Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:06:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ćelavi su muževniji i dominantniji  (Pročitano 12360 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
nista muzevnije od muskarca koji je potpuno prizeman, pomirljiv i fleksibilan, ali siguran oslonac u svakoj situaciji
Obicno to nije zanimljivo.

Istina, jeste lepo u prici al u praksi takve zene zaobilaze u sirokom luku, eventualno je dobar da se razocarana zenska isplace na ramenu, nista vise  Smile

meni su samo takvi muskarci dobri .. ja sam verovatno sa druge planete Smiley takve cenim, sa takvima mogu da funkcionisem i sa takvima sam mirna i spokojna, sto je meni licno najvaznije, jer sam prevazisla faze poput "on je misteriozan, igra igrice, pali me pa me hladi ... mmmm".. i slicno.  A lupanje sakom o sto tacnije izrazavanje stava kroz nedozvoljavanje da te neko gazi, je osobina svakog zivog bica, podjednako zena kao i muskaraca, samo je kod jednih izrazenija, kod drugih nije, a kod mnogih dolazi sa velikim zakanjenjem ili ga budi neka osoba ili situacija. To je kao zakon o odrzanju energije.. tako da ta prica o muskarcima sa "stavom" meni licno ne igra nikakvu ulogu, stavise momentalno me odbija, jer sam imala u zivotu dovoljno iskustva da bih shvatila sta znaci kad neko potencira "stav" kao karakternu osobinu i koliko to nema veze ni sa jednom normalnom ovozemlajskom osobinom normalne uravnotezene osobe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Ne govori se o "igranju igrica" vec samo o stavu ili ne tj. da li ga imas ili nemas. Mozes ti da budes i fleksibilan i sve ostalo, ali taj neki stav bi trebao da imas da bi se smatrao muzevnim. Retko ko ceni nekoga ko ne ume da kaze "Ne" i sa kim moze da radi bilo ko sta i kako hoce.  Ustvari imas ono ulizastvo i podilazenje i to sto ljudi vole da ih neko "dize u nebesa" ali retko ko ceni tako nesto. Vole da cuju, ali retko ko ceni osobu na koju moze da se isere a ova jos da se smeje...

Drug mi pre neki dan prica, radi sa nekom dobrodrzecom cetresgodisnjakinjom. Ono, lepo izgleda a izrodila tri deteta.  Smile Kaze, i dan-danas ta izlazi sa drugaricama do 4-5 ujutru cak i kada deca trebaju da idu ujutru u skolu. Tako joj muz jednom posle takvog izlaska zameri zbog toga i posvadjaju se. Ona ode na posao, a on je zove kao zadnja "ickica" i krene da joj se izvinjava. Kaze drug, zamalo nam pustila preko spikerfona da cujemo coveka kako joj podilazi iako je stvarno imao odlican razlog da joj zameri neke stvari. Poenta je, bio joj je dovoljno siguran da se uda za njega iz nekih razloga i odgovara joj sto tako moze da radi sta joj se prohte skoro bez posledica, ali sumnjam da ga nesto ceni i smatra imalo muzevnim sa takvim stavom...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
celav sam,nemam stav,ruzan sam,imam malu kitu,sta jos  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Muškarac sa "stavom" je obična floskula kojom se opisuje taj neki mister savršeni od strane da-me-jebe-bog-ne-znam-ko-vam-je-dao-posao-i-tastaturu-u-ruke kozmo novinarki koje, nadam se, nemaju više od 14 do 19 godina.

