Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čeda LDP izdajnik i mafijas ili čovek neshvacen?  (Pročitano 28340 puta)
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7

zorbos:

Citat
Po vama postoji Milosevic i Seselj kao osovina zla i Ceda(djindjic)i Tadic kao osovina dobra.

Ne, nego su oni koji su uništili zemlju "osovina dobra".
Nema tu "dobra i zla" to su dogmatske kategorije koje treba čuvati za crkvene propovedi. Politika je realna nauka i u njoj se zna ko šta radi.
Đinđićev, Čedin, pa i Tadićev donekle angažman je imao blagotvoran efekat na Srbiju.
Miloševićev i Šešeljev je imao tragično loš efekat.
To je sve.
Zato glasamo za LDP.

Citat
Za mene je on jedno mafijasko govno koje treba zajedno sa placenickim pizdama sonjom biserko,natasom kandic i biljom kovacevic-vuco proterati iz zemlje

Ti si nacionalistički bolesnik na koga ne treba trošiti vreme ni energiju.
Nikoga ne treba proterati iz zemlje.
Šešelj je tamo gde treba da bude, Milošević je skončao.
A fašističke stranke SRS i SPS idu na smetlište istorije sa takvima kao što si ti.

Citat
Steta sto ne postoji smrtna kazna vise u Srbij.i

Nije ni to vama smetalo kada ste likvidirali po Srbiji ljude.

ZvezdasBG

Citat
Znaci prosrao si se za medalju. Aj leba ti prvo za promenu proveri kad nesto hoces da napises.

Da nisi ti neki kurirac mafijaš?
Šta od toga što sam napisao nije istina.
Mafija preko svojih medija uvek pokaže za koga pošteni građani treba da glasaju.
Nekada je to bio Zoran sada je Čeda.

Citat
Brate Cedisti su isti kao i radikali. Dve klasicno demagoske stranke koje samo seru. Smesni ste.

Isti su jedino u količini energije koju ulažu pšto je dobro.
Za razliku od njih DSS i DS ne rade ništa zato Srbija i ide u ruke radikalima.

Po svemu ostalom LDP i SRS su dijametralno suprotni.
LDP je partija koja se zalaže za modernu, demokratski, liberalnu Srbiju, a SRS je stranka ratnih zločinaca i tvoraca nesreća koje su nas zadesile 90ih.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
nishta od ponudjenog... on je retard koga treba zatvoriti u Kovin i baciti kljuch
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
nishta od ponudjenog... on je retard koga treba zatvoriti u Kovin i baciti kljuch

Upravo ova nespsoobnost njegovih neistomišljenika da se protiv njega smisli ozbiljniji argument koja završava u besomučnom vređanju govori kako o ispravnosti njegove politike tako i o kapacitetima onih koji se sa njim ne slažu.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 5

Upravo ova nespsoobnost njegovih neistomišljenika da se protiv njega smisli ozbiljniji argument koja završava u besomučnom vređanju govori kako o ispravnosti njegove politike tako i o kapacitetima onih koji se sa njim ne slažu.
Cekaj polako, dok se zavrsi sudjenje ubicama Zorana Djindjica. Ako tu prodje neokaljano i ako ga ne pomenu njegovi prijatelji Zemunci, znacu da je nevin. Smile
Btw. za prethodno "prozivanje":
Ne nisam mafijas, ali kad vec tvrdis da su pojedini mediji "policijska glasila" onda iznesi adekvatne dokaze za to! Ne odgovara se na pitanje pitanjem.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Zemunci su prijatelji Vojislava Koštunice koji je podržao protest njihove oružane jedinice JSO u oktobru 2001.
Čedu i Zorana su pokušavali da ubiju. Zorana na žalost i uspeli.
Ali od pasioniranog čitaoca mafijaških biltena i ne treba ništa drugo očekivati do ovakvih priča.

Kurir nije policijsko već mafijaško i UDBAsko glasilo i svi dokazi su ti pobrojani.
Jovica Krtinić, zamenik urednika se hvalio pred Simićem iz YUCOMa kako mu je Bulatović dao tekst protivc Čede da objavi i zato je popio tužbu.
Ili ti možda treba veći dokaz.

Kurir i Press su novine podzemlja nastale od nekadašnjeg nacionala koji je služio za pljuvanje vlade.
Predrag Popović urednih nacionala je tražio pare od Zorana Đinđića da njegove novine ne bi ljuvale njega već ostale ministre.
Zato je nacional ugašen za vreme Sablje, ali nastali su Kurir i Press koji pljuju Čedomira onako kako je nacional to činio sa Đinđićem.

Ali nema veze, LDP je pobedio u Novom Bečeju i to je samo prva pobeda u nizu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemojte mi dirati Čedomira, to je dusa od coveka. Kako on moze biti mafijas? Ma ajte molim vas. On uopste ne poznaje sve te krvave bandite. A vi tako.
Na zalost mi imamo samo jednog Čedu, a da nam je vise takvih ljudu, gde bi nam bio kraj. Čedo - Slobodo! Čedo - Slobodo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

Predrag Popović urednih nacionala je tražio pare od Zorana Đinđića da njegove novine ne bi ljuvale njega već ostale ministre.
Rekao ti pokojni Zoran? Bio si prisutan? Cuo si razgovor?
Batice opasno licis na radikale...
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Ceda je covek demokrata koji je krenuo svojim putem i ja mu zelim sve najbolje...Te price da je narkoman, izdajnik , kriminalac i mafijas su toliko smesne da ti koji to pisu su toliko jadni i bedni da nemaju pametnije argumente protiv njega...
Licno nisam za Cedu ali Srbija u ovom trenutku ima mnogo veci problem od samog Cede...
Zapitajte se da li treba da nasedamo na provokacije crveno/crnih i da govorom mrznje eliminesemo sve ono sto je ostalo demokratsko u ovoj nasoj nesrecnoj zemlji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Sorry ali ja njega uopste ne dozivljavam kao nekog demokratskog politicara. On je upravo ono sto jedna tranziciona zemlja treba da izbegne. Da umesto crvenih lopova dovede tranzicione kriminalce i tajkune na vlast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
izdajnik i mafijash. Nikako ga ne treba porediti sa Djindjicem...slicnost ne postoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.