Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:00:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 532181 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Čelsi uporan da angažuje Stepanova

Pre nekoliko dana u medijima se pojavila vest da je Čelsi zainteresovan za člana naše mlade fudbalske reprezentacije Milana Stepanova. Mladi stoper pokazao je i dokazao svoj kvalitet na evropskom prvenstvu za mlade reprezentacije, gde kao predvodnik odbrane "plavih" pruža odlične partije.

Poznato je da je na prvenstvu prisutan veliki broj skauta velikog broja evropskih timova, pa je tako i Stepanov došao u žižu interesovanja.

U ekskluzivnoj izjavi za B92 Stepanov kaže da on lično nije dobio nikakvu ponudu.

"Obavešten sam da je u Trazbonspor, u kom igram od januara 2006. stigao faks iz Čelsija", rekao je Stepanov.

Međutim, turski tim je odbio ponudu "plavaca", uz obrazloženje da je Stepanov njihov najbolji igrač, koji im je potreban za juriš na titulu sledeće sezone. Milan nam je još rekao da je, i posle odbijanja, u prostorije kluba iz Turske stigao još jedan faks, sa novom ponudom iz Čelsija. 

S obzirom da je do sada Roman Abramovič dobijao sve što je poželeo, možda je samo pitanje vremena kada ćemo našeg sjajnog defanzivca gledati u plavom dresu londonskog kluba. Ipak, iako mu uspe da angažuje Stepanova, mladi igrač će verovatno u neki drugi klub "na kaljenje", a postoji i problem dobijanja engleske radne dozvole, za koju je potrebno da igrač bude A reprezentativac.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
Čelsi ima sve uslove da ispuni ono što je Roman rekao pre par meseci, a to je: "Sto godina na vrhu"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N86
Ševčenko potpisao za Čelsi!

Napadač Milana i reprezentacije Ukrajine Andrej Ševčenko potpisao je četvorogodišnji ugovor sa londonskim Čelsijem, prenele su svetske agencije.

Iako visina transfera nije poznata, engleski mediji navode da je gazda Čelsija Roman Abramovič na račun Milana morao da uplati oko 30 miliona funti, i ukoliko je to tačno, Ševčenkov transfer u London je najveći u istoriji Premijer lige.

"Stigao sam u Čelsi zbog uzbudjenja koje donosi igranje u Premijer ligi. Prešao sam iz jednog u drugi veliki tim kako bi ostvario svoje šampionske snove. Mislim da sam došao u Čelsi u pravom trenutku", rekao je Ševčenko za sajt svog novog tima.

On je ocenio da je naredne sezone Čelsijev cilj osvajanja treće uzastopne titule prvaka Engleske i prvog trofeja u Ligi šampiona u klupskoj istoriji.

"Impresioniran sam onim što radi Žoze Murinjo. On postavlja timski rad ispred individualnih kvaliteta. Nisam došao zbog novca, jer da mi je to najvažnije, najverovatnije bih ostao u Milanu. Sada mogu u potpunosti da se posvetim reprezentaciji Ukrajine i Mundijalu", ocenio je Ševčenko.

Ševčenko je treće pojačanje Čelsija u ovom prelaznom roku, a pre njega na "Stamford bridž" stigli su Mihael Balaka iz Bajerna i Salomon Kalu iz Fejnorda.

Izvor: mtsmondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ševčenko stavio potpis na ugovor

Najbolji igrač Ukrajine i bivši igrač kijevskog Dinama i Milana Andrej Ševčenko i definitivno je novi fudbaler londonskog Čelsija.

On je u četvrtak potpisao četvorogodišnji ugovor vredan oko 30 miliona funti. Detalji ugovora nisu objavljeni, ali se veruje da je to rekordan transfer i da je veći od prelaska Ria Ferdinanda iz Lidsa u Mančester junajted.

"Došao sam da iskusim uzbuđenja koje donosi igranje u Premijer ligi. Mislim da sam u pravom momentu promenio klub. Nobvac nije moj motiv, da jeste, ostao bih u Milanu", izjavio je Ševčenko.

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Murinjo "juri" Roberta Karlosa

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo sada u timu želi i Roberta Karlosa.

"Roberto ima 33 godine, ali ja mislim da je on najbolji svetski igrač na toj poziciji i voleo bih da ga vidim u svom timu", rekao je Portugalac.

Uz Karlosa na spisku želja Žozea Murinja našao se i golman Nasional de Madeire Ilario.

"On ima idealne karakteristike za ono što je nama potrebno. On je veoma pametan momak", izjavio je Murinjo.

Karlos je prošle nedelje objavio da je primio ponudu iz Londona za trogodišnji ugovor i da će im odgovoriti do početka Svetskog prvenstva.

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ševčenko plaćen 45 miliona evra!
V. V., 1. jun 2006

