Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čeda LDP izdajnik i mafijas ili čovek neshvacen?  (Pročitano 28533 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@zorbos: sta ti bi da ovako blatis go-sin Ćedu? Sam znas da je on jedan fino covek, sa fini maniri. Moze i on da pusti bradu (jos guscu nego Dr Seki), a zna se da voli NATO, i zar je to strasno? On je uvek na strani onih koji pobedjuju! Kako on moze biti: "čovek bez mozga", kada se zna da svaki covek ima mozak. Koliko mi znamo on se ne drogira. Znaci covek je na mestu, a ti tako na njega tipa "on je budala".  Iliti on je ustaša. Ispada da je gori od Ante Pavelica, a sam znas da je to malo verovatno. Bez obzira na sve protivnike, mi Juzna Pruga podrzavamo go-sin Ćedu i smatramo da tako blistavih umetnika ima malo u nasem narodu, a kada se pojave treba ih gajiti u saksijama, a ne ovako blatiti preko raznih foruma.
Ćedo, majstore, care magle, ne daj se, mi duboko verujemo u tebe i tvoj prevashodni moral. Ti si stvarno ludnica, a nikako mafijas iliti izdajnik. Ti si patriota kao i Jevrem Brkovic (u Crnoj Gori)!
« Poslednja izmena: 21. Jun 2006, 12:33:50 od gonzales »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S9+
Po cemu si zakljucio da ja citam kurir?To je dno naseg novinarstva i tabloid koji traga za nekim skandalima kako bi prodao novine.Predpostavljao sam da ces reci ti si za Milosevica posto nisam za reformistu Cedu.On kao govori istinu.Pa svi mi znamo da je Kosovo nezavisno jos od 99 godine i da ce Amerika dati nezavisnost Kosovo i da mi tu ne mozemo nista.Ali ko je Ceda Jovanovic da on potpisuje nezavisnost Kosova?Zasto bi potpisali nezavisnost Kosova i dali nagradu Siptarima za 250000 proteranih Srba,poubijanih preko 1500 ljudi spaljenim manastirima...Sigurno da necemo ratovati ali zasto da predajemo deo teritorije.Ako da Jug Srbije Albancima,Kosovo potpise nezavisnost,da Vojvodini republiku,ne znam samo o kojoj on to Srbiji prica?Ceda je debelo placen da govori to sto prica i nekom to odgovara.Zasto nije uhapsio Legiju i ostale kriminalce 2000 god.Legija je bio svedok na ibarskoj magistrali a svi su znali da je trebao da bude optuzen.Tek je 2003 godine protiv njega pokrenuta optuznica.Nekom je Legija veoma odgovarao.Nisam bas cuo da je Ceda govorio protiv Legije do 2003 godine
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Po cemu si zakljucio da ja citam kurir?To je dno naseg novinarstva i tabloid koji traga za nekim skandalima kako bi prodao novine.

Ne, Kurir nije samo tabloid, Kurir je mafijaško glasilo koje služi da se mafija obračunava sa onim političarima koji su joj pretnja.
Kurir su stvorili ljudi koji su pravili Nacional. Prva dva čoveka nacionala Predrag Popović i Miroslav Mikuljanac nisu tu, ali su tu bili Đoko Kesić, Dragan J. Vučićević, Jovica Krtinić itd. Jovica Krtinić je onaj što je popio tužbu jer se u pogrešnom društvu hvalio kako mu je Rade Bulatović, načelnik BIA, dao tekst koji treba da se objavi a u kome je popljuvan upravo Čedomir Jovanović.

To je ista ona ekipa koja je od Đinđića pravila kriminalca pa je glavom dokazivao da on to nije.
Sada se isto radi i za Čedomira i ja ne znam kako neko više uopšte može da naseda na to.
Oni ljudi koji su toj ekipi neprijatelji moraju biti prijatelji nas običnih građana.

Citat
Predpostavljao sam da ces reci ti si za Milosevica posto nisam za reformistu Cedu.

Eto vidiš da ti nisam to rekao, ali sada i u to sumnjam posle onoga za plaćanja iz inostranstva.
To je na samo korak od "izdajnici", "strani plaćenici"... I onda završiš sa "Volim i ja vas".

Citat
On kao govori istinu.Pa svi mi znamo da je Kosovo nezavisno jos od 99 godine i da ce Amerika dati nezavisnost Kosovo i da mi tu ne mozemo nista.Ali ko je Ceda Jovanovic da on potpisuje nezavisnost Kosova?Zasto bi potpisali nezavisnost Kosova i dali nagradu Siptarima za 250000 proteranih Srba,poubijanih preko 1500 ljudi spaljenim manastirima...Sigurno da necemo ratovati ali zasto da predajemo deo teritorije.

