Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:16:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chemtrails-neprirodni tragovi aviona na nebu  (Pročitano 81670 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6300
ooovaj...@sirkan, posto se tako svega secas, da li slucajno pamtis na sta su licili izduvni gasovi starih automobila? Kao, oni su malo blize-lakse se vide, svima su poznata njihova ispitivanja, definitivno su se promenili, sto se mene tice nabolje-al opet, mozda ti mislis drugacije-da je i to neka zavera il ko zna sta! A drugo, taj gas, neko jedinjenje il sta vec, definitivno treba da se ubaci u avionsko gorivo, tu cete se barem sloziti, pa jednom kad budete dokoni(sto je po svoj prilici veoma cesto) razmislite o sledecem:
-Dakle poznato je da avioni lete po koridorima, nebeskim "putevima",a njihova mreza je ocigledno redja i losije rasporedjena u odnosu na naseljenost od zemaljskih puteva-pa me bas zanima koji je razlog sto cika bush, CIA, FBI, NWO, MOSAD, krang i ostali negativci ne stave tu svoju zlocestu supstancu u benzin i dizel i obezbede bolju raspodelu(jer meta su ocigledno ljudi, a ne planinski obronci Alpa), i manje rasipanje(na psiholosku kontrolu lavina na sneznim obroncima gorepomenutog planinskog masiva)

jbt ako ovako nastavite Sasha Baron Koen snima sledeci film o vama, a ne o Amerikancima! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia Lumia 1020
Možda biste trebali još jednom da pogledate postove čoveka čiji je nickname "pilot" i koji je moderator na ovom forumu
Stvarno si zvao policiju da prijavis...  Smile

Taxtex- ova tema je napumpana na 24 strane. Na nekima od njih je jasno napisano sta je to i kako dolazi do obrazovanja takvih oblacnih tragova. Ne azumem cemu dramatizovanje i pokusaj da se nadje nesto- al ne znam sta?
Th otrova ima gde hoces. U mesu pingvina na polovima su nasli pesticide a zna se da tamo niko ne radi na poljoprivredi. Ti izduvni gasovi sadrze mnogo toga. Recimo jedna od bitnih stavki pri projektovanju nevidljivih aviona je da u izduvnom gasu ne bude metalanih cestica jer se od njih moze odbiti radarski talas. Ispade da su ti nevidljvi ekoloski najzdraviji borbeni avioni  Smile
Ne bih da se upustam u dalju raspravu, ko zna gde bi odvelo.

Smile
Citat
Veliki si skeptik Pilot

Drugar- moji radovi su objavljeni na vise mesta, mislim na casopise i knjige, i da se nisam drzao cinjenica ne bih jos uvek bio u tom svetu. Nisam skeptik- ili je za tebe psovka ako je neko analitican. Samo stavljam stvari na mesto. Postoje podaci sta je to o cemu je ovde rec.

Nece da se tema ni zakljuca ni prebaci, bar sto se mene tice. Jedino sam hteo da skrenem paznju da nema tu nista cudnog. Vec je neko objasnio ranije.

Ajd u zdravlje i uzivajte u temi.... oblaci bas znaju da probude mastu zar ne  Smile A to nam malo i fali u ovoj sivoj svakodnevnici  Smile

