Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 18:13:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ćelavi su muževniji i dominantniji  (Pročitano 12399 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Citat
igranje igrica je navedeno samo kao jedan od primera sta sam prevazisla, a ne kao izjednacavanje sa imanjem stava, sto je kako je bambina lepo rekla samo obicna floskula koju upotrebljavaju gotovo iskljucivo muskarci..
"Mister savrseni" je glupost koju upotrebljavaju iskljucivo novinarke iz Kosmopolitena i klinke. To je Bambina i rekla, nije ni pomenula muskarce...

Citat
ovaj primer sto si Marko ti dao za dolazenje u 5 ujutru po meni to nije nedostatak stava muskarca niti je neprimereno ponasanje zene, to je prosto neuskladjenost funkcionisanja i eror u komunikaciji verovatno od samog pocetka, sto uopste ne znaci da on nema stav, hajde recimo da je beskarakteran, kako ona zeli da ga predstavi, vec verovatno ne zeli da napravi potpuni haos, pa se mozd ai ispravno izvinio jer je na neki nacin mozda i preterao, a ona je neko ko to izvinjenje ne zaslusluzuje, ali oni svakako zasluzuju jedno drugo.
Svakako zasluzuju jedno drugo, samo sto je to ocigledan primer. On je beskarakteran i nema stav, a ona ga zbog toga okoriscava i radi sta hoce i kako hoce. Da ima makar malo od tog nekog stava, od te neke muzevnosti, ne bi dozvoljavao da ga zena ne ceni ic vec bi se lepo postavio od pocetka, pa bi to jutro zajedno ustali, spremili decu za skolu i svako otisao na svoj posao. Jes da deluje malo savrseno al cisto navodim kao primer necega sto je generalno normala kada su u pitanju brakovi sa decom.

Citat
evo ja bih volela da cujem neke primere, sta je to taj "stav" i kako on razlikuje muskarce na picke i one koji su muzevni i kako se uopste nesto toliko slozeno kao sto je muzevnost jedne osobe, moze tako lako dijagnostikovati samo po tome da li taj neko ima taj vajni stav
Stav sam naveo kao samo jednu od osobina koju bi taj trebao da ima, a naravno da je slozeno i da se razlikuje od pogleda do pogleda. Neki ljudi tu muzevnost npr. vide u samom fizickom izgledu, kao i u drzanju i oblacenju, tebi je(koliko sam uspeo da shvatim) muzevan muskarac neko ko je prizeman, pomirljiv i fleksibilan a ja tu muzevnost gledam kroz taj stav i ponasanje. Mozes ti da budes i pomirljiv sa nekim stvarima, ali ako imas taj neki stav i ponasanje, ljudi ce te ceniti, pa ako se tako otponasas i u musko-zenskim odnosima nece ti zena bas "gaziti" preko tebe, a mozes da budes i "sirovina" ovako, al dzaba kada neces umeti da se postavis kako treba u kuci, pa ces tako doci u situaciju da ti zena odredjuje sve a da ti moras samo da pognes glavu i slusas.(nema nista lose u tome slusati zenu, ali eto, govorim o tim nekim bas izrazenim primerima pa da kazemo "papucarstva" gde je musko daleko od neke muzevnosti i muske figure u kuci)

Naravno, to je neka generalna prica. Da je ovaj nesrecnik iz ove price koju mi je drugar ispricao nasao neku koja ceni te neke njegove osobine, bila bi potpuno drugacija situacija...

