Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:34:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cedica se osilio!  (Pročitano 6472 puta)
06. Okt 2006, 15:40:00
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
LDP polako postaje agresivna ultra-levicarska stranka koja metodama karakteristicnim za neoboljsevike u Rusiji gura svoju politiku po svaku cenu.
"Urbani" Beogradjani i Novosadjani do 22 godine su pre par meseci prodefilovali Novim Sadom zbog ulice Z.Djindjica,demonstracije i gurkanje sa policijom ispred skupstine Srbije,upad na skup Demokrata,zaustavljanje predsednika Srbije na ulici...Moje je misljenje da ce ostati na politickoj margini.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
imaju neku svoju politiku i to cenim, ali, ogavno mi je to sto traze svku sitnicu kako bi pridobili jos kojeg biraca, a ne shvataju da svaki njihov novi birac kosta demokratski blok 100 njih i to im naravno nije bitno. ako je cena da oni ojacaju dolazak radikala na vlast njima ne smeta. sve mi se cini da ce mi uskoro postati najogavniji na nasoj politickoj sceni. ne biraju sredstva i neretko skacu sami sebi u stomak. sa kojim god LDP-ovcem da sam pricao doziveo sam tesko razocarenje tipa RS ne trreba da nam se pripoji jer su im gradovi ruzni. eeeeejjJ!! pa gde je tu sloboda izbora? ne mozete vi kod nas jer su vam ruzni gradovi. znaci, zalazu se za nezavisnos KiM al zato nece ni RS. ceda ni sam ne zna sta sve nije bio. monarhista,  veliko-srbin, dosovac, sad neki liberal, verovatno ce sutra da promeni ime u mihalj ili sabet i postane madjar.
licno znam da je narkoman bio pre  godinu dana, od tada ne dolazi na lecenja. ovo nije rekla kazala. poznajem zenu koja ga je lecila.
kao, zalazu se za srbiju u evropi, a u stvari se zalazu da oni budu u vladii koja ce srbiju da dovede u evropu, a ako oni ne budu u toj vladi, trudice se da nikad ni ne dodjemo do EU. odvratno.mislim da bi se ceda n mestu ubio kad bi mi sa DS-om uskli u eu a on ostao na svoji 2%. jedinose nadam da ce na izborima preci cenzus i podrzati vladu pa da vidimo kako je to kad se preko noci promenis i pojedes govno pa moras da podrzavas one koje si do juce pljuvao.
ja sam otvoreno za DS i do skoro nisam bio protiv LDP-a ali sto ih vise kontam to su mi ogavniji.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Kako je krenulo sa njihovim nastupima, uskoro ce radikali njih da pocnu da optuzuju za govor mrznje.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 He, he, he to je demokratija!
Ipak jos uvek mislim da ne postoji veca od ove danas u Srbiji! Vidim svakakvih, kojekakvih; Cedica i Cancica Smile

Oni jesu polticari ali takve bi zbog intersa svoje zemlje na Zapadu tukli , mislim pojeo bi jednostavno mrak, magla nesrecni slucaj ......
Ipak moramo da prihvatimo to da nam je tako kako nam jer ovo je Srbija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa upravo tako ti koji pricaju o demokratiji i zapadu rade nesto sto kad bi uradili na zapadu bili bi odavno iza resetaka smeta im srbija a valja im zapad a rade nesto po srbiji sto na zapadu nikad nebi smeli meni stvarno nista nije jasno nek se sad javi neki ldpovac i nek nam to lepo objasni?
to sto oni ulicu na njihov skup i dernjaju se idali ste zorana to je isto kao kad bi neko upao na skup od neke sadasnje partije i da se dere izdali ste tita ili da neko upadne na neci skup i da se dere izdali ste slobu i onda vec vidim naslove u novina saopstenja ldpa snae sumraka ponovo haraju ljudi koji su harali 90 tih i ubijali nasu decu ponovo dobijaju na snazi i ometaju demokratski skup e a sta je sad ovo onda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
pa upravo tako ti koji pricaju o demokratiji i zapadu rade nesto sto kad bi uradili na zapadu bili bi odavno iza resetaka smeta im srbija a valja im zapad a rade nesto po srbiji sto na zapadu nikad nebi smeli meni stvarno nista nije jasno nek se sad javi neki ldpovac i nek nam to lepo objasni?
to sto oni ulicu na njihov skup i dernjaju se idali ste zorana to je isto kao kad bi neko upao na skup od neke sadasnje partije i da se dere izdali ste tita ili da neko upadne na neci skup i da se dere izdali ste slobu i onda vec vidim naslove u novina saopstenja ldpa snae sumraka ponovo haraju ljudi koji su harali 90 tih i ubijali nasu decu ponovo dobijaju na snazi i ometaju demokratski skup e a sta je sad ovo onda?
slazem se sa svime sto sam razumeo, a to je ono za upadanje na kup i urlanje:"izdali ste tita".
i ako sam dobro razumeo, onaj deo na kraju, kao, oni su proevropski, a najvise odmazu drugim proevropskim strankama.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da je Cedin najveci problem sto je u politiku usao sa prevse srdzbe i naboja. Cak sam primetio da energiju vise trosi na sukob sa DS -om, nego recimo sa DSS-om ili radikalima. Razlozi za to mogu biti sto je doslo do "burnog" razlaza DS-a i njega, ali i u tome sto se radi o borbi za, maltene, isto biracko telo.
  Njegov drugi problem je taj sto, iako sebe karakterise kao naslednika lika i dela Zorana Djindjica, ni priblizno nema taj kapacitet da okupi oko sebe stranke granjanske orjentacije ( ja sam i inace gradjanski orjentisan, ali jos uvek, zbog skromne ponude na politickom "trzistu" stranacki neopredeljen). Djindjic je bio najzasluzniji za stvaranje DEPOS-a, a kasnije i DOS-a, dok Ceda jednostavno nema taj "pedigre".

