Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 16:16:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ceca na krv i noz  (Pročitano 22412 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Citat: malaj
@ Bad Habbit

Stvarno ali zaista stvarno nemam druge rijeci da opisem tvoje ponasanje i razmisljanje sem kao ekstreman oblik paranoidne manije koji je usko povezan sa bolesnim kompleksima od kojih patis.  To je kod tebe bas uzelo maha.

Eto, vidis sta sam sve spreman uciniti zarad tvog mentalnog zdravlja.

I da, umalo da zaboravim, daj ozbiljno otidji kod psihijatra i vidi sta je problem sa tobom, imas suvise simptoma da bi ih mogao tek tako ignorisati.
Ipak je zdravlje najvaznije u zivotu. Smile

Citat
@malaj
Vidi, bilo mi je u pocetku zanimljivo diskutovati sa tobom, najiskrenije, dok sam jos mislio da si vredan toga (ups, zamalo da kazem, dok sam mislio da si normalan  ) Posle ovoga, kao rodjeni B E O G R A Dj A N I N i neko ko je toliko svetlosnih godina ispred tebe na evolutivnom putu, shvatio sam da to jednostavno nema svrhe, zar ne?  Ipak si ti jedno inferiorno bice i osoba koja pati o ko zna kakvih psihoza, sto je ocigledno cim covek procita tvoje stavove o Kubi i ostalim nebulozama...  

ja sam se registrovala na forum verujuci da ovde bar nece biti ovako ali sam bila preoptimisticna.ljudi,najvise govorite o svojim problemima..hajde da postujemo svacije misljenje,ako se ne slazes s njim daj svoje i gotovo...vredi koliko i njegovo...ako hoces u nesto da me ubedis daj argumente...ako druga strana ne moze da uvidi prekini raspravu,a ne da se ovako gubis i brukas :|
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Da sam na tvom mestu za pocetak bih razmislio o cemu pricamo.

Namerno nisam hteo da se mesam u temu jer sam znao sta bi to izazvalo, ali ti zaista nemas mere.
Nikada ne stajem ni na ciju stranu, i trudim se da nikoga ne podrzavam ali ti zaista imas komplekse sto se tice drugih naroda i narodnosti... o tudjim ukusima i pravima... tebi nikako ne dopire iz dupeta u glavu da je ovo zemlja u kojoj demokratski odlucuje vecina, a da ni u ovoj ni u jednoj drugoj najinteligentniji, najobrazovaniji jednom recju elitni sloj nije vecina. Isto tako, ovo je zemlja svih onih koji u njoj zive i to sto si rodjeni Beogradjanin ne daje ti pravo nikoga da vredjas i ponizavas, to samo znaci da u zivotnoj trci na 100 metara ti pocinjes sa starta a oni sa zeleznicke stanice, par kilometara od stadiona... Rodjeni Beogradjani obicno zavrse kao taksisti, klosari, vozaci GSP-a i kamiona upravo jer misle da su Bogom dani.
Od pocetka si na ovom forumu, status imas od pocekta i maltene nikada u skladu sa njime nisi nista radio.
Od ovog foruma si dobio mnogo puta vise nego sto si mu dao, i pomoc si uvek dobijao ma koliko ti idiotska pitanja bila, a cesto jesu bila ispod nivoa i klasicnog usera koji je juce za komp seo, a kamoli nekog ko ga ima vise godina i od starta foruma ima visok status.
Obozavam prosto kad dodje neko i sere mi o tome kakav sam ja i kakav je on...
Jesam li ja mozda rasista? Jesam. Otvoreno to priznajem i jebe mi se sta ko misli o tome, to je moja stvar.
Tebi kad covek lepo kaze da to jesi ti ne razmislis da ipak to moze biti slucaj. Mislim cela prica kako neke "pridoslice" smrde i zagadjuju i sl... mislim... ono jebe se meni dal ti to tako kontas, to tako sa strane izgleda.
Da budemo konkretni i javni.
Ti si dosao kad je burek bio rupa.. pocinjao je.. sada nakon 2.5 godine ti meni pricas nesto kako si ostao veran iz nekog razloga... ostao si veran jer od toga imas koristi.. jer mozes da nadjes veliki broj onoga sto ti treba, jer ovde postoje ljudi koji ti nece bez obzira sto si supermoderator reci da ipak povremeno koristis google, ostao si jer mozes da kazes sta god hoces i to niko nece obrisati... e to je demokratija.
Ja imam pravo na sve sto ti kazes da odgovorim kako je moja volja.. i to je demokratija...
Demokratija je da i ja tebe izvredjam.. mada se trudim da takve stvari ne radim osim kada je zaista neophodno....
A demokratija je i da ja / ti snosis posledice za ono sto kazes i uradis.
Rekao si gomilu ok stvari, zacinio si ih sa gomilom notornih gluposti.... zao mi je.. ali iz onoga sto pises prosto izbija da imas kompleks i fobiju od potencijalne konkurencije, a da sve to prerasta granice normalnog ako ta konkurencija kojim slucajem u govoru povremeno ima koje J viska i povremeno malo drugacije naglasava reci.
Spocitavas mi i sto se nikad nismo videli ... iskren da budem.. meni je zaista svejedno.. ja sam organizovao nekoliko okupljanja na koje su dolazili ljudi i iz drugih zemalja, a ti se nisi udostojio ni da prokomentarises okupljanje a ne daj boze da se pojavis...
Niti si ti sta izdrzavao na ovom forumu kako pises niti si me ikada smatrao bilo kakvim prijateljem, niti su ljudi koji su vredeli otisli samo zbog mene... to i oni vrlo dobro znaju.. malo ih ima koji su otisli.. a oni su otisli zbog svog a ne mog ponasanja, ja mozda jesam drcan i zajeban za saradnju, ali to osete samo oni koji su ne jednom, nego vise puta bili nekorektni. Toliko ljudi je samnom uspelo izgraditi normalne odnose, toliko ljudi dolazi svaki dan na ovom forumu, te ako niko od njih nije imao problem da se meni priblizi, nije mi jasno zasto mislis da je do mene sto si ti imao... hoces da znas u cemu je problem? Problem je u tome sto smo mi razmenili par hiljada icq poruka sa temom "Jel imas minut da mi nesto pomognes" a ni jednu, "kako si".
Cast svakome, ali uz sve sranje koje imam i sve probleme, ja sam od ovoga mesta koje je pre 2.5 godine bilo potpuna rupa napravio sajt koji ima 5000-7000 unikatnih poseta i 9000 clanova bez i jednog dinara ulaganja i bez ikakve realne pomoci i podrske [sem u slucaju mozda par ljudi].. da sam imao malo vise srece i da sam imao malo vise normalnih perioda u zivotu mozda bih i vise postigao, ali ne mogu reci da sam nezadovoljan... Burek je najveci Cafe forum u Srbiji sa ubedljivo najkvalitetnijim sadrzajem... pa... iako ima neke svoje mane... svi ih imaju.
O coveku o kome apsolutno nista ne znas rekao si da je Bosanski Coban... i ocekujes da se na status koji nikad nisi posteno ni zasluzio vadis.. ocekujes da podrzam to sto vredjas celu jednu ne malu grupaciju ljudi... sto vredjas nekim svojim idejama vecinu ovog naroda... sorry.. to kod mene tako ne funkcionise.. mozda necu reci nesto sto se svima svidja, ali cu uvek reci tacno ono sto mislim, da znamo na cemu smo.
Da li ces ti da odes ili ne.. tvoja stvar zaista.. nije mi svejedno al ne mogu reci i da me to nesto previse pogadja.. uglavnom sam vise vremena potrosio pomazuci tebi i nervirajuci se oko tvojih pitanja nego sto ti pomazuci nekim drugim ljudima.

