jooooj boze debila, ovaj ceda nije normalan. dakle, on je poslat od boga da deli pravdu medju ljudima?!?!!? gde god se ne pojavi predstavnik njegoovog svetog dela zlo pocinje da okruzuje to mesto! znaci, svi ljudi koji nisu u LDPu su nepravedni, od djavola poslati, zele da srbija propadne, lopovi i huligani.....jedino nisu narkomani pa ovo je gore nego kada radikali pricaju o dvetoj srbiji i nasem narodu poslatom od strane boga licno!! jedino me cudi, kako vanja tebe nije sramota da ovde postujes ove stvari. da li ti stvarno verujes u sve sto je on rekao??
a ne mogu da verujem da on stvrno msli da ovde ima mesta kradji. pa sad sve strane jedva cekaju da okrive protivnike na izborima da su pokrali nesto.... a ovaj ovde lupeta. iz'ela gudra zakmo
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Vidi se da je Ceda Moler Jovanovic resio da se aktivira i da d srbije naravi ZEBRU umest dosadasnje BANANA REPUBLIKE.Srbija dakle nareduje u pzitivnmm smislu, zebra je veca od banane.A i koza je skuplja.
evo sta potpredsednik GSS-a, bivsi MIP, jedne od stranaka koja je u koaliciji sa LDP kaze za ustav: Goran Svilanovic (GSS-gradjanski savez Srbije): "nemojte imati sumnje, svi u EU i SAD u punoj meri stoje iza scenarija i zele da bude uspesan. Da referendum bude uspesan, da se donese ustav Srbije (koji je svakako bolji od dosadasnjeg to nemojte da sumnjate) i da se posle toga ide na izbore koji ce doneti DS-DSS-ko god jos bude potreban, vladu."
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 2000
Internet Explorer 5.01
HTC One
Mobilni pretplatnik Vanja trenutno nije dostupan... Trazi na netu neki umni citat kojim bi ti ogovorio na ovo sto si napisao. A usput, istekla mu je mesecna dozvola da zastupa Cedu na forumu, pa ceka da mu LDP izda novu.
Mobilni pretplatnik Vanja trenutno nije dostupan... Trazi na netu neki umni citat kojim bi ti ogovorio na ovo sto si napisao. A usput, istekla mu je mesecna dozvola da zastupa Cedu na forumu, pa ceka da mu LDP izda novu.
ma izdo Ceda godisnju odma'. odgvorio sam mu pod Ustav i tamo me davio sa Svilanovicem, ali video si to vec do sad.
ma izdo Ceda godisnju odma'. odgvorio sam mu pod Ustav i tamo me davio sa Svilanovicem, ali video si to vec do sad.
to da sam te davio samo dokazuje da si selektivnog razmisljanja. kad ti se svidi sta prica neko iz tvoje koalicije, onda na sav glas, a kad ti bas ne ide u prilog, onda osporavas njegovo delo. svilanovic je jedna od najsvetlijih tacaka djindjiceve vlade. on je jos jedino sto me pomalo vezuje za LDP. jedini je imao hrabrosti da kaze istinu koju LDP skriva tako podlo. a istina koju je rekao je sledeca: ja sam za bojkot ustava jer je to u interesu GSS-a, ustav je mnogo bolji, iza njega stoji zapad, nadam se da ce ustav uspeti kad to goran kaze, to je za mene zakon! on je mnooooooooooooooooGo obavesteniji od vanje, jbg vanja, mojne da si sujetan. za mene je njegova rec kao sveto pismo ne postoji ni jedan promil sanse da goran nije u pravu. vanja, da li hoces da kazes da Goran gresi????
u prici o ustavu sam pomenuo gorana jer je tamo bilo mesto-pricalo se o ustavu, ovde se prica koliko je Ceda sljam, pa je i ovde mesto.