Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: CD protokol i MMS ili kako ubiti svoje autistično dete slušajući šarlatane  (Pročitano 66135 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.1
Browser
Safari 601.2.7
mob
Apple 15
Iskreno, ja sam se bas zagrejala za ovu pricu, svojevremeno... i onda sam ukapirala da su neki ljudi tu da se prosto sprdaju i hrane ego... tako da vise nisam aktivna u grupama, ali i dalje jesam medju poznanicima...
Obicni ljudi prosto ne znaju o cemu se radi i zasto nije dobro davati deci i starijima razne splacine.

Ovde se radi o klasicnoj prevari, hranis nekoga sumnjama i strahom, da bi finansijski profitirao.

A razlog zasto VTS nista nije preduzeo je vrlo jednostavan... samo jedna osoba je podnela prijavu, ona je dala izjavu i od tada izvrdava policiju, jer joj je mesto prebivalista u Skoplju... pa kada je nahvataju da je u Srbiji.. .nahvataju...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Pa sad... ako se ja dobro sećam, prva tema na ovom forumu u kojoj sam video ime dotične gospođe bila je na simpatičnim i smešnim slikama... smejali smo se glupostima koje su njeni sledbenici pisali u odbranu njenih stavova... tako da je i ovde sve krenulo od sprdnje, ne znam samo da li je tema bila tvoja ili ju je neko drugi otvorio. U svakom slučaju, ovde se ionako svaka afera na kraju okrene na sprdnju i zajebanciju, te me to još manje čudi za aferu koja je tako i počela.
A što se tiče poznanika, imam pravilo koje mi zabranjuje da se družim sa glupim ljudima, štedi mi živce i trud... do danas nisam upoznao nikoga ko se ovakvim glupostima služi, da li je stvar u malom mestu ili nečemu drugom nemam pojma. Mada imam par izlapelih članova šire familije koji su jedno vreme bili u fazi japanskih kristala, tako da su podložni i ovakvim idiotarijama. Srećom, ne razumeju se dovoljno u internet da bi došli u kontakt sa ovim pričama, ali čak i da dođu... ništa što bih ja rekao ne bi moglo da im promeni mišljenje, čim su bili dovoljno glupi da uopšte i poveruju u ovako nešto.
Ovakve stvari spadaju u domen policije i tužilaštva, i samo oni mogu povodom toga nešto da učine... džabe je da 99% ljudi zna i priča da je ovo štetno, kad uvek postoji 1% budala. A to što VTS ima pametnija posla nego da traži izručenje dotične, ili da je optuži u saradnji sa makedonskim vlastima, druga je priča... nije ona jedina koja se služi prevarama, širenjem sumnji i straha zarad sopstvene koristi, pa ni te druge slučajeve niko ne procesuira... naprotiv, tera se sprdnja. Dok ne umre barem 300 ljudi, džabe priča... tako je bilo i sa zozovačom, na kraju krajeva.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.2.7
mob
Apple 15
Pa sad... ako se ja dobro sećam, prva tema na ovom forumu u kojoj sam video ime dotične gospođe bila je na simpatičnim i smešnim slikama... smejali smo se glupostima koje su njeni sledbenici pisali u odbranu njenih stavova... tako da je i ovde sve krenulo od sprdnje, ne znam samo da li je tema bila tvoja ili ju je neko drugi otvorio. U svakom slučaju, ovde se ionako svaka afera na kraju okrene na sprdnju i zajebanciju, te me to još manje čudi za aferu koja je tako i počela.
A što se tiče poznanika, imam pravilo koje mi zabranjuje da se družim sa glupim ljudima, štedi mi živce i trud... do danas nisam upoznao nikoga ko se ovakvim glupostima služi, da li je stvar u malom mestu ili nečemu drugom nemam pojma. Mada imam par izlapelih članova šire familije koji su jedno vreme bili u fazi japanskih kristala, tako da su podložni i ovakvim idiotarijama. Srećom, ne razumeju se dovoljno u internet da bi došli u kontakt sa ovim pričama, ali čak i da dođu... ništa što bih ja rekao ne bi moglo da im promeni mišljenje, čim su bili dovoljno glupi da uopšte i poveruju u ovako nešto.
Ovakve stvari spadaju u domen policije i tužilaštva, i samo oni mogu povodom toga nešto da učine... džabe je da 99% ljudi zna i priča da je ovo štetno, kad uvek postoji 1% budala. A to što VTS ima pametnija posla nego da traži izručenje dotične, ili da je optuži u saradnji sa makedonskim vlastima, druga je priča... nije ona jedina koja se služi prevarama, širenjem sumnji i straha zarad sopstvene koristi, pa ni te druge slučajeve niko ne procesuira... naprotiv, tera se sprdnja. Dok ne umre barem 300 ljudi, džabe priča... tako je bilo i sa zozovačom, na kraju krajeva.