Smile

Za moderatore: ako se pitate što je mini morrisu i meni isti ip, drug je došao kod mene i pročitao ovo, pa nije mogao da sačeka da ode kući i odgovori...čisto da ne bude zabune Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Ajde vas dvojica drugara,pitajte vase matorce kakav je npr.bio ukus paradajza pre 20 godina,ili da li danasnja Koka-kola ima isti ukus kao nekada,ili da li su jabuke mogle da traju po godinu dana a da ne istrule...krenite od tih saznanja,da je sve to bilo mnogo bolje tada,umesto da kako napreduje tehnologija sada sve bude bolje.Jedemo genetski modifikovanu hranu,peremo zube sa otrovnom pastom za zube,pa odakle to...kome je to u cilju danas???I odakle vam ideja da bilo sta mora da se ubacuje u avionsko gorivo?Jeste li vas dvojica videli slike onih modifikovanih aviona sa nekakvim prskalicama sa strane...znaci niste pregledali dobro celu temu.Ja stvarno nemam nista protiv zdrave rasprave,ali probajte malo da se izdignete iznad tih skolskih dogmi i pravila i shvatite da svet nije Diznilend,evo snimak koji sam ja snimio sa moje terase,pa ako vam ovo izgleda kao sasvim normalan avionski trag,onda stvarno no comment....
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
A kako ti zamisljas "normalan" avionski trag?
I koji to ljudi ubacuju u gorivo "nepoznate2 supstance, i kako to rade. Gorivo se toci i na aerodromu nikola Tesla, jel i tamo neko od "ljudi u crnom" dezura i ubacuje te supstance u njega.
Nisi naveo izvor informacija o avionima sa tim dodacima, i nisi objasnio kako bi takvi avioni mogli slobodno da lete u nasem vazdusnom prostoru bez znanja kontrole leta. Isto tako samo si postavio slike aviona sa gomilom instrumenata po sebi i to ti je dokaz da sluzi teoriji koju zastupas, morao bi makar da navedes koji je avion u pitanju, gde je snimljen i koja je uloga uredjaja na njemu.
Uostalom, treba da se odlucis, da li se organizovano stavlja 2sumnjiva" supstanca u gorivo svim avionima, ili postoje posebni avioni koji "zaprasuju", malo je verovatno i jedno i drugo.
iskren da budem, najvise me interesuje koji je avion u pitanju na slici, voleo bih da otkrijem njegovu ulogu, interesantan mi je. Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia Lumia 1020
Citat
Jeste li vas dvojica videli slike onih modifikovanih aviona sa nekakvim prskalicama sa strane...znaci niste pregledali dobro celu temu.
Jesam, a ti očigledno se nisi više udubljivao u postove Wink

Ја кажем да су то за нека мерења, не би се изненадио да пише NASA на авиону. Они узимају тако разне старе авионе и користе их за пробе разних система.
Ја кажем да су то за нека мерења, не би се изненадио да пише NASA на авиону. Они узимају тако разне старе авионе и користе их за пробе разних система.
Izmedju ostalih i NASA. Ovde su Kanadjani: http://www.atl.ec.gc.ca/weather/hurricane/tracking/index_e.html
Dakle, to su meteorološki avioni! Imaš suve činjenice!
Nemoj bezveze da umanjuješ važnost mojih postova zato što je i drugar pisao na ovoj temi i ne pominji "školske dogme", nismo debili. Wink Pomenuo sam da pišemo sa istog kompa da ne bude zabune, neću da iko misli nešto pogrešno.

Evo i linka do tvog posta za ljude koji nisu u toku

Ispada k'o da su ti avioni neka super-tajna, a ti imaš njihove toliko detaljne slike Smiley