Medjutim, ono sto mene najvise nervira na nasoj politickoj sceni, je to sto i danas postoji "seseljizacija" ( ciji je "osnivac" Vojislav Seselj) politicke kulture u Srbiji. U toj "kulturi", Ceda je marginalac, strani placenik, izdajnik i narkoman ; Kostunica je tunjav ; Tadic je ustasa i.t.d. Znaci nije tema njihovo politicko delovanje i kritikovanje istog, vec samo omalovazavanje i nipodastavanje njih kao licnosti. Za jednopartipki sistem je to bilo uobicajeno, jer je postajala samo jedna "istina", pa svako ko misli drugacije je izdajnik, za vreme slobe takodje, ali je ta "kultura' prisutna i 6 godina posle 5. oktobra. To je ono sto ne valja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Ja i dalje tvrdim da su tu samo oni ljudi kojima nedostaje hleba i igara u vidu demonstracija i protesta, jer drugo nista i ne znaju da rade. Najgore je sto verujem da bi oni stvarno voleli da se vratimo u 90-te (iako to ne kazu), jer je to bilo jedino vreme kada su negde mogli da se istaknu i u necemu da budu uspesni (ako se covek moze nazvati uspesnim zato sto demonstrira...).

@cni, kada nesto kazes sto je neosnovano, to jeste omalovazavanje. Kada kazes da je Ceda narkoman (ili eks-narkoman kako kazu neki koji ga brane, a drugi ne priznaju da je ikada bio), to nije omalovazavanje iz prostog razloga sto je to apsolutna istina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije poenta u tome da li je Ceda narkoman ili nije, zato sto se onda moze raci i da je Kostunica tunjav, sto je cak teze dokazati suprotno neko u Cedinom slucaju. Ja sam jednostavno protiv takvog nacina ophodjena u politici. Ako to radikali rade ne moraju svi slediti njihov primer ( doduse i oni su se malo " primirili' u poredjenju sa 90-im). Zbog takvog nacina ophodjenja prema politickim neistomisljenicima, sve manje i manje ljudi izlazi na izbore.

Kada je rec o Cedi, mislim da se protiv njega sprovodi kampanja ( u pojedinim "medijima", da ne kazem "zutoj" stampi) slicna onoj kojom je bio izlozen pokojni Djindjic, pre nego sto je ubijen. U ovom slucaju ne branim Cedu, nego princip jer sam protiv javnog poziva na "linc", ma o kojem se politicaru radilo. Proslo je vreme inkvizicije . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
 Smile Lep govor, retorika na mestu, dikcija ok. I sve bi to bilo ok da on nije stvarno narkoman. To porediti sa hajkom na Djindjica je smesno, da nece mozda da njega ubije neki klinac iz kraja pod izgovorom da mu je Ceda duzan rizlu? Mi smo previse postali "demokraticni" pa ne samo sto hocemo da smo svi odjednom fini i kulturni, nego da po cenu toga precutimo i neke stvari koje je u svetu najnormalnije javno izneti. I te kakve veze ima da li je narkoman bas sa politikom, po definiciji zavisnici (od bilo cega) nisu ni najmanje podobni ljudi da se bave odgovornim poslovima i odlucuju u tudje ime. Sto bi narod rekao "bolje spreciti nego leciti", i ja zato nikada necu cutati, pa ni zarad politicke kulture i neke pseudo-korektnosti. Kod nas narod i ne zna sta je politicka kultura i demokratska tradicija, ali se svi na to pozivaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:34:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.