ANDRIJ Ševčenko je i zvanično novi fudbaler engleskog Čelsija! Jedan od najbogatijih ljudi na planeti i gazda kluba sa "Stamford bridža" Roman Abramovič izbrojao je 46 miliona evra na ime obeštećenja Milanu, dok će ukrajinski reprezentativac imati tokom petogodišnjeg boravka u Londonu zagarantovana nedeljna primanja od 180.000 evra ili 9,36 miliona na godišnjem nivou.
U ceo transfer, na insistiranje menadžera Murinja, nije uključen prelazak Francuza Galasa u Milan, ali se zato u ugovoru našla klauzula po kojoj će Ševčenko morati da se odrekne sume od 10,5 miliona evra ako se sa Mundijala vrati ozbiljnije povređen!?
Transfer Ukrajinca je najveći u istoriji Čelsija (dosadašnji rekorder je bio Mikael Esijen za koga su platili 38 miliona evra), ali i engleskog fudbala (za par miliona nadmašio Rija Ferdinanda iz Mančester junajteda). Ipak, Ševčenko je stigao tek do petog mesta na listi najvećih svetskih transfera svih vremena iza Zidana, Figa, Krespa i Bufona.
- Iz jednog velikog došao sam u drugi veliki klub - rekao je posle obavljenih lekarskih pregleda Andrij Ševčenko.- Liga šampiona je naš cilj u narednoj sezoni. Sviđa mi se što u Čelsiju žele pobedu u svakoj utakmici. Novac nije bio razlog mog dolaska u London, da sam razmišljao o parama verovatno bih ostao u Italiji.
Dobrodošlicu Ševčenku poželeo je i menadžer Murinjo.
- Nismo hteli da dovedemo desetoricu novih igrača, već smo odlučili da angažujemo samo prave asove. Danas su nam se snovi ispunili. Ševčenko je uvek bio naša prva želja, osim što je sjajan golgeter, Andrij je i veliki profesionalac, ambiciozan, disciplinovan igrač - nije štedeo komplimente Murinjo uz opasku da ne namerava da proda dosadašnjeg centarfora Drogbu.
Portugalski stručnjak napomenuo je i da želi veću kontrolu u klubu.
- Čelnici Čelsija žele da idemo na turneju po SAD ovog leta, ali ću ipak ja odlučivati o tome gde se ide, ko ide, ko će i gde igrati - jasan je Murinjo.
Posle pregleda i dogovora sa Englezima, Ševčenko se vratio na pripreme ukrajinske reprezentacije, a zvanična promocija na "Stamford bridžu" bie obavljena tek posle SP u Nemačkoj.
LIČNA KARTA
IME I PREZIME: Andrij Mikolajovič Ševčenko
ROĐEN: 29. septembra 1976. u Dvirkivščini (nedaleko od Kijeva)
VISOK: 183 cm.
TEŽAK: 72 kg.
KLUBOVI: Dinamo K. (1994-1999), Milan (1999-2006), Čelsi (2006-?).
TITULE: prvak Ukrajine (pet puta), Kup Ukrajine (dva puta), prvak Italije (2004.), Kup Italije (2003.), Liga šampiona (2003.), Superkup Evrope (2003.), najbolji igrač Evrope u 2004. godini, najbolji strelac "kalča" 2000. i 2004, drugi najbolji strelac u istoriji Milana sa 173 gola na 296 utakmica.
REPREZENTACIJA: 28 golova na 63 utakmice

NAJ-TRANSFERI SVIH VREMENA
1. Z. Zidan (Juventus - R. Madrid) 66,0
2. L. Figo (Barselona - R. Madrid) 55,5
3. E. Krespo (Parma - Lacio) 52,5
4. Đ. Bufon (Parma - Juventus) 48,0
5. A. Ševčenko (Milan - Čelsi 46,0)
NAPOMENA: iznosi su u milionima evra

NAJ-TRANSFERI U ENGLESKOJ
1. A. Ševčenko (Milan - Čelsi) 46,0
2. R. Ferdinand (Lids - Mančester j.) 45,0
3. H. Veron (Lacio - Mančester j.) 42,0
4. M. Esijen (Lion - Čelsi) 36,5
5. D. Drogba (Marselj - Čelsi) 36,0
NAPOMENA: iznosi su u milionima evra

BALAK, KALU...
OVOG leta Čelsi je već dobio tri super pojačanja: prvo je kao slobodan igrač na "Stamford bridž" stigao kapiten nemačke reprezentacije Mihael Balak (dosadašnji igrač minhenskog Bajerna), pa je iz Fejenorda za 10 miliona evra angažovan supertalentovani napadač Salomon Kalu, a sada su došli Ševčenko iz Milana i portugalski golman Nene Ilario iz Nasionala.

DAO 450 MILIONA
OD dolaska na čelo Čelsija ruski multimilijarder Roman Abramovič potrošio je više od 450 miliona evra samo na pojačanja! Posle rekordera Ševčenka, na listi najskupljih su Esijen (38 miliona), Drogba (36,0), Rajt Filips (31,5), Karvaljo (30,0)...

STIŽE I KARLOS
MENADžER Čelsija Murinjo ni izbliza dolaskom Ševčenka nije zaključio listu pojačanja za narednu sezonu. Na meti je pre svih brazilski reprezentativac Roberto Karlos, a Murinjo je tražio i da se po svaku cenu produži saradnja sa defanzivcem Galasom.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Robero Karlos nije po mom ukusu ali ipak verujem Murinju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Mislim da je angažovanje Karlosa promašaj, njegovo vreme je prošlo.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110
Njegovim dolazkom u Chelzi dobija real.
Otvara se prostor za dovodjenje Del Orna ili Kola iz Arsenala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Otimačina za anonimusa

Rukovodstvo Čelsija vodi pregovore sa Džonom Obijem Mikelom iz norveške ekipe Lin. Mikel je prošlu noć proveo na Stamford Bridžu u razgovorima sa čelnicima šampiona Engleske, iako ima potpisan predugovor sa Mančester junajtedom.

Bogati Roman Abramovič spremam je da na ovaj transfer potroši 15 miliona evra, od čega bi pola dobili "crveni đavoli", a druga polovina pripala bi Norvežanima.

Nije poznato zbog čega je talentovani fudbaler odustao od preseljenja na Old Traford.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:00:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.