Ne, to je bila druga... kako ne bih trpala samo ovde.. i moram da priznam da mi je ponekad i bilo neprijatno...
Tacnije, imaju bar jos 2 teme u kojima sam je razvlacila...

Nisu oni glupi, vecina njih je poprilicno razumna, ali nemocna i uplasena, jer im strucna lica ne daju odgovore... i to je veliki problem, kako ovde, tako i u svetu... da lekar nece ili ne moze da saslusa pacijenta i razuveri ga po pitanju nekih "alternativnih" gluposti koje mu se nude.
Lekar danas ima 15 minuta po pacijentu, za vreme kojih mora da ga pregleda, saslusa i unese sve to u sistem. Yeap, RFZO vise trazi da se bavi papirologijom, nego pacijentom.

Znaci, jedan od korena ovog problema je upravo nas obrazovni i zdravstveni sistem... ljudi bubaju u skoli podatke, lekari ih tretiraju kao na traci...

Tako da, tim ljudima treba pomoci.. objasniti, obavestiti... a ne dizati samo sebi ego...

« Poslednja izmena: 01. Dec 2015, 15:51:44 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Moze li se znati zasto mi se brisu poruke i kome da se obratim? : )

.................................................................

Dzoni, manje-vise se slazem sa tobom : ) Nadam se da se i ti slazes da se isto mora postupiti, u smilu krivicnog gonjenja i sa farmako (mafijaskim) korporacijama, za koje je dokazano da rade na stetu svetskepopulacije, a u cilju sopstvene koristi?

Npr:
http://forum.burek.com/najvece-prevare-farmako-industrije-t630528.530.html    - poruka 532

ili

https://www.rt.com/usa/children-antipsychotic-taking-us-187/

i mnogo, mnogo slicnih zlocina? Priznaces, ako ne osudis, samo si prosti licemer : )
« Poslednja izmena: 01. Dec 2015, 15:53:44 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Apple 15
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Ajao.png
(146.28 KB, 495x601)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Citat
Dzoni, manje-vise se slazem sa tobom : ) Nadam se da se i ti slazes da se isto mora postupiti, u smilu krivicnog gonjenja i sa farmako (mafijaskim) korporacijama, za koje je dokazano da rade na stetu svetskepopulacije, a u cilju sopstvene koristi?

Npr:
http://forum.burek.com/najvece-prevare-farmako-industrije-t630528.530.html    - poruka 532

ili

https://www.rt.com/usa/children-antipsychotic-taking-us-187/

i mnogo, mnogo slicnih zlocina? Priznaces, ako ne osudis, samo si prosti licemer : )

Koliko mi je poznato, ovo nije ni nepoznat ni nov problem... ima sigurno 10 godina od one epizode Bostonskih advokata u kojoj je Alan Šor držao govor o tome kako danas u Americi psihijatri mogu da ti prepišu lek za sve od sindroma nemirne noge, preko sindroma suznog oka do sindroma preterane potištenosti... i o tome da se danas prvo izmisli lek, a tek onda bolest koju bi taj lek trebalo da leči. Da li bi trebalo da se krivično gone te i takve farmaceutske korporacije - da, trebalo bi, ali to neće da se desi sve dok su na vlasti ljudi koji su tu došli zahvaljujući lobiranju tih istih farmaceustkih korporacija... tako da je o tome bespredmetno pričati, pogotovo što je u pitanju američki problem, a ne naš. E sad, kad pominješ slične zločine, pretpostavljam da insinuiraš na vakcine i njihovu navodnu štetnost, iako to nema nikakve veze sa ovom pričom jer u njihovom slučaju postoji bolest koju te vakcine leče, bolest koja je ubijala ljude pre nego što su vakcine izmišljene. Priznaćeš ako tvrdiš suprotno, da si prosti zamenjivač teza.

Citat
Ne, to je bila druga... kako ne bih trpala samo ovde.. i moram da priznam da mi je ponekad i bilo neprijatno...
Tacnije, imaju bar jos 2 teme u kojima sam je razvlacila...

Nisu oni glupi, vecina njih je poprilicno razumna, ali nemocna i uplasena, jer im strucna lica ne daju odgovore... i to je veliki problem, kako ovde, tako i u svetu... da lekar nece ili ne moze da saslusa pacijenta i razuveri ga po pitanju nekih "alternativnih" gluposti koje mu se nude.
Lekar danas ima 15 minuta po pacijentu, za vreme kojih mora da ga pregleda, saslusa i unese sve to u sistem. Yeap, RFZO vise trazi da se bavi papirologijom, nego pacijentom.

