Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:39:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cedica se osilio!  (Pročitano 6537 puta)
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cedin "slucaj" sam poredio sa Djindicevim, iz prostog razloga jer dolazi iz iste "kuhinje" t.j. istih medija ( kurir, press i.t.d.). Naravno da ga nece ubiti kao Djindjica, jer pre svega nije taj kapacitet, a i nije na vlasti odnosno nema moc.
Da li je narkoman ne znam, i ne zanima me jer on nije svera mog interesovanja i moj politicki simpatizer. Daleko od toga. Njega u ovom slucaju branim jer je pokojni Djindjic od slicnih medija apostrofiran kao najvec mafijas u zemlji a i sire. Iz ove perspektive gledano to deluje smesno.

P.S. onda Coolrunner "nasli" smo se Ceda je narkoman, a Kostunica je tunjav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Nije taj tunjav, da jeste ne bi bio tu gde jeste. To sto se on pravi tunjav, a u stvari je prevejani folirant, to je druga prica.

I da ponovim, kada se prica o necemu sto je istina to onda nije hajka, vec pokusaj da se stvar istera na cistac. Ne moze niko da brani osobu na javnoj funkciji od napada javnosti, ona mora da se brani sama. Toliko mu je ljudi u lice reklo da je narkoman, pa zasto ih nije tuzio? Gde ima dima ima i gud.., pardon vatre. Smile

Znas pesmu "Svi zajedno" od BS. Lepo se cuju reci upucene Cedi, i to ne bez razloga. Momci su zajedno sa njim studirali FDU, i znali su ga mnogo boje nego sto mi zakljucimo o njemu po nastupima. To nesto govori onom ko hoce da slusa.

Drugo, ugledna cacanska porodica (mama profesorka, tata lekar) ima cerku. Elem , jednog dana ona upozna izvesnog Cedicu, pocnu da se zabavljaju i dve godine kasnije se rastanu. Od njega mu ostanu samo uspomene i par umetnickih slika manje, koja je prodala dok su bili zajedno jer su mu bile potrebne pare za vat...pardon drozu. Smile Tata i mama su bili toliko zadovoljni bivsim "zetonjom" da su zamalo ubili malu od srece kada su primetili manjak umetnina. Da ne navodim prezime porodice, svrati do cacka, pokazace ti ljudi i ko sui gde zive.

Ali sve je ovo prazna prica, nije Ceda dzanki, tu su sve smislili Kurir i Press.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dobro a zasto sad nekokaze da se vodila hajka da je djindjic mafijas ko moze da tvrdi da on nije bio mafijas ja znam da ovde mnogi mafijasa smatraju nekog ko ubija siluje sisase celavo nosi kajlu od 2 kila i koznu jaknu!
potpuno je mogucno da jedan covek koji ima lep govor koji se pristojno oblaci ponasa koji je za evropsku srbiju koji zeli napredak koji ne ubija ne siluje ali zato valja struju naftu cigare i to sve fino i sa evropskim manirima i sa evropskim nacinom razmisljanja i sa zeljom da srbiji bude bolje nemora da znaci da ako neko zeli srbiji bolje da on automatski nije lopov ako nisi za sebe nisi ni za drugoga ako nisi sposoban sebi da napravis kintu kako ces onda citavom narodu ja se vodim tom logikom i ako neko dodje na vlasti i ima tako neku mrlju meni to uopste ne smeta ali mi smeta kad ljudi pocnu te likove da svetkuju i dizu u nebesa!

a ja sam vec na jednoj temi objasio cedin slucaj i tu se coolraner jedino slozio samnom do sada da je taj covek osta bez para moci i da je odjeban jel je bio mnogo alav ali ima jos neko ime iza sebe i onda ide na podrsku naroda jeljedino sto ga moze spase od totalne krize i klosarskog nacina zivota je da se ponovo vrati u politiku i potpuno je normalno kako se ponasa jel to je kao davljenik hvata se za slamku da bih se izvukao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pisanja kurira i press-a nisam spominjao u vezi toga da li je narkoman ili ne, vec o njegovoj (ne)povezanosti sa zemunskim klanom, Cumetom i ostalim likovima koji redovno "okupiraju" prve strane pomenutih novina. Da je bar deo toga tacno, Ceda bi danas bio u zatvoru.

Ovo vezano za zabavljanje i drogu prvi put cujem i verujem ti na rec.