Sam si sebi dao odgovor.
Kosovo je nezavisno već 6 godina.
Pa ko je onda političar koji će potpisati nezavisnost?
To onda može biti samo hrabar čovek koji će narodu nakon 6 godina zamajavanja reći konačno istinu. Za razliku od Koštunice, Nikolića, Tadića koji već godinama "duvaju u istu tikvu" iako i samo zn aju da tu nema ništa. Zašto to rade? Pa zato što im je populizam metod ostanka na vlasti. Puno ima takvih kao što si ti koji znaju da je to sve gotovo, ali ne žele to da prihvate.
Ukoliko činjenice ne prihvatimo neće biti gore Nikoliću, Koštunici i co. njima će biti bolje onio će jahati na populizmu, biće gore građanima Kosova i Srbima i Albancima, biće gore građanima Srbije i biće gore samoj Srbiji.

Srbija mora redefinisati svoj "nacionalni interes" i prioritete. Umesto teritorija prioritet na Kosovu moraju postati ljudi.
posebno pošto kao što i sam kažeš teritorije su već izgubljene.

Citat
Ako da Jug Srbije Albancima,Kosovo potpise nezavisnost,da Vojvodini republiku,ne znam samo o kojoj on to Srbiji prica?

Ne znam gde si pročitao ovo za Jug Srbije i Vojvodinu?
To su najobičnije fraze koje koriste nacionalisti da bi popljuvali one koji ne vide "nacionalni interes" na način na koji ga je video Milošević.

Citat
Ceda je debelo placen da govori to sto prica i nekom to odgovara.

Volim i ja vas.

Citat
Zasto nije uhapsio Legiju i ostale kriminalce 2000 god.Legija je bio svedok na ibarskoj magistrali a svi su znali da je trebao da bude optuzen.Tek je 2003 godine protiv njega pokrenuta optuznica.Nekom je Legija veoma odgovarao.Nisam bas cuo da je Ceda govorio protiv Legije do 2003 godine

Neke stvari ne funkcionišu tako jednostavno.
Jedno je nešto što "svi znaju" a sasvim drugo nešto za šta postoje dokazi.
Sem toga Legija je bio na čelu oružane jedinice koja je bila najbolja u državi, sa iskustvom, sa oklopnim vozilima, sa 1800 pripadnika, sa dva vojna aviona...
Zoran Đinđić nije imao oružanu snagu da im se suprotstavi što se videlo i kada su u oktobru 2001. blokirali prilaz Beogradu i istakli političke zahteve. Tada je jedino Koštunica mogao da in terveniše a on ih je podržao. Jočić je izjavio da je to protest "poniženih i podtlačenih".
Upravo taj događaj govori o tome da je Legija od početka bio u sukobu sa Đinđićem i Čedoimirom. Čedomir je pocepao ostavku ministra policije koju je on dao JSOu u Kuli.

Legija je bio izbačen iz službe i penzionisan, ali je za obračun sa JSO narko kartelom bio potreban zakon o organizovanom kriminalu koji je DSS blokirao 6 meseci u skupštini, formiranje specijalniog suda, stvaranje oružane formacije u okviru policije koja je u stanju da im se suprotstavi(Žandarmerija) itd.

Razmisli malo sledeći put.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
BlackBerry bold 9000
čeda je drugar sekule pjevčevića, navodnog pripadnika stečajne mafije, čoveka koji potpuno nevin čami u zatvoru... čeda ima još mnogo takvih drugara od kojih neki jesu,a neki nisu u zatvoru... čeda je pošten, liberalan, moralan oporodični čovek, čiji je tast mijat savić koji je od čede još pošteniji i moralniji... kod njega u stranci je i čuveni nenad milić bivši zamenik duleta mihailovića, e taj je tek prepošten koliko oćeš... ima tih na izvoz i to jasno govori o kakvoj se moralnoj gromadi ovde govori... gotovo da je gromadan kao vuk drašković...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
čeda je drugar sekule pjevčevića, navodnog pripadnika stečajne mafije, čoveka koji potpuno nevin čami u zatvoru... čeda ima još mnogo takvih drugara od kojih neki jesu,a neki nisu u zatvoru... čeda je pošten, liberalan, moralan oporodični čovek, čiji je tast mijat savić koji je od čede još pošteniji i moralniji... kod njega u stranci je i čuveni nenad milić bivši zamenik duleta mihailovića, e taj je tek prepošten koliko oćeš... ima tih na izvoz i to jasno govori o kakvoj se moralnoj gromadi ovde govori... gotovo da je gromadan kao vuk drašković...

Uh "stečajna mafija" se hapsi dok premijer vodi zvanične sastanke sa Miškovićem i Bekom, a Tomislav Nikolić se hvali kako može da uđe pravo kod Miškovića u kancelariju i podigne novac kad mu treba za SRS.
Taj Pjevčević je u poređebnju sa finansijerima SRSa i DSSa sitan lopov koji je pao samo zato što nije hteo Jelašiću, Dinkiću i Koštunici da plati proviziju već im je namestio aferu "kofer" u kome su ova trojica preko svog potrčka Simića pokazala "lepljive prste".
Ne znam kakav ti dokaz uopšte imaš da su Čeda i Pjevčević prijatelji osim one fotografije na kojoj se nalaze obojica pored još 10 ljudi  a koja je pre izlaska u NINu ukradena Čedi prilikom obijanja stana. Tu se vidi veza između DSSa, DBa i bulevarskih novina poput NINa. Sa druge strane imamo zvanična saopštenja sa sastanaka Koštunice i Miškovića, najvećeg kriminalca na balkanu čija deca kupuju vile od po 30 miliona funti u Londonu.