I da se razumemo....
Ne volim Cecu.. ali je ona davno dokazala da moze da skupi na koncertu vise ljudi nego politicari na izborima i to je za svaki respekt.
Ne podnosim Sinana Sakica, ali on bez problema skupi na koncertu vise ljudi od Bajage, Corbe i ostalih...
Ne zivim u ubedjenu da su nam izbeglice bogom dane i da ih trebamo maziti i paziti... ali ne mislim ni da ih trebamo vredjati i ugnjetavati... oni su samo ljudi kao i mi, samo sa malo manje srece u zivotu. Jednog dana... mozda.. svi mi budemo izbeglice u nekoj novoj zemlji... i ne bih voleo da narod te zemlje o nama misli i prema nama se ponasa kao mi prema njima.. oni su cak i pripadnici naseg naroda... samo sa neke druge teritorije.. jedino sto neki ljudi to nikako da shvate.
Ne mislim da treba da se desi da neki dodjos zauzme mesto nekom beogradjaninu na poslu.. samo mislim da posao treba da dobije onaj ko je bolji.. i uopste mi nije bitno odakle je..
Ne mislim da je malaj bogom dan ... ali mislim da je u dobrom delu onoga o cemu pise u pravu.. i sto se 9.marta tice i sto se 5.oktobra tice.. i sto se obecane zemlje.. bar dok je matori ziv.. kube... tice.
Toliko.
Vredjaj se ili ne, tvoja stvar.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
@tomahavkic

Dobro, bicu pristojnija:
Slucaj Vuka Draskovica je cista definicija izraza "elementarna nepogoda"  Smile

Izvinjavam se, ali ne mogu da budem P.C. 100%  Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
@Serbian Fighter

Ok, poslao sam ti pp upravo zato sto sam mislio da ovo nije mesto za nas dijalog i ocekivao odgovor istim putem, medjutim ti kao moderator ocigledno smatras da je potrebno da svi budu uvuceni u to i nemas nameru da ih toga postedis. Meni je u sustini svejedno.

Prvo o svemu sto sam ti napisao u pp, mislim UPRAVO tako, pocev od toga koliko i koga cenim, pa do kredita i svega ostalog. Da li ces ti u to verovati ili ne to je tvoja stvar, ja znam da je to tako i meni je to dovoljno. Zatim, smeta mi to sto si rekao da sam dolazio iz interesa. To je mozda tvoja filozofilja zivota, moja nije. Kao sto jako dobro znas i kao sto sam ti uostalom rekao, burek je u pocetku bio bull-shit najobicniji i nije bilo, ali bas nista zbog cega bih ja ili bilo ko dolazio, narocito sto sam u to vreme bio posetilac es-a koji je bio, a mislim da je i dan danas, neuporedivo veci, poseceniji i sa vise sadrzaja od bureka. Rekao sam ti vec i to je fakat da sam jedini stao u tvoju odbranu kada si napravio sranje na es-u i licno razgovarao sa moderatorom i pokusavao da izgledim stvar. Posle sam presao na burek, cineci tebi uslugu i davao sve od sebe da koliko je to u mojoj moci doprinesem razvoju istog. Pa jer to interes? Ako jeste, ja ga onda ne vidim. Ali dobro, to sada vise nije ni vazno. Jos samo da ne ostanem nedorecen. Na bureku sam proveo mnooooogo lepih trenutaka i imao veoma mnogo koristi, ali ponavljam ponovo, to nije bio jedini ni primarni razlog mog obitavanja ovde.

