Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Četvrtina Srba bi tukla homoseksualce  (Pročitano 31127 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat
И даље нам ниси објаснио зашто ти мораш своју сексуалност да износиш у јавност, зашто ми морамо да знамо да си ти педер? Није ваљда твоје дупе јавно комунално предузеће па је неопходно да обезбедиш транспарентност у рад

nema to veze sa tvojim dupetom, ti i onako imas uvek tecni sapun uz sebe  Smile

Skup LGBT osoba bi kod nas bio jedan politicki protest ali i zurka (kako je to u zapadnim zemljama). Valjda ne treba objasnjavati zbog cega je to potrebno, jedino ako nisi nikada bio ni na kakvoj zurci ili protestu

Parada=politicki protest=zurka?

E sad cu i ja da pocnem kao ostali - objasni mi potrebu za zurkom na otvorenom i kako se to uklapa u pravo okupljanja radi iznosenja politicke poruke?

Dok sam citao i bio na delu "politicka poruka" bio sam u fazon "to i jeste sustina" a kada sam dosao do "zurka" samo sam se setio Pride-a u Nemackoj koji odavno vec nema politicku konotaciju vec se stvarno svodi na bludnjicenje i bahanalije na ulici... i rekao "Wtf?"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Saturnalije ko u Rimu jebot' Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
E sad cu i ja da pocnem kao ostali - objasni mi potrebu za zurkom na otvorenom i kako se to uklapa u pravo okupljanja radi iznosenja politicke poruke?

jedno je zurka na otvorenom a drugo je politicki protest. u nekim zemljama se to vise pretvorilo u zurku jer nema nekog posebnog razloga za protestom pa tamo vec i ima vise heterosksualaca tako da je izgubilo svoj prvobitni karakter
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
И даље нам ниси објаснио зашто ти мораш своју сексуалност да износиш у јавност, зашто ми морамо да знамо да си ти педер? Није ваљда твоје дупе јавно комунално предузеће па је неопходно да обезбедиш транспарентност у рад

nema to veze sa tvojim dupetom, ti i onako imas uvek tecni sapun uz sebe  Smile

Skup LGBT osoba bi kod nas bio jedan politicki protest ali i zurka (kako je to u zapadnim zemljama). Valjda ne treba objasnjavati zbog cega je to potrebno, jedino ako nisi nikada bio ni na kakvoj zurci ili protestu

Значи хоћете да блудничите на улици. Хвала на одговору, учврстио сам свој став да вас треба тући. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat

jedno je zurka na otvorenom a drugo je politicki protest. u nekim zemljama se to vise pretvorilo u zurku jer nema nekog posebnog razloga za protestom pa tamo vec i ima vise heterosksualaca tako da je izgubilo svoj prvobitni karakter

Cek, a sta sam ja napisao u mom postu da si ti onda rekao ovo? Isto sto i ti, a citiras samo ovaj deo.

Ne menja stvar da si ti rekao da ce to biti politicki protest-zurka, a samim tim stoji sve sto sam napisao.

P.S. Ljudi ko je za to da mi sledece nedelje prijavimo okupljanje, povod - zastita prava beloglavog supa... kahm, to je izgovor, cilj nam je da zatvorimo centar grada i napravimo ludu zurku na sred ulice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

C++ and python free programming

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 298
Zastava Novi Sad
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11pre
mob
SonyEricsson žnj 514i
jedina prilika, sem ratnog stanja, kad se udruzuju svi navijachi bez obzira na klub i sport, skineri, obichni normalni ljudi, cigani i svi ostali (ponekad i murija)...
treba sve pedere pustiti da se okupe na jednom mestu, i onda ovi gore navedeni mogu malo da se zezaju... ili jednostavno se dekne koja bombica zaostala iz 91. il 99. i tako...

pederizam je bolest, lako se lechi... a imam mnogo ideja za lek i vakcine Smiley
IP sačuvana
social share
Oprema i dodaci ishrani za sve sportiste i one koji se tako osecaju u prodavnici Sportagram.rs
http://sportagram.rs/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ne menja stvar da si ti rekao da ce to biti politicki protest-zurka, a samim tim stoji sve sto sam napisao.

P.S. Ljudi ko je za to da mi sledece nedelje prijavimo okupljanje, povod - zastita prava beloglavog supa... kahm, to je izgovor, cilj nam je da zatvorimo centar grada i napravimo ludu zurku na sred ulice

pre svega kod nas bi to bio politicki protest i to je jasna stvar i znaju se razlozi zbog cega je to tako. ali to sto bi se pustala muzika ili sta slicno ne menja karakter skupa. dakle glavna poruka skupa bi bila da se zausavi nasilje. e sada postoje i neki zakoni koji bi morali da se zabrane recimo zakon o zabrani diskriminacije i tu ce twice i slicni lepo da napune budzet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Од пуњења ћете једино ви фегети бити пуни модрица и то ти је сво пуњење које ћеш доживети на улици. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Од пуњења ћете једино ви фегети бити пуни модрица и то ти је сво пуњење које ћеш доживети на улици. Smiley

od viska budzeta glava ne boli  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Али од батина боли.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.