Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 230 231 233 234 ... 272
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty 4: Modern Warfare  (Pročitano 267379 puta)
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung S4
Hajde isjeci samo taj prozor sto ti izbaci i okaci ga!! I preko cega to ulazis na servere?
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b3
mob
Apple iPhone
Ako sam dobro video, pise ovako nesto Smile
The procedure entry point _AIL_set_sample_3D_distances@16 could not be located in the dynamic link library mss32.dll
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung S4
Da li postoji mogucnost da se u igri pise japanskim slovima!?!
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ne postoji.Ja sam probao cirilicom al ne vredi.Nema izgleda utf8 podrsku.
Btw evo na cemu radimo u nasem BSF Modu  Smile

« Poslednja izmena: 16. Mar 2009, 23:29:11 od miregrobar »
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Mire ajde molim te daj link gde mogu da skinem promod koji ti koristis i ako mozes napisi gde ga kopiram i kako ga pokrecem(ako nije standardno pokretanje moda kroz opciju glavnog izbora moda u igri)

Posto ne baratam dobro kao ti sa rcon/rcon alatima(tacnije nemam pojma o  cemu se radi  Smile ) jel bi to moglo da se odradi recimo na ovaj nacin:

1. nadjem neki server na netu gde se igra u promodu koji pominjes(ako imas neki server tog tipa baci IP)
2.predpostavljam da ako se iz igraonice nakacim na taj server, "povuci" ce promod na komp da bi mogao da igram na tom serveru?!  Smile
3.kad imam na svom kompu u igraonici skinut promod, kreiram local server u promodu a onda svi drugi koji se nakace na taj local server povlace i mod,zar ne?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E75
Kolko ja znam promod nemozes tek tako skinuti i koristiti na svom racunaru,neznam kako ide za igraonice,to mozda nekako i moze ali ako imas svoj server onda se promode neubacuje u RConu,vec u Admin/Client panelu,tako je isto i kod nas kad sam uzeo server za CoD4 bio je redovan mod i u Admin panelu mi je ponudjeno gomila raznih modova koje mogu ubaciti na server i mi smo odmah ubacili neki PromodeFinal i sa njime se trenira i igra war,kada se zeza i kad je slobodno vreme onda je redovan mod,stime da menjanje iz promoda u redovni ili hard core vrsimo preko rcona,al samo ubacivanje ili instaliranje moda ide iz kao sto rekoh admin panela,evo kako to izgleda kod mene:

« Poslednja izmena: 17. Mar 2009, 14:13:27 od bizmark »
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
nemam svoj server i bar za sad nemam ambiciju da ga zakupljujem, igram kuci solo ili sa drustvom u igraonici...

ako je ovo sto kaze bizmark jedini nacin, tesko cu to odraditi...  Smile
Jel postoji varijanta da negde skinem promod na svoj komp i da cisto za probu kreiram server na svom racunaru u promod-u kroz samu igru?

bizmark da nemas na svom forumu neku temu u kojoj je ceo postupak pojasnjen "korak po korak"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

[AFF] Andronicus

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako sam dobro video, pise ovako nesto Smile
The procedure entry point _AIL_set_sample_3D_distances@16 could not be located in the dynamic link library mss32.dll

Tacno tako pise,mada sam vec re-instalirao igricu znajuci da ce da mi stats budu resetovani.
IP sačuvana
social share
Andronicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
moze da igra  promod ako na kompu ima u folderu mods,folder sa promodom.Al nece moci da podesava nista vec ce igrati defaultni promod.Znaci bez aviona,helija,bombi,flasheva,stunova,i bez brdo perkova i oruzja noobovskih.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Balkan Special Forces mod v2.0

Balcan Special Forces je multiplayer mod za Call Of Duty 4. U BSF (Balcan Special Forces) mod-u se umesto default jedinica USMC, SAS, OpFor i Rusa, nalaze se spec. jedinice sa balkana. Umesto USMC se nalazi srpska specijalna jedinica PTJ (Protivteroristicka Jedinica), umesto SAS nalazi se takodje srpska spec jedinica SAJ (Specijalna Antiteroristicka Jedinica), umesto OpFor-a nalazi se jedinica bosanskih oruzanih snaga 5. Korpus, i na kraju umesto Specnaz-a ubacene su Hrvatske specijalne jedinice SJP ALFA (Specijalne Jedinice Policije ALFA).
Modeli vojnika sve 4 ekipe su uradjeni u 3D Maya programu kako bi izgledali kao u stvarnom zivotu.