Sto se tice mog "rasizma", par reci. Prvo rasizam po difinicije je netrpeljivost prema drugim RASAMA, zato se i zove RASIZAM. Ja mislim da Bosanci ili ako to je tako lakse Srbi iz Bosne nisu druge rase, zar ne? Pa kako onda, cak i kada bi to sto kazes bilo tacno, ja mogu da budem rasista? Smile Drugo, cela prica je kako si i sam rekao pocela od Zorana Avramovica. Da, slazem se sa tobom, samo sto ti nisi, a ocigledno nisi jedini, shvatio poentu, odnosno metu, tog mog napada. Cinjenica je da sam napadao tog coveka i napadacu ga kad god mi se za to ukaze prilika, jer mislim da je jedan ljigavi bezkicmenjak koji ce da nanese zlo klubu koji volim. Medjutim, sada se i ne secam tacno sta sam za njega rekao konkretno, ali znam da sve sto sam spominjao vezano za Bosnu, Bosance i ostalo, nisam govorio u smislu netrpeljivosti ljudi sa tog prostora, vec jednostavno su to bile etikete nalepljene upravo na tu jednu jedinu osobu, dakle Zorna Avramovica. Dakle to je isto kao sto kada sretnem nekoga rodjenog Beogradjanina, koji mi u jednoj recenici upotrebi 10 puta rec "brate", meni se digne kosa na glavi i sigurno bih takvog jednog tipa okarakterisao kao "Beogradskog pedera, imbecila, majmuna i tako dalje". Znaci nema to veze sa generalizovanjem svih ljudi, to je samo lepeljenje etikete datoj osobi u datom trenutku, jer mi nista drugo eventualno u tom trenutku nije palo na pamet. Sve sto sam pricao o dloasku Bosanaca izbeglica u Beograd i tako dalje u prethodnoj temi, pricao sam jer sam bio isprovociran, posto stem e odmah napali kako ja ne podnosim Avramovica jer je on Bosanac, sto nema veze sa zivotom. Drugo, rekao sam to ja mislim bas u toj temi, ja nisam imao nikakvo misljenje o izbeglicama kada je sve ovo pocelo, ako nista drugo onda zato sto sam bio klinac. Moje misljenje koje imam je bazirano iskljucivo na empirijskim cinjenicama. Znaci, ako neko zeli, mogao bih da mu pricam tri dana o pojedinacnim losim iskustvima sa gore pomenutima, ali navescu samo par. Prvo cim je rat poceo, kucu u kojoj zive moji baba i deda smo dali na koriscenje upravo tim izbeglicama koje ja "ne podnosim". Mi smose sve sa babom i dedom gurali u nasoj kuci, jer smo hteli da se oni ne osecaju ugrozeno. Sve sto su stavili u usta, stavili su iskljucivo zahvaljujuci crvenom krstu i nama, posto niko od njih niti je radio niti je pokusavao da pronadje posao. Struju, grejanje, telefon, sve smo to mi, odnosno moj cale placao iz svog dzepa, pri cemu smo mi ziveli da granici siromastva. I znas sta je bilo? Jednom otisli mi da ih obidjemo i on ljudi lepo demolirali celu kucu, razbacali znas vec kakve pelene po celoj kuci, ostavili sve otvoreno, PROVALILI u sobu koja je bila zakljucana i gde su baba i deda drzali neke vazne stvari, POPILI CEO BIFE gde je bilo nekih izuzetno vrendih pica, POKRALI neke vrednije stvari i OTISLI glavom bez obzira. Pa da li je to zahvalnost? Onda jedan tu isto Bosanac je dosao kod nas u kraj. Onda je poceo da valjda devize, da diluje naftu,  prodaje vutru po kraju, kasnije i ozbiljnije droge i covek napraivo kucu na 18 spratova koja vredi par miliona. Onda isti taj covek ide i uzima onu socilajnu pomoc od crvenog krsta i glumi kako je on toboze jadan i bedan. Cak nekada dodje na pivo i onda je u stanju da ceka po dva sata dok mu neko ne kupi pivo. Onda ima jedan treci koji je takodje dosao, kukako kako mu je tesko kako lose zivi, kako ne zna sta ce i jedan moj drug se sazalio na njega i licno intervenisao, molio, trosio svoj kredit da se isti taj Bosanac zaposli u pekari i to je dobio platu samo takvu i znas sta je bilo? Provali su ga da je mesio testo namerno posle toaleta bez opranih ruku, da je  pljuvao u testo i ne znam kakve je jos gadosti radio. I znas kako je reagovao kada su ga rpovalili i SAMO mu dali otkaz, jer takvog coveka ja ne bih castio samo otkazom? Pljuvao je po svima i JEBAO NAM MAJKU SRPSKU pri cemu nikome nije bilo jasno ni dan danas zasto je to tako? Inace taj, ajde nazovimo ga covek, je bio Srbin iz Bosne. Posle ga je upravo taj moj drug koji je toliko ulozio napora i kredita i kome je ovaj jednom prilikem takodje spomenuo majku, odvalio od batina, polomio vilicu i tako dalje, ali mogu slobodno reci da je to potpuno u redu, jer covek koji tako nesto uradi, nije zasluzio nista manje.