Samo navođenje imena poput savića ili Milića nije dovoljno, moraćeš da navedeš i nešto što im zameraš... Smile

Da, Čedomir Jovanović jeste moralna osoba jer je kada je mogao da se uključi u zločinačko udruženje i uživao odbarao da uradi nešto za Srbiju.
Onako kako je to činio i Đinđić.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S9+
Lepo sto si me toliko puta citirao!To sta mislim o Milosevicu napisao sam u dosta postova na ovom forumu tako da necu trositi reci.Dovoljno je samo pogledati 10 god njegove vladavine i sve je jasno.Za Jug Srbije nisam izmislio,cuo sam od njega na tv panonija(novosadska televizija).Rekao je ovako:Ako Albanci traze autonomiju na Jugu Srbije mi cemo im dati,zasto Vojvodina ne bi trebala da dobije svoju policiju i da bude republika.Sledeci put prati promocije svoje stranke pa ces videti njihove ideje.Vidim nisi objasnio zasto je Djindjicev telohranitelj optuzio Cedu?Da nije in placen iz Kurira?Kostunica vam je za sve kriv.Zbog njega niste mogli nista.On jeste bolji za gajenje macaka nego za premijera ali da ste hteli mogli ste razmontirati Milosevicev sistem.Ako niste mogli sto ste onda i bili na vlasti.Znaci da niste sposobni.Zar ti ni jednom nije bilo sumljivo zasto Ceda ima toliko novca i zasto toliko mafijasa zeli njegovu glavu.Kako to da za 3 god zaradio za ergelu,dzipove stanove...Ne interesuje mene ni sta prica Kurir ni radikali.Obicno kad neko ne zna sta da kaze pomene:On je citalac Kurira,radikal,za DSS....Ti bi zaista dao Albancima nagradu za sve sto su uradili nasem narodu u poslednjih 60 godina?Nije vise bitan Milosevic.Za vreme bilo koje vlasti Albanci rade isto.Ja ne kazem da treba da slusamo gluposti radikala i da idemo svi na Kosovo u rat protiv Amerike i Evrope.To je gluposti.Ali sta mi dobijamo kad potpisemo nezavisnost?Ulazak e EU? Smile Smile [-XDa bi usao u EU potrebno je reformisati citavu drzavu.Ni jedna zemlja nije usla u EU da preda deo teritorije.Nama je pravosodje isto kao za vreme Milosevica(korumpirano,sporo...).
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Po cemu si zakljucio da ja citam kurir?To je dno naseg novinarstva i tabloid koji traga za nekim skandalima kako bi prodao novine.

Ne, Kurir nije samo tabloid, Kurir je mafijaško glasilo koje služi da se mafija obračunava sa onim političarima koji su joj pretnja.
Kurir su stvorili ljudi koji su pravili Nacional. Prva dva čoveka nacionala Predrag Popović i Miroslav Mikuljanac nisu tu, ali su tu bili Đoko Kesić, Dragan J. Vučićević, Jovica Krtinić itd. Jovica Krtinić je onaj što je popio tužbu jer se u pogrešnom društvu hvalio kako mu je Rade Bulatović, načelnik BIA, dao tekst koji treba da se objavi a u kome je popljuvan upravo Čedomir Jovanović.

Znaci prosrao si se za medalju. Aj leba ti prvo za promenu proveri kad nesto hoces da napises. Brate Cedisti su isti kao i radikali. Dve klasicno demagoske stranke koje samo seru. Smesni ste.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S9+
ZvezdasBG
Nisam ni Cedista ni radikal.I jedni i drugi me nerviraju.Drugi put procitaj sta sam napisao
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC S730
Ma on je neshvaceni mafijas Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Punk's njet mrtav..,Kosovo je Srbija...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 610
Zastava Serbia-na granici snova i stvarnosti !
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson Z600
dokle god budemo mislili da je ceda vrhunski politicar i naslednik mafijaske DOS-ovske politike do tada ce nam zemlja biti u kurcu.Po vama postoji Milosevic i Seselj kao osovina zla i Ceda(djindjic)i Tadic kao osovina dobra.Srbiji je dosta polarizacije na dve strane.a vas sram bilo kad kazete da je ceda dobar politicar.Za mene je on jedno mafijasko govno koje treba zajedno sa placenickim pizdama sonjom biserko,natasom kandic i biljom kovacevic-vuco proterati iz zemlje posto je dokazxano da primaju pare od stranih vlada i to ih deklarise kao spijune.Steta sto ne postoji smrtna kazna vise u Srbij.i
IP sačuvana
social share
Kosovo je srce Srbije, ... Vojvodina je njen mozak, ...a reka Drina je njena kicma koja protice kroz njenu samu sredinu!

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.