Sto se Kostunice tice, nalazi se tu gde pre svega ogromnoj popularnosti koju je dobio 2000-te. Nikada on nije bio neki veliki politicki "igrac" za vreme 90-ih. Tada su u opoziciji glavnu rec vodili Draskovic i Djindjic. Njega je splet okolnosti t.j. insistiranje Djindjica da on bude slobin protivkandidat "izbacilo" na povrsinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Da, i dolazimo do toga da je bio dovoljno veliki igrac da pored Draskovica i Djindjica koji su se 10 godina borili protiv Slobe, dodje na celo DOS-a. Ja sam siguran da se ispod maske "neobavestenog" coveka krije neverovatno veliki kapacitet, ali na zalost ne za nesto dobro vec pre svega za odrzanje na vlasti i kontrole blize okoline (citaj saradnika). Covek ne otvara mnogo oci, uvek zmirka, ali kada mu uhvatis pogled mozes videti sve boje duge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U principu se slazem sa tobom, samo bih dodao da je dosao na celo DOS-a samo zato sto nije iskompromitovan od strane tadasnjeg "javnog servisa". Djindjic i Draskovic su isekako bili, s tim sto je Draskovic jos i "imao" ibarsku magistralu sto mu je, ispostavice se oduzelo mnogo glasova, koje i do dan danas nije povratio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije to oduzelo draskovicu glasove draskovica su tada glasali mnogi koji sada glasaju raikale znaci extremni nacionaisti a sad postade odjednom najdemokraticni covek u srbiji kako od nekoga ko je svakom muslimanu hteo da isece ruku koji je rekao da je srpska zemlja tamo gde su srpska groblja da je drina kicma srbije e sad ce taj isti draskovic u koaliciji sa cankom koji se zalaze za nezavisno kosovo i za vojvodina republiku!

o draskovicu mogu da vam pisem ovde do sutra taj isti lik je imao dobre privilegije za vreme slobe i on je bio opozicija isto koliko i radikali jel ovim demokratama ovde puna usta kako je seselj bio na vlasti pa ako je srs bila na vlasti zajedno sa slobom nista tu ne zaostaje ni draskovic zasto draskovic nije isao sa dosom na izborima?to se nesto zaboravilo kao stah ga je bilo zbog atentanta ma pazi da nije covek koji se vozi u automobilima vrednim po 100000 maraka koji zivi u vili za vreme slobe puna mu usta kako je on slobina zrtva ej molim te pazi koj paradox!

pa draskovic je bio nerazdvojni drug sa giskom belim itd a ti isti likovi su bili prijatelji sa draskovicevim atentatorima ako verujemo optuznici a taj beli i giskia nisu ubijeni zbog politike ko zna zasto i zbog cega je neko hteo da ubije vuka!

u bosni su operisali skorpijoni legija arkanovi tigrovi jedna od paravojnih formacija koja je bila u bosni i hrvatskoj se zvala srpska garda finansirana od strane sumljivih ljudi sa zapada nista ta srpska garda nije bila bolja od arkanovih tigrova i skorpijona i sad ce mi draskovic prica da su u bosni cinjeni ratni zlocini i kako je on zaprepascen i kako ubice treba na sud!

ja poptpuno razumem da se ljudi menjaju i dase vremena menjaju i da se javno mnjeje menja i dase mora ide u korak sa vremenom ali ovo sto draskovic radi to me i vise nego iritira jel on je najveci svetac i najveca zrtva slobinog vremena i pripadnici spo koji su bili mrtvi tokom 90 tih svi su oni po politickoj osnovi pobijeni pa daj covece pretera ga cuti radi i ja nemam nista protiv a nemoj da nas sve jebes u zdrav mozak kako su svi zlocinci i kriminalci a ti demokrata i najveci postejak koji je ikad postojao u srbiji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
chedica nikad nece biti veliki politichar iz prostog razloga shto je narkoman i kao takvog uvek ce ga kontrolisati narko-mafija. iz tog razloga je on i postavljen tako visoko u dos-u ,jer ga je zemunsko-surchinski klan smatrao za svog choveka u vlasti (preko koga bi je kontrolisao). prilikom cepnanja ovog klana on i djindjic su se stavili na stranu surchinaca (chume i ne samo on) shto je izazvalo veliki bes zemunaca protiv njih dvojice i zato je cheda trebao da bude sledeca meta posle djindjica ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
5. oktobar 2006
Početak bojkot kampanje uz Koraksov plakat

Čedomir Jovanović, predsednik Liberalno demokratske partije, označio je danas početak kampanje za bojkot ustavnog referenduma, promovisanjem prvog plakata i letka čiji je autor karikaturista Predrag Koraksić Koraks.

Jovanović je najavio i zajedničku sednicu glavnih odbora LDP, Građanskog saveza Srbije, Socijaldemokratske unije i Lige socijaldemokrata Vojvodine na kojoj će, u nedelju u Sava Centru, biti formulisana izborna platforma građanskih snaga Srbije.

Ta platforma podrazumevaće dve faze – jedna će biti bojkot referenduma, a druga aktivna izborna kampanja, čiji je cilj da «oni koji su odlučili da konzerviraju našu prošlost na tim izborima budu kažnjeni», objasnio je lider LDP.

Ističući da referendumska procedura nema ni legitimitet ni legalitet, Jovanović je rekao da će u okviru bojkot kampanje, svake nedelje do dana izjašnjavanja građana o «antievropskom i antigrađanskom» ustavu, biti predstavljen po jedan autorski plakat i letak.