E sada da se vratim na moju pricu. Problem je u tome sto su izvesne osobe moj napad na Avramovica progresno protumacile i osetile se prozvane, pa su to iskoristile da me okarakterisu kao rasistu, ludaka, kompleksasa i kako sve ne u ovoj temi. To je nepobitno bio napad na mene licno, a mene neko kada napadne, onda ja necu da mu se izvinjavam, nego cu napasti njega. Cak, da idemo sada i dalje. Ako pazljivo procitas moje psotove iz ove teme, videces da ni u jednom trenutku, prvo nisam licno uvredio doticnog, drugo nisam cak koliko se secam ni spominjao Bosnu, Republiku Srpsku, ili bilo sta u tom kontekstu, tako da isti taj, nije imao nikakvog razloga da se uvredi. On je jednostavno to sto sam rekao kako su Hrvati mnogo bolje organizovali svoju drzavu i da su mnogo blize eu od nas, protumacio kao neko moje podrzavanje nacizma, NDH i sta ja znam sta sve ne i vezao se kao lud za drugi svetski rat, pa drugi svetski rat, pa sta god da sam rekao on i dalje i ponovo na drugi svetski rat i tako dalje. Cak i tada i ako mi nije bas to bilo jasno, rekoh, ajde nije na odmet, da prodiskutujemo o drugom svetskom ratu i ako to nema, ali bas nikakve veze sa ovime o cemu sam ja pricao. Onda me je optuzio kako ja, pazi taj biser, podrzavam nacisticku proslost ne samo HRvata, nego i Japanaca i Nemaca.  Znaci, ja uz sav napor nisam uspeo da shvatim kako je doslo do te veze, ali dobro, verovatno covek ima bujnu mastu. U stvari njega je pogodilo to sto sam ja rekao valjda da je sabor tubaca ustvari sabor seljaka. To jesam rekao i to cu reci kada god me neko pita, jer to je moj stav. Znaci sabor u Guci u sebi nema nista kulturno, a mi to predstavljamo kao nasu kulturnu manifestaciju, malte ne u rangu exit-a. Cak je i predsednik licno otisao u Gucu kako bi, jelte popularizovao to mesto i taj sabor i pokazao celom svetu kako je tamo lepo i dobro. To je za mene katastrofa i to cu napadatai kada god i gde god budem mogao. Onda se doticni opet uhvatio za oktober fest, ponovo bez i jedne moje reci upucene na tu adresu. Cak je zakljucio i kako ja mnogo cak sta vise najvise na svetu volim oktober fest i pijane nemce koji kako on kaze prde za stolom. Ja niti sam spomenuo oktober fest, niti mi je oktober fest bio ni u najdubljoj podsveti, tako da odakle opet to nemam pojma. Takodje rekao sam da je oktober fest za nemce sajam piva, kao sto je kod nas sajam piva na sajmu, samo mnogo vece i da oni to tako i dozivljavaju. Dakle ja se ne secam kada je Sreder otisao na oktober fest i prdeo za stolom i pritom govorio kako je to vrhovna kulturoloska tekovina nemackog drustva. Posle je isti taj lik meni ubacivao u usta jos mnogo sta, uglavnom kako ja podrzavam nacizam, kako podrzavam hrvate, cak je spomenuo i nekog indijanca tomsona ili kako vec za koga ja nikada nisam ni cuo, niti nameravam. Isto tako mu je promaklo to da sam rekao da nevolim, cak sta vise mrzim HRvate, da ne mogu da shvatim zasto mi ovde secemo vene nad magazinom i ostalim hrvatima kada je upravo taj magazin napisao pesmu koja je bila himna hrvatkse u ratu koja govori o klanju Srba i njihovom proterivanju cak i iz Beograda i tako dalje. Znaci to je bilo vise nego selektivno i sta god sam ja rekao, on je napadao i tumacio moje reci kako se njemu to svidja. Onda vrhunac je to sto me je na kraju poceo i otvoreno vredjati, govoriti da sam psihopata, kompleksas i sta ja znam i kako mit rbea psihijatar. Pazi covek, ratuje jos uvek drugi svetski rat, potpuno proizvoljno mi ubacuje reci i stavove u usta i onda me jos napada zbog toga i posle jos kaze kako meni treba psihijatar zbog toga sto mislim. Smile    Ali dobro, ispasce jos kako je on toliko vredan pa da toliko pricamo o njemu, a ustvari nije vredan ni jednog slova.

Sto se Kube tice, ja znam sledece. Kuba je KOMUNISTICKA zemlja i to mi je sasvim dovoljno da znam da ne pozelim da odem tamo nikada. Kuba jeste geografski na povoljno mestu, lepa zamlja, ali to je ono sto im je Bog dao. A sta su oni uradili sa svoje strane? Da li znas da je tamo najmladji auto 50 godina star? Da li znas da oni tamo zive u nekoj vrsti utopije. Znaci nema para gotovo uopste, dobijaja po par dolara mesecno tek da se kaze. Da li znas, ovo nije karikiranje, da tamo kada detetu hoces da napravis rodjendansku tortu, ti onda posto nemas pare, nemas cime i gde da kupis iblo sta, onda moras da trazis od komunistickog komiteta, na nivou mesne zajednice zahtev za tortu. Pa onda neke "mudre glave" komunisticke razmotre da li je tebi zaista potrebna torta, da li si je zasluzio, naravno u skladu sa zaslugama ti odrede i vrstu i velicinu i onda ti Fidel pokloni tortu za rodjendan. To je takva idila da bi neko mozda rekao DIVNO. Zdravstvo jeste dobro, mozda jedno i od najboljih, ali zasto je to tako? Pa zato sto od celokupnog budzeta Fidel uzme sebi pola za svoje zamkove i vile, kako bi ziveo "kao njegov narod" koji nema ni tv da vidi kako to izgleda na tv-u bar, a pola ulaze u zdravstvo, tako da je tamo najbolja zdravstvena nega mozda i u svetu. Ali sta to sada znaci? Pa kada bi i mi pola budzeta umesto dosadasnjih 5% ulozili u zdravstvo, znas sta bi Kuba bila za nas? Malo dete. Uostalom da li je to normalna zemlja? Meni je to Diznilend a ne normlana zemlja. Ja hocu da imam svoje pare i da raspolazem sa njima kako ja hocu, a ne da moram da pitam Fidela sta mi je ciniti. Hocu da vozim bmw 7 a ne da vozim neki tamo krs od 50 godina kroz koji mogu da propadnem u voznji, a za koji i nemam para za gorivo nego moram da pitam Fidela da li mogu da sipam i koliko. Jebes ti tu zemlju. Kuba je dobra da kada ti zivis u normlanoj zemlji, pa da odes sa vremena na vreme na odmor tamo, jer je ona potpuno svet za sebe, a i tamo si sa 100 dolara car. Usotalom rekao sam vec, kome je Kuba dobra neka ide u nju, meni nije i nikada necu ni pomisliti da po bilo cemu na nju licim.