E, ako sad ne priznaš da si pogrešio, bar u vezi sa tim, onda stvaaaaarno... Smiley
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Evo ja sam se bas potrudio i pronasao upravo ovaj avion koji je sirkan postavio i naveo ga kao rasprsivaca "chemtrails-a".
http://www.arm.gov/instruments/instrument_iop.php?id=g-1
Ovaj avion se zove gulfstream-1 i koristi se za merenje zracenja u atmosferi, merenja oblaka i velicine cestica u razlicitim oblacima i slicno. Jedan od instrumenata koje nosi na nosu sam pronasao na sajtu jedne firme koja prodaje uredjaje za metereoloska ispitivanja sa zemlje i vazduha kao i protivgradnu opremu.
Misterija je resena, nema chemtrailsa onako kako se ovde predstavljaju, kao vida zaveer protiv covecanstva od strane malih zelenih ili ljudi u crnom. Ali ih svakako ima u vidu izduvnih gasova raznoraznih motora koji pokrecu prevozna sredstva koja koristimo svakodnevno i koji zagadjuju atmosferu, a na nama je da budemo ekoloski svesni i da se posvetimo smanjenju emisije izduvnih gasova i ocuvanju ove planete za buduce narastaje.
P.S.
Srecan vam 22.april, medjunarodni dan planete zemlje, cuvajmo nasu planetu!  Smile
http://ww2.earthday.net/
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
@Ramon,ovaj avion tj,slika aviona koji si postavio je samo slican model aviona,ali ja sa strane ne vidim nista sto ima slicnosti sa onim avionom koji sam ja postavio Smile.Zasto je vama to toliko neverovatno,kao da svi avioni u preletu sipaju gorivo na Nikoli Tesli,pa mi moramo da znamo sta oni prevoze,i drugo ja uopste ne mislim da oni bilo sta sipaju u gorivo,nego da imaju posebna skladista u avionu za ovo djubre i istresu ga tamo gde im odgovara.@Lukpot,ako nekome i budem otkrio odakle mi bilo sta od ovoga sto postavljam,to neces biti ti,jer si ocigledni neverni Toma,i ja nemam nameru da se ovde po ceo dan ubedjujem sa tobom.Bato,slobodan si covek izvoli i misli sta hoces...a da imate zivaca da odvojite dan za to da posmatrate razliku izmedju chemtrailsa i contrailsa,verujem da bi brzo shvatili razliku,mada mozda je lakse ovako jer ono sto ne znas ne moze ni da te zaboli Smile 
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
Citat
Ali ih svakako ima u vidu izduvnih gasova raznoraznih motora koji pokrecu prevozna sredstva koja koristimo svakodnevno i koji zagadjuju atmosferu, a na nama je da budemo ekoloski svesni i da se posvetimo smanjenju emisije izduvnih gasova i ocuvanju ove planete za buduce narastaje.

Донекле би помогло када би се смањио број летова, небо је све претрпаније, а то није добро.
Иначе зар не врше нека истраживања око прављења "чистијег" горива?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Pre cu poverovati u zaveru svetskih razmera i trovanju sa neba nego u otrovne paste za zube  Smile Sirkan bez ikakve lose namere mislim da treba da potrazis strucnu pomoc...
Jel ti znas sta svaka pasta za zube sadrzi?Fluor...A jel ti znas sta je fluor?Evo pa saznaj i nemoj da prozivas nekoga samo zato jer ti o necemu malo znas,ok?!
Fluor gradi komplekse sa velikim brojem metala, među kojima su i oni koji su neophodni organizmu (kalcijum, magnezijum) i oni koji su štetni po nas, ali ih imamo u sebi i bliskom okruženju(olovo i aluminijum). Zbog gradnje tih kompleksa javljaju se razni problemi, recimo, fluor utiče na neke enzime kod kojih je magnezijum važan
ko-faktor, a takođe olakšava unos aluminijuma u tkiva do kojih aluminijum inače teško dopire. Kalcijum fosfat je normalni sastojak naše pljuvačke. Dokazano je da kalcijum fosfat dosta pomaže kod remineralizacije zuba. Unosom fluora, stvara se beskorisni i toksični nus produkat, kalcijum fluorid, kojim se zubi mineralizuju, što zube čini slabijim i podložnijim propadanju što je umnogome ubrzano unosom procesirane hrane, hrane sa veštačkim dodacima.
50-tih i 60-tih godina prošlog veka veliki broj lekara je prepisivao fluor za smanjenje aktivnosti tiroidne žlezde kod onih koji su patili od hipertireoze. Znači, pijenjem fluorisane vode mi u sebe unosimo sredstvo koje koči normalan rad tiroidne žlezde, tako da pored onih koji pate od hipertireoze imamo i one koji pate od hipotireoze, čije su uobičajene posledice umor, depresija, gojenje, bolovi u mišićima i zglobovima, povećan nivo holesterola, povećana mogućnost za sticanje neke od raznih srčanih oboljenja.
Treba spomenuti i to da je u USA, kako tvrdi njihov Department of Health and Human Services, ustanovljeno da se u fluorisanim društvima izloženost fluoridima krece od 1,58mg-6,60mg/na dan, što je raspon koji prevazilazi dokazano štetne doze (2,3-4,5mg/na dan) fluora za funkciju tiroidne zlezde. I tako lepo, uništiš ljudima tiroideu, a zatim im nudiš sintetičke zamene hormona(Synthroid) za tretman hipoaktivne tiroidne žlezde.

