Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čeda LDP izdajnik i mafijas ili čovek neshvacen?  (Pročitano 28387 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
cinjenica je da covek pokazuje da ima muda....govori onaj deo ruzne istine koju svi prikrivaju, ali opet, to je mozda zato sto su sve ostale politike vec izvakane Smiley
ceda je bio narkoman.
ko kaze da nije moze slobodno doci u pancevo i da se kladi samnom u svih 560 eura koje imam Smiley a posle ga vodim u bg u ustanovu za odvikavanje od droge u kojoj radi od kevine koleginice sestra...znam da je dosta rekla kazala, ali ja sam pricao sa tom koleginicom i moje je misljenje da ne laze-nema ni jednog razloga da meniprica neku neistinu...
on se izlecio, i mislim da bi bio odlican politicar koji ne bi imao podrsku mase jer, kao sto ste rekli, nije harizmatican...znaci da on direktno uzima glasove DS-a koji su prekopotrebni za pobedjivanje na izborima...zato sam protiv njega, on u skorije vreme nece nista veeliko postici(mislim na broj glasova) ali ce biti prepucavanja oko koaliccije sa demokratama, sto moze da izazove probleme...
opet, moj drug je sad u LDP-u, a bio je ranije radikalski nastrojen, to znaci da ipak uzima i glasove radikala, sto je vrlo pozeljno...
sve u svemu, neizvesno je kakvu ce politiku dalje voditi, moze da bude rizicno, stoga:
ON JE IZDAJNIK I MAFIJAS, SILOVATELJ pic..a mu materina. crka da bog da!!!!  Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V3i
mala pobeda za LDP, velika za Srbiju (procitao u komentarima na vest na b92.net)

Udružio optimiste

Poznatiji kao privrednik, a od pre dve godine angažovan u politici, najpre u redovima demokrata a sada i u LDP-u, Milivoj Vrebalov voljom građana na vanrednim izborima u opštini Novi Bečej izabran je za predsednika opštine. U drugom krugu izbora pobedio je sa 50,88 odsto glasova protivkandidata iz redova Srpske radikalne stranke, Sašu Maksimovića. Vrebalov je dobio 4.138 glasova od izašlih 8.271 birača.Tako je postao prvi predsednik opštine iz redova LDP u Srbiji, što u zrenjaninskom odboru stranke komentarišu kao početak nove političke struje u Srbiji.
Samo u Novom Bečeju ova stranka primila je relativno skoro 400 članova, pa je optimizam opravdan, smatra novi predsednik.

Njegovu kandidaturu podržala je Demokratska stranka, ističu u zrenjaninskom odboru LDP-a, uz napomenu da su ovaj izbor podržali i SVM,SPO, LSV i i Liberali Vojvodine. Kao bitan podatak navode da je kandidatura Vrebalova protekla uz podršku Gorana Kneževića, prvog čoveka demokrata u Vojvodini.

Relativno lako, Vrebalov se plasirao u drugi izborni krug na vanrednim izborima za predsednika opštine Novi Bečej, raspisanim nakon smenjivanja Ace Đukičina da bi u nedelju, 18. juna uz udružene demokratske snage postao predsednik.
Potomak poznatih članova vojvođanske porodice Vrebalov, među kojima su deda stric Boško Vrebalov, narodni heroj, i poznati genetičar dr Tihomir Vrebalov, obećava bolju organizovanost i efikasnost uprave u Novom Bečeju. Takođe, nada se privrednom razvoju, zbog čega planira angažovanje mladih stručnjaka koji će se baviti privlačenjem investicija. U prvom obraćanju novinarima rekao je da u Srbiji ima nade.

Milivoj Vrebalov rođen je 12.5.1966. godine. Bavi se privatnim biznisom sa građevinskim materijalom. Oženjen je i ima dvoje dece. U mladosti se bavio rukometom, početkom devedesetih boravio je dve godine u Americi, po povratku živi u Novom Bečeju.