I tako, otisao sam opet malo sa teme, ali nije ni vazno. U svakom slucaju, hvala ti na svoj podrsci, na pomoci, jer priznajem dosta puta sam dobio zaista veliku pomoc od izvesnih clanova, pre svih Zorana Karavle kome hocu u ovom poslednjem postu jos jednom da se zahvalim. Posto vidim da sam u manjini i sto je jos gore da sam potpuno pogresno prihvacen i shvacen, kako ja tako i moji stavovi, jer ja sam u stvari jedna potpuno drugacija osoba, sto mogu da posvedoce ljudi koji me znaju, ja definitivno odlazim odavde, a vama zelim sve najbolje i da forum bude jos bolji, veci i uspesniji.

SAYONARA.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Samo mi ti nemoj resavati probleme molim te Smiley
Ja nisam napravio sranje na ES-u Gojko ga je napravio, a ja za razliku od tebe posebno u to vreme znao sam i njega licno i sve supermoderatore i moderatore i apsolutno nikakva mi pomoc nije trebala Smiley isto vece ban mi je skinut i dobio sam izvinjenje, a sistem glasanja je ukinut Smiley Na Es letu smo sedeli za istim stolom i cirkali pivo i pricali celo vece svaki put kad bi bio Smiley I fakat.. svi supermodovi i modovi su stali na moju stranu sem Krstica sa kojim se nikad nisam najbolje podnosio Smiley
Pa ni taj ES nije posle 2 godine postojanja imao ni pola onoga sto burek nakon 2 godine ima Smiley
O ostalom necu da komentarisem, nemam ni vremena ni volje, ni potrebe da budem iskren sam si rekao dovoljno. I dalje ti ne dopire do mozga da ne mozes generalizovati na osnovu nekoliko slucajeva i da ne mozes priseravati kako je nesto glupost u situaciji kad je 80% ljudi za to nesto. Mislim.. mozes ti sve.. ali je besmisleno i bespotrebno.
Sve si odavno umesao u ovu pricu, nema potrebe da se sad vadis nekim privatnim porukama i kojecime.
Status cu ti skinuti posto nema potrebe da stoji ako vec neces dolaziti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
@malaj

Vidim da sam ti nedostajao
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Citat: Bad Habbit
@Serbian Fighter
 rekao sam to ja mislim bas u toj temi, ja nisam imao nikakvo misljenje o izbeglicama kada je sve ovo pocelo, ako nista drugo onda zato sto sam bio klinac. Moje misljenje koje imam je bazirano iskljucivo na empirijskim cinjenicama. Znaci, ako neko zeli, mogao bih da mu pricam tri dana o pojedinacnim losim iskustvima sa gore pomenutima, ali navescu samo par. Prvo cim je rat poceo, kucu u kojoj zive moji baba i deda smo dali na koriscenje upravo tim izbeglicama koje ja "ne podnosim". Mi smose sve sa babom i dedom gurali u nasoj kuci, jer smo hteli da se oni ne osecaju ugrozeno. Sve sto su stavili u usta, stavili su iskljucivo zahvaljujuci crvenom krstu i nama, posto niko od njih niti je radio niti je pokusavao da pronadje posao. Struju, grejanje, telefon, sve smo to mi, odnosno moj cale placao iz svog dzepa, pri cemu smo mi ziveli da granici siromastva. I znas sta je bilo? Jednom otisli mi da ih obidjemo i on ljudi lepo demolirali celu kucu, razbacali znas vec kakve pelene po celoj kuci, ostavili sve otvoreno, PROVALILI u sobu koja je bila zakljucana i gde su baba i deda drzali neke vazne stvari, POPILI CEO BIFE gde je bilo nekih izuzetno vrendih pica, POKRALI neke vrednije stvari i OTISLI glavom bez obzira. Pa da li je to zahvalnost? Onda jedan tu isto Bosanac je dosao kod nas u kraj. Onda je poceo da valjda devize, da diluje naftu,  prodaje vutru po kraju, kasnije i ozbiljnije droge i covek napraivo kucu na 18 spratova koja vredi par miliona. Onda isti taj covek ide i uzima onu socilajnu pomoc od crvenog krsta i glumi kako je on toboze jadan i bedan. Cak nekada dodje na pivo i onda je u stanju da ceka po dva sata dok mu neko ne kupi pivo. Onda ima jedan treci koji je takodje dosao, kukako kako mu je tesko kako lose zivi, kako ne zna sta ce i jedan moj drug se sazalio na njega i licno intervenisao, molio, trosio svoj kredit da se isti taj Bosanac zaposli u pekari i to je dobio platu samo takvu i znas sta je bilo? Provali su ga da je mesio testo namerno posle toaleta bez opranih ruku, da je  pljuvao u testo i ne znam kakve je jos gadosti radio. I znas kako je reagovao kada su ga rpovalili i SAMO mu dali otkaz, jer takvog coveka ja ne bih castio samo otkazom? Pljuvao je po svima i JEBAO NAM MAJKU SRPSKU pri cemu nikome nije bilo jasno ni dan danas zasto je to tako? Inace taj, ajde nazovimo ga covek, je bio Srbin iz Bosne. Posle ga je upravo taj moj drug koji je toliko ulozio napora i kredita i kome je ovaj jednom prilikem takodje spomenuo majku, odvalio od batina, polomio vilicu i tako dalje, ali mogu slobodno reci da je to potpuno u redu, jer covek koji tako nesto uradi, nije zasluzio nista manje.

zao mi je sto si imao takvo iskustvo sa izbeglicama... Smile ...ali mislim da treba da gledas da svuda ima losih ljudi Smile  naravno to sto su izbeglice ih ne opravdava

Citat
jednostavno to sto sam rekao kako su Hrvati mnogo bolje organizovali svoju drzavu i da su mnogo blize eu od nas, protumacio kao neko moje podrzavanje nacizma, NDH i sta ja znam sta sve ne

nista,malaj svakako nije bio u Hr i nije video kako im drzava funkcionise

Citat
Znaci sabor u Guci u sebi nema nista kulturno, a mi to predstavljamo kao nasu kulturnu manifestaciju, malte ne u rangu exit-a. Cak je i predsednik licno otisao u Gucu kako bi, jelte popularizovao to mesto i taj sabor i pokazao celom svetu kako je tamo lepo i dobro.

