Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Četvrtina Srba bi tukla homoseksualce  (Pročitano 31406 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0
mob
HTC One
Citat
Znaci tvoj sazet odgovor glasi - hetero analni seks je ok, ali gay anal je bolest.

Ne, ali kad bi ti propustio priliku da banalizujes, to bi bilo zaista cudno.
Ajde, dobra volja, pa cu ti jos jednom probati objasniti (osim toga, moj post ima dva dijela, vidim reagujes samo na ono sto mozes dvosmisleno shvatiti), no:

Ti potenciras da je ***** u anus bolest.
ja ti kazem,
nije to najveci problem pedera, nego cinjenica da njihova zajednica nije prirodna.Seksualna zajednica izmedju dva istospolna bica nije prirodna, a valjda je jasno da je na kraju svih krajeva, sva poenta seksa razmnozavanje. Dva istospolna bica se ne mogu razmnozavati. I kako je onda prirodno biti gej?

Neprirodno i bolesno nije isto.

Takodje, ako idemo tom logikom koju si navela bilo kakav analni seks je bolest jer nije u svrhu reprodukcije.

A sa druge strane, ne secam se kada je nereprodukcija postala bolest? Ja sam vec pitao jesu li i oni koji prosto ne zele decu bolesni? A da dodam, ko kaze da je svrha seksa reprodukcija? Po prirodno procesu jeste, ali kako smo se mi odavno odvojili od prirode, malo je licemerno da se na prirodu pozivamo, setimo je se samo u diskusijama. Iako se moze reproducirati  Smile, to je par puta u zivotu. pa cemu onda sex osim za to? Pa uzivanju, naravno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Meni niko jos ne rece za oralni sex
Gay nije gay?
Mislim imamo lezbejke, sem prstiju i jezika imamo i trljanje, dakle jel sve to gej?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@cesarica18

Citat
jel ti mene zezas?
priroda je, izmedju ostalog, reprodukcija.
priroda je i dijete koje se rodi s vodenom glavom.

da rezimiramo: priroda je reprodukcija ukljucujuci i decu koja se rode sa vodenom glavom.  Smile drva,slonovi, ljudi to je sve nesto drugo

Citat
Citat
da li ti koristis sredstva za kontracepciju tokom sexa?
ne.

koliko imas dece?

@RavenDark
Citat
Meni niko jos ne rece za oralni sex
Gay nije gay?
Mislim imamo lezbejke, sem prstiju i jezika imamo i trljanje, dakle jel sve to gej?

pa i to je gej ako hoces tako, mada je pre rec o lezbijkama, zenama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0
mob
HTC One
Citat
pa i to je gej ako hoces tako, mada je pre rec o lezbijkama, zenama

Lezbejke su gey  Smile A ja uzivao da ih gledam, sad vise ne mogu posle ovog saznanja, nije prirodno  Smile

A i neka se jave kao i o strejt analnom sexu, da mi kazu muskarcine kome se gadi da vidi sex dve zene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Ljudi,možda je to nekome normalno,ali ja ne bi tuđu kutu uzeo u ruku,nema tih para,pre bi sebi ruku odskao,a da ne govorim da mu neko gura kitu u dupe,i onda meni neko priča kako je to normalno,a mene jeza hvata na tu pomisao,ja bi lakše podneo da me razbiju od batina sa trajnim posledicama,nego da me jebu,kad bi me neko silovao,garantujem da bi pomračio umom,kupio bi katanu,saznao bi gde mu živi porodica i upao bi im u stan i sve bi ih isekao na komade,a njemu bi odsekao ruke i noge i izvadio oči i ostavio ga da živi. Smile

Znači,nađite na netu neku sliku pedera kako se rokaju,i sam pogled na sliku mu stvara mučnnu u stomaku i ubija volju za sexom,što kaže jedan u domaćoj seriji"Mene je dupe zabolelo kad sam video šta rade". Smile Smile Smile

