Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Četvrtina Srba bi tukla homoseksualce  (Pročitano 31410 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Ранер лоше си скапирао БФа, није рекао сексуално реносива олест, већ социјално. Има разлике, а и ти се сложио са том констатацијом. Smile

Skontao sam dobro, ali u kucanju napravih gresku... ispravih sada, hvala sto si mi ukazao na to  Smile

Рекох ја то давних дана само нико не чита. Болест јесте. А свакако би било некултурно да неко са девојком шета гологуз улицом и крља се носећи шарене балоне.

едит: Твоја (или било чија) сексуалност је твоја приватна ствар резервисана за твоју спаваћу собу. Мене она не занима и зато ми је немој исказивати парадирајући улицама. Шта је ту нејасно?

Ja se u svemu slazem sa tobom (i onima koji govore ovo isto), osim sto ja stvarno mislim da homoseksualizam nije bolest.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
inace ovo za nehrofiliju i saglasnost, imamo izreku "cutanje je znak odobravanja."
dakle nehrofili nabavite zamrzivace dok cene ne skoce. biti ce te legalizovani.
Koje zamrzivace preporucujes  Smile Smile??

@klico
Ja pitam lepo jer oralni sex gay ili sta?
Ovde je uvek, ali uvek, uvek, uvek, uvek ista prica.  Smile
Pera kojot nikada nece uhvatiti pticu trkacicu, pederi ce uvek da se kresu u bulju....
Vidis mozda tebe to ne interesuje ali ovde se ljudi stvarno zanimaju sa buljokresnim aktivnostima  Smile
Kada se setim jedne lepe temice o Emosima i kako to pretvara muskarce u homice postepeno Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2009, 04:47:00 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ja pitam lepo jer oralni sex gay ili sta?

kakav sada oralni sex?

Citat
Citat: B@mbin@ danas u 00:01:48
Ovde je uvek, ali uvek, uvek, uvek, uvek ista prica

najjace argumente cuvamo za kraj, za sada samo disciplinujemo anarhiju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Iskreno... mene zabole uvce za homice... imam vaznijih stvari u zivotu... npr. da vodim racuna o svom zivotu...

Pa ljudi odgovaraju na temu , niko nije rekao da mi sad vodimo računa i da mislimo na to kako ćemo se tući sa pederemi...  Smile

Ono sto sam primetila da su nasi homici i lezbejke uglavnom... neprivlacni...
U svetu uglavnom imas primerke atraktivnih ljudi alternativne seksualne orijentacije zbog kojih bi se cak i nasao u poziciji da preispitas svoju ili da nesrecno uzdises sto je tako, ali kod nas... kad ih vidis... cvrsto se drzis suprotnog pola...  Smile

Ajde pojasni ovo malo.. Tamo su pederi lepši pa postoji mogućnsot da se zacopaš u nekoga ?  Smile Smile

Istrazivanje u toj formi kaze da 1/4 Srba svakodnevno razmislja o tuci...
Da si procitao sve sto sam napisala... shvatio bi sta mislim...

Sto se ovog drugog tice, pa... kod nas je biti homic moda, tako da svi izgledaju kao da su pohadjali ubrzani kurs o alternativnoj seksualnoj orijentaciji...
Drugim recima, tamo je to samo pitanje kreveta, a ne i zivotnog stila Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
Istrazivanje u toj formi kaze da 1/4 Srba svakodnevno razmislja o tuci...
aaa sad je jasno  Smile
dakle ostale 3/4 razmislja samo uoci parade.

dakle, tolerancija DA, propaganda NE.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Cuj, ako ti vec imas visak energije, trosi ga na suprotni, a ne na sopstveni pol...
Postaje degutantno....  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Па исти ти су данас у демократској влади и гарантују ти да као педерчина слободно парадираш. Колико ће то бити успешно остаје да видимо. Smiley

ti su u kolonama obraza i ostalih nacista koji sire nasilje.

Срам те било министра који ти ти је обећао безбедност на паради педера називаш нацистом који шири насиље.  Smile

Него ево шта неки твоји педери тврде за ове твоје педере заговорнике педерске параде...