ovo meni zvuci kao da bi ti isto rekao i za  npr.kolo,koje se igra u kulturno umetnickim drustvima Smile  iako su nama iz grada takve stvari daleke,ipak
su deo i nase tradicije i kulture Smiley ne znaci da treba da zivimo na selu Smiley
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Citat: SerbianFighter

... Burek je najveci Cafe forum u Srbiji sa ubedljivo najkvalitetnijim sadrzajem... pa... iako ima neke svoje mane... svi ih imaju.

da ne mislim da je Burek bas takav ne bih ovoliko ni dolazila...ali ima boljih foruma.mislim,na Bureku jos ima da se radi

sto se tice Cece:

mislim da je mnogo bolji takav stav nego ovo nase slavljenje i hvaljenje i nje i Arkana
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ima jos da se radi normalno.. da budem iskren mnogo bi lakse bilo kad bi se jos neko malo ukljucio u sve ovo kad ga ne bih ja sam vukljao na ledjima.. ali radi se i na tome...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Citat: Bad Habbit
@Serbian Fighter

Ok, poslao sam ti pp upravo zato sto sam mislio da ovo nije mesto za nas dijalog i ocekivao odgovor istim putem, medjutim ti kao moderator ocigledno smatras da je potrebno da svi budu uvuceni u to i nemas nameru da ih toga postedis. Meni je u sustini svejedno.

Prvo o svemu sto sam ti napisao u pp, mislim UPRAVO tako, pocev od toga koliko i koga cenim, pa do kredita i svega ostalog. Da li ces ti u to verovati ili ne to je tvoja stvar, ja znam da je to tako i meni je to dovoljno. Zatim, smeta mi to sto si rekao da sam dolazio iz interesa. To je mozda tvoja filozofilja zivota, moja nije. Kao sto jako dobro znas i kao sto sam ti uostalom rekao, burek je u pocetku bio bull-shit najobicniji i nije bilo, ali bas nista zbog cega bih ja ili bilo ko dolazio, narocito sto sam u to vreme bio posetilac es-a koji je bio, a mislim da je i dan danas, neuporedivo veci, poseceniji i sa vise sadrzaja od bureka. Rekao sam ti vec i to je fakat da sam jedini stao u tvoju odbranu kada si napravio sranje na es-u i licno razgovarao sa moderatorom i pokusavao da izgledim stvar. Posle sam presao na burek, cineci tebi uslugu i davao sve od sebe da koliko je to u mojoj moci doprinesem razvoju istog. Pa jer to interes? Ako jeste, ja ga onda ne vidim. Ali dobro, to sada vise nije ni vazno. Jos samo da ne ostanem nedorecen. Na bureku sam proveo mnooooogo lepih trenutaka i imao veoma mnogo koristi, ali ponavljam ponovo, to nije bio jedini ni primarni razlog mog obitavanja ovde.

Sto se tice mog "rasizma", par reci. Prvo rasizam po difinicije je netrpeljivost prema drugim RASAMA, zato se i zove RASIZAM. Ja mislim da Bosanci ili ako to je tako lakse Srbi iz Bosne nisu druge rase, zar ne? Pa kako onda, cak i kada bi to sto kazes bilo tacno, ja mogu da budem rasista? Smile Drugo, cela prica je kako si i sam rekao pocela od Zorana Avramovica. Da, slazem se sa tobom, samo sto ti nisi, a ocigledno nisi jedini, shvatio poentu, odnosno metu, tog mog napada. Cinjenica je da sam napadao tog coveka i napadacu ga kad god mi se za to ukaze prilika, jer mislim da je jedan ljigavi bezkicmenjak koji ce da nanese zlo klubu koji volim. Medjutim, sada se i ne secam tacno sta sam za njega rekao konkretno, ali znam da sve sto sam spominjao vezano za Bosnu, Bosance i ostalo, nisam govorio u smislu netrpeljivosti ljudi sa tog prostora, vec jednostavno su to bile etikete nalepljene upravo na tu jednu jedinu osobu, dakle Zorna Avramovica. Dakle to je isto kao sto kada sretnem nekoga rodjenog Beogradjanina, koji mi u jednoj recenici upotrebi 10 puta rec "brate", meni se digne kosa na glavi i sigurno bih takvog jednog tipa okarakterisao kao "Beogradskog pedera, imbecila, majmuna i tako dalje". Znaci nema to veze sa generalizovanjem svih ljudi, to je samo lepeljenje etikete datoj osobi u datom trenutku, jer mi nista drugo eventualno u tom trenutku nije palo na pamet. Sve sto sam pricao o dloasku Bosanaca izbeglica u Beograd i tako dalje u prethodnoj temi, pricao sam jer sam bio isprovociran, posto stem e odmah napali kako ja ne podnosim Avramovica jer je on Bosanac, sto nema veze sa zivotom. Drugo, rekao sam to ja mislim bas u toj temi, ja nisam imao nikakvo misljenje o izbeglicama kada je sve ovo pocelo, ako nista drugo onda zato sto sam bio klinac. Moje misljenje koje imam je bazirano iskljucivo na empirijskim cinjenicama. Znaci, ako neko zeli, mogao bih da mu pricam tri dana o pojedinacnim losim iskustvima sa gore pomenutima, ali navescu samo par. Prvo cim je rat poceo, kucu u kojoj zive moji baba i deda smo dali na koriscenje upravo tim izbeglicama koje ja "ne podnosim". Mi smose sve sa babom i dedom gurali u nasoj kuci, jer smo hteli da se oni ne osecaju ugrozeno. Sve sto su stavili u usta, stavili su iskljucivo zahvaljujuci crvenom krstu i nama, posto niko od njih niti je radio niti je pokusavao da pronadje posao. Struju, grejanje, telefon, sve smo to mi, odnosno moj cale placao iz svog dzepa, pri cemu smo mi ziveli da granici siromastva. I znas sta je bilo? Jednom otisli mi da ih obidjemo i on ljudi lepo demolirali celu kucu, razbacali znas vec kakve pelene po celoj kuci, ostavili sve otvoreno, PROVALILI u sobu koja je bila zakljucana i gde su baba i deda drzali neke vazne stvari, POPILI CEO BIFE gde je bilo nekih izuzetno vrendih pica, POKRALI neke vrednije stvari i OTISLI glavom bez obzira. Pa da li je to zahvalnost? Onda jedan tu isto Bosanac je dosao kod nas u kraj. Onda je poceo da valjda devize, da diluje naftu,  prodaje vutru po kraju, kasnije i ozbiljnije droge i covek napraivo kucu na 18 spratova koja vredi par miliona. Onda isti taj covek ide i uzima onu socilajnu pomoc od crvenog krsta i glumi kako je on toboze jadan i bedan. Cak nekada dodje na pivo i onda je u stanju da ceka po dva sata dok mu neko ne kupi pivo. Onda ima jedan treci koji je takodje dosao, kukako kako mu je tesko kako lose zivi, kako ne zna sta ce i jedan moj drug se sazalio na njega i licno intervenisao, molio, trosio svoj kredit da se isti taj Bosanac zaposli u pekari i to je dobio platu samo takvu i znas sta je bilo? Provali su ga da je mesio testo namerno posle toaleta bez opranih ruku, da je  pljuvao u testo i ne znam kakve je jos gadosti radio. I znas kako je reagovao kada su ga rpovalili i SAMO mu dali otkaz, jer takvog coveka ja ne bih castio samo otkazom? Pljuvao je po svima i JEBAO NAM MAJKU SRPSKU pri cemu nikome nije bilo jasno ni dan danas zasto je to tako? Inace taj, ajde nazovimo ga covek, je bio Srbin iz Bosne. Posle ga je upravo taj moj drug koji je toliko ulozio napora i kredita i kome je ovaj jednom prilikem takodje spomenuo majku, odvalio od batina, polomio vilicu i tako dalje, ali mogu slobodno reci da je to potpuno u redu, jer covek koji tako nesto uradi, nije zasluzio nista manje.

