Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: CD protokol i MMS ili kako ubiti svoje autistično dete slušajući šarlatane  (Pročitano 66150 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Tako je, vrlo mali broj ljudi umro od velikih boginja koje su iskorenjene zahvaljujući vakcinama. I od tetanusa isto.
To sto se epidemije danas ne desavaju (sta su uopste epidemije?) je kombinacija vise faktora, a udeo vakcina na sve to je verovatno prisutan, samo je pitanje koliki je taj udeo?
Citat
A inače mislim da si me pomešao s nekim, ja ne težim razumu i racionalizaciji, već nerazumu i neracionalizaciji, i veliki sam protivnik boljitka. Naprotiv, bio bih najsrećniji kada bi 99% ljudskog roda izumrlo, zato i širim propagandu kako su vakcine dobre, a izbeljivač loš.
Ti siris ono u sta verujes, zauzeo si busiju i tu delujes. Svako ko dize nesto kao sto su vakcine na piedestal je ideolog.
Licno, o nekakvim izbeljivacima nemam pojma, niti sam o istim ikad pisao na forumu, ne zato sto mislim ovo ili ono, vec zato sto - ne znam.
Citat
Ja u ogledalu vidim samo sebe, ne ukazuju mi se vizije jajara na visokim položajima.
To znaci da ili ogledalo ne valja ili imas los vid...pre ce biti ovo drugo.

Citat
Mislim da je jedino rešenje opštenarodna revolucija kako bi se zbacila nenarodna vlast koja radi u interesu stranih korporacija. Ništa se ne postiže praznim pričama i kačenjem članaka na forumima.
To je druga tema.
Citat
Ovo mi je poznato. Kao i činjenica da se antibiotici kupuju bez recepta ukoliko poznaješ apotekara. Rešenje je: narod treba da prestane da kupuje antibiotike.
Greska, rec je najvecoj potrosnji prepisanih antibiotika?
Zasto bi prestali kupovati antibiotike?

Citat
Ja sam prosvetar, nije mi u prirodi niti u opisu posla da imam strpljenja niti toleranciju na glupost.
Verovatno to kazu i deca koju prosvecujes kada se suoce sa tobom...

p.s.
Da, zaboravih, ako vas interesuje da cujete i drugu stranu ove zavrzlame, mozete posetiti fejsbuk stranicu dr Sladjane Velkov : ) Ko su akteri i potencijalni "sponzori"? : )
« Poslednja izmena: 02. Dec 2015, 12:01:07 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Dzoni, mislim da ti je jasno da Velkovu obozavaju fasisti tipa Kristal... normalna osoba tu nema sta da trazi...
I kao takvi, bave se zastrasivanjem vec i onako izgubljenih i bolesnih ljudi...

To jeste zlocin...

Ali, polako... danas u blicu i treci deo, pa da vidimo sta sveta majka Paraskeva jos zbori...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Dzoni, mislim da ti je jasno da Velkovu obozavaju fasisti tipa Kristal... normalna osoba tu nema sta da trazi...
: )) Pa nisam ja izjavljivao da "ljudi na planeti uopste nisu bitni", vec ti, to je tvoja megalomanija, nenormalnost i fasizam : )
Citat
Ne, nego se ti bavis zastrasivanjem : ) Javno pokreces teme o nekakvim "masovnim epidemijama apokalipticnih bolesti", bez ikakovg pokrica...

Citat
To jeste zlocin...
Naravno da si u zlocinu

Citat
Ali, polako... danas u blicu i treci deo, pa da vidimo sta sveta majka Paraskeva jos zbori...
Neka ide i do 100. dela, sta to menja? : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Da ponovim:

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Inace, part 3 danas.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

12304477_10207635219774503_236338743304431497_o.jpg
(432.18 KB, 1150x2048)
12291810_10207635220094511_8522169303171912479_o.jpg
(365.57 KB, 1150x2048)
11958088_10207635220534522_9164637927886179628_o.jpg
(380.38 KB, 1150x2048)
12310023_10207635221174538_4863076452936460197_o.jpg
(338.7 KB, 1150x2048)
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Izvozni brend Srbije.

Citat

To jeste zlocin...

Sve je meni to jasno... ali kao što smatram da su i Italijani koji su slepo sledili fašiste odgovorni za svoje postupke, tako smatram i da su ljudi koji veruju ovim prodavcima magle odgovorni za svoju glupost... jer postoji mnogo izgubljenih i bolesnih ljudi, i nisu svi spremni da tako lako nasednu na ovakve lagarije... oni koji poveruju, bili su predodređeni svojom glupošću da budu podložni uticajama takvih ljudi... a za sopstvenu glupost je svako odgovoran.

Citat
To sto se epidemije danas ne desavaju (sta su uopste epidemije?) je kombinacija vise faktora, a udeo vakcina na sve to je verovatno prisutan, samo je pitanje koliki je taj udeo?

Između 87% i 95%, prema najnovijim statistikama.

Citat
Ti siris ono u sta verujes, zauzeo si busiju i tu delujes. Svako ko dize nesto kao sto su vakcine na piedestal je ideolog.
Licno, o nekakvim izbeljivacima nemam pojma, niti sam o istim ikad pisao na forumu, ne zato sto mislim ovo ili ono, vec zato sto - ne znam.

