Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 15:58:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Цеца и Јеца  (Pročitano 21301 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.63

Све његове приповетке су исмевале власт... из данашње перспективе, да ли је то било исправно? Питање...
Можда ће и она бити институција за 100 г, не зна се...

Чињеница је да кад су били Обреновићи критиковао је Обреновиће кад су били Карађорђевићи Карађорђевиће а ова 13 година после Милошевића и 18 година после ратова и даље трабуња о томе...

Биће институција за сто година ако ЛДП буде на власти... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.63
mob
Nokia krntija
Citat
И да га јебем... ограде ради, не волим је, не симпатишем је

пази кад нећу ни да се ограђујем...штавише,могу да кажем да од синоћ симпатишем цецу Smile
ако треба да бирам између распаднуте наркоманске курветине назови списатељице србљановић која ће преко твитера да држи моралне лекције о шабанизму,сељанији и посрнулом урбаном београду и цеци која је професионално одрадила свој посао и отишла кући без речи...увек ћу изабрати цецу Smile

нема веће шабаније од тих који се боре против шабанизма...разне србљановићке,тасовци,џејкејови,миша јебаотеџез бламови,разни глумци,режисери,посетиоци музеја и галерија,активисти и борци разноразних пичкиматерина
могу сви колективно цеци да попуше курац и да питају да ли могу још да га пуше...и нека им ова композиција одјекује у празним лобањама

Да се усагласим са овим коментаром у потпуности.

Цеци пуна подршка, да поживи дуго и успешно и да напуни још хиљаду Ушћа и Маракана  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Citat
а замисли шта би било која од свих данашњих певаљки и певаљки у покушају урадила, шта би све себи дала за право и колико би високо полетела ... да је на Цецином месту и да случајно може то што ова може.

Da bre ....

zamisli JKreštalicu na mestu Cecilije ...  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
Она није била, чини ми се, неки прелетач велики, доследна је.

Ona je dosledna u smrkanju kokaina, sa politikom to veze nema. Prvo niti je ikad bila neki veci politicki faktor vec su je zvali po emisijama zbog svog renomea kao autora, pa kad su shvatili da je zena zivcani iskompleksirani kreten izostao je i taj medijski svrs na doticnu.

Od nje nista nikad pametno nismo culi a bogami ni procitali u svom tom njenom aktivnom politickom bitisanju.

« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 18:42:18 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 666
А шта си бре чуо и видео паметно од Цеце....  Smile

И опет да напоменем да Цецу поштујем више од ове, само тражим исте критеријуме.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 18:43:47 od apstrahovana »
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ceca ni ne pretenduje da glumi neku pamet nenormalnu po televiziji, njoj je posao da ima dekolte, da se upicani, i eventualno pokaze datume gostovanja i koncerata. Taj posao ocigledno radi jako dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 666
Кад смо код Биљане и теме... нашла сам,....  Smile

Dramski pisac Biljana Srbljanović smatra da je navodnom, kako je rekla, medijskom razapinjanju Jelene Karleuše kriva Svetlana - Ceca Ražnjetević!

Srbljnovićeva je u nekoliko tvitova iznela svoje viđenje o dešavanju u vezi sa koncertom Jelene Karleuše na Ušću u prošlu subotu  kada se okupilo jedva 10.000 posetilaca. Ona je objašnjavala zašto Karleušu u Srbiji, kako je rekla,  ne vole.

"Da glasa za Kosovo, nosili bi je na rukama, ne bi joj ni trebao taj helikopter".

"Ženu mrze jer: poštuje ljudska prava, brani pedere, mrzi ratne zločince i jebe joj se za patrijote. E tako".

"Najviše mi na nerve idu ovi što objašnjavaju da ne zna da peva. Pošto je to taj istančen ukus i sluh kojim Srbija slavi sve te turbo idiote.

"Koliko ove trešerske novine dave o "fijasku" JK, ne znam ništa o našoj muzici ali znam da ženu mrze jer je protiv Ražnatović klana".

"A čak i da je sve tačno, da su joj na koncert došli samo keva muž i komšinica, ta osobina da uglas seire nad tuđim pehom mi se gadi".

"To što će Ražnatović na istom mestu da okupi više ljudi od JK slika je naše kulturne katastrofe. Isti muzički žanr, a suprotna ideologija.

"Ali ženu mrze iz istih onih razloga iz kojih obožavaju Ražnatović. Ne znam ni Cecine pesme, ali znam koje ona crno dno simbolizuje".

"Da JK ljubi Cecu u dupe i peva „voljenom premijeru" bila bi srpska Bijonse. Ovako joj se smeju kao i svima koji misle kao ona".

"Boli me dupe koliko je ljudi bilo, ko god da je došao, išao je jer to voli. Čemu ponižavanje tih ljudi"?

"Licitiranje bilo je 2 soma, ne bilo je soma ljudi, nije bio niko plaćali su da se dodje je level RTS izveštaj sa demonstracija circa 1992/93

"Za mene je suština sledeća: RAZNATOVIĆ JE ULEMEKOV JATAK. TAČKA".

Srbljanovićevi tvitovi izazvali su buru komentara na toj društvenoj mreži. Neki su se složili i dali podršku spisateljici, dok je bilo najviše onih koji se ne slažu s njenim mišljenjem.

"Mislio sam da se Biljana Srbljanović nalupetala kada je pisala o koncertu Ejmi Vajnhaus,a onda se oglasila o Karleuši", napisao je Marko.
"I tako je kroz drzbu Srbljanovicke i Karleuse  srpska 'intelektualna elita' i estrada dozivela potpunu simbiozu", glasi Tatjanin tvit. 
"Spala joj knjiga na dva slova... ima li ova kaca dno", tvitovala je Jelena.

"Draga, prvi put u zivotu potpisujem sve sto je mislila i napisala Biljana Srbljanovic", podržala je Vesna Radusinović.

Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ctao sam to sranje, vrhunac umnih sposobnosti doticne Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.63
Шмркнула је мало... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 666
Има она озбиљан проблем с језиком, а изгледа и са психом, ал и то је легитимно право у демократском друштву. него, мене баш занима, а не знам, је л Цеца уопште одговара Карлеуши и оваквим нападима или кулира?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 15:58:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.