E sada da se vratim na moju pricu. Problem je u tome sto su izvesne osobe moj napad na Avramovica progresno protumacile i osetile se prozvane, pa su to iskoristile da me okarakterisu kao rasistu, ludaka, kompleksasa i kako sve ne u ovoj temi. To je nepobitno bio napad na mene licno, a mene neko kada napadne, onda ja necu da mu se izvinjavam, nego cu napasti njega. Cak, da idemo sada i dalje. Ako pazljivo procitas moje psotove iz ove teme, videces da ni u jednom trenutku, prvo nisam licno uvredio doticnog, drugo nisam cak koliko se secam ni spominjao Bosnu, Republiku Srpsku, ili bilo sta u tom kontekstu, tako da isti taj, nije imao nikakvog razloga da se uvredi. On je jednostavno to sto sam rekao kako su Hrvati mnogo bolje organizovali svoju drzavu i da su mnogo blize eu od nas, protumacio kao neko moje podrzavanje nacizma, NDH i sta ja znam sta sve ne i vezao se kao lud za drugi svetski rat, pa drugi svetski rat, pa sta god da sam rekao on i dalje i ponovo na drugi svetski rat i tako dalje. Cak i tada i ako mi nije bas to bilo jasno, rekoh, ajde nije na odmet, da prodiskutujemo o drugom svetskom ratu i ako to nema, ali bas nikakve veze sa ovime o cemu sam ja pricao. Onda me je optuzio kako ja, pazi taj biser, podrzavam nacisticku proslost ne samo HRvata, nego i Japanaca i Nemaca.  Znaci, ja uz sav napor nisam uspeo da shvatim kako je doslo do te veze, ali dobro, verovatno covek ima bujnu mastu. U stvari njega je pogodilo to sto sam ja rekao valjda da je sabor tubaca ustvari sabor seljaka. To jesam rekao i to cu reci kada god me neko pita, jer to je moj stav. Znaci sabor u Guci u sebi nema nista kulturno, a mi to predstavljamo kao nasu kulturnu manifestaciju, malte ne u rangu exit-a. Cak je i predsednik licno otisao u Gucu kako bi, jelte popularizovao to mesto i taj sabor i pokazao celom svetu kako je tamo lepo i dobro. To je za mene katastrofa i to cu napadatai kada god i gde god budem mogao. Onda se doticni opet uhvatio za oktober fest, ponovo bez i jedne moje reci upucene na tu adresu. Cak je zakljucio i kako ja mnogo cak sta vise najvise na svetu volim oktober fest i pijane nemce koji kako on kaze prde za stolom. Ja niti sam spomenuo oktober fest, niti mi je oktober fest bio ni u najdubljoj podsveti, tako da odakle opet to nemam pojma. Takodje rekao sam da je oktober fest za nemce sajam piva, kao sto je kod nas sajam piva na sajmu, samo mnogo vece i da oni to tako i dozivljavaju. Dakle ja se ne secam kada je Sreder otisao na oktober fest i prdeo za stolom i pritom govorio kako je to vrhovna kulturoloska tekovina nemackog drustva. Posle je isti taj lik meni ubacivao u usta jos mnogo sta, uglavnom kako ja podrzavam nacizam, kako podrzavam hrvate, cak je spomenuo i nekog indijanca tomsona ili kako vec za koga ja nikada nisam ni cuo, niti nameravam. Isto tako mu je promaklo to da sam rekao da nevolim, cak sta vise mrzim HRvate, da ne mogu da shvatim zasto mi ovde secemo vene nad magazinom i ostalim hrvatima kada je upravo taj magazin napisao pesmu koja je bila himna hrvatkse u ratu koja govori o klanju Srba i njihovom proterivanju cak i iz Beograda i tako dalje. Znaci to je bilo vise nego selektivno i sta god sam ja rekao, on je napadao i tumacio moje reci kako se njemu to svidja. Onda vrhunac je to sto me je na kraju poceo i otvoreno vredjati, govoriti da sam psihopata, kompleksas i sta ja znam i kako mit rbea psihijatar. Pazi covek, ratuje jos uvek drugi svetski rat, potpuno proizvoljno mi ubacuje reci i stavove u usta i onda me jos napada zbog toga i posle jos kaze kako meni treba psihijatar zbog toga sto mislim. Smile    Ali dobro, ispasce jos kako je on toliko vredan pa da toliko pricamo o njemu, a ustvari nije vredan ni jednog slova.

