Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Četvrtina Srba bi tukla homoseksualce  (Pročitano 31333 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Nevermind Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Rumunski parlament je stavio u proceduru zakon kojim će biti zabranjena registracija istopolnih partnerstava.

Zakonom će biti utvrđeno da je brak unija između muškarca i žene i odbaciće se mogućnost priznavanja braka između osoba istog pola i grđanskog partnerstva iz drugih zemalja.

Poslanik vladajuće Demokratske liberalne stranke Danijel Buda izjavio je u petak da je zakon neophodan jer je Rumunija hrišćanska država sa "hrišćanskim moralom".

Gej brakovi već su zabranjeni u Rumuniji, ali predloženi zakon ide jedan korak dalje od toga.

Predstavnici rumunske grupe za prava gej populacije Akčept rekli su za AP da će predloženi zakon prekršiti sporazume koje Rumunija ima sa drugim zemljama.

Parlament bi o predloženom zakonu trebalo da glasa do kraja meseca.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Svaka cast za rumune.cuvaju tradiciju pravoslavlja  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Rumunski parlament je stavio u proceduru zakon kojim će biti zabranjena registracija istopolnih partnerstava.

Zakonom će biti utvrđeno da je brak unija između muškarca i žene i odbaciće se mogućnost priznavanja braka između osoba istog pola i grđanskog partnerstva iz drugih zemalja.

Poslanik vladajuće Demokratske liberalne stranke Danijel Buda izjavio je u petak da je zakon neophodan jer je Rumunija hrišćanska država sa "hrišćanskim moralom".

Gej brakovi već su zabranjeni u Rumuniji, ali predloženi zakon ide jedan korak dalje od toga.

Predstavnici rumunske grupe za prava gej populacije Akčept rekli su za AP da će predloženi zakon prekršiti sporazume koje Rumunija ima sa drugim zemljama.

Parlament bi o predloženom zakonu trebalo da glasa do kraja meseca.

Izvor: MTS-Mondo
lepo je videti da uprkos raznim uticajima koji su im stigli sa zapada u zadnje vreme,one lose nisu primili.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat
I zato sto zivotinje nemaju svijest, ljudi mogu s njima raditi sta hoce, pa i imati seks? Ja ne primjecujem da nedostatak svijesti kod zivotinja sprecava sodomicare da opce s njima, pa sad ti meni reci, o kakvoj saglasnosti je tu rijec; mogli bi se i sve izopacene populacije poput nekrofilicara i ostalih, skupiti, pa pod sloganom 'postujte razlicitosti i mi smo dio prirode' traziti legalizaciju odnosa.

Opet fulanje... ja lepo rekoh, potrebna je saglasnost volja... zivotinja nema svest kojom bi iskazala slaganje ili neslaganje... mrtav covek isto... i dolazimo do zakljucka da navedeni primeri jesu bolest (ne racunajuci po automatizmu sto su zivotinje i mrtvaci) jer samo bolestan covek moze nekoga da siluje (cim nema saglasnosti volje to je silovanje, pa kako god tebi to cudno zvucalo to onda jeste silovanje zivotinje ili silovanje mtrvog tela... silovanje - uzimanje na silu, veoma bitan segment). Kod gej para postoji saglasnost volja, pored osecaja privlacnosti prema drugoj osobi samim tim nije isto kao navedeni primeri. A ti udri opet po tamburi, pa opet preglabaj kako je isto u nadi da ces nekoga u to argumentovano uveriti.

Citat
a neki zakoni su doneseni pod pritiskom zajednice isto tako ..  

Jeste, kao i zakon o pravima zena... pa boze moj, normalno je da zene postavimo u polozaj u kojem su zenke u zivotinjskom svetu/prirodi, a ne da traze neka prava i jednakost... eto, tako zvuci taj argument i eto kako se lako to obesmisljava  Smile

Citat
To podjebavanje izmedju redova mozes ostaviti za neku drugu diskusiju, s nekim drugim

Sad naucih od tebe da je logicko zakljucivanje ustvari podjebavanje, svaka cast  Smile Reci - ne razumem logiku, to cu razumeti i prihvatiti. Ali kad imas zgradu ispred nosa a ti kazes da je nema, onda to nije moj problem.

Citat
ne zelim da ti pojasnjavam, narocito jer sam dva puta crtala. mislim, ok, nema veze, ne razumijes pa sta.

