narkomanija je teshka bolest a cheda ima slabu volju ,tako da iako se izlechio moze da dodje do recidiva. elem ,nije on bio direktni mafijash ,nego lutka u rukama mafijasha zbog svoje bolesti . u stvari ljudi su prichali posle onih studentskih protesta da ga je neka riba koja je radila za db navukla na drogu (ovo treba uzeti sa rezervom) ...
Ističući da referendumska procedura nema ni legitimitet ni legalitet, Jovanović je rekao da će u okviru bojkot kampanje, svake nedelje do dana izjašnjavanja građana o «antievropskom i antigrađanskom» ustavu, biti predstavljen po jedan autorski plakat i letak.
Nema legalitet i legitimitet? Jos ce biti da je to istina samo zato sto Credica tako kaze. Legalitet niko ne moze da ospori (ako moze voleo bih bas da cujem). Legitimitet ce se videti kada prodje referendum i valjda ce konacno Ceda shvatiti da ga niko ne slusa i ucutace vec jednom.
Neka mi neko od LDP-ovaca svojim recima a ne Cedinim ocajnim argumentima objasni sta je u Ustavu antievropsko i antigradjansko? Ali ne uopsteno, to i to..., nego neka napise odredjene clanove Ustava (ako ga je neko procitao a kuka) i kaze gde im je mana.
LDP kreće u angažovanu bojkot kampanju i mobiliše sve snage građanskog društva, sa ciljem da spremno dočekamo izbore i kaznimo one koji su odlučili da se 2006. ponašaju kao Slobodan Milošević 1990.» rekao je Jovanović.
A ja sam pomislio da ce da angazuje majmunsko drustvo. Kakve glupe i drske neosnovane podele naroda na kategorije.
On je podsetio i na Miloševićevu tvrdnju iz perioda uoči usvajanja ustava 1990. o neophodnosti održavanja javne diskusije o predlogu tog dokumenta.
Eto dokle je dosao Ceda, i koliko mu je do vlasti kada je trazio nesto sto je rekao Sloba a sto izgleda kao kritika svihostalih koji su danas na vlasti. Jos da ozeni udovicu Miru i pun pogodak.
@Skrich, Draskovic nije izasao sa DOS-om na izbore zbog prevelikog ega i sujete. Zeleo je da on bude na celu. Kada je video da to ne moze, smislio je najgluplji moguci izgovor zasto izlazi samostalno. Rekao je da je bolje za opoziciju da na izbore izadje u "dve kolone", i da se proti Slobe bori na dva fronta. Kao, tako ce uzeti vise glasova. Epilog znamo.
to i ja kazem, ceda je prezeljan vlasti. najvise odmaze nasim"proevropskim" strankama a kaze da bi zeleo da sto pre udjemo u EU. najvise napada Kostunicu, pa tadica pa tek onda radikale. sramno! nije mi jedino jasno kako to da to malo naroda naseda. cisto da se zna, negde sam vec napisao, djindjic je cedi 5 dana pred svoju smrt zabranio ulazak u zgradu vlade. nalozio je obezbedjenju da ga nikako ne pustaju ako proba da udje. ceda kao predstavlja nastavak djindjiceve politike, kao sloboda nadmetanja, izbora....a cim je na biranju izgubio mesto..nema ga vise.. sujetan covek, bivsi narkoman(mozda i sadasnji), zeljan vlasti i nemoralan. meni je dovoljno...
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Ono sto Cedi Jovanovicu nikad nece oprostiti - sproveo Velikog Slobifa u prdekanu bez da je iko stradao.(mozda je Igic nategao prepone preskacuci visoku tarabu?) Posle tog neoprostivog dela je otpocela kampanja protiv Cede. Hm, valjda su pre toga smatrali da je Ceda u DS manekenski da bi pridobili mlade glasace, potcenili ga kao igraca. Tadic je bio potcenjen, pa je danas prezidente, slicno ce biti i sa Cedom. Problem sa Cedom je u tome sto ga ne mozes kupiti po sistemu stan-auto-kesh kao uboge radikale, ne igra na takav dobitak.
Beograd -- Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović kaže da je Kosovo nezavisno od Srbije poslednjih sedam godina.
"To će biti nova država na Balkanu. U kojoj meri će to biti formalizovano, zavisi od političkih okolnosti i spremnosti sveta da insistira na novom rešenju, ali će se to vrlo brzo svesti na najbolnije teme za Srbiju", rekao je Jovanović i objasnio kako misli na odnose Srbije s novim susedom.
Jovanović je rekao i da postoje i krivica i odgovornost i da Slobodan Milošević nije sam pokrenuo i realizovao svoju politiku, pa stoga ne treba sam ni da plati cenu tog propalog nacionalnog projekta. "Danas Srbi u Hrvatskoj žive bolje od onih u Srbiji, Srbi u Republici Srpskoj kažu da žive bolje od Srba u Srbiji, a Srbi u Temišvaru su praktično u Evropskoj uniji", rekao je Jovanović sinoć za Studio B.
ijao boze srbi u temisvaru su u evropskoj uniji kakva demagogija oko te evropske unije pa to je cudo nevidjeno! pa sta on ima od toga sto je u evropskoj uniji ako nema leba da jede u bugarskoj se zavrsava bugarski pasos za 1000 evra mozemo svi da ga dobijemo ako hocemo i onda cemo biti u evropskoj uniji samo neznam koju cemo korist da imamo od toga! neka prica malo ceda kako se zivi u rumuniji koja je stopa prostitucije, stopa narkomanije, stopa siromastva, prosecna starost automobila itd pa nek uporedi sa srbijom pa onda nek ide da zivi u rumuniju evropska unija nije vise sto je bila evropska unija jnije ono kad su je cinile 15 najrazvijenijih drzava evrope evropska unija sada je nesto sasvim trece to je dali podrzavas neku ideju ni arapski emirati ni singapur ni japan ni hong kong nisu u evropskoj uniji ja bih mnogo vise voleo da srbija bude kao sto su emirati nego da bude kao madjarska ali posto je ceda opcinjen rumunijom predlazem mu da dodje kod mene da ga odvedem da vidi kako zene rumunke kopaju kanale za gasovod za 10 evra dnevnicu na minus 20 pa kad to bude video mozda malo promeni misljenje o sjajnoj perspektivi evropske unije!
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 2000
Internet Explorer 5.01
HTC One
Vanja sinko, pocinjes da preterujes. Za Cedu znamo da je budala, i ovakve izjave ne cude, ali kako tebe nije sramota da ciriras njegovu izjavu da Srbi u Hrvatskoj zive bolje od Srba u Srbiji??? Da li ti uopste znas kako oni zivi, ili je jedino sto u zivotu umes prosta operacija copy-paste?
ali kako tebe nije sramota da ciriras njegovu izjavu da Srbi u Hrvatskoj zive bolje od Srba u Srbiji???
jel Anea-u sramota da citira sve vesti koje ona citira iz raznih medija?! I ja nisam otvorio temu o Cedi. Uostalom ako je toliko losa izjava onda ide vama na ruku, imacemo manje podrske