Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 04:59:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chemtrails-neprirodni tragovi aviona na nebu  (Pročitano 81705 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
Nisam uopste obracao paznju na "tragove zla" Smiley ali kontam da nije bas toliki problem skontati iza kojeg leta ostaje trag, aktivirajte se malo ljudi kad vec verujete u to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pa sada nisu to neki tragovi zla...
Kao sto automobili imaju izduvne gasove tako imaju i avioni. Uglavnom to poznavanje sarenila po nebu mislim da zavisi od visine leta, sto je veca visina to je prepoznatljivija i duza sara koja dolazi iz motora.
Ta sara je poprilicno stetna po ozonski omotac, ali opet za razliku od 90' kada su motori imali trostruko vecu emisiju gasova, sada mozemo reci i da je malo bolje  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia Lumia 1020
Kao sto automobili imaju izduvne gasove tako imaju i avioni. Uglavnom to poznavanje sarenila po nebu mislim da zavisi od visine leta, sto je veca visina to je prepoznatljivija i duza sara koja dolazi iz motora.
Ta sara je poprilicno stetna po ozonski omotac, ali opet za razliku od 90' kada su motori imali trostruko vecu emisiju gasova, sada mozemo reci i da je malo bolje  Smile
Pročitaj ostale stranice ove teme...poželećeš da nisi ostavio komentar Smiley Uopšte nije poenta ovde o izduvnim gasovima nego o teoriji zavere Wink
Na forumu su "slobodne diskusije", pa ljudi počnu ekstremno retardirane radikalne stvari da izmišljaju. Smeta mi toliko širenje dezinformacija, ali kapiram da svako razuman posle par postova vidi da treba da preskoči ovu temu...ja proverim ponekad čisto da vidim kakvi sve ljudi postoje Smiley

Za vas ostale
South Park - Mystery of the Urinal Deuce na vikipediji
Download epizode
biće poučno možda Smiley
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
U tom slučaju dragi pametnjakoviću šibaj sa teme ili ponudi dokaze da su tragovi preko celog neba normalni Smile

Nerviraju me takvi picopevci kao ti koji su posisali sve mudrosti i znanja ovog sveta.
  Bupnuo si ovde poput padobranca i pametuješ i vredjaš. Dve reči:F... Off Smile
  Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2008, 02:36:45 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
U tom slučaju dragi pametnjakoviću šibaj sa teme ili ponudi dokaze da su tragovi preko celog neba normalni Smile

Nerviraju me takvi picopevci kao ti koji su posisali sve mudrosti i znanja ovog sveta.
  Bupnuo si ovde poput padobranca i pametuješ i vredjaš. Dve reči:F... Off Smile
  Smile
Ma,matori,iskuliraj,vidis da je mlad,a izgleda da mu je i Anea nesto u rodu Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
I ja sam mlad pa se ne ispaljujem na tako banalan nacin.
Ja pre dva sekunda pokusao jednom ameru da objasnim da je vec odredjeno ko ce biti predsednik on pobegao. Sta su ti ljudi  Smile
Oni koji su toliki skeptici ni ne treba da smaraju nas "paranoike" sa njihovim glupostima o tome kako smo mi ludi, ako smo mi ludi ko je onda pametan?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
I ja sam mlad pa se ne ispaljujem na tako banalan nacin.
Ja pre dva sekunda pokusao jednom ameru da objasnim da je vec odredjeno ko ce biti predsednik on pobegao. Sta su ti ljudi  Smile
Oni koji su toliki skeptici ni ne treba da smaraju nas "paranoike" sa njihovim glupostima o tome kako smo mi ludi, ako smo mi ludi ko je onda pametan?

Pa,po meni teze ces Ameru da objasnis bilo sta jer njima je glava puna pogresnih podataka,a i dosta su zatucani lepim misljenjem o svojoj zemlji,njima je najteze otvoriti oci jer su u izvoru svih sranja pa se tamo najvise stvari i krije...mada ima ih koji su vrlo obavesteni jer su neki radili ili jos rade za NWO,ja povremeno naidjem na net-u na ljude koji svasta znaju,ali izbegavaju da se otvore skroz sa informacijama Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Pročitaj ostale stranice ove teme...poželećeš da nisi ostavio komentar Smiley Uopšte nije poenta ovde o izduvnim gasovima nego o teoriji zavere Wink
Na forumu su "slobodne diskusije", pa ljudi počnu ekstremno retardirane radikalne stvari da izmišljaju. Smeta mi toliko širenje dezinformacija, ali kapiram da svako razuman posle par postova vidi da treba da preskoči ovu temu...ja proverim ponekad čisto da vidim kakvi sve ljudi postoje Smiley

Za vas ostale
South Park - Mystery of the Urinal Deuce na vikipediji
Download epizode
biće poučno možda Smiley
A,evo i za tebe nesto,nazalost,nije crtani film ,pogledaj malo o cemu pricaju ozbiljni ljudi pre nego sto opljujes neku temu...link... Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2008, 15:21:31 od sirkan »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia Lumia 1020
Ni vi ne dajete nikakve dokaze, tako da mogu da ostanem na temi koliko hoću Smile
Znam da je ovde lepo mestašce za vaš mali klub, ali mora ponekad neko drugi da uđe na temu, da ne ispadne da ceo burek veruje u te stvari Wink Zapravo, većina ne veruje. Ali ne zato što su "slepi", "skepitici". Nego zato što su ovi drugi paranoični i povodljivi.
Klasifikuj šta je normalno, ako reke zagađene nitratima i otpacima nisu normalne, nije ni ovo, naravno. To je samo nuspojava savremenog, industrijalizovanog društva.

