Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Četvrtina Srba bi tukla homoseksualce  (Pročitano 31372 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ovde je uvek, ali uvek, uvek, uvek, uvek ista prica.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat
Znaci sada su i oni koji ne zele decu (slobodna volja, ili to ne postoji) bolesni i poremeceni.

Nakon ovakvog komentara nastavak diskusije je izlisan.  Smile

Iskreno sam iznenadjena tvojom nesposobnoscu da procitas moj post i shvatis ga, pa cak i onda kad posebno naglasim neke dijelove.
U pravu si, diskusija je apsolutno besciljna, dva puta sam crtala i to bi trebalo biti dovoljno .. No dobro. Nemamo svi iste sposobnosti Smiley

Ocigledno nemama... i ljudskost je sposobnost, prihvatanje razlicitosti takodje, a za kraj i nametanje nekom epiteta da ima psihicki poremecaj ako odluci da ne zeli da ima decu  Smile

Zasto da shvatam post i posebno naglasene delove kada su neke stavke sasvim dovoljne da se vidi tvoj pogled na svet? I tada covek shvati da je prica klin u plocu, i da nema vajde.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Фегети оно беше имају поремећај хормона јел тако??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@Coolrunner
Citat
Lezbejke su gey  Smile A ja uzivao da ih gledam, sad vise ne mogu posle ovog saznanja, nije prirodno  Smile

pa to je stvar pojmova ima onih koji sve to smatraju gej u sirem smislu, ali slazem se da je primereniji izraz lezbijke

@diletant
Citat
Ljudi,možda je to nekome normalno,ali ja ne bi tuđu kutu uzeo u ruku,nema tih para,pre bi sebi ruku odskao,a da ne govorim da mu neko gura kitu u dupe,i onda meni neko priča kako je to normalno

pa otprilike ti si napisao, ono sto nije meni normalno ne treba da postoji. kako bi drustvo funkcionisalo da svako od nas ima takav stav?
Citat
Znači,nađite na netu neku sliku pedera kako se rokaju,i sam pogled na sliku mu stvara mučnnu u stomaku i ubija volju za sexom,što kaže jedan u domaćoj seriji"Mene je dupe zabolelo kad sam video šta rade". Smile Smile Smile

pa ako gledas erotski film ne mozes uvek da postignes da skrenes pogled sa muske guzice mada ti se to gadi, ali ipak gledas  Smile

@gottago
Citat
fudbal je pametan sport? dakle dobijes sportsko srce, odu ti ligamenti, budes merna jedinica za IQ,...
i ovi se bore za svoja mala prava (npr. da jednog dana ne budu otpusteni sa posla jer derpe nece moci da bude otpusten da ne bi bio diskriminisan)
mada i tuca je samo sport.

pa i oni su oni, i gejevi su nezaposleni, pa se opet bore za prava da mogu da rade, a posebno kod nas gde nema puno posla, a onda jos neko da ti to otezava jer si gej. i otkud to da neko ne moze da bude otpusten jer je gej!?!!?!?

Citat
i vi mislite da je vaznije da se pederisete nego da se pomogne najugrozenijima.

pa ti se pederises, evo samo pricas o pederima umesto da pomognes ugrozenima, bolesnima, siromasnima, samohranim majkama  Smile

@cesarica18
Citat
ne znam zasto sam pomislila da bi ti shvatio ironiju  Smile
moja greska.
kakvo pitanje-takav odgovor.

ne vidim ironiju u tome da nekome kazes da nije prirodan jer je drugaciji malo od tebe. mada ja zaista ne znam, kako LGBT osobe nisu deo prirode, pa nisu njih napravili u laboratoriji.

Citat
kad mi budes rekao zasto je ovo bitno za raspravu, razmislicu da li da ti odgovorim.

bitno je, jer ispada da svaki put kada imas sex ti zatrudnis, osim ako se ne radi o periodu trudnoce, neplodnim danima itd.

@bf_109
Citat
- zabrana i krivichna odgovornost za sve organizacije i pojedince  koje podstichu i shire homosexualnost ,pedofiliju i druge vrste devijantnih ponashanja  i traze nekakva navodna prava za njih

ne bi imao koga da zabranis jer ja ne znam ni jednu organizaciju koja se zalaze (mada ima jedna koja stiti) za pedofiliju, niti znam i jednu organizaciju koja trazi neka prava za homosexualce

@EmptyClip
Citat
Фегети оно беше имају поремећај хормона јел тако??

odakle ti to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
Nisu poremeceni ljudi koji ne zele dijecu, ali se takvi muskarci smatraju nezrelim a i zene raspustenicama.