Ja sam ideolog isključivo sebe, i jedino sebe dižem na pijedestal, zato što sam ovako sjajan. Vakcine podržavam zato što i one podržavaju mene, to je uzajamno koristan odnos.
Izbeljivači služe za otklanjanje fleka od krvi između ostalog. Naučio si nešto novo danas.

Citat
To znaci da ili ogledalo ne valja ili imas los vid...pre ce biti ovo drugo.

Ili da se nisam uduvao. A inače nosim naočare.

Citat
To je druga tema.

Daj link, pa da nastavimo tamo.

Citat
Greska, rec je najvecoj potrosnji prepisanih antibiotika?
Zasto bi prestali kupovati antibiotike?

A zašto ne bi prestali? Koje su oni dobro uopšte doneli?

Citat
Verovatno to kazu i deca koju prosvecujes kada se suoce sa tobom...

Kažu deca svašta, imam pametnija posla nego da ih slušam. Nisam plaćen za to.

Citat
Da, zaboravih, ako vas interesuje da cujete i drugu stranu ove zavrzlame, mozete posetiti fejsbuk stranicu dr Sladjane Velkov : ) Ko su akteri i potencijalni "sponzori"? : )

Nemam fejsbuk. A potencijalni sponzori su Atelje Antre, Nameštaj Todorović, Dulkoleks i Simpo, kao i uvek.
« Poslednja izmena: 02. Dec 2015, 12:27:08 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Citat
Između 87% i 95%, prema najnovijim statistikama.
Ozbiljno? : ) A sta cemo sa vakcinama koje su pokrenule epidemije? Ima i toga...
Citat
Ja sam ideolog isključivo sebe, i jedino sebe dižem na pijedestal, zato što sam ovako sjajan.

Mhm, sjajis i preko foruma : )
Citat
Vakcine podržavam zato što i one podržavaju mene, to je uzajamno koristan odnos.
I pantljicara to tvrdi za domacina!!1
Citat
Izbeljivači služe za otklanjanje fleka od krvi između ostalog. Naučio si nešto novo danas.
Dobro, ti si strucnjak za SMS, ne sumnjam u to!!!1389
Citat
Ili da se nisam uduvao. A inače nosim naočare.
Promeni ih!

Citat
Daj link, pa da nastavimo tamo.
Kakav link?

Citat
A zašto ne bi prestali? Koje su oni dobro uopšte doneli?
A zasto bi prestali? Koje su oni lose uopste doneli?
Citat
Kažu deca svašta, imam pametnija posla nego da ih slušam. Nisam plaćen za to.
I to sto kazes.

Citat
Nemam fejsbuk. A potencijalni sponzori su Atelje Antre, Nameštaj Todorović, Dulkoleks i Simpo, kao i uvek.
: )
« Poslednja izmena: 02. Dec 2015, 12:41:34 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Citat
Sve je meni to jasno... ali kao što smatram da su i Italijani koji su slepo sledili fašiste odgovorni za svoje postupke, tako smatram i da su ljudi koji veruju ovim prodavcima magle odgovorni za svoju glupost... jer postoji mnogo izgubljenih i bolesnih ljudi, i nisu svi spremni da tako lako nasednu na ovakve lagarije... oni koji poveruju, bili su predodređeni svojom glupošću da budu podložni uticajama takvih ljudi... a za sopstvenu glupost je svako odgovoran.

Naravno da su odgovorni za svoje postupke, ali to znaci da treba da prijave ove salabajzerice i drzava krene da ih zatvara...

Meni npr. nije jasno kako se nadrilekarstvo ne goni po sluzbenoj duznosti, majke mi... vec moras da dokazujes prevaru..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
E pa, o tome ja i pričam... o tome da država treba da uradi svoj posao i pozatvara balavurdiju... ti reče da jedna prijava već postoji... a zašto ih ne postoji više, to je krivica samih žrtava... zato ih i ne sažaljevam, kad budu počeli da prihvataju odgovornost za svoje postupke, možda tada...

Ne znam, nisam pravnik... ali to je valjda isto kao i sa lažnim prorocima... mada, ako se i mnogo ozbiljniji zločini, koji se gone po službenoj dužnosti, nikad ne procesuiraju, šta očekivati ovde... ne znam ni da li postoji sajber kriminal u našem krivičnom zakoniku...

Citat
Ozbiljno? : ) A sta cemo sa vakcinama koje su pokrenule epidemije? Ima i toga...

Navedi jedan primer.

Citat
Mhm, sjajis i preko foruma : )

Laskanje te nikuda neće odvesti.

Citat
I pantljicara to tvrdi za domacina!!1

Ja svoju pantljičaru mazim, pazim, kvalitetno hranim i zovem je Kristal.

Citat
Dobro, ti si strucnjak za SMS, ne sumnjam u to!!!1389

Za S&M, ne SMS. 1804

Citat
Kakav link?

Link za drugu temu.

Citat
A zasto bi prestali? Koje su oni lose uopste doneli?

Zašto bi uopšte i počinjali? Čemu oni tačno služe?
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.188 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.