Izvor: Danas

- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 5
Onda u NS na vlsti nisu radikali... Smile

Svaka čast LDPu!
Mesto gradonacelnika osvaja preko jednog coveka samo jedna stranka. A ti pogledaj primer Nisha gde vecinu u skupstini grada ima DS, a gradonacelnik je iz Nove Srbije.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Punk's njet mrtav..,Kosovo je Srbija...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 610
Zastava Serbia-na granici snova i stvarnosti !
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson Z600
Ćeda je bolesnik ,narkoman ,psihopata ,nato simpatizer ,ustaša,čovek bez mozga ,bez morala ,čovek koji ne nosi bradu ,bez obraza... Smile Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Kosovo je srce Srbije, ... Vojvodina je njen mozak, ...a reka Drina je njena kicma koja protice kroz njenu samu sredinu!

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Punk's njet mrtav..,Kosovo je Srbija...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 610
Zastava Serbia-na granici snova i stvarnosti !
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson Z600
...zaboravio sam da na pomenem da je još i izdajnik,mafijaš i da neshvata samog sebe.
IP sačuvana
social share
Kosovo je srce Srbije, ... Vojvodina je njen mozak, ...a reka Drina je njena kicma koja protice kroz njenu samu sredinu!

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
aj molim te iznesi dokaze za svak od tih stavova...
mislim da ce ti trebati nekoliko strana texta i da opet neces imati potpun odgovor..
poz!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Kraljevicu Marko dal' te stvarno interesuju stavovi i dokazi od ovog gore sto je to napisao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S9+
Ja mislim da se mozemo seliti odmah iz ove zemlje ako Ceda dodje na vlast.Jer onda je narod totalno lud.Mada u Novom Beceju je pobedio.Sva sreca pa nema mnogo opstina i ljudi koji misle kao Ceda.Umesto da bude u zatvoru sto je bio upetljan u ubistvo Djindjica,povezan sa Zemunskim klanom....On jos ima obraza da prica o Djindjicu.Uzas.On je od borca protiv Milosevica postao nesto najgore sto je moglo da se desi.Ako bude pravde Ceda ce da bude iza resetaka gde mu je i mesto.To sto on prica da su bile ideje Djindjica nema veze.On samo vara narod mada nazalost ljudi mu veruju Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Citat
sto je bio upetljan u ubistvo Djindjica,povezan sa Zemunskim klanom....

Smile

Zaista mi je muka od čitalaca Kurira i ostalih mafijaških glasila.
Pa taj Čeda je bio prva meta Zemunaca pa je tek nakon što je neko upozorio Legiju da će osveta Đinđića biti strašna odlučeno da meta bude Đinđić.
Ne misli neko valjda da Čeda ima obezbeđenje zato što se plaši penzionera...
Zar će i on morati da kao Đinđić glavom dokazuje da nije mafijaš, da nije izdajnik već da upravo želi da očisti ovu "balkansku kasabu" od mafijaša, kurirovaca i njima sličnih.

Zaista tvrditi ovakve gluposti je besmislica.

Isti oni koji su pljuvali Đinđića i kriminalizovali ga po nalogu miloševićevih obaveštajnih struktura to danas rade i sa Čedomirom ovanoviće.
Nacionalu je meta bio Đinđić, a uriru i Pressu i ostalim mafijaškim glasilima koji su nastali iz nacionala Čedomir.

Zato danas upravo Čedomir ima moju punu podršku baš onako kakvu je imao Đinđić, možda i veću.
On jeste nosilac ideja Zorana Đinđića danas.
Dovoljno je malo otvoriti oči i videti ko je toj mafiji najveći neprijatelj.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
pa djindjic ga je progurao, zasto bi ga ubio???
on je nosilac ideja djindjica ali  mu narod ne veruje ni deseti deo koliko je djindjicu verovao, a nikad ni nece bas zbog takvih kao ovaj 2 posta iznad...
da nije bio povezan sa zemunskim klanom, sad bi milosevic jos bio na vlasti, a ovako je bogu hvala...zna se gde...
svi smo duzni zoranu i cedi!!!
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.