велику породицу не зна шта пропушта. Правите децу!" др Андреј Фајгељ, отац четворо деце
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425

Citat
ja jos imam i strucno obrazovanje.

Stručno obrazovanje i stručnost nije isto.

Citat
A ti diskreditujes sve. To je prvi ad hominem.
Ne, ja ne diskreditujem sve.

Eto vidis.  Uvijek nadjes nesto da zamjenis teze, i diskreditujes.

"Imas obrazovanje ali...  nemas i stvarno znanje, sustinu, realnosti, infalntilna naivnost... itd."
 Na osnovu cega? Tvog subjektivnog utiska.

Opet kazem, sve i da je tako. Za tebe sam strucnjak u najpotpunijem i najhumanijem smislu.  Smile

Doktor je bio i "najgori doktor na svijetu-Mengele" znaci beznacajan je pojam doktora
Sve diskreditacije. Samo sto ti "diskreditacija" ruzno zvuci, pa neces da priznas da bas to radis.

Lijepo sam rekao argumente zasto su neki od ovih clanaka nebuloze. (po dva organa npr.)
Normalni ljudi uvaze te argumente, bez obzira sto su skepticni o eventualnom sistemu donorstva.

Znaci konkretno i pojedinacno. Kad se prica konkretno ne siri se prica o "stanju u svijetu i drzavi"

Svi smo mi svijesni stanja u svijetu i drzavi, ali to stanje nije dokaz da je bas svaki segment naopak, mada moze probuditi sumnju.
Jedno je reci "ne bi me cudilo u ovoj drzavi", a drugo je vidjeti jel stvarno tako. Ima segmenata u drzavi koji iznenadjujuce dobro funkcionisu.

Ja licno ne vjerujem da cemo preci na podrazumijevano donorstvo, ja ne bih imao nista protiv.
Nismo taj mentalitet. Nije ni Japan npr.

Kakva panika.
Pa samo kad u testamentu neko ima ogromno bogatstvo, ako je njegova smrt imalo sumnjiva ima da bude istraga.

Ali kad bi se radilo o tijelima, onda bi navodno sve bolio kurac, jelte, cak bi drzava sama cerecila.
Nesto tako glomazno niko ne bi primjetio,samo rijetki, preko interneta.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2017, 12:09:51 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425

šta ti je to mala staza ? do koliko kilometara ?
da li organi odumiru kada je telo na aparatima ?
da li se jedno telo koristi samo za jedan organ kod jednog pacijenta ?
da li se organi prenose u ručnim frižiderima sa kockicama leda, kao u filmovima ?

Ne znam napamet. Susjedne zemlje je pozeljno.

Ne odumiru.

Moze i za vise. Ali se mora unapred poklopiti gdje ce sta. I ne prenosi se tijelo nego se razdvoji - 4.

Da, tako nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
da se ne bi gonili po forumima...
« Poslednja izmena: 10. Maj 2017, 14:00:21 od 8112kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Katanga ce dobiti bubreg od Umbanutua iz susjednog Konga, a ne od Srbina koji je predaleko i prostorno i imunoloski. Tj. ako naprave transplantacioni sistem.

Dakle opet ne znas kako te stvari funkcionisu.
Ali tvrdis da je na tebi, bez ni osnovnog znanja, da provalis sta tu nije u redu, i da ima citava lazna ideologija transplantacioni sistema.
Toboznja neka globalna dobrota.

Prije je uzajamna korist.

"Zaprepašćujuća detuktivna sposobnost mlađanog stručnjaka..."

Cemu sarkazam. Ne mozes da vodis argumentaciju bez tendecije da se rugas i ponizis. Opet.

"Kada se u nešto opravdano budi sumnja, onda to zahteva dalju analizu, a ne guranje pod tepih, čemu ste skloni."

Da ali analiza je objektivan proces i pozeljno je biti upoznat sa makar osnovnim cinjenicama kako stvari funkcionisu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.