Sto se Kube tice, ja znam sledece. Kuba je KOMUNISTICKA zemlja i to mi je sasvim dovoljno da znam da ne pozelim da odem tamo nikada. Kuba jeste geografski na povoljno mestu, lepa zamlja, ali to je ono sto im je Bog dao. A sta su oni uradili sa svoje strane? Da li znas da je tamo najmladji auto 50 godina star? Da li znas da oni tamo zive u nekoj vrsti utopije. Znaci nema para gotovo uopste, dobijaja po par dolara mesecno tek da se kaze. Da li znas, ovo nije karikiranje, da tamo kada detetu hoces da napravis rodjendansku tortu, ti onda posto nemas pare, nemas cime i gde da kupis iblo sta, onda moras da trazis od komunistickog komiteta, na nivou mesne zajednice zahtev za tortu. Pa onda neke "mudre glave" komunisticke razmotre da li je tebi zaista potrebna torta, da li si je zasluzio, naravno u skladu sa zaslugama ti odrede i vrstu i velicinu i onda ti Fidel pokloni tortu za rodjendan. To je takva idila da bi neko mozda rekao DIVNO. Zdravstvo jeste dobro, mozda jedno i od najboljih, ali zasto je to tako? Pa zato sto od celokupnog budzeta Fidel uzme sebi pola za svoje zamkove i vile, kako bi ziveo "kao njegov narod" koji nema ni tv da vidi kako to izgleda na tv-u bar, a pola ulaze u zdravstvo, tako da je tamo najbolja zdravstvena nega mozda i u svetu. Ali sta to sada znaci? Pa kada bi i mi pola budzeta umesto dosadasnjih 5% ulozili u zdravstvo, znas sta bi Kuba bila za nas? Malo dete. Uostalom da li je to normalna zemlja? Meni je to Diznilend a ne normlana zemlja. Ja hocu da imam svoje pare i da raspolazem sa njima kako ja hocu, a ne da moram da pitam Fidela sta mi je ciniti. Hocu da vozim bmw 7 a ne da vozim neki tamo krs od 50 godina kroz koji mogu da propadnem u voznji, a za koji i nemam para za gorivo nego moram da pitam Fidela da li mogu da sipam i koliko. Jebes ti tu zemlju. Kuba je dobra da kada ti zivis u normlanoj zemlji, pa da odes sa vremena na vreme na odmor tamo, jer je ona potpuno svet za sebe, a i tamo si sa 100 dolara car. Usotalom rekao sam vec, kome je Kuba dobra neka ide u nju, meni nije i nikada necu ni pomisliti da po bilo cemu na nju licim.

I tako, otisao sam opet malo sa teme, ali nije ni vazno. U svakom slucaju, hvala ti na svoj podrsci, na pomoci, jer priznajem dosta puta sam dobio zaista veliku pomoc od izvesnih clanova, pre svih Zorana Karavle kome hocu u ovom poslednjem postu jos jednom da se zahvalim. Posto vidim da sam u manjini i sto je jos gore da sam potpuno pogresno prihvacen i shvacen, kako ja tako i moji stavovi, jer ja sam u stvari jedna potpuno drugacija osoba, sto mogu da posvedoce ljudi koji me znaju, ja definitivno odlazim odavde, a vama zelim sve najbolje i da forum bude jos bolji, veci i uspesniji.

SAYONARA.

Ajd posle svega i sto mi se desava i mene neko iznervira.

Stvarno ali stavrno nemogu da shavtim ovog decka Smile:  Smile:  Smile:  pokusavam ali neide.
Alo kako da te nazovem nemam ideju.
Jel ja treba da ti pricam kako sam se ja provodio u skoli u Beogradu od profesora za vreme rata??? ALi nikada ali nikada ih nisam krivio niti prozivao za to, pokusavao sam da shvatim kako je i tim ljudima, rat je, mozda im je neko nastrado(nedaj Boze) isl.
Ne nikada al me ti kretenu teras na to.
Ja na casu srpskog kazem HLJEB a profesorka meni nerazume sedi jedan.
ALi se nikome nisam zalio niti je prozivao.
Ili neki moji drugovi, jel da ti pricam sta su ljudi iz Srbije radili po bosni???

DA LI JA ZBGO TOGA TREBA DA MRZIM I DA PROZIVAM SVE LJUDE U SRBIJI???

NE TO OD MENE NECES NIKADA AL NIKADA CUTI!!!

PA TI IMBECILIU neznas da razmisljas, gledas samo jednu stranu. Niko ti nekaze da su izbeglice bile super i ok, ali vidi sta su ljudi iz Srbije radili po bosni. Vidi kako je bilo i jednima i drugima, vidi da li u principu ima potrebe nekoga na taj nacin prozivati???

E to je razlika izmedju tebe i vecine nas ovde. Svi ovde pre nego sto napisu nesto na forumu, razmisle zapamti RAZMISLE.

E TO TI NIKADA NECES SHVATIT!!!

Stvarno nemogu da ga shavtim.

Nemogu da verjuem da ima ovakvih ljudi.

Nemogu vise da pisem  jer sam mnogo nervozan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 16:16:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.