Znaci, jedan od korena ovog problema je upravo nas obrazovni i zdravstveni sistem... ljudi bubaju u skoli podatke, lekari ih tretiraju kao na traci...

Tako da, tim ljudima treba pomoci.. objasniti, obavestiti... a ne dizati samo sebi ego...

Moja greška onda... nevermind...

Treba ipak imati u vidu da lekarima nije jedini posao da objašnjavaju ljudima zašto ne treba verovati svakom šarlatanu koji na fejsbuku napiše da je lekar i da ima spasonosni lek za sve od side do gljivičnih infekcija... nisu lekari bahati pa da neće da odvoje više vremena za pacijenta zato što ih mrzi, već zato što kad bi sa svakim pacijentom razgovarali po sat vremena imali bi vremena za po desetak pacijenata dnevno... što je očigledno neizvodljivo jer čim uđeš u čekaonicu Doma zdravlja vidiš najmanje 30 pacijenata koji čekaju na pregled ispred ordinacije samo jednog lekara... a i tih 15 minuta ne bi bilo malo kad bi ljudi naučili da slušaju, umesto da misle da sve znaju bolje... koliko je uopšte potrebno za pitanje "Da li da koristim lekove koje mi nude na internetu?", i odgovor "Ne, ako ne želite da se otrujete"... nego bi ljudi hteli da im se to nacrta, pa za svaki lek pojedinačno, pa da im doktor objasni otkud zna da je taj lek štetan, da li je on lično probao da ga koristi pa otud zna ili ga je strah konkurencije, pa da li ipak može da proba pa ako vidi da mu škodi da prestane, pa da li je on ipak apsolutno siguran u to što priča jer su mu ljudi na fejsbuku rekli drugačije... i na kraju će ipak da ode kući i da naruči taj lek jer doktor naravno nema pojma, robuje farmaceustkoj industriji, tek je završio fakultet i nema pojma ili je već mator i izlapeo, a svi mi hvala bogu znamo bolje od onih kojima je to posao jer se razumemo u sve ko Marica u onu stvar... i novine naravno lažu (dobro, nisu novine nego Blic) jer su im platili da ukaljaju časno ime doktorke Slađane... niko nema pojma, samo smo mi mnogo pametni i sve znamo... e to je problem, a ne 15 minuta po pacijentu... glupom čoveku i ceo dan je malo...

Citat
Moze li se znati zasto mi se brisu poruke i kome da se obratim? : )

Anei.

Citat
Smile

I eto, kako da objasniš nešto ljudima koji poveruju u ovakvu priču... ako oni veruju da su se medicinska i farmaceutska struka udružile protiv jedne obične žene iz naroda (a zna se da volimo da padamo na žrtve) kako bi je onemogućile da širi narodnu medicinu onako kako je bog to zamislio, koji to lekar ili institucija može u nešto da ih ubedi... dok je ne uhapse po sili zakona, sve je džabe... nema ništa od priče...
« Poslednja izmena: 01. Dec 2015, 17:08:12 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.2.7
mob
Apple 15
Strpljenjem protiv gluposti.. nisu svi ljudi Kristal  Smile
Neki su poprilicno ... razumni, samo im treba vremena...
Bez agresije...

Nego, skroz su se uzjogunili...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

rasizam.png
(33.33 KB, 490x124)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Kompilacija:

Na 1:34

« Poslednja izmena: 01. Dec 2015, 21:14:35 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Citat
Da li bi trebalo da se krivično gone te i takve farmaceutske korporacije - da, trebalo bi, ali to neće da se desi sve dok su na vlasti ljudi koji su tu došli zahvaljujući lobiranju tih istih farmaceustkih korporacija... tako da je o tome bespredmetno pričati, pogotovo što je u pitanju američki problem, a ne naš.
Dzoni, ovo je vrlo opasna zabluda. Ovo nije samo njihov problem, jer se sve to desava i kod nas, naravno, ne u meri u kojoj se desava u SAD ali te iste americke farmako korporacije su i kod nas u Evropi preuzele trziste lekova od drzave. Pogledaj ko su proizvodjaci!?
Skoro sve je privatizovano i sad se tu desava borba za trziste. Ko ispasta, zna se...