I nakon pazljivih citanja (i sad opet) zakljucujem da su za tebe ljudi koji se odluce da nemaju decu ljudi sa psihickim problemom. I zakljucujem da treci put pises kako si objasnila... mozda nekom sa kim si razgovarala, ovde si iznela tvrdnju i na tome je ostalo.

Citat
ne znam sto se uzbudjujes, jedan upitnik je sasvim dovoljan kad je covjek smiren i stalozen

Za ovo cu samo reci - Aleksandar Vucic nastup i "argumentacija"... Gospodine, sto ste nervozni  Smile

Citat
dobro,
sta je sebicnost,
sta je nehumanost,
evo, opet da ti objasnim: kad nesto kazes, izneses misljenje, onda prooooooobaj da argumentujes. ali bar jednom.

Procitaj ovo jos jednom, pa u skladu sa tim postupi... onda se mozda i pojavi bar jedan tvoj argument pa da i ja dam odgovor na to (ne racunajuci vec navedene preko koji samo olako prelazis kao da ih nema).

Citat
e da, sebicnost je bas humana, skroz je humano kad imas, a ne zelis da dijelis s nekim kome je potrebno; skroz je humano da ti je frizider pun, a ne zelis nahraniti kuce ispred zgrade.
toliko o tome ..

E sad i argument iz Crnog Gruje - Ovi prasici se drze u neljudskim uslovima  Smile

Humanost - sama rec kaze, radi se o ljudima... a da objasnjavam da ker nije covek, mislim da je izlisno. A takodje, sta ako neko ne voli kerove a hrani macke? Jel i on "nehuman"?

Pazi, treba meni par hiljada, zamisli ove nehumane ljude oko mene koji ne zele da mi daju ni dinara i da podele sa mnom... u zivotu sve prema zasluzi, i ne volim kada se patetika namece kao argument.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Изгледа је у данашњем друштву нормално пропагирати болест и изопаченост, бити мањина разних боја... а ако си случајно у већини и искажеш свој став одма` ти лупе етикету на чело.

Нико им не брани да се код куће ####... што се мене нека раде тамо шта `оће и са ким `оће и живим и неживим и женским и мушким... али ово пропагирање и просеравање па и намерно изазиввање инцидената је превршило сваку меру. Да не кажем да ће онда на ред доћи и да породицу сачињавају партнери и деце, а не мама, тата и деца и остале глупости.

Ускоро ће и остали кретени да траже своја права... педофили, зоофили, некрофили... листа је дугачка!

Ако дође до параде... мотку у руке и удри стоку!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Изгледа је у данашњем друштву нормално пропагирати болест и изопаченост, бити мањина разних боја... а ако си случајно у већини и искажеш свој став одма` ти лупе етикету на чело.

Нико им не брани да се код куће ####... што се мене нека раде тамо шта `оће и са ким `оће и живим и неживим и женским и мушким... али ово пропагирање и просеравање па и намерно изазиввање инцидената је превршило сваку меру. Да не кажем да ће онда на ред доћи и да породицу сачињавају партнери и деце, а не мама, тата и деца и остале глупости.

Ускоро ће и остали кретени да траже своја права... педофили, зоофили, некрофили... листа је дугачка!

Ако дође до параде... мотку у руке и удри стоку!
tacno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@coolr
Ti bas ne kontas.
Jesu li naucnici koji testiraju kozmetiku na zivotinjama bolesni? Oni ne siluju, ali iskoristavaju. I jel legalno to raditi? Jeste. Jel to bolesno? Jeste. Jel legalna bolesna radnja? Jeste.
To smo rijesili, sad:
Apro po tvog argumenta 'postujmo razlicitosti', jedan sodomicar moze traziti da se njegova razlicitost legalizuje, jel tako? I ti onda pricas o tome kako je to bolesno jer se krava nije slozila da ima odnos s doticnim; a ja te podsjecam na gore legalizovano zloupotrebljavanje zivotinja. Dakle, jedan sodomicar ima potrebnu podlogu da pocne s borbom za legalizaciju.
Kakve ovo veze ima s homosima? Ima, utoliko sto su se i oni borili za to da se prepoznaju kao normalni (postujmo razlicitosti i to), pa su se borili/bore se za legalizaciju brakova, pa se bore/borice se za usvajanje djece. I tako, tvoja silna solidarnost i siroki pogledi ce dovesti do toga da tata i tata odgajaju djecacica. A da, to je sasvim normalno, ljudi su razliciti, nisu oni krivi ..