Ejjj,kako sebe da pogledaš u ogledalo,a neko te pre toga odkinuo od qrca i svršio ti u dupe,joooooj,i neko meni priča kako je to normalno.. Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Pederi,samo se vi jebite u guzice,meni je drago da sam ovako primitivan i zatucan,hvala bogu. Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 23:30:04 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
ja kada sam imao 17-18 godina neuporedivo sam lose ziveo od danasnjih klinaca, pa ni meni ni ljudima oko mene nije palo na pamet da bijemo nekog ko je drugaciji od nas.
e ali danasnja omladina je naprednija.
Citat
igrali smo fudbal, kosarku, borili se za svoja mala prava (na primer za manju cenu ekskurzije itd) i na pametniji nacin upotpunjvali svoje vreme.
fudbal je pametan sport? dakle dobijes sportsko srce, odu ti ligamenti, budes merna jedinica za IQ,...
i ovi se bore za svoja mala prava (npr. da jednog dana ne budu otpusteni sa posla jer derpe nece moci da bude otpusten da ne bi bio diskriminisan)
mada i tuca je samo sport.
Citat
samohrane majke, a posebno one koje leze u bolnici preko puta hrama svetog save su u najtezem polozaju kada moraju da izdrzavaju decu i jos pogotovo kada istovremeno trpe nasilje.
i vi mislite da je vaznije da se pederisete nego da se pomogne najugrozenijima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Takodje, ako idemo tom logikom koju si navela bilo kakav analni seks je bolest jer nije u svrhu reprodukcije.
Ne, hetero parovi imaju izbor, gej parovi nemaju. Prvi mogu i da prave djecu osim sto mogu da imaju analni sex, dok ovi drugi ne mogu da prave djecu.

Citat
A sa druge strane, ne secam se kada je nereprodukcija postala bolest? Ja sam vec pitao jesu li i oni koji prosto ne zele decu bolesni?
Prvo da nesto razgranicimo:
bolest = poremecaj, da li psihicke, fizicke, psihofizicke prirode, nebitno
neprirodno = nesto sto nije u skladu sa zakonima prirode

mislim da je jasno da se bolest i neprirodnost mogu povezati kao sinonimi. sad, to sto nekome zvuci brutalnije izraz 'bolest' za homosexualizam, a prihvatljivije je 'neprirodno', to su finese.

eh sad, ja smatram da je, kao sto rekoh, krajnja poenta seksa razmnozavanje.
s tim u vezi, ako neko ne zeli da pravi djecu, jer mu se moze, onda ta osoba vjerovatno ima prvo psihickih problema, pa onda sve ostalo. znaci, da, i njegova odluka je produkt nekog poremecaja.

a to da je sva svrha seksa uzivanje .. pa mogu te demantovati svi frigidni ljudi s ove planete.

Citat
da rezimiramo: priroda je reprodukcija ukljucujuci i decu koja se rode sa vodenom glavom.  Smile drva,slonovi, ljudi to je sve nesto drugo
ne znam zasto sam pomislila da bi ti shvatio ironiju  Smile
moja greska.
kakvo pitanje-takav odgovor.

Citat
koliko imas dece?
kad mi budes rekao zasto je ovo bitno za raspravu, razmislicu da li da ti odgovorim.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0
mob
HTC One
Citat
eh sad, ja smatram da je, kao sto rekoh, krajnja poenta seksa razmnozavanje.
s tim u vezi, ako neko ne zeli da pravi djecu, jer mu se moze, onda ta osoba vjerovatno ima prvo psihickih problema, pa onda sve ostalo. znaci, da, i njegova odluka je produkt nekog poremecaja.
Smile Smile Smile Smile Smile

Znaci sada su i oni koji ne zele decu (slobodna volja, ili to ne postoji) bolesni i poremeceni.

Nakon ovakvog komentara nastavak diskusije je izlisan.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
jedini razlog shto ce homosexualci dobiti batine je shto drzava dopushta da oni budu na ulicama  Smile . ono shto je potrebno da se uradi je :

- prinudno lechenje homosexualaca

- zabrana i krivichna odgovornost za sve organizacije i pojedince  koje podstichu i shire homosexualnost ,pedofiliju i druge vrste devijantnih ponashanja  i traze nekakva navodna prava za njih

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Znaci sada su i oni koji ne zele decu (slobodna volja, ili to ne postoji) bolesni i poremeceni.

Nakon ovakvog komentara nastavak diskusije je izlisan.  Smile

Iskreno sam iznenadjena tvojom nesposobnoscu da procitas moj post i shvatis ga, pa cak i onda kad posebno naglasim neke dijelove.
U pravu si, diskusija je apsolutno besciljna, dva puta sam crtala i to bi trebalo biti dovoljno .. No dobro. Nemamo svi iste sposobnosti Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.