Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:48:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 532271 puta)
Pocetnik

Zinedine Zidane fan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson t610
Bezveze.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
meni je bas drago sto su ispali, otkako ih vodi roman idu mi uz dlaku  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Arjen Roben: Ne idem iz Čelsija
Petak, 5. maj 2006. 19:26

Holandski fudbaler Arjen Roben želi da ostane u Čelsiju i naredne sezone i istakao da nije zabrinut za mesto u timu.

Ostrvski mediji već su Robena preselili u Totenhem, jer se veruje da će uprava engleskog šampiona u narednoj sezoni potrošiti dosta novca na pojačanja, a prvi na listi je Nemac Mihael Balak, "alfa i omega" minhenskog Bajerna i nemačke reprezentacije.

To, medjutim, ne brine Robena, koji je, uprkos povredama, imao dobru sezonu u Čelsiju.

"Nisam zabrinut zbog novih lica na Stamford bridžu, jer uvek polazim od sebe i svojih kvaliteta. Imam puno vere u sebe i ne plašim se za mesto u timu", rekao je Roben.

Mediji na Ostrvu, medjutim, spekulisu da bi Roben mogao da se preseli u drugi kraj Londona, u Totenhem čiji je trener takodje Holandjanin Martin Jol ili možda čak i u Mančester.

"U Čelsiju, naravno, nemate osigurano mesto i ne znate da li ćete biti u timu u narednom meču. Ovde igraju fudbaleri svetske klase i verovatno će sa dolaskom novih ekstra igrača konkurencija biti još jača", dodao je Roben.

Roben ima još tri sezone važećeg ugovora sa Čelsijem i ističe da su mu misli usmerene samo na to kako da klubu pomogne da se domogne novih trofeja u novoj sezoni.

"Ubedjen sam da mogu mnogo bolje nego što je to bio slučaj u ovoj sezoni. Još mogu mnogo da naučim u engleskom fudbalu. Imam samo 22 godine", poručio je Roben.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Murinjo ne pušta Drogbu

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je da nema šanse da centarfor ekipe Didije Drogba napusti tu ekipu ovog leta, kako je ranije najavljivao.

"Ima još dve godine ugovora i oko njega neće biti pregovora. Nema šanse da ide, mora da igra za Čelsi. Ako bude igrao srećan, biće to sjajno, jer je tada najbolji. Ako ne bude, neće ni igrati. To je njegov problem", preneo je BBC Murinjove reči.

Drogba je već izjavio da bi želeo da napusti Premijer ligu, pravdajući se da ne može da izdrži pritisak i prateće skandale. Mediji su često dovodili u vezu Čelsi i ukrajinskog reprezentativca Andreja Ševčenka, ali je Murinjo priznao da su male šanse da Milan proda 29-godišnjeg napadača.

"Voleli bismo da ga dovedemo, ali on je igrač Milana, sa kojim ima višegodišnji ugovor. Oni kontrolišu tu situaciju, kao što mi
kontrolišemo Drogbu, i osećam da ne žele da ga puste", rekao je Murinjo.

"Svidja mi se kakav je igrač i voleo bih da ga imama, ali i mnogi klubovi žele Drogbu i ne mogu da ga dobiju", rekao je Murinjo.

Drogba je pre dve godine došao iz Marselja za 24 miliona evra, a ove sezone se našao pod velikim udarom kritika, pošto je priznao da je simulirao prekršaj u jednom meču i da je igrao rukom u drugom.

"Želim da odem i izbegnem sve pritiske i skandale. Takve stvari me bole. Kuda god da odem, čekaće me Liga šampiona", rekao je Drogba.

Centarfor je ove sezone bio drugi strelac ekipe sa 16 postignutih golova.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110
Fudbaler Fejnorda Salomon Kalu pregovara sa londonskim Čelsijem, prenela je holandska novinska agencija ANP.

"Kalu je dobio dozvolu da pegovara sa engleskim klubom. Već neko vreme se Čelsi interesuje za njega, a pregovori, za sada, idu u dobrom smeru. Murinjo u našem fudbaleru vidi izuzetno talentovanog igrača", rekao je sportski direktor Fejnorda Kris Verts.

Holandski dnevni list "Telegraf" objavio je da je Kalu, mladji brat reprezentativca Obale Slonovače, Bonaventure, u petak boravio u Londonu kako bi potpisao ugovor sa "plavcima".

"Kalu je sa Čelsijem postigao načelni dogovor. Očekuje se da će klubovi postići konačan dogovor u naredna dva dana i da će mladi napadač potpisati petogodišnji ugovor sa engleskim šampionom", rekao je za "Telegraf" neimenovani izvor blizak rukovodstvu Fejnorda.

Ranije ove nedelje, holandska štampa prenela je Kaluovu izjavu da želi da napusti Fejnord, "jer mu je potreban veći izazov".