Ајде сад признај лепо колико су теби пара дали да овде тупиш о паради?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Najlakse je vazda bilo svoju nesposobnost poimanja stvari maskirati i napadati drugoga.
Salis se, jel da?
Mislim, ti si taj koji moje postove prevrce, cita kako mu odgovara i vidi samo ono sto mu je potrebno. Ali dobro, da, da, ja tebe napadam ..
Citat
Ukratko, homoseksualnost i nekrofilija nisu isto. Prvo sto je regulisano zakonom
Aha. Ni homoseksualnost nije bila regulisana zakonom, pa smo i to docekali. Sta ce spreciti grupe nekrofila da vrse pritisak i da traze pravnu regulaciju svih vrsta seksualnih odnosa; od ****** s mrtvacima do ****** kokoski? Moral? Zdrav razum?  Mmda ..
Citat
drugo sto je za svaku vrstu odnosa na ovoj planeti potrebna saglasnost osoba izmedju kojih se neki cin odvija, pa bio to sex ili tetoviranje...
da, naravno. jel neko pita zivotinje da li zele da se na njima testira sminka i kozmetika? po tvojoj logici, da bi se bilo koji cin sproveo u djelo, potreban je pristanak obje strane, znaci, zivotinje su pristale da se na njima eksperimentise?
Citat
i ko proba sex sa mrtvakom i ko bi iz istih bolesnih razloga iskazao morbidnu zelju da tetovira mrtvaka krsio bi zakon
zakon? kao sto rekoh, nekad je abortus bio nelegalan, pa sta danas imamo? ti mislis da je zakon nesto sto je fiksno, sto se ne mjenja? vec sam rekla, dovoljno je pravo mjesto i pravo vrijeme da promjenis stvari kako ti odgovara, inace, oces da mi kazes da bi u americi homoseksualizam prosao kao legalan i normalan sto godina prije? da, da ..

Citat
Nije moj problem sto obicno reci proizilaze kao produtk necijeg razmisljanja, a to opet dolazi od osobe.
naravno da nije tvoj problem, ali isto tako i nije tvoj zadatak da me analiziras i kroz redove pokusavas nipodastavati, a samim tim i moje stavove. mozes me i mrziti, ali probaj svoje osjecaje da ostavis po strani, bice ti hladnija glava ..

Citat
a sam rekao da si iznela apsolutno pausalnu tvrdnju da onaj ko ne zeli da ima decu ima neki psihicki problem...
ja sam to rekla, samo ako si ti izvukao iz konteksta, a posto jesi, onda nema potrebe da ti ponavljam tri puta, jerbo ne mozes da shvatis.

Citat
obzirom da si iznela svoje misljenje a nisi ga argumentovala odgovorio sam u skladu sa tim.
i opet, procitaj malo bolje post, posto ja svoje stavove iznosim kao prostu matematicku funkciju; lijepo sam rekla zasto i kako smatram da neko ko ne zeli djecu, u datim uslovima, ima psihickih problema. ili, da se izrazim prikladnije, nema bas humane osobine. ili je tebi sebicnost humana, recimo?

* prvi dio je ujedno i odgovor na klicin post:
Citat
sexualni odnos sa licem koje nije fizicki ni psihicki zrelo moze da bude samo zloupotreba, jer odnos podrazumeva dvoje i to da oboje prihvate da ucestvuju u sexualnom ili emotivnom ili nekom drugom odnosu. takodje kod pedofilije imas lice koje se zloupotrebljava i koje fizicki ne moze da podnese sexualni odnos jer nije fizicki spremo za njega.

pedofiliju ne mozes da poredis sa odnosom heterosexualaca i homosexualaca, jer se najcesce radi o odnosima na koje oboje pristaju i gde su osobe fizicke spremne za taj odnos.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ма све би их послао у радни камп на преваспитавање  Smile
Болест  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Remember everything,forgive nothing!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 970
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6700 classic
aj samo se zajebite i paradirajte.. Smile
IP sačuvana
social share
R9NALDO najbolji igrac svih vremena!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.