Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 07:37:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chemtrails-neprirodni tragovi aviona na nebu  (Pročitano 81474 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Danas vecina aviona nema prskalice,jer avioni su obicno putnicki. Ima i onih sa prskalicama ali putnickih naravno ima vise, jer non stop ima letova za ovo ili ono mesto. U rezervoaru sa gorivom ubacuju sastojke koji su stetni, moj drug Sirkan i Tax su vec na nekoliko mesta naveli ove hemikalije.
oblaci su termoregulatori zemlje cim se oblak "osteti" ostecuje se i vreme. Naravno ljudi ce danas da kazu da je global warming ali ima jos tu drugih stvari.
Naime uz pomoc Tesline tehnologije sagradjeno je "vremensko oruzje" i ono kontrolise vreme. Zar mislis da je masovna susha u Africi slucajnost?
SIDA je slucajnost? Ima veze, sve je povezano.
U sunce ti sad sam nesto skontao. Cek cek
Ma.ok,ja cu njima da prepustim da razmisljaju o svemu tome,nemam nesto vremena da ubedjujem ljude po forumu u bilo sta....a to sto pricas za Teslu,to oruzije se zove HAARP,ne samo da moze da utice na vremenske uslove,nego moze da napravi npr.zemljotres,cunami i razne druge nepogode Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
   Što se i radi izazivanjem istih.
Citat
Ne znam odakle vam informacija da ti tragovi moraju da nestanu veoma brzo.
Upravo je u tome caka-treba da nestanu kao što masa njih nestaje dok u isto vreme slični avioni koji preleću zemlju ostavljaju trag koji ostaje satima na nebu.Prvi trag je jebeni contrails koji ispari brzo a drugi je chemtrails koji je iz ko zna kojih sve razloga tu.
  Obrazovanje ti neće otvoriti oči prijatelju.Otvori oči i koristi intuiciju jer je jebeno školstvo u velikoj meri korumpirano i bazirano na indoktrinaciji.
 Molim te,ne pozivaj se na vikipediju koja je ultra komercijalna i populistička a samim tim i nepouzdana a i pišu je svi živi i neživi  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ljudi mislim da sam skontao nesto interesantno.Smile
Znate ono kad sam rekao za aluminijum oksid da se koristi za demoliranje zgrada?
E pa sad mi palo na pamet sta ako su ti putnicki avioni imali aluminijum oksid u rezervoaru? Eto ga termite rusitelj (pljesak po celu)
osecam opet ono da sam na pravom putu
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Ljudi- jel moze da se prizemlji ova tema? Jel mogu pojedinci da se pozabave sticanjem nekih osnovnih znanja pre nego krenu u neku raspravu?

Ovde sam procitao i neke sumnje u moje znanje a to automatski znaci da nisam za moderatora na ovom delu foruma. Dve stvari:

1. istrazite pre nego krenete da pricate nesto
2. predlozite administrtorima da me smene jer sam glup i ne znam nista. Forum u svakom slucaju treba da vode prosveceni i obavesteni ljudi.

3. ako je moguce bez vredjanja na temi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia Lumia 1020
Pilot, cini mi se da mislis na moj post. Pogresno si razumeo, poenta poruke je bila da bi trebali verovati tebi koji si ocigledno kompetentniji od njih Wink I posto si "pilot" Smiley Izvinjavam se ako je doslo do zabune.  taxtex, pisem sa moba, pa mozda nisam video, ali mislim da i dalje nisi rekao ZASTO bi tragovi morali odmah da nestanu Wink
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Ne odnosi se na tebe uopste  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Pilot brate,niko ovde nije dovoljno stručan za pojavu zvanu chemtrails pa te molim da smanjiš očekivanja  Smile
 Ta nesrećna pojava je novina u svetu koju upravo istražujemo zajedno.Mislim da ova tema zaslužuje da postoji i naravno,svi da se držimo pristojnosti i komuniciramo kao ljudi...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia Lumia 1020
Citat
Pilot brate,niko ovde nije dovoljno stručan za pojavu zvanu chemtrails
Zato što se samo nestručni time i bave Wink Eto, i sam govoriš da ćemo zajedno da "istražujemo", kako da istražujemo, iz tvojih postova nisam baš zaključio da si hemičar ili pilot...? Oni koji su stručni su istraživali i pojava je skroz objašnjena.
Citat
  Obrazovanje ti neće otvoriti oči prijatelju.Otvori oči i koristi intuiciju jer je jebeno školstvo u velikoj meri korumpirano i bazirano na indoktrinaciji.
Sigurno će mi onda otvoriti oči sajtovi koji govore da su u uzorku sa nekog krova našli dva raka(cancer-a, ne krabe)? Smile

Citat
Upravo je u tome caka-treba da nestanu kao što masa njih nestaje
To je to, opet logika na delu... Treba da nestanu zato što obično nestaju. Moraćeš više da se potrudiš ako hoćeš da ti ljudi poveruju. I dalje nisi odgovorio: zašto bi tragovi aviona morali odmah da nestanu?

Citat
Mislim da ova tema zaslužuje da postoji
Ja isto mislim da treba da postoji da bi se edukovali neki ljudi.

Citat
Molim te,ne pozivaj se na vikipediju koja je ultra komercijalna i populistička a samim tim i nepouzdana a i pišu je svi živi i neživi
Pa dobro, bar je ne pišu ljudi iz senke Smile
Naravno da vikipedija nije stoprocentno pouzdana, ali na dnu svake stranice imaš izvore odakle su dobijene informacije, i ne može baš svako da piše: ljudi koji su se posvetili održavanju vikipedije paze da se ne pišu gluposti.
Svi izvori koji su iskorišćeni za taj članak na vikipediji su nedostižni što se tiče pouzdanosti u odnosu na vaše blogove i klipove sa youtube-a.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Umesto što za svaku reč repliciraš-reci malo više o tome kako je dokazano da su linije koje se spajaju u oblake-prirodne.
 Reci nešto o paučini koja je pronalažena nakon obilnog ispuštanja hemikalija. Da,da,dobro si pročitao jer su nosili uzorke sa područja jake aktivnosti na ispitivanje i pronašli su dosta gadnih stvari.
  Na kraju krajeva-šta će mi obrazovanje i to dal sam hemičar ili fizičar kada pogledam ovo-sve mi je jasno.
Ovo nema veze sa prirodom.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Citat
Reci nešto o paučini koja je pronalažena nakon obilnog ispuštanja

Paucine ima svugde.

Evo 35 strana price o necemu sto stalno vidjamo. Toliko strana.... mnogi doktorati nemaju toliko strana. Ja bih voleo da svedem pricu zbog mene a vi posle nastavite da se prepucavate. Dakle pitanje za oderedjen krug ucesnika-

Da li su ti tragovi na nebu koji ostaju iza aviona proizvod sila mraka i haosa i zlog tajnog plana da se nanese zlo covecanstvu? Molio bih odgovor da ili ne? [bez mnogo razvlacenja jer je vec razvuceno].

P.S. odgovor nece uticati na temu, ni na njene ucesnika ni na koji nacin- slobodno kazite, to je samo kratko da ili ne.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 07:37:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.