Citat
eto, tako zvuci taj argument i eto kako se lako to obesmisljava  
mhm nee .. ti mjesas babe i zabe, klasicno skretanje s teme, nije ti prvi put doduse.
ja sam te vec pitala, bil u americi homici prosli ko normalni 1864? bil uspjeli u svojoj borbi da to sezdesete nisu bile to sto jesu? s tim u vezi sam spomenula i to da su se zakoni donosili pod prisilom; citaj: prisilom gej lobija.

Citat
I zakljucujem da treci put pises kako si objasnila
Lijepo za tebe sto si to zakljucio, jedna podtema manje za beskonacnu raspravu.

Citat
Sad naucih od tebe da je logicko zakljucivanje ustvari podjebavanje, svaka cast  Smile Reci - ne razumem logiku, to cu razumeti i prihvatiti. Ali kad imas zgradu ispred nosa a ti kazes da je nema, onda to nije moj problem.
Ovaj, da .. kao sto rekoh, to podjebavanje ostavi za neku drugu raspravu, s nekim drugim. Recimo na temi o abortusu ili tako nesto ..

Citat
Za ovo cu samo reci - Aleksandar Vucic nastup i "argumentacija"... Gospodine, sto ste nervozni  Smile
ma dovoljno si ti rekao, ne moras vise vjeruj mi Smiley

Citat
Procitaj ovo jos jednom, pa u skladu sa tim postupi... onda se mozda i pojavi bar jedan tvoj argument pa da i ja dam odgovor na to (ne racunajuci vec navedene preko koji samo olako prelazis kao da ih nema).

sta rece negdje, napad je najbolja odbrana? vidim, znas gradivo ..
ti si taj koji je rekao 'ne, nehumanost je jedno, sebicnost je drugo i to je tako' ( parafraziram ). to je tebi argumentovano?

Citat
Humanost - sama rec kaze, radi se o ljudima... a da objasnjavam da ker nije covek, mislim da je izlisno. A takodje, sta ako neko ne voli kerove a hrani macke? Jel i on "nehuman"?
ajde, pusti se demagogije,
jel tebi ok da neko prodje pored gladnog kuceta ispred zgrade, mrtav hladan, mozda ga cak i sutne onako iz zabave? jeste, meni je nehuman svako ko moze da pomogne, a ne zeli; pa bilo to kuce, mace, sestra, prijatelj, drug .. svejedno. ali razumijem,dok se boris za homoseksualce i to sve sa 'ja sam sirokouman i tolerantan europljanin' sloganima, nemas vremena da razmisljas o tome koliko nam je nase okruzenje otislo u vrazju mater; o tome kako zene ostavljaju djecu u kontejnerima, o tome kako ljudi pljuju i sutaju zivotinje na ulici, o tome kako djeca divljaju na ulicama .. a za to nije kriva priroda nego ljudi.

Citat
Pazi, treba meni par hiljada, zamisli ove nehumane ljude oko mene koji ne zele da mi daju ni dinara i da podele sa mnom... u zivotu sve prema zasluzi, i ne volim kada se patetika namece kao argument.
u zivotu sve prema zasluzi?
reci to djetetu koje se rodilo sa hiv-om recimo, pa da vidimo sta ce ti ono reci.
a sto se tice prvog dijela, prestani da bukvalises, postajes smijesan. ako ne razumijes sta hocu reci, nema svrhe vise da trosim vrijeme na tipkanje u prazno.

i da,
ko ne voli zivotinje, ne voli ni ljude.

** bf je svojevremeno na psihologiju otvorio temu o nekom liku koji je jedan od glavnih od ovih lidera LGBT zajednice, a ujedno se bori i za legalizaciju sodomije .. pa ako mu nije tesko, da nas podjseti, posto se zaista ne sjecam kako se zove lik, ali mu se zato sjecam face.  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Citat
** bf je svojevremeno na psihologiju otvorio temu o nekom liku koji je jedan od glavnih od ovih lidera LGBT zajednice, a ujedno se bori i za legalizaciju sodomije .. pa ako mu nije tesko, da nas podjseti, posto se zaista ne sjecam kako se zove lik, ali mu se zato sjecam face.   Smile

IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.