Orgonska energija Smiley Smiley Gledao sam neke sajtove koje ste postavljali, sve same gluposti, pišu i pišu, a nigde poenta: šta je to. Smiley Životna energija? Zanimljivo...
Pseudonauka, to je ono što vi pokušavate da prodate ovde sa tim "orgonskim topovima", pročitajte članak.

Tragovi aviona su štetni-to je činjenica. Kao i izduvni gasovi, dezodoransi u spreju, plastične ambalaže i sve ostalo. Zagađuje atmosferu. Nije niko to namerno uradio, jednostavno je nesavšeno gorivo, a verovatno im se ni ne isplati da traže neke druge izvore energije. Ali da nas kontrolišu? Auuuuuuuuuuuuuuuuuu... Ali dokaza je gomila, zar ne? Sve vreme su iznad naše glave? Geniji, većina najotrovnijih gasova nema boju Smiley Nebo je nekada bilo plavlje? "Seća se" neko toga? Da li zastanete nekada, pročitate naglas, i vidite kako to glupo zvuči? Smiley Neko kaže "ja se sećam da je nebo bilo plavlje" i sad je to dokaz? Smiley  Ma dajte, kako ostati ravnodušan na takve gluposti? Ovu temu bih klasifikovao kao "širenje dezinformacija". Da je na moblilnoj telefoniji bila otvorena tema "mobilni telefoni izazivaju rak mozga" na kojoj bi neko ljude ubeđivao u to bez trunke dokaza (osim dokaza: on ima rak mozga i koristi mobilni), verovatno bi bila zaključana...

Da vam kažem samo da sam u prethodnim nedeljama čitanja ove teme razmišljao ozbiljno kako bi bilo interesantno bavljenje psihologijom, verovatno bih mogao relativno tačno da opišem vaše motive za ovakve...stavove.
Pokazivao sam drugarici pre nekog vremena vaše postove, a ona je čim se otvorila stranica rekla: "pa naravno, pogledaj mu potpis". (@taxtex, beše valjda "ne veruj ni u šta dok nije zvanično poreknuto"? Smiley )
Ma,matori,iskuliraj,vidis da je mlad,a izgleda da mu je i Anea nesto u rodu Smile
Opa, opet još jedan dobar argument, "mlad je" Smile Prosto ih ispaljujete k'o iz rafala Smiley
Isto je ovde bio post gde se opisuje intervju sa ženom (ili muškarcom, ne sećam se), koja je ubeđena u ovu zaveru, a "i par knjiga je napisala". Kao da su pisci vrhunac pouzdanosti. Smiley

Rođaci su svi oni koji otvoreno prozovu nešto što je očigledno besmisleno...? Ok, Anea mi je rođak Smiley

hehe, dok sam pisao novi post, evo opet
Citat
pogledaj malo o cemu pricaju ozbiljni ljudi pre nego sto opljujes neku temu
Ne znam kakav je to kult "ozbiljnih ljudi", ali zašto treba da verujem nekom zato što je ozbiljan, ili sed, ili možda nosi naočare? Smiley
Ili koristi komplikovane reči pa ispada da je mnogo pametan?
Pogledao sam prvi video na tom sajtu, o tome je kako su nezadovoljni neki stanovnici što ih zasipaju pesticidima da bi ubili insekte... Ok, loše je to, ali kakve veze ima sa temom? Avion+trovanje, je li zato povezano?
Pogledaću još sajt, da ne bude da ne uzimam vaše "argumente" u obzir.

Izvinjavam se što post ima mnogo smajlija, ali sam stvarno sve vreme imao osmeh na licu dok sam kucao ovo Smile
Izvinjavam se, takođe, i na mogućim uvredama, par puta sam menjao post i izbacivao pregrube reči, ali mnoge jednostavno nisam mogao da izbegnem Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
He,he,nije lose da se ponekad malo nasalimo ovde...mislio sam da ti je Anea sestra zato sto je i ona na jednoj slicnoj temi potegla isti crtani film,pa rekoh mozda ti je nesto u rodu  Smile,a da si mlad,jesi,i to ne smatram za nesto lose,i ja kad sam imao 18,bolelo me je uvo i za globalno otpljavanje i glad u svetu i za sve te grozne stvari koje se desavaju celom covecanstvu,ipak uzmi procitaj malo vise o ovome i ubrzo ces shvatiti razliku izmedju obicnih avionskih tragova koji su naravno stetni,ali ni izbliza kao ovi...to je sustina cele ove price Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 04:59:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.