Žene vole muškarce pored kojih se osećaju bezbedno i koji ih zasmejavaju. Pardon, normalne žene. Smile

Osobine koje je Munka pominjala spadaju u ovo "osećati se bezbedno" - da znaš na čemu si, gde si sad, a gde želiš da budeš i šta ta veza može da ti pruži kad u životu ne bude baš sve bajno i krasno.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
Žene vole muškarce pored kojih se osećaju bezbedno i koji ih zasmejavaju. Pardon, normalne žene

Lovaran, nabildan i zna neku borilacku vestinu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Problem je sto je tesko "osecati se bezbedno" pored nekoga ko dozvoljava da ga gaze sa svih strana. Nekako, iskljucuje se. A vec rekoh, ne vidim da imanje stava podrazumeva igranje igrica u bilo kom obliku pa da tvoja druga polovina nema pojma na cemu je sa tobom...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Citat
Žene vole muškarce pored kojih se osećaju bezbedno i koji ih zasmejavaju. Pardon, normalne žene

Lovaran, nabildan i zna neku borilacku vestinu  Smile
To što sam napisala stvarno može da se tumači na razne načine, što mu ne daje ni na čemu drugom osim na tačnosti; nekom je "bezbednost" blindirani auto, nabildovani krelac, utoka, a nekome stabilna i razumna osoba koja će ti biti prijatelj i podrška. Volim što sam u ovoj drugoj kategoriji.
« Poslednja izmena: 03. Okt 2012, 19:24:59 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Nokia 
..mene celavi al oni sa stilom loze  Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
igranje igrica je navedeno samo kao jedan od primera sta sam prevazisla, a ne kao izjednacavanje sa imanjem stava, sto je kako je bambina lepo rekla samo obicna floskula koju upotrebljavaju gotovo iskljucivo muskarci..

a mi zene na to gledamo kao na muskarce koji imaju nekakav pozitivan cvrst karakter i nista drugo, pa sad, jednoj odgovara jedna varijanta tog "stava" drugoj druga i redom.. ovaj primer sto si Marko ti dao za dolazenje u 5 ujutru po meni to nije nedostatak stava muskarca niti je neprimereno ponasanje zene, to je prosto neuskladjenost funkcionisanja i eror u komunikaciji verovatno od samog pocetka, sto uopste ne znaci da on nema stav, hajde recimo da je beskarakteran, kako ona zeli da ga predstavi, vec verovatno ne zeli da napravi potpuni haos, pa se mozd ai ispravno izvinio jer je na neki nacin mozda i preterao, a ona je neko ko to izvinjenje ne zaslusluzuje, ali oni svakako zasluzuju jedno drugo.

Citat
ali taj neki stav bi trebao da imas da bi se smatrao muzevnim

evo ja bih volela da cujem neke primere, sta je to taj "stav" i kako on razlikuje muskarce na picke i one koji su muzevni i kako se uopste nesto toliko slozeno kao sto je muzevnost jedne osobe, moze tako lako dijagnostikovati samo po tome da li taj neko ima taj vajni stav  Smile Smile

Citat
Retko ko ceni nekoga ko ne ume da kaze "Ne" i sa kim moze da radi bilo ko sta i kako hoce.

mi ovde smo pricali o nekim normalnim ljudima, muskog roda, dakle stice se utisak da su muskarci podeljeni na one koji su muzevni i na one sakojima bilo ko moze da radi sta hoce  Smile sad, ja malo to ne razumem.. moram da priznam  Smile

to znaci da su gotovo svi muskarci muzevni  Smile ili bar velika vecina, jer ja licno iz mog ugla ne mislim da je vecina onih sa kojima svi mogu da rade sta god zele a oni da cute i smeju se..

tacnije, uopste mi nije jasno to uplitanje muzevnosti o pricu o principima, karakternim osobinama odnosno "stavu" ili kako izgleda ovde navodi vodenica = muskarcima koji izgovaraju istorijsko NJET lupanjem sakom o sto i otresanjem nakupine testosterona sa kaputa  Smile

ja ih znam bar 10 ovako iz glave koji nisu ni najmanje muzevni, ali su vrlo cvrsto karakterni i vrlo zive zivote po principima od kojih ne odustaju.. a inace su susta suprotnost muzevnom muskarcu.. verovatno kad bi udarili sakom o sto, polomili bi bar 5 kostiju iz te sake  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 22.0.1229.79

Sto se tice celavih muskaraca...kompleks je to,pa isti lijece govoreci kako su u svemu najjj,jos da imaju kosu gdje bi im bio kraj
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:06:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.