U nekim eksperimentima gde je fluor korišćen u tretiranju osteoporoze, sa ciljem da kosti očvrsnu i tako se smanji broj fraktura, desilo se suprotno, broj fraktura, posebno kuka, je znatno povećan. Neki rani simptomi skeletne fluoroze (bolest kostiju i zglobova izazvana fluorom) jako podsećaju na simptome artritisa, te se često dešavaju pogrešne dijagnoze. Inače od skeletne fluoroze pate milioni ljudi u Kini, Africi i Indiji.
Dentalna fluoroza je dečja bolest izazvana prevelikim dozama fluora. Pošto za sada ne postoji precizno objašnjen mehanizam oštećivanja zubne gleđi, biće da je fluoroza posledica inhibiranih enzima u rastu zuba ili uticaja fluora na tiroidnu žlezdu.

Količina od 1ppm fluora (uobičajena količina za fluorisanje vode) je 100 puta veća od najveće količine nađene u majčinom mleku(0,01 ppm), što upućuje da je fluor potpuno nepotreban ljudskom biću, pogotovo u tako ranom stadijumu, jer malo dete može imati samo štete, i apsolutno nikakve koristi, od unosa fluora u svoj organizam.
1991.g u Akronu,Ohajo Regional Toxicology Center je prijavio smrt deteta kao posledicu ingestije(gutanja) 16mg/kg fluorida (dete je pojelo celu tubu paste).
U USA, na svakoj pasti za zube koja sadrži fluor stoji sledeće (zakonski obavezno):
Warning: Keep out of reach of children under 6 years of age! If you accidentally swallow more than used for brushing, get medical help or contact a Poison Control Center right away!
Nekoliko studija je pokazalo da se u epifizi fluor akumulira u većim kolicinama, kao i da redukuje normalnu proizvodnju melantonina i vodi ka ranijem početku puberteta.
U septembarskom izdanju Žurnala Americke Medicinske Asocijacije (Journal of the American Medical Association) iz 1943.g,tvrdi se: '' Fluoridi su generalni protoplazmatički otrovi koji menjaju propustljivost ćelijske membrane inhibicijom određenih enzima.Tačan mehanizam ovakvog njihovog dejstva je jos uvek nepoznat.''
1975.g Dr.John Yiamouyiannis je objavio preliminarne rezultate naučnog istrazivanja koji su pokazali da ljudi koji žive u područjima fluoridizacije vode imaju veću stopu smrtnosti od raka u odnosu na ljude koji žive u područjima gde se voda ne fluoriše. Americki nacionalni Institut za rak(National Cancer Institute-NCI) je odmah pokušao da odbaci ovaj naučni rad, međutim dr-u Yiamouyiannisu se odmah priključio Din Burk(Dean Burk), do tog trenutka glavni hemičar u NCI. Njih dvojica zajedno vrše dodatna istraživanja i studije, i 1977 objavljuju nalaze glavnog istraživanja, da najmanje 10 000 ljudi godišnje u SAD umre od raka izazvanog fluorom, njihovi rezultati su uvršćeni u kongresni izveštaj kongresmena Dilejnija(Delaney) koji između ostalog govori i o vezi između fluora i raka. Dilejni potom kreira tzv. Dilejnijev Amandman kojim se zabranjivalo dodavanje kancerogenih supstanci u ljudsku ishranu. Sprovedeno je nekoliko istrazivanja vezanih za uticaj fluora na zube, ali je svakako najobuhvatnije bilo istraživanje