Kalu je takodje izjavio da je odustao od zahteva za dobijanje holandskog pasoša, budući da želi da igra za selekciju Obale Slonovače nakon Mundijala u Nemačkoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Енглески фудбалски шампион Челси кажњен је данас са 10.000 фунти зато што не може да контролише своје играче, а ово је друга таква казна за лондонски клуб у последњих пет недеља.

Фудбалски савез Енглеске саопштио је да се казна односи на утакмицу са Фуламом 19. марта, који је Челси изгубио 1:0.

У тој утакмици четворица играча Челсија добила су жуте картоне, а у последњем минуту меча Вилијам Галас добио је црвени.

То је био последњи пораз Челсија у минулом првенству Енглеске, а клуб је другу узастопну титулу дефинитивно освојио 29. априла.

Челси је прошлог месеца кажњен зато што није спречио играче да врше притисак и покушају да утичу на судију током првенствене утакмице са Вест Бромвич Албионом почетком марта.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Salomon Kalou u Čelsiju

Fudbaler holandskog Fejenorda Salomon Kalou potpisao je četvorogodišnji ugovor sa engleskim Čelsijem.

"Nisam sanjao da ću biti u tako velikom klubu. Srećan sam i ponosan. Moći ću da pričam svojoj deci i unucima da sam igrao u klubovima kao što su Fejenord i Čelsi", rekao je 20-godišnji reprezentativac Obale Slonovače.

Kalou je postigao 42 gola u 83 utakmice za Fejenord. On će igrati za Obalu Slonovače na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, a onda će pokušati da uzme holandsko državljanstvo.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110
Čelnici šampiona Engleske Čelsija žele da u redovima svog tima da vide mladog reprezentativca SCG Milana Stepanova, prenosi "Sport".

Defanzivac turskog Trabzona trenutno se nalazi sa plavim nadama na EP u Portugaliji, a njegove igre na kontinentalnom šampionatu "snimio" je prvi sakut londonskih "plavaca" Frenk Arnesen.

"Tačno je da mi je Čelsi poslao ponudu za Stepanova. Poslao sam faks ljudima iz Trabzona i još čekam odgovor", rekao je Zoran Stojadinović, menadžer Milana Stepanova.

Stojadinović je dodao da engelski klub ima nameru da, ukoliko potpiše ugovor sa Stepanovom, mladog reprezenatativca SCG pošalje na jednogodišnju pozajmicu.

"Njihov plan je da ga kupe, potom pošalju na pozajmicu dok ne postane član naše A reprezentacije, a potom će ga dovesti na Stamford bridž", otkrio je Stojadinović.

Stepanov je standardni član zadnje linije prvog tima SCG koji je na EP u Portugaliji uspeo da se plasira u polufinale, u kojem će u četvrtak igrati protiv Ukrajine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110
Ukrajinski fudbalski reprezentativac Andrej Ševčenko dobio je dozvolu od Milana da otputuje u London i razgovara sa upravom Čelsija, saopštio je engleski klub.

Skaj (Sky) sport televizija objavila je da se Ševčenko popodne očekuje na Stamford Bridžu, gde bi trebalo da obavi medicinske preglede.

Britanske mediji navode da je prelazak Ševčenka u Čelsi već gotova stvar i da će vrednost transfera biti oko 30 miliona funti.

Mančester Junajted platio je Lidsu 28.500.000 funti 2002. godine za Rio Ferdinanda i to je najveći transfer u Britaniji.

Ševčenko (29) je izjavio prošle nedelje da napušta Milan zbog porodičnih razloga i da očekuje da će u Čelsiju biti drugo "veliko ime", pošto je na kraju sezone iz Nemačke došao fudbaler minhenskog Bejerna Mihael Balak.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N86
Drogba ostaje u Čelsiju

Fudbaler Obale Slonovače Didije Drogba i sledeće sezone nastupaće za engleski Čelsi pošto je odbio ponudu Olimpika iz Liona, izjavio je zvaničnik aktuelnog francuskog šampiona.

Savetnik predsednika Liona Žan-Mišela Olaa, Bernar Lakomb, izjavio je da je trener Čelsija Žoze Murinjo uverio Drogbu da će sledeće sezone sa Andrejom Ševčenkom igrati u napadu tima.

"Didije neće doći u Lion", rekao je Lakomb u telefonskom intervjuu agenciji AP.

Lakomb je sa Drogbom telefonom razgovarao u utorak uveče.

"Rekao mi je da je malo umoran, i ima problema sa alergijom na polen. Otkrio mi je i da Murinjo želi da gradi tim Čelsija oko njega i Andreja Ševčenka", rekao je Lakombe.

Očekuje se da će Ševčenko ovog prelaznog roka napustiti Milan i preći u Čelsi, koji se već pojačao nemačkim fudbalerom sredine terena Mihaelom Balakom.

Izvor: mtsmondo/beta
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:48:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 8.359 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.