Citat
mi ovde smo pricali o nekim normalnim ljudima, muskog roda, dakle stice se utisak da su muskarci podeljeni na one koji su muzevni i na one sakojima bilo ko moze da radi sta hoce
To je zato sto drugacije shvatamo tu neku osobinu muzevnosti, a ti ne shvatas sta sam hteo reci. A "saka o sto" je alegorija, a ne nesto cega se treba drzati kao pijan plota. Ovom nesrecniku iz primera dzaba da lupa sakom o sto sad, kada mu njegova zena zna da joj se moze sve, pa je tako dobila i izvinjenje i moze nastaviti da radi sta hoce. U prevodu, dzaba mu sve kada nije imao stav od pocetka i nije se postavio kako treba.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Citat
igranje igrica je navedeno samo kao jedan od primera sta sam prevazisla, a ne kao izjednacavanje sa imanjem stava, sto je kako je bambina lepo rekla samo obicna floskula koju upotrebljavaju gotovo iskljucivo muskarci..
"Mister savrseni" je glupost koju upotrebljavaju iskljucivo novinarke iz Kosmopolitena i klinke. To je Bambina i rekla, nije ni pomenula muskarce...
Muškarac sa "stavom" je obična floskula kojom se opisuje taj neki mister savršeni od strane da-me-jebe-bog-ne-znam-ko-vam-je-dao-posao-i-tastaturu-u-ruke kozmo novinarki koje, nadam se, nemaju više od 14 do 19 godina.
Volim bre da citiram sebe. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Ego sum qui sum.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 15076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Citat
To je Bambina i rekla, nije ni pomenula muskarce...

ja sam pomenula muskarce, ja vidim da samo muskarci imaju recenicu "muskarci sa stavom" i niko vise.. a gospodin savrseni, to nisam ni pominjala, to je tek nonsens  Smile

vama muskarcima je jako bitno da imate "stav", jedino vama.. nama zenama su vazne neke druge stvari upakovane drugacije i zovemo ih drugacije, analiziramo ih konkretnije i mesamo po potrebi.. a vi koristite floskulu "imati stav" i ona vam je zamena za sve o cemu pricate, to vam sluzi da objasnite neobjasnjivo ili nepostojece. I po potrebi sacuvate muda u razgovoru.. a onda kuci radite kako vam se kaze. Mislim ti koji potenciraju "stav"  Smile

ovo ostalo ne mogu da komentarisem jer polazimo od razlicitih polaznih osnova.. ti paranoises od gazenja oduvek jer ti je to najveci zivotni strah kad su zene u pitanju i pre bi crko nego da ispadnes u necijim ocima beskarakteran, ja ne paranoisem ni od cega i nikakvi ustupci mi nisu strani, maksimalna fleksibilnost i pomirljivost po potrebi, zarad odrzavanja pozitivne situacije, i tako na smenu, jedna strana cini ustupak, druga strana cini ustupak, jedna strana ispadne smesna, a to se uvek dogadja, tako da ova druga strana pomisli "pogledaj molim te kakav beskicmenjak", ali onda ti zivot namesti situaciju da vrlo brzo ti budes beskicmenjak pa se samo kiselo nasmejes..

tako da .. "imati stav" je gola ona stvar u vezi izmedju dve emocionalno zrele osobe.. i to vrlo brzo prestaje da bude bitno.. i stav i karakter i razna davanja do znanja.. i pravljenje od neke osobe ono sto ona nije i principijelno radjenje protiv sebe i naznacavanje svojih principa od kojih se ne odustaje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ahaaaaaaaa...nista od stava Marko a? Smile
ko vetrenjaca si, kako koji vetar duva tako se okreces. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Just another wannabe god.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Ajde da mi prekinemo pricu o tom savrsenom muskarcu i pocnemo da pricamo o savrsenoj zeni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Ovo je Ženski kutak, tvoj predlog je odbijen. Sledeći!

Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
Sve je istina ovo sto pise...ja sam rano poceo da gubim kosu... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Just another wannabe god.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Ovo je Ženski kutak, tvoj predlog je odbijen. Sledeći!

Smile
A gdje je muski kutak na forumu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2390
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Meni skinhedi umeju da budu seksi Smile

inače članak ili šta god da je...upravo ovako
Naravno, sta god celavim pomaze da prespavaju noc  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
tanka slika jave postaje sve tanja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 18:13:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.