Video preview jedinica:
http://www.youtube.com/watch?v=SU9NIvY1KwA&fmt=22

Umesto nekoliko standardnih oruzija ubacena su nova oruzija napravljena u Kragujevackoj Zastavi. Umesto M16 ubacena je automatska puska Zastava M21, umesto snajpera M40A1 ubacen je snajper M76, a umesto Baretta .50 ubacen je M93 Crna Strela, i umesto pistolja USP 45 ubacen je dobro poznati CZ99.
Zastava M21 je veoma popularna kod igraca na serveru zbog svoje jacine i preciznosti kao i brzine paljbe.M76 je izuzetan snajper,koji je svojim kvalitetom vec zadobio simpatije igraca.M93 Crna Strela je kao sto znate veoma jak i precizan snajper koji prosto obara sa nogu igrace.Dovoljan je jedan precizan metak i kill je zagarntovan.CZ99 je veoma precizan i stabilan pistolj.Od njega je jaci u igri samo Deser Eagle.

Da bi mod izledao realnije (vizuelno) i igraci imali utisak kao da se borba odvija "negde" u Srbiji, editovano je preko 400 tekstura.
Takodje je za mod specijalno  napravljeno 2. nove mape - Vukovar Day i Vukovar Night.Takodje su uz mod na server postavljene jos 3 mape domaceg autora Marko Mirkovica,CoD gamerima poznatog kao =SC=General,a domacim forumasima kao Miregrobar.Te 3 mape su:Rooftops,Oldschool i Freedom Bridge, i one su postale sastavni deo moda.Za svaku mapu su posebno napravljene kamuflaze za uniforme kako bi se sto bolje uklopile u okolinu.

Evo i videa svih mapa

Vukovar
http://www.youtube.com/watch?v=oErJGAGT9Tg&fmt=22

Vukovar Night
http://www.youtube.com/watch?v=pR_ZQW79Y-4&fmt=22
http://www.youtube.com/watch?v=4eIX_ad0Y0M&fmt=22

Oldschool
http://www.youtube.com/watch?v=4gHGIZEUnI8&fmt=22

Rooftops
http://www.youtube.com/watch?v=XgRnSR4D3yw&fmt=18

Freedom Bridge
http://www.youtube.com/watch?v=G_eBxMk6yP4&fmt=18

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Oko 95% stringova u multiplayeru je prevedeno sa engleskog na srpski.Za verziju 3.0 se planira i promena glasova u igri na srpski kako bi mod bio sto realniji i bolji.

U v2.0 moda je uveden rank sistem koji postoji u regularnom multiplayeru koji postoji na public serverima.Ubaceni su noci rankovi koji su na srpskom i svaki rank ima svoju ikonicu ,koje su takodje promenjene.

Sve ovo cini ovaj mod jedinstvenim na nasem podrucju.Za sada je ovo jedini mod za Call of Duty 4 koji je napravljen na balkanu,pa mozda i sire.
Na modu su radili:
Marko Kozomora  aka =SC=ReD_BeReT   (grafika,skriptovanje,oruzja...)
Marko Mirkovic  aka =SC=General   (mape i prevod)

Za kraj ostavljamo vam screenshotove iz v2.0 Balkan Special Forces Moda

Jedinice

Nova oruzja:

BSF Meni:

Iz Igre:

Mod je na 85.190.9.13:28961 Serveru
Pass za server je scrim
i on ce uvek biti napisan u imenu servera Wink

--------------------------------------------------------------
Web site moda i podrska:
www.scclan-gamers.com
« Poslednja izmena: 19. Mar 2009, 17:31:04 od miregrobar »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 230 231 233 234 ... 272
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.