«LDP kreće u angažovanu bojkot kampanju i mobiliše sve snage građanskog društva, sa ciljem da spremno dočekamo izbore i kaznimo one koji su odlučili da se 2006. ponašaju kao Slobodan Milošević 1990.» rekao je Jovanović.

On je podsetio i na Miloševićevu tvrdnju iz perioda uoči usvajanja ustava 1990. o neophodnosti održavanja javne diskusije o predlogu tog dokumenta. Jovanović je predstavio plakat na kome je, ispod zaglavlja lista Politika, citirana ta Miloševićeva izjava, ali i izjave Borisa Tadića i Vojislava Koštunice kojima se opravdava sadašnje kršenje demorkatske procedure i izostanak javne rasprave. Na letku se nalazi i poruka «Gori od najgoreg».

«Sada nas obiljnost stanja u zemlji obavezuje da organizujemo takvu javnu diskusiju o predlogu ustavnih promena koja će omogućiti njihovo javno, demokratsko i kritičko ocenjivanje, ali i predlaganje i uvažavanje novih i boljih rešenja», tvrdio je Milošević uoči donošenja ustava iz 1990. Ta njegova izjava nalazi se na plakatu LDP uz tvrdnju Tadića da mu je «nelagodno» što u ovom slučaju javne rasprave nije bilo i sasvim suprotnu tvrdnju Vojislava Koštunice da rasprava traje već šest godina.

Lider LDP rekao je da će ubuduće svaki javni skup na kome se govori o Ustavu, biti prilika da se demonstrira neslaganje sa politikom onih koji su građanima onemogućili da iskažu svoj stav. On je precizirao da tu politiku vode predsednik i premijer Srbije i lideri stranaka koji su se dogovorili o tekstu novog ustava. Jovanović je rekao da su, zbog nemogućnosti izražavanja mišljenja u parlamentu i u medijima, posle demonstracije neslaganja na tribini DS u Novom Sadu u četvrtak, u petak će protest biti iskazan u Subotici i Bečeju, prilikom gostovanja premijera Vojislava Koštunice.

Prema njegovim rečima, svi ti skupovi biće građanski, mirni i civilizovani.

Govoreći o budućem izbornom savezu LDP, GSS, SDU i LSV, Jovanović je rekao da će u tom savezu ne vidi druge stranke. On je, međutim, istakao da je savez otvoren za javne ličnosti, nevladine organizacije i građane koji žele da žive u modernoj Srbiji.

»Pravo na ideju koju je promovisao Zoran Đinđić pripada svakom slobodnom gradjaninu. Demokratska stranka ima tu privilegiju da je Zoran Đinđić vodio i da predstavlja njen simbol. To nije samo čast to je i velika obaveza koju odnosom prema građanima Srbije u procesu usvajanja Ustava DS nije ispunila«, rekao je predsednik LDP povodom neosnovanih optužbi Gradskog odbora DS u Novom Sadu.

Jovanović je demantovao navode da je glavni neprijatelj LDP-a Demokratska stranka. Podsećajući da je već ranije apelovao na lidera DS Borisa Tadića da preuzme ulogu lidera demokratskih snaga u Srbiji, on je objasnio da svi protesti usmereni protiv DS zapravo pokušaj da se na tu stranku utiče kako bi se vratila na put zacrtan u momentu osnivanja.

«Oni koji su nam na godišnjicu petog oktobra poklonili predlog Ustava usaglašen sa socijalistima i radiklaima, a ne sa građanima koji su stvorili Peti oktobar, ne mogu očekivati drugi odgovor od onog koji je dobio Milošević pre šest godina», rekao je Čedomir Jovanović.

Lider LDP je istakao da je «DS potrebna Srbiji, ali je njena veličina kontraproduktivna ako je u funkciji pogrešnih vrednosti».
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
chedica nikad nece biti veliki politichar iz prostog razloga shto je narkoman i kao takvog uvek ce ga kontrolisati narko-mafija. iz tog razloga je on i postavljen tako visoko u dos-u ,jer ga je zemunsko-surchinski klan smatrao za svog choveka u vlasti (preko koga bi je kontrolisao). prilikom cepnanja ovog klana on i djindjic su se stavili na stranu surchinaca (chume i ne samo on) shto je izazvalo veliki bes zemunaca protiv njih dvojice i zato je cheda trebao da bude sledeca meta posle djindjica ...
kako znas da je ceda jos uvek narkoman?
da je bio clan zemunskog klana, kostunica bi ga stavio u zatvor ili naterao da pobegne jer ga ovaj pljuje na svakom koraku...kao sto je to uradio sa karicem. on trenutno ima moc da to uradi, i kad bi bilo i najmanje osnova za to, kostunica se ne bi ustrucavao.

ja vam kazem da je 100% provereno da je ceda bio teski narkic pre godinu dana. tad je prestao sa lecenjem iako nije bio izlecen. lecila ga je zena koju ja poznajem, u stvari moja keva se druzi sa njom. mozda se sam skinuo...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:39:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.