Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Četvrtina Srba bi tukla homoseksualce  (Pročitano 31150 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat
Čak i da je samo 10% sveta takvo, lanac je jak koliko i njegova najslabija karika...

Ne znam za tebe, ali ja sigurno nisam niti zelim da budem deo lanca. Takva sintagma mi zvuci kao kolektivizam koji prezirem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Da zanemarim sustinu teme, tebi su homosi krivi za natalitet?

ne samo oni ,a o tome vec postoji tema . homosexualizam je samo jedna od mnogih bolesti savremenog judeo-liberalnog drushtva - mada je chesto najuochljivija .tolerancija prema homosexualnosti je u stvari vishe pokazatelj koliko je neko drushtvo odmaklo u svom putu ka propasti ,a uzroci su drugde .
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 21:05:10 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
evo kako se s tom ekipom postupa u jednoj ozbiljnoj drzavi  Smile :

Policija silom prekinula gej paradu u Moskvi

Subota, 16. maj 2009. 11:45

Parada aktivista za prava homoseksualaca na Puškinovom trgu silom je prekinuta, a učesnici su privedeni, prenose ruske agencije.

Policija u Moskvi uz upotrebu sile rasterala je okupljene učesnike parade, na dan kada se u tom gradu održava finale takmičenja za Pesmu Evrovizije.

[i]Između 20 i 30 aktivista privedeno je,
nakon što su gradske vlasti zabranile "moralno pogrešnu" paradu, a gradonačelnik Moskve Jurij Lužkov homoseksualnost opisao kao "satanističku".

Održavanje Eurosonga u Moskvi skrenulo je pažnju na prava homoseksualaca u Rusiji, a neki od učesnika zapretili su da će bojkotovati takmičenje, ukoliko parada bude bila zabranjena ili prekinuta.

(MONDO)
ma parada ipo...
hvala bogu,normalan narod  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 23:41:08 od ColdOne »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ako ce da se trpaju, nek se trpaju u svojim kucama, ne zelim da gledam 400 Elton Johnova na uicama
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Citat
Čak i da je samo 10% sveta takvo, lanac je jak koliko i njegova najslabija karika...

Ne znam za tebe, ali ja sigurno nisam niti zelim da budem deo lanca. Takva sintagma mi zvuci kao kolektivizam koji prezirem.

Iskreno, i ja ga prezirem, i ne želim ni ja da budem deo lanca. Ali zakoni prirode dokazuju da je tako.  Smile Nisam dovoljno upućen u kolektivizam, ima još da se načitam.  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Лепо је Куцко рекао... фелерични су и не могу да продуже своју врсту... али не лези враже нађоше начин да баш преко разних парада, усвајања и мењања свести грађана да је све то нормално врбују нове припаднике врсте. Све их је више и више.

Браво за Русе, тако се то ради.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
@Lordvejder,

o tome ti pričam; Priroda kao da nije računala na to da će se osobine jedinki moći prenositi nekako drugačije osim genetski. Društvo je u stvari zajebalo prirodu.  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Srbija još nije spremna za gej paradu

Velika većina građana - više od 82 odsto - smatra da Srbija nije spremna za gej paradu, pokazali su rezultati ovonedeljne ankete na Tanjugovom sajtu.

Od ukupno 438 ispitanika, na pitanje da li je Srbija spremna za gej paradu, njih 360 (82,19 odsto) odgovorilo je negativno, dok je pozitivan stav imalo njih 65 (14,85 odsto).
Bez stava je bilo svega 2,96 odsto anketiranih, odnosno njih 13.
Predstavnici udruženja građana Gej strejt alijanse i Labris-a najavili su u aprilu da će Parada ponosa biti održana tokom leta u Beogradu.
"Mi mislimo da je 2009. godina odlučujući trenutak kada će LGBT populacija u Srbiji da pobedi strah i pređe iz jedne uloge žrtve, koja joj je bila dodeljena od strane čitavog društva, u jednu aktrivnu ulogu boraca za ravnopravnost ne samo LGBT osoba već svih građanki i građana Srbije", izjavio je tada Boris Milićević iz GSA.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Srbija je spremna za gay paradu,spremili smo motke. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Citat
Četvrtina Srba bi tukla homoseksualce

Smile

99% Srbije.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.