Imas tekst, koji sam postavio i kji kaze da je Srbija prva u Evropi po prepisivanju nepotrebnih antibiotika.
Citat
E sad, kad pominješ slične zločine, pretpostavljam da insinuiraš na vakcine i njihovu navodnu štetnost,
Izmedju ostalog i vakcine. Vakcine i vakcinacija nisu problem same po sebi, vec je problem to sto je njihova proizvodnja data u ruke privatnom interesu, a potom i vakcine u igli su takodje problem.
Sto se stetnosti tice, postavljao sam dosta tekstova, pa potrazi (ne, nisu "sarlatanski" : ) ). Tu postoji toliko pitanja, na koja privatni interes nije spreman da da odgovor. Zasto?

Mene fascinira ta vasa nepsremnost da saslusate i drugu stranu, pri tome ne mislim na Aneu i slicne tipove, to su ideolozi, fanatici, vec na one koji navodno teze nekakvom "razumu" i "racionalizaciji", boljitku.
Citat
iako to nema nikakve veze sa ovom pričom jer u njihovom slučaju postoji bolest koju te vakcine leče, bolest koja je ubijala ljude pre nego što su vakcine izmišljene.
Pogledaj statistiku, jos pre pojave masovne vakcinacije, procenat umrlih od bolesti koju vakcine "lece" (valjda si mislio na prevenciju?) je bio vrlo mali.

Ima veze, jer, kao sto rekoh, ne potezem ja neka pitanja, kada su vakcine (i generalno farmacija) u pitanju, jer nisam iz tog polja, vec to rade ljudi koji imaju odgovarajuce zvanje i ime, a na koje se "odgovorni" oglusuju ili ih kazanjavaju i medijski satanizuju.

Koliko energije bacate na pljuvanje po nekim jajarama, umesto da se pogledate u ogledalo i shvatite da te iste jajare samo na visim nivoima, rade isto to sa daleko gorim posledicama. To vise nije nikakva tabu tema, vec realnost.

Evo i jedan u moru primera, dakle, ista stvar:
http://www.vecernji.hr/hrvatska/dr-gorjanski-zelite-zaraditi-na-boli-a-zdravlje-pretvoriti-u-robu-vodi-vas-pohlepa-913538

Ili nesto slicno:
Citat
Dr. Richard Horton, Editor-in-chief of the Lancet recently published a statement declaring that a shocking amount of published research is unreliable at best, if not completely false, as in, fraudulent.

Horton declared, “Much of the scientific literature, perhaps half, may simply be untrue. Afflicted by studies with small sample sizes, tiny effects, invalid exploratory analyses, and flagrant conflicts of interest, together with an obsession for pursuing fashionable trends of dubious importance, science has taken a turn towards darkness.”
http://nsnbc.me/2015/06/19/shocking-report-from-medical-insiders/

Strpljenjem protiv gluposti.. nisu svi ljudi Kristal  Smile
Vasa ideologija je besmrtna!!!1 : ))
Ja kazem - cinjenicama protiv idiotizama i drugih Anei : )
« Poslednja izmena: 02. Dec 2015, 07:14:45 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Citat
Pogledaj statistiku, jos pre pojave masovne vakcinacije, procenat umrlih od bolesti koju vakcine "lece" (valjda si mislio na prevenciju?) je bio vrlo mali.

Tako je, vrlo mali broj ljudi umro od velikih boginja koje su iskorenjene zahvaljujući vakcinama. I od tetanusa isto.

A inače mislim da si me pomešao s nekim, ja ne težim razumu i racionalizaciji, već nerazumu i neracionalizaciji, i veliki sam protivnik boljitka. Naprotiv, bio bih najsrećniji kada bi 99% ljudskog roda izumrlo, zato i širim propagandu kako su vakcine dobre, a izbeljivač loš.

Citat
umesto da se pogledate u ogledalo i shvatite da te iste jajare samo na visim nivoima, rade isto to sa daleko gorim posledicama

Ja u ogledalu vidim samo sebe, ne ukazuju mi se vizije jajara na visokim položajima.

Citat
To vise nije nikakva tabu tema, vec realnost.

Mislim da je jedino rešenje opštenarodna revolucija kako bi se zbacila nenarodna vlast koja radi u interesu stranih korporacija. Ništa se ne postiže praznim pričama i kačenjem članaka na forumima.

Citat
Srbija prva u Evropi po prepisivanju nepotrebnih antibiotika

Ovo mi je poznato. Kao i činjenica da se antibiotici kupuju bez recepta ukoliko poznaješ apotekara. Rešenje je: narod treba da prestane da kupuje antibiotike.

Citat
Strpljenjem protiv gluposti.. nisu svi ljudi Kristal Smile
Neki su poprilicno ... razumni, samo im treba vremena...
Bez agresije...

Ja sam prosvetar, nije mi u prirodi niti u opisu posla da imam strpljenja niti toleranciju na glupost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.