Moze to funkcionisati tako, ali nije pozeljno.

Tako da i oni (donekle) nailaze na drustveni prezir i idu protiv prirode.

Vrhunac ljubavi, veze i zrelosti je zelja za dijecom. Sto muskarci mozda kasnije dostizu.

Dodje cak i geju.. a onda bi da usvaja - e tako ne moze.

Ne kazem da ne zasluzuju da zive, ali nikad nece biti prihvaceno tako nesto... koliko god shik dizajnera sa manhattana prikazali na TV-u.
i jebiga ako si rodjen takav nosi prezir mase i znak da si drugaciji - radi nesto pametno, nemoj da izazivas.
+ nece u sustini niko istuc geja bio je 1 u srednjoj skoli a ima i na faksu 2 "kolege"   Smile.
 Dobro jos prolaze, sta sve rade.
Ali ako promovises i paradiras naravno da ces najebati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat
Nisu poremeceni ljudi koji ne zele dijecu, ali se takvi muskarci smatraju nezrelim a i zene raspustenicama.

Prvi put cujem da se zene u braku koje nemaju decu nazivaju raspustenicama  Smile

A sto se tice muskaraca, ko si ti koji ko smatraju, drustvo mozda? 

Ima jedna lepa Nusiceva drama na temu sta ce svet misliti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
A dobro nisam se ozenjenih sjetio.

Al' nije ni to pozeljno... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
клиторис напоран си са својом демагогијом. Већ ти је поновљено хиљаду пута, са својим дупетом у својој кући ради шта ти је воља. На улици док будете парадирали севаће батине. Врло просто. И не не претим ти, то ти је логичан след догађања. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
i ljudskost je sposobnost, prihvatanje razlicitosti takodje

pa i prihvatanje razlicitosti ima granicu ili ti prihvatas i nekrofile .. mislim, i oni su rodjeni takvi, nisu oni krivi sto imaju malo nesvakidasnje afinitete.

Citat
a za kraj i nametanje nekom epiteta da ima psihicki poremecaj ako odluci da ne zeli da ima decu  Smile
ne namecem ja nista, vec iznosim svoje misljenje.
drugi dio recenice proizilazi iz tvoje nesposobnosti da shvatis ijedan moj post na ovoj temi, a odakle ta nesposobnost proizilazi, to je vec neka druga tema

Citat
asto da shvatam post i posebno naglasene delove kada su neke stavke sasvim dovoljne da se vidi tvoj pogled na svet?
zasto ti stavljas fokus na mene i moje poglede? ovdje se vodi diskusija-das argumente, dokaze, stavove, teze, prihvatis ili ne prihvatis, ne na osnovu toga da li ti se svidja moj pogled na svijet nego na osnovu relevantnosti argumenata. ( boldovala sam, ne znam zasto, kad to tebi nista ne znaci, ali vjerujem da ima drugih ljudi na temi kojima ce biti sasvim jasno). ako zelis komentarisati moju licnost, psihologija je podforum ispod.

Citat
I tada covek shvati da je prica klin u plocu, i da nema vajde.  Smile
ajde ..

I jos da dodam; ti cvjetici pa lupanje glavom o zid, pa zgrazavanje, pa opet cvjetici i to sve u jednoj recenici sasvim dovoljno govori o tvojoj nesposobnosti da diskutujes o stavovima i argumentima, a ne o ljudima. Ali dobro, to nije tema.
Zato, kad budes bio u stanju diskutovati o temi, a ne o pogledima na svijet, mojim ili tudjim, onda ces mozda i shvatiti ponesto sto sam rekla. Mozda ..

Citat
ne vidim ironiju u tome da nekome kazes da nije prirodan jer je drugaciji malo od tebe. mada ja zaista ne znam, kako LGBT osobe nisu deo prirode, pa nisu njih napravili u laboratoriji.
koliko bukvalista na forumu, zabrinjavajuce ..
no ajde,
oces da kazes da su pedofili, kao dio prirode, i da su njihovi porivi i zelje, isto tako, dio prirode, prihvatljivi i opravdavajuci?

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5b4
mob
Apple iPhone
Haha, uzitak je citati ovakvu temu Smile

Pa da je sexualni odnos izmedju istih polova normalan, zar ne bi reprodukcija bila moguca izmedju njih? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.228 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.