Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cela kuća za 4.000 evra, a niko da je kupi!  (Pročitano 2599 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Samsung 111111
Ovo je isplativo za mlade gradske penzonere.Ako su ustedeli nesto para..da kupe i odrzavaju neko sitno domacinstvo.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Pazi - ja imam, ali ne znam. To je ono što boli.
A nema niko da ti pokaže. Nema država nikakvu ideju da ti pomogne.

Recimo bila je priča da su Arapi / Jevreji tražili naše jaganjce - jer kod nas ne važe propisi EU pa mogu da se kolju, što je košer, a kvalitet je odličan.

Problem je bio što nema dovoljno jaganjaca nigdje u Srbiji. Zadruge ne rade, a nikom normalnom se ne isplati da putuje od sela do sela od istoka do zapada, sjevera i juga i kupuje janjce.

Slična priča je bila i za ajvar i za gomilu drugih stvari.

Niko nije stavio prst na čelo i rekao, alo ako ja garantujem ljudima neke pare, da se vrate na selo i to fino bacim pogled na kartu i izaberem dijelove koji su koliko toliko infrastrukturno pokriveni, započnu proizvodnju  za koju očigledno ima interesovanja, a ja im za uzvrat garantujem 10 godina garantovan otkup sigurno bi se ljudi vratili.
A i jeftinije bi izašlo od onih 10 000 evra po glavi što plaćamo FIAT-u.

Postaviš ljudima standarde kako treba da rade, pružiš im pomoć da ih dostignu - tu je onih 1 000 nezaposlenih agronoma, pa polako.
Tržište postoji, možemo mi kvalitetne proizvode da napravimo, ali nedostaje organizacija kao i uvijek.

Ne mogu ja sama prodavati kajmak, sir, pletene čarape i ručno tkane tepihe u Japan (bdw. ko uspije da napravi sajt za prodaju naših rukotvorina u Japanu, grdne će pare da zaradi - oni se tome dive - mi smo za njih egzotični). Smile

Postoji interesovanje za naše proizvode, nažalost uvijek iskaču isti problemi:
- mala ponuda
- kvalitet koji varira
- visoka cijena zbog razuđenosti proizvodnje, loše infrastrukture i očajne organizacije
- nedostatak podrške države

Mogu ja teorijski da sklopim dil sa Japancima, onda uložim par miliona u katastarske knjige, pa otkupim jedno 10 sela u mom rodnom kraju (cifra 10 000 po domaćinstvu selo ima oko 30-50 kuća) kad utjeram ko su vlasnici, pa kupim ovce, započenem posao, izgradim objekte, napravim put, vodu, struju, kanalizaciju, internet
Računam da bi jedno 50 mil evra bilo dovoljno.
Da bi onda neki glavonja iz opštine došao da me pita koliki je njegov dio ili još gore da mi most preko koga treba da pretjeram robu otplovi niz rijeku zbog lošeg održavanja.

E zbog ove zadnje stavke neće niko da ulaže u Srbiju ili BiH.
Nikad ljudi da nauče da je malo iz velikog kolača mnogo više nego mnogo iz malog kolača i da koku koja ti nosi zlatna jaja ne treba stavljati u supu.
Ali ebi ga da bi to ukapirao, treba znati nešto i napraviti, a ne samo kvariti.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
10 hektara zemljišta puta 1000 evra profita po hektaru = 10.000 evra / 12 mjeseci = imaš za porodicu 833 € mjesečno da trošiš.

Za zemljište ti treba minimalno 100.000 € .....
Ostala sredstva za investiciju u mehanizaciju i da ne računam!  Smile

Selo je skup sport rezervisan samo za bogate!  Smile

IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Fazon da za krpljenje kanalizacije dobijes novac, od gice i kokosaka na selu tesko usicaris posto je uvozna hrana jeftinija.
Jedino mozda donese satisfakciju da je eto, domace, prirodno, organsko, ali opet treba kinta za struju, porez, telefon, gorivo i razne druge dadzbine...

Е мој Мандара...та пластифицирана шунка коју ти гуташ се никако не може поредити са овом коју ја једем Smile

IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
10 hektara zemljišta puta 1000 evra profita po hektaru = 10.000 evra / 12 mjeseci = imaš za porodicu 833 € mjesečno da trošiš.

Za zemljište ti treba minimalno 100.000 € .....
Ostala sredstva za investiciju u mehanizaciju i da ne računam!  Smile

Selo je skup sport rezervisan samo za bogate!  Smile

Hektar 10 000 eura, slabo je to, tu gde ja imam zemlju je jutro oko 8-9000, a hektar je skoro pa duplo veci. Inace zemlja se obradjuje samo je sada ne radi svaka kuca, nego ima ljudi koji uzimaju u arendu 300+ hektara.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2014, 00:49:59 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Има веома плодне земље овде у Шумадији и Поморављу а цене нису астрономске...само овуда нико неће да купује а и парцеле су раштркане и мале. Па сабираш пет парцела да би добио хектар.
Друго је Војводина тамо да улетиш као падобранац да се бавиш пољопривредом ти треба велика лова.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Fazon da za krpljenje kanalizacije dobijes novac, od gice i kokosaka na selu tesko usicaris posto je uvozna hrana jeftinija.
Jedino mozda donese satisfakciju da je eto, domace, prirodno, organsko, ali opet treba kinta za struju, porez, telefon, gorivo i razne druge dadzbine...

Е мој Мандара...та пластифицирана шунка коју ти гуташ се никако не може поредити са овом коју ја једем Smile

svakako ne mozes da poredis hranu u gradu i na selu, sa druge strane, da uzmes kucu na selu, jednu vecu bastu, par kokosaka i dve gice, radis samo za hranu, ali za zivot ti je potreban i novac (osim ako nisi Kristal)  Smile

Citat
Ne mogu ja sama prodavati kajmak, sir, pletene čarape i ručno tkane tepihe u Japan (bdw. ko uspije da napravi sajt za prodaju naših rukotvorina u Japanu, grdne će pare da zaradi - oni se tome dive - mi smo za njih egzotični).

Nikakav problem. Upoznao sam jednu Japanku koja obilazi buvljake po Berlinu i kupuje gluposti kao sto su stari telefoni, lampe i druge dzidza bidze, tovari u kontejner i salje za Japan gde ima neki fensi butik...  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
jesi je onodio
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Riba od jednog ortaka, a i nije sad da izgleda ko one u skolskim uniformama  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
drugar ti onda ima cudan ukus
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: evra niko kupi Cela

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.