dr. Džona Kolkhuna(John Colquhoun) koji je 1990.g. napravio eksperiment na Novom Zelandu u kojem je učestvovalo 60.000 dece školskog uzrasta(30 000 iz područja gde se fluorise voda, 30 000 iz područja gde se voda ne fluoriše). Nakon godinu dana, dokazano je da nema nikakve razlike u kvalitetu zuba dece koja koriste fluorisanu vodu u odnosu na onu koja je ne koriste, osim što kod dece koja su pila fluorisanu vodu znatno porastao broj slučajeva dentalne fluoroze ( tamne mrlje na zubima).
1990 g. rađena je studija na životinjama(National Toxicology Program), koja je pokazala da se u zavisnosti od doze povećava i osteosarkom(rak kostiju) kod mužjaka pacova. Inicijalni zaključak ove studije je bio: očigledan dokaz karcinogenosti fluora, ali je ubrzo taj zakljucak bio promenjen u - dvosmisleni dokaz karcinogenosti.
Kada se fluor jednom stavi u vodu, posle toga je praktično nemoguće kontrolisati dozu koju pojedinac dnevno prima. Ovo je pod a) zato što neki (npr.atletičari,fizički radnici, dijabetičari) uzimaju više vode od ostalih, i b)svi konzumiramo fluor i iz drugih izvora(hrana i pića spremana sa fluorisanom vodom, paste za zube, ostaci pesticida na hrani...).
Ako postoje oni kojima ovo nije dovoljno razloga da dobro razmisle pre nego sto ponovo stave pastu na četkicu, ako traže jos dokaza i studija, to je sasvim OK. Ali ipak prvo da se oslobodimo fluora iz voda i iz pasta za zube, pa onda da dokazujemo i studiramo, do besvesti ako treba.
Da ne zaboravim, evo spiska od 14 nobelovaca koji su bili protivnici fluorisanja vode:
1) Adolf Butenandt (hemija,1939)
2) Arvid Carlsson (medicina,2000)
3) Hans von Euler-Chelpin (hemija,1929).
4) Walter Rudolf Hess (medicina,1949)
5) Corneille Jean-François Heymans (medicina,193
6) Sir Cyril Norman Hinshelwood (hemija,1956)
7) Joshua Lederberg (medicina,195
William P. Murphy (medicina,1934)
9) Giulio Natta (hemija,1963)
10) Sir Robert Robinson (hemija,1947)
11) Nikolai Semenov (hemija,1956)
12) James B. Sumner (hemija,1946)
13) Hugo Theorell (medicina,1955)
14) Artturi Virtanen (hemija,1945)
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Npr. avion ispusta gas na visini 10 000 m gde je temperatura - 20-30 C i normlano je da ce se gasovi kristalizovati, e sada uzmite primer kola koja se voze na - 25-30 znaci ona bi isto morala da ostavljaju tragove jer je slicna smesa kerozina i dizela. E sada kada avion ispusti taj trag na -20-30 C normalno je da ce kada se taj kristal spusti dole istopiti pretovriti u paru ali da taj kristal ostane na nebu 10 sati i to po vedrom vremenu stvarno je cudno.
Ovo sam kao laik ispricao mozda nije dobro porediti kola jer je drugaciji pritisak na 0 m i na 10 000 m, ali ja mislim da to nema veze sa gasom.
Jedno pitanje za lukpota pre neki dan je bilo vedro zasto nije bilo tragova koji su ostajali toliko dugo? A pre mesec dana mogao si da vidis tragove koji ostaju po 10 sati? zar tu nesto nije cudno?

Svaka cast sirkane na ovom odgovoru malo pre vec sam poceo novi komentar na temu paste za zube ali kad sam ovo video mislim da je dovoljno cak i previse  Smiley
« Poslednja izmena: 23. Apr 2008, 00:24:35 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:16:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.